Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einaras_Bmw

DIENRAŠTIS - LV TIMES #1

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Sveiki, nusprendėme su savo geru bičiuliu, korespondentu Laurynu sukurti ir pradėti leisti LAS-VENTURO naujienų dienraštį pavadinimu LV TIMES. Negalime pasakyti ar jums patiks, tačiau mes lauksime iš jūsų kritikos ir stengsimės tobulėti. Apie leidimą, tai vieną savaitę dienraštį leisiu aš, o kitą leis Laurynas, tam, kad neišsektų mums motyvacija ir kiekvieną savaitę išvystumėte leidinį. Tad, daugiau neišsiplečiant, skubame prie karščiausių šios savaitės naujienų!
 

o4qCiwp.png

TEISĖSAUGOS NESTABILUMAS GĄSDINA LAS VENTURO BENDRUOMENĘ

Jau kelintas mėnesis iš eilės renkamas vis naujas teisėsaugos direktorius, o jų nestabilumas gąsdina ne tik direktorių vadovus, bet ir Las Venturo miesto gyventojus. Dar neseniai po teisėsaugos direktorių rinkimų buvo išrinkti du aktyvūs policijos bei Specialiųjų pareigų firmų direktoriai, tai – Eimis_Toshibabei Edas_Bmw. Pradžioje šie direktoriai sukėlė šiokį tokį chaosą mieste, kadangi du aktyvūs, pilni motyvacijos žmonės lyg sūkuriai įsisuko ir mieste pradėjo iš karto daryti pokyčius. Teisėsaugos aktyvumas stebino visus, jų būdavo maždaug nuo 12 iki 20 vienu metu, o klanams sukėlė tikrą paniką, kadangi laimėdavo vos ne visus narkotikų rinkimus, o ir grobimų, banko grobimų nebūdavo. Teisėsauga tiesiog švytėjo, tačiau aktyvumas ir motyvacija krito žaibišku greičiu, prasidėjo darbuose tarp vadovų ir darbuotojų pykčiai, o ir atsirado stipresnių klanų, kurie galėjo pasivaržyti prieš teisėsaugą. Edui prabuvus mėnesį, o Eimiui dar mažiau, jie abu atsistatydino iš pareigų taip sukeldami direktorių vadovams iššūki, kadangi direktorius reikia rinkti vienas paskui kitą. Rinkimai jau baigti, direktoriai išrinkti, o mes norime pranešti kas yra naujieji teisėsaugos direktoriai. Už policijos direktoriaus kėdės sėda ne ką mažiau motyvuotas ir senas teisėsaugininkas Tadas_Crazy, o į Specialiųjų pareigų kėdę ateina visiems žinomas ir pažįstamas kaip buvęs policijos direktorius – James_Harden. Kadangi direktoriai jau išrinkti, linkime jiems sėkmės direktoriaujant ir tik laikas parodys kaip jiems seksis ir ar teisėsauga stipresnė už klanus.

Nl6UlYv.png
 

CVKtuMi.png

DIDŽIAUSIAS VISŲ LAIKŲ LAS VENTURO ATNAUJINIMAS – LV7

Šeštadienio vakarą, kai atrodytų, kad tai bus eilinis šeštadienis, LAS-VENTURO projekto administratorius paskelbė apie LV7 versijos išleidimą. Visgi šią versiją kūrė virš dviejų mėnesių, o kaip pats Invision teigia, kad tai bus didžiausias bei geriausias atnaujinimas projekto istorijoje. Žmonės tikisi iš šio atnaujinimo labai daug, tačiau kokios naujovės laukia mūsų – pagr. administracija palieka paslaptyje. Pagr. administracija įspėja, kad serveris iki 20 valandos neveiks bent keletą valandų, kad atnaujinimas išvystų dienos šviesą laiku ir be didesnių nesklandumų. Daug kas spėja, kad būtent per šį versijos atnaujinimą prisijungs žymiai daugiau žmonių, nei įprastai, tačiau nenorime spėlioti, nes viską pamatysime jau šiandien. Visus, kurie dar nėra skaitę apie LV7 versija, paliekame jums nuorodą.

Nl6UlYv.png
 

eAOXkF1.png

TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJAI BANDYS SUTRUKDYTI LV7 VERSIJOS PALEIDIMĄ?!

Tolimųjų reisų vairuotojai buriasi į grupuotę, kuri vadinsis „Vairas – Draugas“. Iš patikimų šaltinių gavome informaciją, kad būtent ši grupuotė jau šį trečiadienį, 20 valandą bandys sutrukdyti įvairius vykstančius renginius skirtus LV7 versijos paleidimui. Jie tai daryti bandys su savo didžiulėmis fūromis bei priekabomis, taip užstodami kelią ir pravažiavimą Las Venturo miesto gyventojams. Kiek žinome, ši informacija teisėsaugai jau žinoma, todėl net neabejojame, kad teisėsauga įsikiš ir šį išpuolį greitai numalšins. Gyventojus raginame nebijoti, o pamačius išpuolį, pranešti trumpuoju telefono numeriu 022. Ar tai iš tikrųjų įvyks ar tik apgaulė – mes nežinome, tačiau išvysime jau šiandien.
 

