Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Billy_Madison

Atsiliepimas apie serverį ! × Billy_Madison ×

Rekomenduoti pranešimai

cooltext301958698430923.png

cooltext301959771231259 (1).png

Sveiki mielieji, Las-Venturas.LT žaidėjai. Nusprendžiau parašyti nuomone apie serverį, o ji tikrai yra visai nebloga. Taigi nieko nelaukęs pradedu rašyti ir linkiu jums gero skaitymo.

cooltext301961037940302 (1).png

Pradėjas registruotis pasirinkau stipresne vartotojo apsauga, manau papildomas klausimas tikrai padeda ne vienam žaidėjui išsaugoti savo turimus statusus. Prisijungęs perskaičiau savo veikėjo istorija, ji tikrai buvo tokia nuteikianti ir padedanti įsijausti į žaidimą. Atsiradęs oro uoste su lagaminu rankoje, net nesupratau kas darosi. Išsiaiškinęs kur ir kaip jį atsidaryti tikrai gavau gerą dovana ir pradėjau toliau gilintis į serverio komandas,sistemas.

 cooltext302027039677590 (1).png

Po lagaminėlio atidarymo nušokliavau iki vairavimo mokyklos, pradėjau laikytis teorija ir man pasisekė iš pirmo karto. Pravaževimai irgi nebuvo sunkūs iškarto išsilaikiau visas kategorijas.

cooltext302027772029520 (1).png

Norėdamas gauti kažką papildomai, kad žaidimas greičiau vystytųsi, pradėjau domėtis žaidimo misijomis. Naujoko misijos labai daug padėjo įsigilinti į žaidimo pradžia ir žinoma gauti papildomos patirties įdomesniems darbams.

cooltext302028811431642 (2).png

Pradėjas dirbti darbuose be pakvietimo likau nustebintas, apėjau beveik visus juos ir visur yra veiklos tikrai netenka stovėti vietoja ir galvoti ką čia veikti, žaidimo administracija tikrai ties tuo labai puikiai padirbėjo.

Man labai patiko darbai be pakvietimo, apėjau beveik visus juos ir visur yra veiklos tikrai netenka stovėti vietoja ir galvoti ką čia veikti. Pirmas darbas su pakvietimu dar labiau nustebino. Užpildes anketa forume į medikus labai greit buvau priimtas, susipažines su visom darbo komandom ir pradėjas dirbti. Užsukau į medikų forume esamčias algų ir rangų sistemas ir likau sužavėtas direktoriaus atsidavimu savo darbui. Užteks apie darbus, pakalbėsiu apie viska bendrai. Event'ai tikrai vyksta dažnai ir net pats kaip naujokas jau laimėjau viena ir tai tikrai padėjo mano banko saskaitai. Misijos, pasiekimai ir įvairios kitokios veiklos šiame serveryje tik pagyvina žaidima ir tikrai užkabina. Serverio žaidėjų yra visokių, visokių ir reikia, kitaip žaidimas prarastų savo esme, jai neturėtume priešų ar kokių įdomių veikėjų, nebūtų įdomumo žaisti, kariauti, bendrauti su įvairiais žmoniem. Manau tam kartui užteks, atsiprašau už klaidas. P.S Tikrai dar papildysiu šia tema, labiau susipažines su serveriu. 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...