Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Taksi automobiliai vėl pasirodys mūsų miesto gatvėse!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveikučiai! Čia esu su Taksi rinkimų apžvalga, kurios reikia po to kai atsistatydino buvęs direktorius Mantas_Westas. Šiuose rinkimuose dalyvavo pakankamai nemažai dalyvių, tačiau iš dalyvavusių 11 dalyvių, tik 2 iš jų sugebėjo pakankamai atidžiai persiskaityti taisykles ir jų laikytis, visi kiti vienaip ar kitaip jas pažeidė. Žinoma iš karto manote, kad kandidatai tik du, tačiau jie yra trys, vienas iš pažeidusių taisykles, pažeidė realiai tik vieną ir labai labai silpnai. Žinoma kiti buvo atmesti ne tik dėl taisyklių pažeidimo, tačiau ir dėl kitų priežasčių ir jei patys norės, galės su manimi susisiekti, kad sužinoti savo klaidas. Na gerai, galbūt užtenka žodžių, pereikime prie kandidatų apžvalgos!

kZp6Cu8.png

3IIKkzt.png

Asmuo kuris regis buvo dingęs ir neseniai sugrįžęs. Tačiau sugebėjai patekti čia ir išsilaikyti, galbūt labiau dėl to, kad konkurentai patys sau pakišo koją. Savo anketoje apie savo aktyvumą atsiliepi kaip apie “amerikietiškus kalnelius” ir pasižiūrėjus tavo aktyvumą, tai matosi. Taip pat iš tavo anketos suprantu, kad su direktoriaus pareigomis tau sunkiai sekasi ir pačiam žymiai paprasčiau atrodo viskas esant pavaduotoju. Tai ar tikrai esi tikras, kad gebėsi susidoroti su direktoriaus pareigomis? Dar paminėjai ir tai, kad direktoriaudamas nesusitvarkei ir priedo nusižengei taisyklėms, ko pasekoje ir buvai nušalintas. Pats sakai, kad pasirinkimas yra dėl to, kad nori būti “kokiu nors” direktoriumi, trūksta užsibrėžtumo šiai firmai. Pats ir idėjų kažkokių labai neturi, daugmaž tik tos pačios, tačiau kaip sakai apie juodąjį sąrašą, kad asmuo nebegalės išsipirkti, visiškai negaliu su tavimi sutikti, asmuo turi turėti galimybę pasitaisyti, turi būti kažkoks būdas kaip ištaisyti savo klaidas. Pati anketa yra gana gera, pradžioje nors nesijaučia to užtikrintumo ar šią ar tiesiog bet kurią firmą imti tam, kad gauti direktorių. Tačiau toliau skaitant atsiranda ir šioks toks užsispyrimas, bet tuo pačiu ir kyla klausimas ar asmuo yra pakankamai pasirengęs apsiimti šia firma kai jo greitu metu laukia toks užimtumas, ar pats yra visiškai įvertinęs savo galimybes? Pati praktika prasidėjo nuo pasisveikinimo ir trumpo prisistatymo. Vedimas nesisekė labai puikiai, bendravimo su dalyviais labai trūko, didžioji dalis praktikos buvo tyloje. Pirmiausia buvo duota užduotis pravažiuoti trasą tiesiai ir tada skaičiuojama kas greičiausiai atvažiavo, realiai nelabai supratau kokia buvo to nauda. Po to buvo duotas klausimas visiems ir pirmas atsakęs gavo prizą. Tada nuvykome iki tralistų pasikrovimo, ten visi nusipirko cigarečių??? Toliau prie everesto kalno nuvykome iki namuko, ten pastovėjome, tada darbuotojai gavo dar vieną klausimą ir buvo pajudėtą toliau. Sekanti užduotis buvo užvažiuoti ant everesto ir ten pasiimti parašiutus. Reikėjo nušokti nuo jo ir galiausiai užbėgti į viršų, ten sutrenkti vedėjui ir taip laimėti užduotį. Toliau buvo pasakyta grįžti iki valgyklos “Balandėlis”, tuo praktika ir baigėsi. Praktikos užduotis buvo: Supažindinimas su firma, darbuotojų apmokymai. Realiai tikrai nelabai pavyko jos įvykdyti. Nelabai supratau duotų užduočių naudingumo, apart klausimų apie firmą, bendravimas buvo minimalus, žinoma galbūt kažkiek trukdė tai, kad prastai veikė internetas ir vis nulūždavo, tačiau apskritai pasiruošimas buvo prastas, nors užduotis pateikta buvo iš anksčiau ir jai pasiruošti laiko buvo.

