Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einaras_Bmw

DIENRAŠTIS - LV TIMES #3

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Sveiki, sveiki. Taigi jau atėjo ir trečioji laikraščio savaitė bei trečiasis leidinys. Kūrėme kartu su Laurynu, tad ne visa kūryba yra būtent mano. Jeigu turite pasiūlymų, idėjų, visada išsakykite komentaruose. Sėkmės skaitant!

 

5SDU5mV.png

LV SERVERYJE LABAI DAŽNAI LEIDŽIAMI SERVERIO VERSIJOS ATNAUJINIMAI

Jau nuo LV7 versijos atnaujinimo atsirado 4 nauji atnaujinimai, kurie yra labai naudingi projektui. Pagr. administratorius Invision ne tik ištaisė visas klaidas, kurios buvo atsiradusios po LV7 atnaujinimo, tačiau sparčiai atnaujina ir serverį. Šiuo metu, kiek galite pastebėti, tai labiausiai ir daugiausiai dėmesio skiria idėjų įgyvendinimui, kuriuos rašo žaidėjai. Pagrindinė administracija su savo komanda apsvarsto visus galimus pasiūlymus ir nusprendžia kas yra naudingiausia serveriui. Viso to dėka mes turime šaunius atnaujinimus, kurie yra puikiai įgyvendinti. Tad, didžiąją dalį atnaujinimų kalvių esate būtent Jūs, todėl būtų labai šaunu, kad jūs nesustotumėte siūlyti įvairiausias idėjas kurios pagerins serverio įvaizdį! Visas nuorodas į atnaujinimą palieku čia: 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4

 

Nl6UlYv.png

 

d20uy0x.png

LAS VENTURAS MIESTO PICERIJA BUVO PADEGTA

Iš pirmadienį, į antradienio naktį, maždaug apie 2 valandą nakties buvo padegta Las Venturas miesto picerija. Į piceriją suvažiavo visos specialiosios miesto pajėgų tarnybos, nuo policijos iki gaisrinės darbuotojų. Nebuvo nustatyta ar iš tikro nebuvo pastate žmonių, todėl atvyko į įvykio vietą ir greitoji. Atvažiavus gaisrininkams, gaisrą maždaug per valandą, tačiau picerija visiškai per tą laiką sugebėjo sudegti. Užgesinus, paaiškėjo, kad picerijoje žmonių nebuvo, kadangi nebuvo tuo metu darbo valandos. Nežinoma dėl kokių priežasčių buvo padegta picerija. Policijos tyrėjai pirminę versiją pateikė tokią, kad picerija buvo padegta žmonių, tačiau vaizdo kameros neužfiksavo nusikaltėlių. Visiems matantiems ar žinantiems informacijos apie šį įvykį, kviečiame būti pilietiškais ir pranešti numeriu 022. Įvykis tiriamas.

 

Nl6UlYv.png



rOP0pjl.gif

VIENAS DIREKTORIUS NUŠALINTAS, KITAS IŠRINKTAS.. FIRMŲ VALDŽIOS POKYČIAI

Sekmadienio vakarą, DPI atstovas James Makar pranešė visiems, kad Gandzia Sampp nušalinamas nuo direktoriaus pareigų. Pagal direktorių prižiūrėtoją, tai firma buvo neaktyvi, daug buvo gauta nusiskundimų iš žmonių, o ir ginklinėse trūko išvien ginklų. Pačių darbuotojų buvo labai mažai, o ir motyvuotas nelabai buvo. Išvien prašė pasikeisti direktoriais, o galiausiai kas lėmė tokį DPI nuosprendį, tai kai pasiėmė laisvadienį, kai GP darbas buvo tokiame stovyje, o tuo labiau neprižiūrėtas. Linkime buvusiam direktoriui sėkmės.

Dar visai neseniai buvo nušalintas ir EPi direktorius Matt Evans, dėl nelegalių programų naudojimo, t.y. žvejybos boto naudojimo. Labai gaila, kad asmenys kurie būdami direktoriais dar bando naudoti nelegalias programas už kurias vėliau gauną užblokavimą. Direktorius jau nujautė, kaip viskas baigsis, kadangi visą seifą pasivogė sau, na, bet reikia kažkaip suktis iš padėties. Linkime buvusiam direktoriui sėkmės, o iš šios klaidos ateityje pasimokyti.

