Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


James_Makar

Rastas ilgai lauktas Medikų direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Taigi po ilgoko laiko tarpo rastas naujasis Medikų direktorius! Tikėkimės, kad šis asmuo savo pareigose išbus kuo ilgiau bei atstovaus savo firmą kaip pridera bei nepaliks pareigų ankščiau laiko. Patys rinkimai ėjosi gana sklandžiai ir dalyviai greitai vienas po kito pravedė praktikas, kas šiuo metu man leido parašyti šią analizę. Po ilgų galvos sukimų, kam duoti direktorių galiausiai buvo nuspręsta ir paskelbta analizė, kurią skaitykite žemiau!

vXvO1pP.png

Pildžiusių skaičius: 5

Patekę į sekantį etapą(praktikos vedimą): 3

Tapo direktoriumi: 1

vXvO1pP.png

Lil_Pump - Apie pačią anketą galima pasakyti iš ties nemažai. Esi vienintelis kandidatas, kuris anketoje nepažeidė nė vienos taisyklės ir tai tau suteikia dar didesnį pliusą. Aprašytos idėjos, kurios paįvairintų Medikų darbo rutiną yra tikrai įdomios. Kalbant apie aktyvumą tai jis nėra toks labai jau geras. Tą ribą, kurią nurodei anketoje pasiekei tik šiandien ir tikriausiai įtakos turėjo patys rinkimai bei praktikos vedimas. Medikų darbo patirties turi nemažai ir tai vėl tau prideda didelį pliusą, kad esi buvęs šio darbo vadovas. Pačios situacijos tikrai aprašytos gana išsamiai ir tinkamai. Galiausiai nusprendei pirmasis nieko nelaukdamas pravesti praktiką. Kalbant apie pačią praktiką ji buvo iš ties įdomi ir matėsi, kad nebuvo viskas daroma ekspromtu. Visos praktikos metu buvo liepiama laikytis K.E.T, net ir tuomet, kai buvo vykdomos paskirtos užduotys, kas tikrai nepaskirstė vienodų galimybių laimėti rungtį visiems dalyviams. Praktikos metu buvo liepta neimti sužeistųjų, kadangi buvo pasakyta, kad dabar vyksta praktika, tačiau tikrai buvo galima nusiųsti vieną darbuotoją jo paimti. Vadovauti buvo pasitelkiama „Teamspeak“ programa, kuri kartais būdavo tarsi „mirusi“, ypač važiuojant į užduoties vietą. Kaip ir pats po praktikos sakei, tai tikrai nesuteikia didelio pliuso, nes kalbėti ir ištisai vadovauti yra pagrindinis dalykas, kurio neturėtų bijoti Direktorius. Dar kalbant apie pačią praktiką trūko tokių užduočių, kurios būtų susijusios su medikų darbu ir jos veikla serveryje.

vXvO1pP.png

Irmis_Speed - Apie šio asmens anketą galima pasakyti tai, kad anketa nėra labai išsamiai aprašyta, tačiau viskas atsakyta konkrečiai ir aiškiai per daug neišsiplečiant. Nurodytas aktyvumas anketoje atitinka praleistą laiką serveryje, todėl tai yra sveikintinas dalykas. Aprašytos idėjos, kurios paįvairintų kasdienį medikų darbą yra išties naudingos šiai firmai ir tikrai paįvairintų jos kasdienę rutiną ir suteiktų naujų spalvų šiam darbui. Tikiuosi, kad sėkmės atveju jas tikrai įgyvendinsi. Anketoje yra pažeista viena taisyklė ir pakeistas atsakymų šrifto dydis, tačiau šiuo konkrečiu atveju padaryta išimtis, kadangi didelės įtakos anketos skaitymui nepadarė, tačiau taip pat tai prideda minusą dėl neatidumo skaitant taisykles ir jų laikantis. Situacijos aprašytos trumpai ir gana aiškiai, todėl pereiname prie praktikos vedimo analizės. Praktiką vedei antras po Lil_Pump. Lyginant jūsų praktikas tai jos skyrėsi kaip diena ir naktis, o ypač lyginant „Teamspeak“ programą, kuri pas šį kandidatą nenutilo mažiau nei 1 sekundei. Aišku vienam dalyviui vis atsitikdavo techninės problemos, tačiau didelio dėmesio į tai nekreipei ir toliau tęsdavai praktiką sukdamasis iš padėties. Pirmoji praktikos dalis buvo vien vaistinėlių vežiojimas. Taip tai yra iš ties šaunu, bet ar reikėjo pusę praktikos jas vežioti tai jau kitas klausimas. Visos praktikos metu jautėsi užtikrintas vadovavimas, todėl vienas darbuotojas buvo net atleistas iš darbo už nesąmonių darymą. Pati praktika būtų gavusi išties įdomi, tačiau trūko praktikos paįvairinimo į ją įtraukiant daugiau užduočių.

