Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


James_Makar

Rastas Ginklų Prekeivių direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Sveiki visi. Taigi išrinktas dar vienas direktorius prisijungiantis prie dabartinių direktorių kolektyvo. Išties pildžiusių buvo, kad ir nedaug, tačiau rinktis iš ko tikrai buvo. Į sekantį etapą pakliuvo 3 žaidėjai, kurie parodė ką gali sekančiame etape t.y savotiškos praktikos vedime. Nieko nelaukę pereikime prie analizės

lHXYtLg.png

Alcapone_Pablito - pats pirmasis iš visų pravedė praktiką. Kalbant apie parašytą laišką jis buvo parašytas nuosekliai, nepamirštant paminėti svarbiausių dalykų. Laiške pažeistų taisyklių kaip ir nebuvo ir pats laiškas pakankamai geras, todėl buvai pasirinktas į sekantį etapą. Žinoma visų pirma buvo bandoma pravežti masinę siuntą, tačiau teisėsaugos tuo metu buvo tikrai nemažai, todėl ir pravežti buvo gana sudėtinga. Į visas fūras buvo susodinta po vieną mechaniką, tačiau tai vis tiek nepadėjo pargabenti fūrų, o kai kurias netgi perėmė teisėsauga. „TeamSpeak“ programoje tavo vadovavimas jautėsi, nebuvo taip, kad kažkas vadovautų už tave. Aprūpindavai tuos, kurie neturi narkotikų, ginklų tikrai apie viską pagalvodavai. Vėliau buvo organizuojamas sėkmingas „Jizzy“ pastato grobimas ir veiksmo tikrai netrūko ir pastatas buvo išlaikytas. Viskas būtų buvę tobula, jeigu būtų pavykę pravežti bent vieną fūrą į bazę, tačiau veiksmas tikrai buvo geras. Užpildęs anketą iškart įsidarbinai į darbą ir ne kaip kiti kandidatai dirbai ir vežiojai nemažai dėžių, žaidime aktyvumas geras.

lHXYtLg.png

Lucas_Ocetter - praktiką pravedei iškart po Alcaponės. Vėlgi analizuojant laišką tai jis toks vidutiniškas, paminėti svarbiausi dalykai, kurie dažniausiai užduodami atrankose su anketa. Šis laiškas yra tam, kad Jūs parodytumėte savo fantaziją ir kaip sugebate save pateikti, o tu pateikei save tokiu labiau „šablonišku“ kampu. Žinoma kaip trečiasis asmuo vesiantis praktiką buvai pasirinktas tik todėl, nes tikrai sieki šio posto ir buvo įdomu pamatyti ar gali mane nustebinti. Pati praktika buvo šauni, veiksmo ir susišaudymų netrūko, tačiau labai norėjosi iš pačio tavęs griežtesnio vadovavimo, nes dažniausiai už tave vadovaudavo paprastas darbuotojas, o tu jį tik papildydavai. Žinoma dėl didėlio veiksmo nepavyko ir tau pravežti fūrų, nes visuomet tai būna labai sudėtinga ypač praktikų metu. Vėliau kai buvo nuspręsta fūrų nebebandyti vežti važiavome užgrobti „Dailės muziejų“, žinoma jis buvo išlaikytas, nors tuo metu vyko narkotikai, todėl teisėsaugai buvo sunku persiplėšti į dvi puses. (Gal būt per narkotikų atsiradimą reikėjo tuo pasinaudoti ir pabandyti greitai parvežti bent 1 fūrą?). Taip pat grobimo metu iš tavęs griežtumo ir kontrolės didelės nebuvo, nes pasiūlė vienas darbuotojas, kad mane nužudytų pinigų ir buvau nužudytas, o dėl to nebuvo imtasi jokių veiksmų. Galima sakyti, kad galbūt tau koją ir pakišo tie „savi“ žmonės viską darydami už tave ir neleisdami tau pasireikšti. Rinkimų metu nebuvai labai aktyvus kaip ir prieš tai, gavai užblokavimą, dėl kurio turėjai praleisti ne mažą rinkimų laikotarpį. Suprantu, kad tai ne tavo kaltė, tačiau aš vertinu tai, ką matau.