Nl6UlYv.png
 

eOgmuEl.png

GARSUS LAS VENTURO REPERIS LIŪTKA IŠLEIDO NAUJĄ REPĄ

Dar 2014 metais išėjusi pirmoji LV repo pirmoji dalis sulaukė didelio populiarumo. Būtent toje dalyje buvo daug „stumimų“ ir negatyvios nuomonės apie projektą. Šį kartą, daugiau nei po 4 metų, prieš didžiąją LV7 versijos išleidimą buvo išleista nauja LV REPO dalis. Ši, antroji repo dalis skiriasi lyg dangus ir žemė nuo pirmos dalies, kadangi šioje dalyje teigiamai atsiliepiama apie projektą, pasakojama herojaus Liūtkos istorijos ir prisiminimai bei nuomonė apie projektą. Žmonių nuomonę ši repo dalis gana prastesnė nei pirmoji, nors taip teigia ir repo kūrėjas, kadangi seniau kūrė ne vienas ir buvo daugiau žmonių, kurie padėjo galvoti žodžius. Neabejojame, kad greičiau nei po keturių metų sulauksime ir trečiosios dalies, kur bus įterpta ir Marytė iš Las Venturo. Na, o dabar kviečiame visus pasiklausyti, kad dar nesiklausėte pirmos repo dalies, taip pat ir antrosios, paliekame nuorodas į temas.

Nl6UlYv.png
 

NEFLDN8.png

VISGI KODĖL DPI NAREI MARYTEI NEPAVYKO SUSIDOROTI VIENAI SU PAREIGOMIS?!

Dar visai neseniai mūsų direktorių prižiūrėtoja buvo viena. Jai direktorius išrinkti sekėsi prastai, o gal ir nebuvo tinkamų, jie išbūdavo trumpą laiką, o rinkimai vienas po kito vyko. Po didelių žaidėjų nusiskundimų, jau kurį laiką galime išvysti ją nebe vieną. Prie jos prisijungė buvęs medikų direktorius – James_Makar. Šio pagalbininko reikėjo jau seniai. Dabar šie du asmenys dirba komandoje ir tai yra didelis pliusas, nes kiekvienas gali pasiskirstyti darbais ir nieko nevaržomai išrinkti šaunų ir aktyvų direktorių. Daugeliui žaidėjui kyla klausimas, ar neįsivels tarp jų tarnybinis romanas? Turime gandų, kad tiek Marytė, tiek Makar‘as yra laisvi. Jeigu taip ir nutiks, linkime sėkmės ne tik direktorių priežiūroje, bet ir jų tarnybiniame romane.

Nl6UlYv.png
 

7wqRUeO.png

GARSIAUSIAS LAS VENTURAS STRIPTIZO KLUBAS „PALOMINO“ UŽDARYTAS

Skelbiam, kad didžiausias „PALOMINO“ striptizo klubas uždarytas. Mūsų žiniomis šio įvykio kaltininkas yra pats klubo savininkas, kuris nepakluso miesto įstatymams. Ši vieta yra puikiai žinoma klaniškių, kadangi būtent šioje vietoje buvo galima įsigyti laisvai narkotikų, taip pat buvo užsiiminėjami ir kiti nelegali veika. Ne vienas žmogus nuo narkotikų perdozavimo mirdavo būtent prie šio klubo, tačiau viskas būdavo pakreipta ir užmaskuota kitomis aplinkybėmis. Daugelis sako, kad pats savininkas teisėsaugininkams mokėjo nemažus pinigus, kadangi iš narkotikų pats nemažai uždirbdavo. Tačiau kaip ir kiekvieną šeštadienį, atidarytas klubas susilaukė specialiųjų pareigų darbuotojų, t.y. aro. Pats klubo savininkas buvo išvestas iš klubo su antrankiais, o klube esantys žmonės pašalinti ir tuojau pat buvo atlikta krata. Per klubo kratą rasta daugiau nei 10 kilogramų kreko bei 3 kilogramai hašišo, taip pat nelegalių ginklų. Po šio įvyko, iš karto specialioji inspekcija šį klubą uždarė, o savininką sulaikė teisėsauga. Kodėl būtent teisėsauga darė kratą – atsakyti negalime, tačiau spėjame, kad savininkas nesumokėjo tam tikrų pinigų teisėsaugai, kadangi direktoriai dažnai keitėsi. Įvykis tiriamas.

Nl6UlYv.png
 

nTQkfov.png


NAMAI

Fast_Mouse parduoda namą, adresas: Cirko g. 1, kaina 300.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Robertas_Bond parduoda namą, adresas: Tujų g. 2, kaina 300.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Marius_Kick parduoda namą, adresas: Turtuolių g. 10, kaina 6.000.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
The_Deus parduoda namą, adresas: Turtuolių g. 17, kaina 10.000.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.