vXvO1pP.png

Mode_Wtf - Dėl šio kandidato buvo labai abejojama, tačiau tas siekis būtent šios firmos direktoriaus ir didelis medikų darbo xp kiekis serveryje neleido nepaimti šio žmogaus į sekantį etapą. Kalbant apie pačią anketą, tai joje galima įžvelgti iš ties nemažai gramatinių klaidų ir pati anketa nėra labai jau išsami. Tačiau joje yra paminėti atsakymai į užduodamus klausimus ir esmę į klausimo atsakymą tikrai galima suprasti. Galbūt į kai kuriuos klausimus norėjosi išsamesnių atsakymų, kurie suteiktų daugiau informacijos ir suteiktų didesnius šansus tapti Medikų direktoriumi.  Taip pat pažeistos anketos pildymo taisyklės vėl suteikia mažesnius šansus gauti direktorių, taigi sekantį kartą patarčiau neskubėti ir ramiai viską apmąstyti.Pati praktika, bent jau pagal mane ėjosi iš ties sunkiai. Pats vietoj medikų mašinos naudojai savo Infernus automobilį, kas man iš ties sukėlė didelį įspūdį. Kalbant „Teamspeak“ programoje jautėsi labai didelis jaudulys iš tavo pusės, norėtųsi, kad viskas vyktų kuo natūraliau, tarsi tu esi direktorius ir vedi savo firmai veiklą, tarsi manęs tame kanale nebūtų, nors aš nepratardavau nė žodžio. Manau, kad tau koją kiša tas dalykas, kad neturi jokios vadovavimo patirties, tai gal būt pirmiausia reiktų siekti pavaduotojo kėdės ir tada daug geriau pasisektų kandidatuoti į direktoriaus kėdę. Čia toks pamąstymui į ateitį.vXvO1pP.png

Galutinis vertinimas

Šiuose rinkimuose išryškėja du pagrindiniai kandidatai į direktoriaus kėdę. Kiekvienas turi savų pliusų ir minusų, todėl apsispręsti, kuriam suteikti šias pareigas yra išties sudėtinga. Abiejų kandidatų praktikos skyrėsi kardinaliai. Vienas nepažeidė jokių taisyklių pildydamas į šio direktoriaus kėdę, o kitas padarė mažą klaidelę. Apsispręsti yra iš ties nelengva(tai lėmė ir kiti nepaminėti niuansai), todėl įvertinus kiekvieno kandidato savus pliusus ir minusus šiuose rinkimuose direktoriumi tampa: Irmis_Speed (tikėkimės, kad šį kartą nepavesi tiek manęs, tiek kitos DPi narės Liepsna_Fire) vien todėl, kad rezultatą persvėrė į savo pusę dideliu aktyvumu, bei aktyviu „Teamspeak“ naudojimu ir nebijojimu jame vadovauti ir šnekėti, o antros vietos laimėtojui Lil_Pump patariu nenusiminti ir mėginti sekantį kartą, nes potencialas pas tave tikrai matosi!

vXvO1pP.png

 Asmenys kurie nebuvo aprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą, kodėl nepakliuvo į sekantį etapą.

 Direktoriui neišbuvus 30 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

 

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Irmiui, linkiu neprisičytint ir ilgai laikyt postą!

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėkui už šansą bei sveikinimus pasistengsiu neprisičytint;)  

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aik tu nh mentas HP dyrikas.

Makarai, imesi jam i seifa, taip ir zinok.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį Medikų direktorių, sėkmės jam.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Irmi su medikų direktoriumi bei Makarą su pačią pirmą parašytą analizę ^^ ! Good luck.

  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu ką sveikinu antra karta :D

Makarai kažkaip tavo analizė nuo Liepsnos skyriasi 😕

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį medikų direktorių gavus šias pareigas,linkiu sėkmės vadovaujant :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šauniai aprasiai. Sveikinu nauja direktoriu

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Konkretu, aišku ir gražu. Tokią analizę nepatingėjau ir perskaičiau, ką labai retai darau. Sveikinu naująjį direktorių, linkiu sėkmės pareigose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taip ir maniau, kad Irmis drk bus :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pasikark irmi , nuversiu kai gryšiu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...