Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Ginklų prekeiviai vėl turi savo vadą! Sužinok kas jis!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Ginklų Prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga!

2epphf0.png Kaip kulkos šūvis, atskrieja naujasis Ginklų Prekeivių direktorius!

Buvusiam direktoriui Zveris_Rus atsisakius po 24 dienų direktoriavimo, atsirado laisva vieta į šias pareigas. Dėl šios priežasties buvo skelbiami rinkimai būtent į šį direktorių, rinkimuose sulaukėme palyginus nedaug norinčių (5 asmenys dalyvavo rinkimuose), o ir ne visi galėjo pereiti į tolimesnį kandidatavimą dėl tam tikrų nusižengimų ar taisyklių pažeidimo. Patys rinkimai praėjo gana greitai ir be didesnių nesklandumų.

Asmenys kurie nepateko į kandidatų gretas

  • Mantelio_Wolf - Gautas užblokavimas dėl nelegalių programų naudojimo, kandidatavimas vienu metu į kelias pareigas.
  • Tonny_Carerro - Asmuo beveik nėra susipažinęs su šiuo darbu, taip pat ir su pačiu serveriu, reikėtų dar apsiprasti.
  • Alanas_Grigaitis - Asmuo kuris turėjo taip pat vesti praktiką, tačiau jo nepavyko sugaudyti nei "Skype", nei serveryje.

 Asmenys kurie buvo išsamiai neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti išsamesnį atsakymą.

E4ACUO3.png

Kandidatų apžvelgimas

Arma_Burba - Pati anketa nėra labai išsami, į klausimus atsakyta pakankamai trumpai. Tačiau patį supratimą apie šio darbo veiklą jaučiasi, kad turi ir galėtum tuo pasinaudoti. Valdžioje dar nesi buvęs ir neteko paragauti dar kaip viskas vyksta, bet tai turbūt būtų kaip tik tinkamas dalykas. Apie tavo aktyvumą nėra ko ir kalbėti, jis pakankamai geras ir galėtų nurodyti kiek praleisi ir būdamas šios firmos valdžioje. Bet kaip jau sakiau, labai svarbu, kad yra suvokimas kokia turėtų būti šio darbo paskirtis, taip pat ir tavo siekis kaip ją išnaudoti, tik svarbiausia, kad taip ir padarytum, nepaliktum to tik žodžiais. Ir nors tavo anketa nebuvo tokia stipri, tačiau į praktikos vedimo etapą patekai ir ten pasirodei visai neblogai. Praktikoje jautėsi, kad trūksta dar patirties tokiame dalyke, o ir jaudulys jautėsi, bet stengeisi iš visų jėgų kuo geriau viską atlikti. Praktikos metu tau trukdė klanai ir teisėsauga, nepavyko pravežti norėtos ginklų siuntos, tačiau pats vadovavimas buvo tai kas tave gelbėjo. Visos praktikos metu stengeisi, kad ir veiksmo padaryti ir šiaip mėginti atlikti ir tą siuntą, nors galbūt dėl jos per greit pasidavei, tačiau turbūt iš dalies ir suprantama. Bet atmink, kad direktorius turėtų mėginti ir nepasiduoti, tai čia toks patarimas ateičiai. Taip pat kenkimas kolegoms, jų šaudymas ar įvairių nesąmonių darymas, neprideda pliuso siekiant direktoriaus pareigų, juk direktorius turi būti pavyzdys savo darbuotojams.

