Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


t_tt

2018 vasara

Rekomenduoti pranešimai

2018/08/23

Sveikučiai skaitaintieji, labai malonu buvo tai, kad pirmame bloge sulaukiau gerų komentarų, nebuvo kritikos, visiems mano blogas patiko. Tad kaip man, tokiai asmenybiai, man tai tik motyvacija rašyti toliau...

 

2018 Vasara

Vasara - šis metų laikas prasidėjo nuo darbymečio, kadangi gyvenu kaime, o kaime kaip visada yra pilna darbų, t.y. įvairių augalų auginimas. Laikui bėgant darbai vis mažėdavo ir mažėdavo... Liepos mėnesį tėvai buvo suplanavę išvyką į Ispanija. Kadangi tenai gimiau ir tenai gyvena beveik visa mano giminė. Iš ties seniau kai būdavau Ispanijoje, gamta buvo kiek švaresnė nei dabartiniais laikais, nebūdavo daug taršalų kaip dabar, šį syk Ispanija tikrai nusivyliau. Ispanijoje aplankiau labai daug vietų, kurios man paliko didelį įspūdį. Grįžus namo, iš Ispanijos, prasidėjo vėl darbymėtis, t.y. žolės pjovimas ir pnš. 

Vasarai planavau kompiuterinius žaidimus padėti į šalį, bet darbai po truputį baigėsi, trūko tos veiklos, draugai atsotogavo, neliko kitos išeities kaip grįžti prie kompiuterinių žaidimų ir pradėti viską iš naujo, naujame projekte. Tad ir štai ! Iki dabar aš dar esu pas jus ! ;)

# Eimantas

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...