Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Bilis_Joy

Atnaujinimai gerai! Daugiau įvairių idėjų!

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bilis_Joy
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui!
  • Kokia tai sistema?: Daug įvairių, nuo direktorių iki VM. Viskas bus apačioje!
  • Kodėl tai yra naudinga?: Toliau skaitykite apačioje
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

Taigi sveiki visi, vėl aš su savo idėjomis. Šį kartą jos nėra kažkokios priority nr. 1, bet pasedėjas pagalvojęs supratau kad tikrai praverstu ir norėčiau pasidalinti su visais šitais pasiūlymais! Vėl kartojuosi: prašau argumentuotai atsakyti už ar prieš, nes aš noriu pamatyti kiekvieno nuomonę kodėl jūs sutinkate arba prieštaraujate. Kiekvieno nuomonė labai svarbi, nes kartu mes lipdom serverį! Taigi pradedam:

Įdėja darbų valdžiai:

1. Mūsų gerai žinomas draugas @Dyglas_Fingeris jau šioje skiltyje parašė pasiūlymą dėl naujos sistemos /vdarbuotojai komandoje. Taigi aš išsiplėtosiu. Dabar /vdarbuotojai matome tikrai nedaug  t.y. įspėjimus ir šiandien pražaistą laiką, jei norime pamatyti kažką daugiau turime rašyti žaidėjo Nick'ą ir tik tada pamatome irgi ne per daugiausiai informacijos, tad mes pagalvojome ir siūlome tokią išeitį: parašius /vdarbuotojai išmestu tokią pači`ą GUI lentelę kuri būna užlipus ant įsidarbinimo pickup (pridėsiu nuotrauką), kurioje dar rašytu Vardą_Pavardę | Įspėjimų kiekį | Kiek šiandien pradirbo . Vardas_Pavardė būtu raudona arba žalia priklauso ar žaidėjas prisijungęs ar neprisijungęs. Tada, paspaudus ant žaidėjo kurį norime pasirinkti išmestu lentelę kurioje būtu visa informacija apie darbuotoją, t.y. gražiai surašyta eilutėmis:

Darbuotojas: Vardas_Pavardė
Darbuotojo rangas:
Įsidarbinimo data:
Darbo XP:
Kiek uždirbo per šiandieną: (nebūtina)
Kiek išdalino šiandieną baudų: 
Kiek išviso sunaikino šiandieną narkotikų:
Kiek sunaikino šiandieną ginklų dėžių:
Kiek iškvietimų priėmė:
Kiek šiandieną su darbine pravažiavo kilometrų:
Kiek šiandieną ištirtų žmogžudysčių:
Kiek šiandieną narkotikų atėmė:

Toliau būtu apačioje du pasirinkimai: Uždaryti ir Aktyvumas. Paspaudus ant aktyvumas rodytu darbuotojo visos savaitės aktyvumą, t.y. kiek pradirbo ir kiek pražaidė serveryje.

Čia aprašiau būtent apie policijos darbą, nes labiausiai žinau ko trūksta direktoriui ir pavaduotojui. Taip pat kiti darbai yra ir apie jų pasiūlymus galite pasiskaityti šioje temoje: 

Spoiler

Axf52Bh.jpg

3d4VxM0.jpg

nl8sg0e.jpg

Svarbiausias klausimas: Kam to reikia? Tiesiog visų darbų direktoriams būtu žymiai paprasčiau susekti darbuotojus, lengviau matysime kas gerai dirba kas blogai, geriau tokiems dalykams kaip rangų kelimams, algų mokėjimams!

2. Įdėja skirta VISU darbų direktoriams: padaryti tokią sistema, kad galima būtu vyriausybėje tarkim iš Policijos seifo duoti pinigų iškart į tarkim Mechanikų seifą. Labai paprasta situacija: paprašau mechanikų valdžios, kad mano visas firmos darbines mašinas supiltu kuro, nes jau prie galo, valdžia įjungia akcijos režimą, nusiunčia kelis darbuotojus, kad įpiltu kuro, poto pasako kainą, tarkim 30 tūkstančių, tad aš nuvažiuoju į vyriausybę ir iškart iš savo seifo iškart pervedu jiems į seifą. Kita situacija: vyksta grobimas, nepavyksta atgrobti teisėsaugai, vėl gi važiuojame į vyriausybę ir iš darbo seifo paaukojame tą sumą į klano seifą.

Kam to reikia? Žymiai paprasčiau gaunasi negu dalinti sau algą ir tada pervedinėti, šiaip paįvairintų žaidimą nauja sistemėlė, vienu žodžiu: PATOGIAU!

3.  Teisėsaugai: /komendantas , komanda su kuria įjungiama komendanto valanda. Taip, suprantu galima skelbti per /d , bet čia tiesiog patogumo klausimas. Suvedus šią komandą, serveryje viešai paskelbtu: [firmos direktorius/pavaduotojas]Vardas_Pavardė: Komendanto valanda paskelbta! Baudos nėra dalinamos. Ir šitas tekstas automatiškai kas 10-15 min pasiskelbu kol bus vėl parašyta šita komanda ir komendantas bus išjungtas. Dar ne viskas! Kai bus įjungtas komendantas, teisėsaugininkas duodamas baudą jam išmes GUI lentelę: Šiuo metu vyksta komendanto valanda, ar tikrai norite duoti baudą? Taip ir Ne pasirinkimai. Esmė tame, kad bus vistiek įmanoma duoti baudą, visgi reikia taisyklių pažeidėjų, nes be jų būtu neįdomu :)

Kam to reikia? Tiesiog kaip ir kiti pasiūlymai, bus patogiau, smagiau ir lengviau žaisti!