Na, atrodo ką tik aprašiau EPI direktorių, o jau buvo išrinktas ir naujas? EPI direktoriaus kėdę užima tikras EPI firmos veteranas  Josh Vercetti, šis asmuo būtent pasižymėjo savo pastovumu bei ištikimybe šiai firmai. Linkime šiam direktoriui sėkmės, kiek suprantu, tai būtent pirmasis direktoriaus post'as, tad linkiu, kad ta motyvacija neišblėstų, o ir susirinktum aktyvią ir šaunią darbuotojų komandą, dėl kurios ir būtų gaila atsistatydinti.

Antradienio vakarą paaiškėjo ir ginklų prekeivių direktorius. Į GP direktoriaus kėdę atėjo Alcapone Pablito. Šis asmuo susilaukė gana nemažai neigiamų emocijų ir pasipiktinimų iš žaidėjų, daug buvo skųstasi ir diskusijų forume. Tačiau kaip šis žmogus tvarkysis su firma, mes dar išvysime,  o jeigu nebus tinkamas - manau visada galima jį pakeisti kitu. Tad, sveikiname visos redakcijos vardu su direktoriumi ir linkime sėkmės!

 

Nl6UlYv.png

 

Ovtre3y.png

PRABANGUSIS DUMPERIS ATSIDŪRĖ METALO SUPIRKTUVĖJE

Vieną gražų rudens rytą Delcas Samp savo dumperio kieme nerado. Jis buvo pavogtas, išardytas ir kaip teigiama parduotas į metalo supirktuvę. Valentinas apie tai iš karto informavo teisėsaugą. Mes su keliais teisėsaugininkais nusprendėme aplankyti tą metalo supirktuvę. Nuvykę radome iš Delco dumperio padarytą šiferinį stogą, naujas palanges ir kelis triusikų stovus. Vagiai buvo išties gana naivūs, tikėdamiesi, kad liks saugūs ir su dideliais pinigais. Teisėsauga iš karto sulaikė vagius, kadangi buvo pasirašyta supirkimo sutartis, tačiau pasirodo ten buvo eiliniai bomžai, kurie mokėjo sujungti automobilio laidus. Nemanau, kad jie galės atlyginti automobilio žalą savininkui. Paskambinę Valentinui –  pasakėme šią liūdną naujiena, jis sureagavo labai liūdnai, kadangi šis automobilis buvo tikrai išskirtinis.

 

Nl6UlYv.png

 

R2m9glJ.png

ILGALAIKĖ LAS VENTURO MIESTO DIREKTORIŲ VADOVĖ PASITRAUKĖ IŠ SAVO POSTO (+ INTERVIU)

Liepsna Fire, dabar visiems bus žinoma kaip buvusi direktorių prižiūrėtoja. Pirmadienio rytą visiems pranešė, kad atsisako šių pareigų ir palieka pareigas. Skaičiuojant paskutines jos darbo minutes, besikraunant jei daiktus, nusprendėme ją pakalbinti ir užduoti keletą klausimų. O, redakcijos vardu norime tarti nuoširdų ačiū, už visą darbą dirbant dėl Las Venturo miesto. Nuo šiol pagrindinis ir vienintelis direktorių vadovas tampa James Makar.

Interviu:

1. Kas jums paliko didžiausią įspūdį šiame poste ir ką prisiminsite visą laiką? 

Turbūt visas tas laikas bendradarbiaujant su visų firmų valdžiomis. Per visą tą laiką sutikau labai įvairių asmenybių, vienos buvo tikrai užsidegę ir norėjo įdėti daug darbo į firmą, kitos gal labiau tingėjo padirbėti. Tačiau apskritai, su visais valdžių atstovais buvo tikrai puiku dirbti ir bendradarbiauti.

