Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lil_Curry

Atsiliepimas apie serverį - Lil_Curry

Rekomenduoti pranešimai

Qo3zeIN.png

Sveiki vyrai, nu ką jūs? Hmm... Ką čia dar parašius? Ai, nu esu - lil` curry, manau yra tokių kurie prisimena mane iš praeitų projektų, kaip LM* ir pnš. Nu į serverį atėjau su keliais tikslais, praleisti linksmai laiką, nuversti pora teisėsaugos direktorių, bei į ateitį žiūrint, gal kokią gaują sukurt. Nu tai judam toliau...

co0jO3b.png

Spoiler

K A S  A Š  T O K S ?

Nu tai kaip ir minėjau, esu - lil` curry, kitaip kaip Eimantas, bei turiu 14 metų. Nu tai laisvalaikį leidžiu sporto salėje, bendraudamas su draugais, klausydamas įvairios muzikos, žiūrėdamas įvairius filmus ir pnš. Esu atsakingas - visją darau apgalvodamas kokios gali būti paskui pasėkmės ar padariniai. Esu kategoriškas / griežtas - mėgstu drausmę, o be griežtumo jos, net neįsivaizduoju. Dažniausiai ši savybė pasižymi tik tada kai esu piktas arba nervuotas. Esu pareigingas - kiekvieną man paskirtą darbą visada stengiuosi atlikti iki pat galo, išspausti maksimumą. Mano stipriosios charakterio savybės esu sunkiai išblaškomas, pastabus. Mano silpnosios charakterio savybės - esu mėgstantis konkuruoti sakyti viską tiesiai šviesiai. 

 

 S P O R T A S

Sportu pradėjau užsiiminėti dar nuo 6-erių metų. Viskas prasidėjo nuo atsispaudimų, atsilenkimų, pritupimų ir krosų vakarais... Po truputį stiprėjau, po kelerių metų pradėjau rimčiau žiūrėti į save, t.y. pradėjau lankyti su broliu sporto klubą, į savaitę kelis kartus nueidavome. Taip pat pradėjau užsiminėti futbolu - turiu keletą medalių iš šios sporto šakos, taip pat esu gavęs traumą, trūko kojos raiščiai. Mano koją buvo sugibsuota ~1 mėnesį. Po kiek laiko kai koją buvo visiškai sveika, reikėjo grįžti į pradinę stadiją. Laikui bėgant pradėjau lankyti krepšinio būrelį, jį iš ties labai mėgau, taip pat ir namuose žaisdavau, būdavo viskas faina, bet koją ties šia sritimi pakišo vėl trauma, per rungtynes man išniro kaulas iš kojos... Po tos akimirkos nebelankau nei futbolo ir nei krepšinio. Teko truputį pailsėti nuo sporto, apsiimti mokslais, taip ir iki šiol užsiimu mokslais.

 

M U Z I K A

Kaip ir kiekvienas mes turimę muzikinį dkonį, taip ir aš turiu. Labiausiai mėgstu REP stiliaus muzikas. Taigi, viskas prasidėjo nup 7-erių metų. Kai žiūrėdavau tokias televizijos laidas kaip "Lietuvos rytas", "Xfaktorius" ir pnš. Tad nuo tų laidų viskas ir prasidėjo. Laisvalaikį leisdavau klausydamasis įvairiomis muzikomis. Po kiek laiko sužinojau kelis muzikos stilius, kuriais ėmiau labiau domėtis... Laikui bėgant pradėjau lankyti muzikos mokyklą, dalyvaudavau įvairiose renginiuose, būdavo smagu. Bet po kiek laiko mečiau muzikos mokyklą, kadangi pradėjau lankyti baseiną, tad nebebuvo laiko skirti muzikai, tad teko mesti. Tai iki šios akimirkos vis dar klausai įvairios muzikos !

 

579H288.png

Spoiler

Nu tai į LV atėjau 2018-09-25, Rugsėjo 25 dieną. Taigi, pirmasis mano žingsnis buvo nuvežti lagaminą į viešbutį "ROCK" na nuvežęs gavau 2.354 eurus, naują aprangą, bei gavau maisto. Paskui nuvažiavau atlikti emigracijos į valdžios namus, klausimai buvo kai kurie nežinomi, kaip "Kada atsidarė LAS-VENTURAS.LT serveris", buvo 2 teiginiai, tai nežinodamas paspaudžiau A variantą. Taigi atlikau emigraciją ir reikėjo dar užsikelti XP, tai pradėjau vykdyti /misijos, šiandien iki šos akimirkos įvykdžiau apie 15. Toliau nebežinodamas ką veikti sumaniau nueiti į ginklinę, pasišaudyti, na atėjau kaip sakoma ant liepto galo, na jau baigėsi round` as beliko 1 minutė, tai spėjau 1 nušauti ir 1 kartą mirti. 

 

P.S. - Nu tokią MINI, nelabai moku rašyti rašliavų.

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Džiugu, kad pasirinkai mūsų serverį! Žaidime susisiek su manimi, gausi pinigų už atsiliepimą

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...