Just_Remix - Asmuo pirmiausia užpildęs su netinkamu forumo vartotojo vardu, tačiau po to susisiekė su manimi, kad atsiblokavo savo tinkamą vartotoją, kas rodo jog noras pasiekti šios firmos direktorių tikrai yra. Pats savo aktyvumą įvardinai kaip ganėtinai teigiamą, tačiau žaidime bent jau šią savaitę jis buvo prastokas, žinoma gal tai tik sutapimas, tačiau tikiuosi matyti tikrai geresnį aktyvumą. Anketoje pasirodei tikrai gerai, gavau progą susipažinti su tavo mintimis, požiūriu į pačią firmą ir tai ko galiu iš tavęs tikėtis. Esi nusiteikęs suburti tikrai stiprią firmą, ją plėtoti ir būti tas apie kurį kalbėtų teigiamai dėl firmos gero stovio. Tai yra iš tikrųjų labai geras planas, kurio pagalba galėtum nuveikti tikrai daug. Realiai visoje anketoje jaučiasi užsispyrimas pasiekti savo tikslą ir įgyvendinti tai kas norima. Tačiau praktikoje pasirodei galbūt ne taip gerai, nors pats mąstymas ir pasirinkti pasirinkimai buvo ganėtinai geri. Pačioje praktikoje mėginai pravežti tik siuntą, tačiau užklupus teisėsaugai, padarei labai teigiamą sprendimą dėl teisėsaugos suklaidinimo su ginklų fūromis. Tas manevras būtų buvęs labai vykęs, jei ne tai, kad fūrai kuri buvo nepakrauta nepasisekė ir teisėsaugos akys nukrypo į pakrautą fūrą, tačiau apskritai visas pasirinkimas ir jo išpildymas buvo naudingas. Žiūrint į bendravimą, šiek tiek trūko to bendravimo su dalyviais, norėjosi, kad daugiau kalbėtum ir vadovautum. Nereikia taip nervintis per praktikas, geriausia viską daryti kaip per paprastą vadovavimo dieną.

E4ACUO3.png

Pikšt-Pokšt sprendimas yra

Pripažinsiu, teko labai pamąstyti abu variantus, vienas ir kitas turėjo pliusų bei minusų, tačiau vieno pliusai nusvėrė kito. O ir direktorius juk gali būti tik vienas iš jūsų. Pirmiausia aptarkime tai, kad kandidatai turėjo būti trys, tačiau vienas kažkur prapuolė ir paprasčiausiai nepavyko jo pagauti, o ir kai gaudyti reikia, nesu labai sužavėta. Toliau kandidatai liko du ir iš jų vienas išsiskyrė galbūt labiau savo požiūriu, tinkamiausio sprendimo ieškojimu. Kitas labiau tarsi bandė praslysti, o dar ta dalis kai kenkė savo bendradarbiams, trukdė dirbti. Galiausiai padėjo sprendimus aiškiau apmąstyti tokia mini lentelė.

Lrlfgzj.png

Nors galutinis skirtumas yra ganėtinai mažas, tačiau bendrai žiūrint yra pakankamai aišku kurie dalykai labiau nurodo asmens naudingumą bei galimybes. Toliau pasakysiu gana paprastai. Kandidatas Arma_Burba nemažai kartų pasielgė tikrai netinkamai su kolegomis ir apskritai, taip pat ir nesijautė to tokio užtikrintumo, kad va tikrai nori būtent to, dedi į tai pastangas. Tokiu atveju nelieka nieko kito, kaip pasveikinti užėmus antrą vietą šiuose rinkimuose. Tuo tarpu Kandidatas Just_Remix pasistengė ir savo anketoje, kurioje aiškiai bei išsamiai pateikė savo planus, taip pat ir praktikoje pademonstravo gebėjimą rasti išeiti iš tam tikros padėties, kas labai pasitarnaus jo vadovavime. Dėl šių priežasčių, norėčiau pasveikinti pasiekus tai ko norėjai ir tapus naujuoju direktoriumi. O visi kiti kurie pildė, bet nepasiekė praktikos etapo, nenusiminkite, jei tai yra tai kas jums patinka ir tikrai to norite, atėjus laikui jums pavykti pasiekti savo tikslo. Dėkoju visiems už dalyvavimą šiuose rinkimuose.

E4ACUO3.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2
  • Haha 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį Ginklų prekeivių direktorių! Kaip visad šauni analizė, įdomu buvo skaityti. ;)

Sakiau, kad paimsi, o tu netikėjai. Glhf seni. :P:ph34r: 

  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu tikiuosi savo pazadu laikysies bei busi aktyvesnis 

  • Naudinga! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

oooo,sveikinu :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!!!!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai 😊

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam direktoriui ir ačiū Marytei, kad analizė greitai ir labai paprastai parašyta.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...