2. Kas kėlė jums didžiausių sunkumų būnant DPI pareigose?

Turbūt tai, kai buvo vienu metu tikrai nemažai atrankų ir net atrodė, kad direktoriai tyčiai vieną išrinkus palikdavo. Tačiau įdėjus daugiau laiko ir pastangų, buvo įmanoma su tuo susitvarkyti. Taip pat šiek tiek sunkumų gal sukėlė ir kai kurių žaidėjų priešiškas nusistatymas, dėl to iš kur atsiradau šiame projekte, bet tai palyginus menkniekis.

3. Kuris direktorius Jums paliko didžiausią įspūdį, o kuris jus labiausiai nuvylė? Kodėl?

 Į šį klausimą, kaip buvusi DPi narė, sunkiai galiu atsakyti. Kadangi jei asmuo tapo direktoriumi, jis tuo metu atrodė tikrai tinkamas ir motyvuotas. Neįvardinsiu nei vieno vardo, tačiau tikrai buvo tokių, dėl kurių kilo šypsena, dėl skiriamo laiko ir darbo firmai. Tuo pačiu ir buvo tokių, kurie gavę pareigas, tarsi pasikeičia 180 laipsių ir nesupranti kaip tai nutiko. Bet apskritai, visi direktoriai kurie buvo per laiką kol buvau DPi pareigose, turėjo savų pliusų ir suteikė asmeniškai man, vienokios ar kitokios patirties.

4. Ką nuveikėte per visą šį laiką, kai buvote DPi poste?

Tikrai būtų sunku įvardinti ką nuveikiau. Realiai išrinkau nemažai direktorių (nors ir ne visi buvo pasisekę), pažinau daugybę asmenų, įgijau naudingos bei įdomios patirties ir pnš. Jei žiūrint į pokyčius kurie buvo padaryti, juos galite laisvai pamatyti pokyčių temoje, kuri yra direktorių skiltyje. Tikrai nemanau, kad tai reikėtų dar papildomai išdėstyti.

5. Ar sunku buvo palikti šias pareigas, o galbūt kažkas paskatino tai padaryti?

Iš dalies, pareigas buvo sunku palikti, bet daugiausiai dėl tų valdžios atstovų, kurie vertino mano atliktą darbą ir buvo pasirengę tobulėti bei padaryti visą ką geriausią dėl savo firmos. Tačiau pareigas palikau skatinama savęs, turiu norą išmėginti kitas sritis, galbūt atėjus laikui, galėsite išvysti mane ir direktorės kėdėje, juk tiek laiko jais besirūpinau, o pačiai to nuveikti čia dar neteko. Taip pat pasitraukiau ir dėl to, kad turėjau puikų Kolegą DPi pareigose, tikiu, kad šis asmuo tinkamai susitvarkys su pareigomis ir gerai prižiūrės serverio darbų valdžią.

6. Kokie tolimesni planai? Ką veiksite dabar?

Apie tolimesnius planus, šiek tiek paminėjau jau klausime viršuje. Tačiau dabar užimu forumo moderatorės pareigas, apsipratinėju su tuo ir išmėginu naujus dalykus. Ateityje taip pat tikiu, kad dar bus kur pasireikšti.

 

Nl6UlYv.png

 

jcyKlwi.png

LV KOMANDOJE ĮVYKO DIDELI POKYČIAI, IŠRINKTI FORUMO MODERATORIAI

Pirmadienį, visai netikėtai, niekam nežinant, projekto narių sąrašą nuspalvino žalsvų atspalvių vardai. Pagr. administratorius Max Tosha paskyrė naująjį globalų forumo moderatorių - Dominykas Miguel. Primename, kad visai neseniai Danny Williams paliko šias pareigas, tad į šią vietą reikėjo skubiai kito žmogaus. Dominykas buvo vienintelis variantas, kadangi jis buvo forumo moderatorius, kai dar Liutauras buvo globalus moderatorius forume. Na, turbūt čia nebuvo joks siurprizas niekam, tačiau nuoširdžiai sveikiname tapus globaliu moderatoriumi.