VERSLAI

Oleg_Ivanov parduoda Spaudos kioską „Lietuvos spauda“, kaina 10.000.000 €, pelnas: 56€/20 min. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
James_Makar parduoda laikrasčio „LVrytas“ redakciją, kaina 6.000.000 €, pelnas: 17€/20 min. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Robertas_Bond parduoda degalinę „Xoomer“, kaina 2.000.000 €, pelnas: 7€/20 min. + pap. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Tadas_Crazy parduoda valgyklą, kaina 90.000 €, pelnas: 2€/20 min. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Zygmunt_Icon parduoda statybų firmą „Nuo pamatų“, kaina 11.000.000 €, pelnas: 43€/20 min. Plačiau teiraukitės asmeniškai.

 

GARAŽAI

Simas_Trekker parduoda garažą, kaina 2.000.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Denis_Snow parduoda garažą, kaina 2.999.999 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Eivis_Weed parduoda garažą, kaina 1.000.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.
Mantas_Westas parduoda garažą, kaina 1.700.000 €. Plačiau teiraukitės asmeniškai.

 

Norintys kažką pirkti, parduoti, kreipkitės į mūsų redakciją asmeniškai. Skelbimai yra nemokami, išleidžiami kartu su nauju leidiniu.
 

Nl6UlYv.png

Tikiuosi, kad šis leidinys Jūsų nenuvylė, lauksim kritikos ir vertinimų, o kitą savaitę išvysite ir antrąją šio dienraščio dalį. Iki pasimatymo!

 

Einaras_Bmw, Laurynas_Joma © 2018

Redaguota nario Einaras_Bmw
  • Patinka 22
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow, tikrai gražiai ir fainiai atrodo, malonu skaityti :) 

@Maryte - Spaudimo neatlaikiai? :D 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O wow buvo įdomu skaityti 😮 paspausu LIKE. Kurk ir toliau tokius.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ir kaip tu netingi tokius daryt aš nesuprantu :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Geras laikraštis buvo įdomu skaityti.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

įdomu paskaityt, pirma karta kažką normalaus matau , mldc abu

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow! Einarą ne vieną kartą matau rašant laikraščius ir tikrai patikdavo, kaip ir dabar. Sėkmės rašant! Bei Laurynai ir tau sėkmės :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow einarai tiesiog stebini kiekviena sekundę , smagiai bei nuoširdžiai viską perskaičiau , laukiu nesulaukiu kito leidinio :D❤️ 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 valandas(-ų), Josh_Exxcite rašė:

Ir kaip tu netingi tokius daryt aš nesuprantu :D

Tiesiog patinka turbūt tokius dalykus kurt.

prieš 3 valandas(-ų), Edas_Bmw rašė:

įdomu paskaityt, pirma karta kažką normalaus matau , mldc abu

Ačiū :) 

prieš 2 valandas(-ų), Domas_Chuliganas rašė:

Tą policijos nuotrauką nuostabi tarp jų ir aš esu Fainiai :) !

:) 

prieš 2 valandas(-ų), Frankis_Electro rašė:

Wow! Einarą ne vieną kartą matau rašant laikraščius ir tikrai patikdavo, kaip ir dabar. Sėkmės rašant! Bei Laurynai ir tau sėkmės :) 

Yra kur tobulėti, tačiau ačiū.

prieš 2 valandas(-ų), Jeremy_Soprano rašė:

Wow einarai tiesiog stebini kiekviena sekundę , smagiai bei nuoširdžiai viską perskaičiau , laukiu nesulaukiu kito leidinio :D❤️ 

Ačiū, tikėkimės bus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikus laikraštis, smagu apie save straipsnį pamatyti laikraštyje. ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki idėja, šaunu, kad prisidedama prie forumo aktyvinimo, o ypač tokiose apleistose skiltyse :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2018-09-12 at 21:32, Danny_Williams rašė:

Puikus laikraštis, smagu apie save straipsnį pamatyti laikraštyje. ;) 

 

On 2018-09-12 at 21:32, Dominykas_Miguel rašė:

Puiki idėja, šaunu, kad prisidedama prie forumo aktyvinimo, o ypač tokiose apleistose skiltyse :)

Ačiū jums, bičiuliai :) Iš tikrųjų ši skiltis nebuvo tokia apleista, bet visada gerai, kai kažkas vyksta forume, nes forumas aktyvesnis tampa :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

kazn nieko gero cringe doze tik parejo, ypac nuo liutkos repo, tobulek, nes db nk gero

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 minutes(-čių), Dyglas_Fingeris rašė:

kazn nieko gero cringe doze tik parejo, ypac nuo liutkos repo, tobulek, nes db nk gero

geraj shefas tobulesiu, aciu uz motivacyja tobulety

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...