Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dyglas_Fingeris

Idėja serveriui - Išsamesnė darbuotojų informacija.

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dyglas_Fingeris
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?: Išsamesnė darbuotojų informacija.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Apačioje.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Šiuo metu serveryje direktoriai turi komandą pažiūrėti darbuotojų aktyvumą, tačiau jinai yra buginta ir rodo netikslų laiką. Siūlau išplėsti šią sistemą, padaryti taip, jog rodytų daugiau rodiklių, rodančių aktyvumą, kurie būtų skirtingi kiekvienam darbui. Tai padėtų tiek direktoriams, tiek darbuotojams, atsiras daugiau galimybių tikrinti aktyvuma, taip pat užtrukti daug mažiau laiko prie algų sistemų. Nebus kaip tradiciškai "pradirbti n minučių" ar tepliotis tarp savo senų nuotraukų forume, kad įkelti jas dėl algos forume. Siūliau šią komandą padaryti visiem darbuotojam, jog nebūtų korupcijos. Būtų galima pamatyti kiek ko pakėlei per dieną bei per visą savo dirbimo laiką, išėjus iš darbo šitie rodikliai restartuotųsi. Kokie jie būtų kiekvienam darbui(viskas spoileryje):
Spoiler

Teisėsaugai: Pradirbtos minutės, pakelta rida, sunaikintų narkotikų skaičius, išduotų baudų skaičius, priimtų iškvietimų skaičius, sunaikintų ginklų dėžių kiekis, atimtas narkotikų kiekis, ištirtų žmogžudysčių kiekis.

Taksistams: Pradirbtos minutės, pakelta rida, priimti iškvietimai, pakeltas kilometražas.

Ginklų prekeiviams: Pradirbtos minutės, pakelta rida, priimti iškvietimai, kiek dėžių įdėta į boxville, kiek dėžių išpakuota gp. bazėje.

EPi: Pradirbtos minutės, pakelta rida, iškrauti siuntiniai (galbūt padaryti kiekvieną siuntinį atskirai, rašytų kiek iškrauta mp3, telefonų, gps ir pnš.)

Medikams: Pradirbtos minutės, pakelta rida, pagydytų žmonių skaičius, išduotų sveikatos pažymų kiekis, išgydyta nuo priklausomybių skaičius, atvežtų vaistinėlių skaičius, išgelbėtų sužeistų skaičius.

Mechanikams: Pradirbtos minutės, pakelta rida, nutemptos mašinos į kma(nuosavos), nutemptos mašinos į kma(darbinės), nutemptų /kurmasina kiekis.

TRV: Pradirbtos minutės, pakelta rida, nuvežtų dažų ir kuro cisternų skaičius, nuvežtų baldų priekabų skaičius, nuvežtų tr. detalių priekabų skaičius.

 

  • Patinka 11

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki idėja, teko žaisti serveryje kuriame yra pritaikyta ši sistema, tad tokia sistema tikrai čia nepamaišytų bei tuo pačiu kaip ir sakei palengvintų darbą tiek darbuotojams bei valdžiai.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki įdėja tik manyčiau,kad iškvietimai būtu netik taksi firmai bet ir mechanikams bei medikams.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki idėja, kadangi senai niekas nelietė darbuotojų sistemos, ko ypač reikėjo LV7, ir nebuvo atsižvelgta į senas sistemas. Aš sutinku su šia idėja.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...