Atrodo lyg visi pokyčiai ir baigėsi, tačiau link vakaro pagr. administracija paskelbė net 7 naujus forumo moderatorius, kurie nustebino visus žaidėjus. Prie forumo moderatorių prisijungė Sim Gint, Edvis Waro, Liepsna Fire, Einaras Bmw, Matt Larson bei Laurynas Joma. Jie atsakingi už šias skiltis: Sim už skundus ir prisistatymus, Edvis už naujokų atsiliepimus bei pamokas, Liepsna už apklausas bei apie viską skiltį, Einaras už modifikacijas bei MAP darbus, Matt už skundus bei pagalbą, o Laurynas už skelbimų skiltį. Linkime visiems šiems naujiems moderatoriams sėkmės, tikėkimės, kad forumas peržengs į aukštesnį lygį.


Nl6UlYv.png

nTQkfov.png


PARDUODA

James_Harden parduoda retus daiktus (dylerio auksine grandinėlę, catalinos žiedą, hipio skarą, wu zi mu peteliškę), susidomėję susisiekite su juo.
Tadas_Crazy parduoda verslą "Mašinų turgus", kaina: 20.000.000 € , į dieną pelnas 50-90 tūkstančių. Susidomėję susisiekite su juo.
Orange_Nike parduoda hašišą, rašyti jam į forumo AŽ arba susisiekti žaidime.
Sim_Gint parduoda verslą "Kazino", kaina: 200.000.000 €, susidomėję susisiekite su juo.
Frank_Carter parduoda hustler automobilį, rida: 60km, 0 daužtumo. Kaina 150.000 €. Susidomėję susisiekite su juo.
Ryan_Hansas parduoda hotknife automobilį, rida: 27 km, 1 daužtumas. Susidomėję susisiekite su juo.

 

PERKA

Nikita_Volkov perka bronzinius lagaminus. Jeigu parduodate susisiekite su juo asmeniškai.
 

Norintys kažką pirkti, parduoti, kreipkitės į mūsų redakciją asmeniškai. Skelbimai yra nemokami, išleidžiami kartu su nauju leidiniu.
 

Nl6UlYv.png

Tikiuosi, kad šis leidinys Jūsų nenuvylė, lauksim kritikos ir vertinimų. Nepabijokite pakomentuoti ir įvertinti. Iki pasimatymo!

 

Einaras_Bmw, Laurynas_Joma © 2018

 

Redaguota nario Einaras_Bmw
  • Patinka 11
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tiesiog nuostabiai gavosi. Neturi jau visaj ką veikt turbūt.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

WOOWW!!! Einarai, kai visada puikiai ^^. Uoj garbė būtu, kažkda patekti pas tave dienraštyje, o šiaip iš tikro labai gražiai aprašiai, buvo lengva skaityti, visada nepraleidau ir dabar nepraleisiu, žinoma ir dar labiau įrodei, kad bus visada verta skaityti tavo dienraščius, todėl nenustok kurti ir tobulėti, didžiausios sėkmės ;)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 minutes(-čių), Delcas_Samp rašė:

Tiesiog nuostabiai gavosi. Neturi jau visaj ką veikt turbūt.

Oi, kiek daug sarkazmo tokiame trumpame sakinyje. Realiai, tai tikrai turiu ką veikti, tiesiog kai nori - viską suspėji, Tą` daryti man patinka, tačiau jeigu jausiu, kad nebeįdomu Lasventuriečiams, tikrai to nebedarysiu.

Ką tik, Minde_Boss rašė:

WOOWW!!! Einarai, kai visada puikiai ^^. Uoj garbė būtu, kažkda patekti pas tave dienraštyje, o šiaip iš tikro labai gražiai aprašiai, buvo lengva skaityti, visada nepraleidau ir dabar nepraleisiu, žinoma ir dar labiau įrodei, kad bus visada verta skaityti tavo dienraščius, todėl nenustok kurti ir tobulėti, didžiausios sėkmės ;)

Galbūt ir pateksi, kaip tau amžiais nesiseka iškasti lobio... :D Šiaip tai ačiū, visada tavo komentarai mane įkvepia ir motyvuoja kurti ir tobulėti toliau.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...