Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


James_Makar

Įvairūs pasiūlymai serveriui

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: James_Makar
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui
  • Kokia tai sistema?: Parašysiu aprašyme
  • Kodėl tai yra naudinga?: Parašysiu aprašyme
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

Pražaidus 350 minučių gauni bronzinį lagaminą, 900 minučių auksinį. Gal būt verta būtų įdėti ir už 600 minučių sidabrinį?

Pakelti teisėsaugininkams gaunamą /alga naikinant narkotikus.

Komandoje /verslas galėtų rodyti už ką gaunamas papildomas pelnas ir kiek procentų yra gaunama. Taip pat verslų savininkams sukurti naują išrašą pavyzdžiui turgų savininkai galėtų turėti komandą /pautomobiliai [DATA] ir parodytų, kad pvz nupirktas Infernus automobilis Jūsų verslo pelną papildė [SUMA].

Patobulinti dabartinius reidus, kadangi dabar yra labai daug skylių (ypač tplv), kaip galima tą reidą pravažiuoti ir aplenkti, todėl veiksmingumas yra labai mažas.

Leisti verslų savininkams nustatinėti visko kainas pvz: Ginklinių savininkai galėtų nustatyti vienos kulkos kainą, picerijų savininkai maisto kainas ir pan, tačiau palikti kainos minimumą ir maximumą ir leisti kainas valdyti proto ribose, taip tarp verslų savininkų atsirastų didesnė konkurencija.

Pridėti Policijos Departamentui dar vieną Infernus automobilį. Manau, kad 1 tokio automobilio, tokiam darbui yra per mažai.

Sukurti mechanikams komandą su kuria jie galėtų išrašyti sąskaitas už padarytą tune/pripiltą kurą. Jei žmogus atsisako mokėti gautų star. Kainas galėtų nustatyti direktorė, o viską apskaičiuotų ir susimokėti lieptų transporto savininkui

Pakelti matuoklių ribą iki bent jau 160-180km/h ten tą 120km/h  net su dviračiu gali pasiekt.

Ginklų prekeiviams padaryti, kad jei boxville yra bent viena dėžė ta fūra nedingtų ilgesnį laiką, nes vis ją judint tikrai atsibosta.

 

Gal būt dar papildysiu 

@Invision_White

 

 

 

 

Redaguota nario Frankis_Electro
Ištrinti įgyvendinti pasiūlymai
  • Patinka 3
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Pasižymėta.
2. Nemanau, kad turėtų būti tarpinis variantas. Praleidi arba tiek, arba tiek. Reikia džiaugtis, kad už tai iš vis duodama.
4. Būtų suteikiama verslų savininkams per daug informacijos. Dar daugiau informacijos būtų bereikalingai kaupiama, nes kam jiems matyti tai?
5. Išvada: nenaudoti automatinių reidų arba galų gale, prie įjungtų reidų, kad stovėtų teisėsauga, o ne už ją viską nudirbtų sistema...?
6. Jeigu toks verslas yra vienetinis, tai kokią konkurenciją jis gali sudaryti...?
7. Apskritai panaikinti geriau ;)
8. Įgyvendinta.
9. Įgyvendinta.
10. Kaip užtikrinti faktą, kad mechanikas nepiktnaudžiaus ir neįtrauks į sąskaitą tokių dalykų, kurių neatliko. Ir šiaip nelogiška, kad sistema pati uždėtų įtarimą šioje situacijoje. Jau geriau gvildenti idėją taip, kad jeigu nesumoka, mechanikas praneša (pildo Forume pavyzdžiui kažkokį pareiškimą) ir teisėsauga nubaudžia už vagystę.
11. Logikos 0, kai mieste maksimalus leistinas greitis 120 km/val.
12. Pasižymėta.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...