Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


t_tt

Blogas ...

Rekomenduoti pranešimai

2018 / 08 / 10

Labas vakaras, 

 

Kaip jau ir visi matote kuriu naują temą, bet neeilinę, o blogą. Ši dalis man bus pirma, tad bus aišku daug rašybos klaidų. Tad šį blogą pastūmėjo kurti draugai, tiksliau sakant kolegos, tad nelaukę skaitom blogą!

 

# Kodėl SA-MP, o ne kitas žaidimas ?

Visi manau žinote GTA, taip. Aš seniau jį žaidžiau. Kiekvieną dieną kaip liaudiškai sakant "nulifinau", bet laikui bėgant norėjosio kažko naujo, bandžiau ieškotis kitų žaidimų, bet... Tad neradęs nei vieno įdomaus žaidimo nusprendžiau nebeužsiimti kompiuteriu. Eidavau į lauką su draugais ir pnš. Tad vieną vakarą švenčiau draugo gimtadienį, tad neturėjome ką veikti. Sakau - "Gal turi kokios veiklos?". Jis sako "Turiu". Nuo tada ir viskas prasidėjo. Suradau SA-MP iš pradžių labai susidomėjau juo, kadangi nežinojau tokių kaip realių žaidimų, per kuriuos žaistų tikri žmonės, kad galima bendrauti. Aišku prie GTA valdymo buvau pripratęs, tad nebuvo labai sunku įprasti valdyti.

 

# Grafikos kūrimas ?

Na laikui bėgant SA-MP`as darydavosi kuo toliau tuo labiau nebeįdomesnis, tad nusprendžiau padaryti pertrauką. Taigi, ėmiau ieškotis veiklos, bandžiau kurti video, juos editinti, taip pat bandžiau išmokti mappinti. Bet nei viena veikla man greitai nebepatiko. Bet atradau Photoshop Adobe CS6 programą, žinojau, kad galima su ja apsiimti GFX, bet nelabai norėjau. Nebeturėjęs pasirinkimų nusprendžiau, kad reikia tikrai pabandyti bent. Pavandžiau, iš ties labai patiko, pirmi blynai pagal mane išėjo gan puikus, kaip naujokui. Tad ateityje manau įkelsiu keletą pavyzdžių.

 

# Sportas, kaip prie priartėjau ?

Taigi, taigi, taigi... Viskas prasidėjo prieš keturis metus, kai buvau toks kaip sakoma "*Myliu Las-Venturas.lt*", svėriau 56 kilogramus, kas 9 metų vaikui manydavau iš ties nenormalu. Bandžiau bėgioti, bet ta kaip sakoma motyvacija sportuoti greit dingdavo. Tad teko kažkaip galvoti. Na, bet užsispyręs sugebėjau suvaldyti save ir per pusmetį, sugebėjau numesti 19 kilogramų, kas iš ties manau yra daug. Tad dabar sveriu 55 kilogramus, bei man yra 13 metų. 

 

# Eimantas

  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kūūl. Labai graži pradžia! Puikus pasidalinimas ir kažkuo asmenišku. Tikėkimės išvysti daugiau :)

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gražus blogas, tik mažai skaityti, kaip liaudis pasakytu trūko "masės". Bet šiaip smagu buvo skaityti, lauksiu daugiau! :wub:

 

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu, kad nusprendei pasidalinti savo gyvenimu su mumis. Lauksiu papildymo arba visiškai naujo blogo!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...