kZp6Cu8.png

jVTdHyT.png

Asmuo su kuriuo jau teko susipažinti ir pabendrauti kituose rinkimuose. Iš tikrųjų visada įtartinai žiūriu į asmenis kurie dalyvauja keliuose rinkimuose iš eilės, tačiau galbūt šį kartą tavęs iš kart neatmetu dėl to, kad prieš tai buvo pildoma būtent į Teisėsaugą, o dabar kaip pats anketoje sakai, supratai, kad dar nesi jiems pasiruošęs, o Taksi firma jau seniai tave žavėjo. Turbūt tai ir yra priežastis kodėl visgi nusprendžiau tave ir toliau patikrinti. Apskritai jaučiasi noras atstovauti firmai, tik labiausiai kyla man klausimas dėl to ar tai tiesiog noras gauti direktorių, būti valdžioje ar iš tikrųjų noras būti Taksi direktoriumi ir kelti šią firmą į viršų. Pats idėjų firmai turi, galbūt jos yra daugmaž paprastos, tačiau gali būti labai tinkamai išnaudotos ir taip praskaidrinti darbuotojų rutiną. Pati anketa yra nebloga, yra tas noras, tik ar tikrai jis teigiamas? Pasirinkimai yra naudingi firmai, idėjos galėtų paįvairinti darbuotojų rutiną kaip ir jau sakiau, tačiau svarbu, kad būtų pritaikytas ir tinkamas bendravimas, veiklos ir užsiėmimai. Skatinami darbuotojai kuo geriau atlikti savo darbus. Planas išbūti yra bent du mėnesiai, o toliau jau priklausytų nuo to kaip būtų su aktyvumu, kuris neaišku kaip keisis prasidėjus mokslo metams. Labai svarbu, kad savos galimybės būtų tinkamai įvertintos. Vėl gi, praktika vyko nuo prisistatymo ir supažindinimo su darbo komandomis. Po to nuvykome iki vietos, kur buvo duota užduotis dalyviams nuvykti iki kliento, ji paimti ir pargabenti atgal. Ši užduotis vyko labiau lenktynių principu, kas suteikė jai įvairovės. Sekanti dalis buvo nuvykus toliau ir ten reikėjo spėti parašyti /vaziuoju Vardas_Pavardė ir greičiausiai sureagavęs ir parašęs viską tinkamai laimėjo, tai vyko kelis kartus. Kita užduotis buvo visiems sulaukus starto, vykti paimti vedančiojo ir sugrįžti atgal, tai buvo tarsi reakcijos bei vairavimo išbandymas. Vėl buvo duota parašyti kelias firmos komandas. Galiausiai sugrįžome į bazę, ten buvo išdalintos premijos. Praktikos užduotis buvo: Supažindinimas su firma, darbuotojų apmokymai. Užduotį įvykdyti sakyčiau pavyko, galbūt galima tikrai buvo padaryti šiokios tokios įvairovės, tačiau apskritai praktika sekėsi ganėtinai gerai, nebuvo didelių nesklandumų ar nesusipratimų, o ir dalyviai puikiai klausė vedančiojo. Užduotys buvo duotos kelios ir buvo naudingos būtent Taksi firmai tam, kad asmenys suprastų kaip veikia iškvietimai, apsiprastų su darbo komandomis ir įgytų pradinės patirties. Praktikoje jautėsi, kad jai buvo pasiruošta ir apsvarstyta kaip bei ką daryti.