4. Algos. Vienas iš svarbiausių dalykų visiems direktoriams, tad mano pasiūlymas būtu, kad atsirastu nauja komanda: /isdalintialgap [suma] ( išdalinti alga prisijungusiems ), su šia komanda būtu galima išdalinti tam tikrą sumą visiems prisijungusiems darbuotojams. Tarkim: Seife yra 1 mln, firmoje prisijungusių yra 10 darbuotojų, tai rašau /isdalintialgav 500,000 ir visi prisijungę darbuotojai gauna po 50 tūkstančių. Sena komandą palikti, nes būna, kad reikia duoti vieniems mažiau, kitiems daugiau, taip pat nepamiršti reiktu atijungusių.

Kam to reikia? Tiesiog visi tą butent minutę prisijungę darbuotojai gautų algą, šitą komandą būtent aš naudočiau jeigu būtu tikrai geras veiksmas ir norėčiau duoti algas už tai, gerai pasirodė, gerai atliko darbą. Taip pat galima būtu apdovanoti po treniruotės ar kokio susirinkimo!

 

Idėjos "For FUN"


5. Galvojau galvojau ir vis dėl to nusprendžiau, kad reiktu bent įdėti ir pažiūrėti kaip manote dėl tokios idėjos :D Taigi mano įdėja: Klevo lapas. Visi išsilaikę teisęs esame klevukai 2 metus, todėl galvoju, gal reiktu padaryt tai ir serveryje? Išslaikius teises būtumėte klevas tarkim savaite ar dvi, o gal net mėnesį, čia jau spręstu kažkas kitas, bet esmė labai paprasta, išsilaikote, gaunate klevą. Bet, yra visada bet žodelis. Būdami klevu, jūs negalite viršyti leistino greičio, tai yra jeigu jus nufotografuoja moonbeam ar greičio matuoklis jūs iškart prarandate teises ir jum vėl reikia eit laikytis iš naujo. Taip pat, jeigu teisėsaugininkas įspės jus už NON-RP jūs irgi automatiškai prarandate teises. Nežinau ar įmanoma taip padaryt, bet būtu linksma taip pat jeigu tik "klevui" įsėdus į mašina, gale jo mašinos atsirastu klevo ženklas. Įdėja tokia nėra labai kažkokia svarbi, bet tikrai būtu linksma pamatyti atnaujinimuose.

Kam to reikia? Būtu smagi ir įdomi naujovė, būtu tikrai paįvairinta sistema su teisėmis, taip pat būtu žymiai labiau vertinamos tos teisės ir nedarytų grubių pažeidimų!

Spoiler

lipdukas-klevo-lapas-magnetinis-ivairus.

6. Atsirado klevas, reikia ir privalomojo civilinio automobilio draudimo! Taigi įdėja tokia, kad būtu privalomasis draudimas. Privaloma draustis mašinas, draudimo kaina būtu įpatingai didelė kas yra klevai, bet taip pat ir seniems vairuotojiems. Atsirastu dar viena pinigų išleidimo vieta, atsirastu dar vienas baudimas policijos pareigūnams. Draustis reiktu kas savaitę (maksimalus laikas). Draudimas turi kitą puse: sunaikinus jūsų transportą jųs gaunate 30% nuolaidos atsistatymui.

Kam to reikia? Tikrai manau nauja sistema pagerintu žaidimą, atsirastu naujas baudimas teisėsaugai, atsirastu naujas pastatas: Draudimo agentūra!

7. Na nebekankinsiu jūsų ir paskutine savo įdėją pasiūlysiu. Tiksliai aš nežinau ar yra toks dalykas, bet rašau tai visai faina būtu jeigu atsirastu bakelis. Kioskelyje galėtum nusipirkti bakelį ir prisipilti degalinėje. Dažnai būna tokia situacija kai darbinėje nėra kuro, mechanikų nėra, tai būtu labai naudinga su bakeliu užpilti tuos 5 litriukus ir nuvažiuoti į degalinę. Taip pat būtu patogu ir su nuosava tr. kai esi toli, mechanikų taip pat nėra ir kuras baigėsi..

Kam to reikia? Tikrai reikalingas dalykas kai nėra mechanikų, manau tikrai visi pritartu, kad toks dalykas atsirastu serveryje!

 

 

Taigi turbūt pastebėjote, kad šioje temoje yra visokiausių įdėjų, nėra jų daug, bet daugiau kažkaip nieko nesugalvoju, tik šitos idėjos stovi galvoje. Tai pat norėčiau išgirti daug jūsų nuomonių, tad nesidrovėkit diskutuoti ir rašykit atsakymą temoje, nes aš taip pat norėčiau padiskutuoti su jumis apie šias įdėjas. @Invision_White ir @Max_Tosha linkiu sekmės pildant įdėjas! :D

  • Patinka 11

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Manau tikrai praverstų sistema su "bakeliu", kitos idėjos irgi visai nieko, tik, kad jos labiau skirtos direktoriams, tad manęs nelečia.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kaikurios idejos tikrai geros, bet kitos grynai realus gyvenimas. Nereikia to ir zaidime. Skirkim 2 dalykus,kur zaidimas kur realybe.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 19 valandas(-ų), Modis_Samper rašė:

Kaikurios idejos tikrai geros, bet kitos grynai realus gyvenimas. Nereikia to ir zaidime. Skirkim 2 dalykus,kur zaidimas kur realybe.

Realus tai gal realus, bet vistiek faina būtu, kad padarytu, vis kažkokia nauja sistema serveryje!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...