Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Laurynas_Joma

Pirmas Jomanto blogas. Apie save biški

Rekomenduoti pranešimai

Truputi apie save. 

Esu jaunas žmogeliukas, kuris 2017 metais atvyko į Las-Venturas.LT projektą siekti savo užsibrėžtų tikslų. Dabar tai man skamba juokinga, nes tik atėjęs į serverį neturėjau jokių tikslų ir visą laiką dirbau tik gaisrininku. :D

Nu jau rašau

Taigi atėjęs į projektą netūrėjau visiškai jokių tikslų, tiesiog paprastas žmogus, kuris visą laiką bandys dirbti sau patinkantį darbą ir kelti ridą. Ir tai atrodė tada man gana nebloga idėja, todėl tai visą laiką dariau, ir štai pirmasis mano tikslas. 

Tačiau užeidamas į LV visada pagalvodavau, kokio velnio aš kelių tą ridą, argi aš neturiu ką veikti, kam gaišti laiką ant tokios nesąmonės ir keliems mėnesiams palikau SA-MP platybes. Tai neabejotinai buvo naudinga, man, nes pradėjau sportuoti žaisti krepšinį, tada vėl atsirado naujas tikslas - patekti į savo mokyklos krepšinio komandą. Ir žinot ką, man tai pavyko padaryti. Data tikrai buvo smagus jausmas, nes vienas iš savo klasės žaidžiau tarp vyresnių ir jaučiausi kitoks, o jaustis kitokių man patiko.

Atėjo žiemą ir atėjo noras praleisti daugiau laiko prie kompiuterio. Pradėjau vėl žaisti SA-MP'ą, tačiau ši kart viską dariau kitaip, pradėjau vėl siekti tikslo, padėdavau naujokams, įsidarbinau į darbą, kuriame vėl siekiau ko - tikslo, tikslas buvo pasiekti pavaduotoją, kad kiti į mane atkreiptų dėmesį, liaudiškai tariant aš bandžiau juos prisijaukinti, kad pasiekus savo svarbiausią tikslą žmonės į mane reaguotu teigiamai ir nebūtų įvairiausių problemų. Tada mano tikslas buvo komanda. 

Fun fact - norint, kad greičiau ir geriau parašyčiau tekstą ant klaviatūros mygtukų užsidėjau nosinių simbolius, dar prisimenu, jog man tai labai padėjo. 

Visada padėdavau naujokams, nes kažkodėl data man tai teigdavo daug malonu, ne taip kaip dabar. Gal tada buvau labiau motyvuotas. Susikūriau klaną, ten kviesdavau naujokus ir jiems suteikdavau pagalbą per žymiai kokybiškiau nei atskirai po vieną gaudydamas. Taip ir ėjau po truputį link tos Komandos, kol vieną dieną gavau žinutę nuo vieno, visiems žinomi asmens - Max_Tosha. Jis manęs klausinėjo įvairiausių į kuriuos atsakinėjau su tokiu malonumu, kad padarydavau klaidų ir mane dažnai taisydavo. 

Patekęs į Komandą, mano žaidimas pasikeitę, tapau svarbesnių čia, lyg mane kažkas mėgsta, todėl mane tai kažkaip motyvavo ar užkabliavo ir todėl šį žaidimo priedą žaidžiu iki šiol. 

Baigiu savo blogą, nežinau ar jis jums patiko, nu šiaip ir ne tūrėtų, nes mūsų nuomonės visų skirtingos, tačiau savo mini istorija papasakojau, gal su klaidom, nepykit, nes esu jaunas žmogeliukas, čiau! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...