kZp6Cu8.png

Paskutiniai apžvalgos žodžiai

Turbūt dabar stebitės, pradžioje rašiau, kad buvo trys kandidatai, o aprašiau tik du???!!! Taip nutiko dėl tos priežasties, kad trečiasis kandidatas prieš pat savo praktiką pranešė, kad atsisako kandidatavimo ir pasitraukia iš šių rinkimų. Realiai jei žiūrėtume tik į pateiktą informaciją anketose, praktikos vedimą ir bendravimą su darbuotojais, pakankamai manau aišku kas taptų direktoriumi. Tačiau yra kelios priežastys dėl ko turėjau šiek tiek ilgėliau apsvarstyti kuris pasirinkimas būtų pats tinkamiausias. Okey, pereikime prie trumpojo apžvelgimo. Kandidatas Mister_Tedis anketoje ir praktikoje pasirodė pakankamai gerai, atrodo asmuo ir to noro bei motyvacijos turi, tačiau yra problemikė dėl to vis kandidatavimo į direktorius ir kyla klausimas ar negavus šio vėl būtų siekiama belekurio ar laukiama vėl to ko norima. Kitas Kandidatas Zygis_Inferno anketoje pasirodė neblogai, tačiau stipriai koją pakišo pati praktika, joje neįvykdė duotos užduoties, taip pat pati praktika buvo nelabai naudinga būtent Taksi firmos darbuotojams, trūko bendravimo, asmuo matosi, kad neseniai grįžęs (jei nemaišau) ir dažnai nėra labai aktyvus, kas galėtų pakenkti firmai. Todėl apsvarsčiusi visus už ir prieš, pamėginusi įsivaizduoti kaip bet kuri rinkimų baigtis nulemtų firmos likimą, norėčiau atskleisti kas yra naujasis direktorius. Antroji vieta atitenka asmeniui su inicialais Z'I ir linkėjimu labiau nenusiminti bei susikoncentruoti į tai ko sieki bei negailėti pastangų. O naujuoju direktoriumi tampa asmuo su inicialais M'T, kas greičiausiai kaip pastebėjau, kai kuriems asmenims bus nusivylimas ar panašiai, tačiau asmuo nusipelnė progos vis gi įrodyti ką jis sugeba. O visiems kitiems dalyvavusiems, linkiu skaityti taisykles, jų laikytis, taip pat kai kuriems siūlyčiau įdėti daugiau pastangų jei iš tikrųjų turi norą pasiekti tai ko siekia. Ir galiausiai lieka padėkoti visiems dalyvavusiems šiuose rinkimuose, taip pat ir visiems skaičiusiems šią apžvalgą! Iki kitų kartų.

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naują Taxi firmos vadovą,sėkmės jam poste 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu mano drauguži 😘

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 33 minutes(-čių), Liepsna_Fire rašė:

tačiau asmuo nusipelnė progos vis gi įrodyti ką jis sugeba.

visgi*
Sveikinu pieštukini, sėkmės su firma xd

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ayy, nuoširdūs sveikinimai, linkiu išpildyti savo užsibrėžtas idėjas Taksi firmai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

10kartu pildė į drk ir gavo :D:D mldc, kad nepasidavei. Svkn

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kur mano drk??? @Liepsna_Fire

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai hujovas direktorius ir pirmas prastas tavo pasirinkimas, nusivyliau Liepsna..

  • Ačiū! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių, tegu kelia šaibas į taksi verslą

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Martin_Colt rašė:

Labai hujovas direktorius ir pirmas prastas tavo pasirinkimas, nusivyliau Liepsna..

Zveris_Rus, Tadas_Crazy, superiniai pasirinkimai?

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nuoširdi užuojauta naujajam direktoriui, linkiu, kad šis menuo greit baigtųsi. Liūdi direktoriai ir pavaduotojai, taip pat giminės ir artimieji.

 

Sveikinimai Max_Tosha.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gezas pildo į kiekvieną direktorių, tai koks čia dar vadovas iš jo gausis :D tipa sveikinu, bet nelaikys ilgai šitas žmogelis ;)

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...