Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Asap_Rocky

Atsiliepimas apie serverį - Asap_Rocky

Rekomenduoti pranešimai

Asap_Rocky atsiliepimas apie serverį

Sveiki visi skaitantys šį atsiliepimą apie Las-Venturas.lt serverį. Čia aprašysiu savo pirmus įspudžius užsiregistravus serveryje.

Registracija

Pati pradžia (registracija) labai patiko, ypač patiko istorija (kažkas ten su apiplėšimu), buvo įdomu skaityti. Užsiregistravęs atsiradau oro uoste ir  rankose turėjau lagaminą, kituose projektuose tokio dalyko neteko matyti. Taipogi emigracija yra unikali ir patogi, nereikia pildyti forume, kas palengvino man žaidimo pradžia. Pabaigęs emigracija keliavau toliau - Vairavimo mokykla.

Vairavimo mokykla ir naujoko misijos

Vairavimo mokykla man padarė didelį įspūdį, t.y MAP darbas labai gražiai ir kruopščiai padaryta. Įėjus į vidų iškart ėjau laikyti teorija, nebuvo sunku, padariau tik 3 klaidas. Praktika irgi nebuvo sunki. Gavau visų 3 kategorijų pažymėjimus per vieną kartą. Naujoko misijos nėra sunkios todėl jos man dar labiau padėjo apsiprasti serveryje, esu įvykdęs beveik visas naujoko misijas, ir bus įdomu ką už tas atliktas misijas gausiu. 

Administracija ir atnaujinimai

Apie tai daug parašyti negaliu, nes žaidžiau ryte kai administratorių vos 1-2 buvo. Bet pastebėjus forume matosi ir gerų ir blogų administratorių. Pagrindinė administracija yra nuostabi. Atnaujinimai unikalūs ir dažni. Pagal atnaujinimus galiu pasakyti, kad Invision_White moka gerai skriptinti, o Max_Tosha rūpinasi aktyvios komandos rinkimu.

Pirmasis darbas

Pirmasis darbas buvo - Picų išvežiotojai. Atėjus į šį darbą kažko nuostabaus nesitikėjau, o į darbą atėjau tik dėl naujoko misijos. Dabar kaupiu 10,000 XP, kad galėčiau nueiti į Tolimųjų reisų vairuotojus, nes kaip girdėjau šiame darbe galima gauti nemažai pinigų, taipogi darbas yra labai įdomus.

Automatiniai event

Žaisdamas serveryje pastebėjau, kad vyksta automatiniai eventai: "Surask vietą", "Žvejybos varžybos", "Lobio kasimas" .  Sudalyvauti kolkas teko tik vienam ("Surask vietą"). Dėka šio evento sužinojau daugiau vietų Las-Venturas mieste. Jeigu yra dar automatinių eventų praneškit man, norėčiau ir kitus išbandyti.

Forumas

Forumo dizainas labai gražus, ir tikrai neatrodo kaip kokio šudservio. Skiltys sudėtos patogiai, tad norimą skiltį greitai surandu. Forume pastebėjau daug moderatorių, kas yra gerai, kiekviena skiltis yra prižiūrima ir aktyvi. Gal "VIP narių pagyrimai" yra apmirus temą, bet ir iš dalies suprantu kodėl.

Apibendrinimas

Apibendrinus serveris man paliko didelį įspūdį todėl serveryje tikrai žadu žaisti, patinka viskas: Nuo naujokų misijų iki automatinių event. Tikiuosi serveryje sutikti daug draugiškų ir padedančių žmonių. Noriu palinkėti visiems sekmės serveryje ir gero gyvenimo ;)

Pagarbiai Asap_Rocky

 

  • Patinka 5
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykes į projektą sėkmes ir patariu čia pasilikti.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...