lHXYtLg.png

Edas_Bmw - praktiką pravedei paskutinis ir galima sakyti vėliausiai. Laiškas vienas trumpesnių paminint tik pagrindinius dalykus, todėl didelio įspūdžio susidaryti skaitant laišką apie tave buvo tikrai sunku. Visgi, dėl tavo ankstesnių nuopelnų ir tikrai žinau, kad sugebi surinkti gerą ir stiprią komandą buvai paimtas į sekantį etapą. Praktiką vedei paskutinis ir galima sakyti, kad kiek pats gailėjausi leisdamas tai padaryti būtent tuo metu, kai teisėsaugos ir kitų klano narių buvo labai mažai, nes tai neparodė tikrųjų tavo galimybių t.y jų neatskleidė, nes praktiką galima sakyti pravedei be jokių trūkumų ir didelio veiksmo. Buvai vienintelis vedantysis, kuris sugebėjo pargabenti fūras į bazę ir jas iškrauti. Po to sakė GW 5x5, nes tiesiog daryti grobimą buvo jau per mažai teisėsaugos ir jau gana vėlu. „TeamSpeak“ kanale tikrai jautėsi, kad tu vadovauji kaip firmos galva, tačiau visi tie keiksmažodžiai praktikos vedimo metu tikrai tau nepasitarnavo. Galima sakyti, kad praktika buvo viena trumpiausių, nes tiesiog nebuvo su kuo kovoti ir šaudytis.

lHXYtLg.png

Galutinis verdiktas

Kaip suskirstyti vietas pasirinkti buvo gana sunku. Gal dėl pirmos vietos kilo mažiausiai abejonių, tačiau kam skirti antrąją ir trečiąją vietą reikėjo labai rimtai pagalvoti, nes abiejų praktikos kardinaliai skirėsi. Apsvarstęs visus už ir prieš trečiąją vietą pelno Edas_Bmw, nes tiesiog pasitaikė nepalankios praktikos vedimo galimybės ir pasirinktas tikrai blogas laikas, kuris neparodė visų tavo vadovavimo galimybių, nors ir įvykdei pagrindinę užduotį pravežti fūras, tačiau manau, kad šiuo metu dar nesi pasiruošęs apsiimti naujomis pareigomis nuo praeito direktoriaus palikimo. Antrąją vietą šiuose direktoriaus rinkimuose pelno Lucas_Ocetter, nors kaip ir sakiau trūko vadovavimo ir griežtumo iš pačio tavęs, tačiau visi šie dalykai yra įgaunami su laiku. Galbūt pirmiausiai reikėtų pasiekti pavaduotojo pareigas ir įgauti daugiau tos patirties, taip pat suaktyvėti serveryje, o ne pasirodyti tik tada ir žadėti, kad būsi aktyvus, nes tiesiog dabar vyksta rinkimai. Na ir pirmąją vietą kaip jau supratote užėmė Alcapone_Pablito. Mano nuomone, jis labiausiai buvo apsvarstęs savo veiksmus kaip ir ką darys, taip pat praktikos vedimo laikotarpiu netrūko veiksmo ir susišaudymų, o ir pats žmogus rodė pastangas ir norą tapti šios firmos direktoriumi, todėl šiuo metu viską sudėjus ir apsvarsčius šis asmuo yra geriausias variantas užimti šios firmos direktoriaus pareigoms. Linkiu sėkmės vadovavime!

lHXYtLg.png

 Asmenys kurie nebuvo aprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą, kodėl nepakliuvo į sekantį etapą.

 Direktoriui neišbuvus 30 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui. 

  • Patinka 5
  • Ačiū! 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujajį direktoriu, tiktais biški keista, kodėl žmogus pažeidęs atrankos taisykles pateko i antrają vieta.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O dieve tu mano :DDDDD, pasižiūrėsim kiek laiko tas pablito išbus ir kiek laiko dar žais serveryje per savo visas tokias nesąmonės kokias jis dabar daro. net nekyla ranka rašyt sveikinu, bet anyway sveikinu šita žmogu, laikysi kardana su klanu baisiai daužysim išperkom siųskis milų.

  • Patinka 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu! Linkiu sėkmės 

@Lucas_Ocetter ngl atrašyti rodo intiko ner xd

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu jo :dddd sveikinu

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SVEIKINU PABLITAI

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu , kada prisijungt? Kad uždėtum pava

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai! Duok veiksmo ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

maladiec alcapone, taip ir turėjo būt.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai naujajam vadovui, viliuosi kitų predictai apie tavo neišbuvimą bus neteisingi

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai tapus direktoriumi Alcapone, asmeniškai man Alcapone ir Edas atrodė tinkamiausi šioms pareigoms.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...