Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Laurynas_Joma

Daug įvairių idėjų!

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Laurynas_Joma
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): 
  • Kokia tai sistema?: Apačioje
  • Kodėl tai yra naudinga?: Apačioje
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Apačioje

BILIARDO SISTEMA

Siūlau į biliardo sistemą įdėti 2 rūšių biliardo lazdas kurios išsiskirtų savo galimybėmis. Tai būtų naudinga, nes žaidėjai patys galėtų pasirinkti su kuria lazda jiems būtų geriau žaisti. 

1. Taiklumas

2. Galia

SPIDOMETRAS

Kadangi serverio logotipo spalva pasikeitė į mėlyną (apatiniame, kairiajame monitoriaus kampe), todėl reikia keisti ir spidometro žalią spalvą į mėlyną. Labiau derintusi pats vaizdas tarp logotipo ir spidometro. 

Forumo ekranui

Projekto forume naktimis lankosi daug narių, kuriems baltas ekranas kenkia akims. Taigi būtų specialus ryškumo ir tamsumo reguliatorius arba dar geriau „akių komfortas“ kurio pagalbą eitų pakeisti į šiltą arba šaltą spalvą. Maloniau būtų akims. Šis pasiūlymas labiausiai tinka tiems, kurie kuria ilgas temas ar pranešimus forume. 

GAISRININKŲ IR MECHANIKŲ  SISTEMA

Gaisrininkai gesina tik namus, todėl siūlau, kad, kai sprogsta transporto priemonė, toje vietoje atsirastų degančios mašinos objektas. Gaisrininkai tūrėtų ją užgesinti. Jei gaisrininkas ne užgesina gaisro per 5 minutes atsiranda sudegusios mašinos objektas kurį jau turi ištempti arba sunaikinti mechanikai. Tai yra naudinga, nes pagyvėtų gaisrininkų ir mechanikų veikla. 

BOULINGO SISTEMA 

Būtų 3 - 4 takai. Du asmenys galės ridenti tik 10 kartų, daugiausiai surinkus taškų - laimi. Vienas taškas būtų duodamas už straik'ą, o jeigu kamuolys nukryps į duobutę gaus - 1 tašką. Būtų toks pats jėgos reguliatorius kaip ir biliardo sistemoje. Atsirastų nauja veikla serveryje. 

PARDUOTUVIŲ SISTEMA

Serveryje yra gana daug parduotuvių, kurios yra nenaudojamos. Siūlau, kad klanams tam tikrą valandą eitų apiplėšti parduotuvę, o įsijungus įsilaužimo sistemai prie parduotuvės atvyktų teisėsaugininkai. Įsijungus alarmui automatiškai užsirakintų durys per kurias negalėtų išeiti klano nariai. 

Norint, kad neįsijungtų įsilaužimo sistema reikia atspėti pinigų seifo kodą, kurį turės rakinti visi užlipę ant pick'up. Kuo daugiau narių, tuo greičiau rakinasi seifas. 

NAUJAS DARBAS: LAKŪNAI 

Šis darbas būtų su direktoriaus pakvietimu, bei reikalautų 20k XP. Lakūnas tūrėtų su savo lėktuvu skraidinti užrašus su žaidėjų užsakytais tekstais. Šis darbas veiktų kaip Radistai, tačiau viskas vyktų tik padangėse, skraidinant žaidėjo užsakytus tekstus. 

NAUJOS MAŠINOS

Kažkada vienas iš pagrindinių administratorių tūrėjo mašiną, kurios nėra, net GTA San Andreas žaidime. Todėl siūlau sukurti kelias transporto priemones, kurios būtų padarytos arba patobulintos iš kitų transporto priemonių dalių. Ir jas įdėti į pardavimus už realius pinigus. 

GULINTIS SPYGLIŲ POLICININKAS 

Prie greičio ribotuvų įdėti gulinčius policininkus per kuriuos, jei viršisi greitį išlys spygliai ir susprogdins jūsų transporto priemonės padangas. Teisėsaugininkams bus lengviau pagauti bėglius. 

CIGARETĖS

Klano narys galės parduoti savo cigaretes už savo pasiūlytą kainą. Bet pirmiausia reiktų jam tų cigarečių gauti per kontrabanda, kuri kolkas yra užmiršta. Pagyvintų cigarečių kontrabanda. 

ĮDĖTI 2 MAFIJAS/GRUPUOTES   DAKTARINIAI IR AGURKINIAI. SERVERIO ŽAIDĖJAS GALĖTŲ PASIRINKTI KURIAI MAFIJAI/GRUPUOTEI PRIKLAUSYTŲ. JEIGŲ BŪTŲ TIK ŠIOS DVI GRUPUOTĖS ATSIRASTŲ DAUGIAU ASMENŲ TIEK VIENOJE, TIEK KITOJE GRUPUOTĖJE, NES JIE GALĖTŲ RINKTIS TIK TARP ŠIŲ DVIEJŲ GRUPUOČIŲ. ŠIAI IDĖJAI TIKTŲ BEVEIK VISOS DABAR KLANAMS PADARYTOS SISTEMOS.. 

Savo nuomones argumentuokite! 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Manau dėl daug pasiūlymų klysti grupuptes tikrai nereikalingod, nes senais laikas turėjom 2 mafijas ir 2 gaujas jos bivo išimtos ir padaryti klanai tai nemanau, kad sugrįš, foruma būtu sunku padaryti nes temu kurejai dažnai renkasi tekstų spalva ir pakeitus fona gali prastai tekstai matytis ir t.t.. spygliai yra visiška nesamonė, skaityk visi serverio žaidėjai važinės kiaurom padangom. Iš lakūnų darbo prasmės jokios tikrai nežiūrės niekas į dangų kokie skelbimai skraido, tam yra skelbimu kontora ar /pardavimai. Žodžiu skaityk kad tavo didžioji dalis atnaujinimų visiška nesamonė.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 valandas(-ų), Domass_Delisted rašė:

Manau dėl daug pasiūlymų klysti grupuptes tikrai nereikalingod, nes senais laikas turėjom 2 mafijas ir 2 gaujas jos bivo išimtos ir padaryti klanai tai nemanau, kad sugrįš, foruma būtu sunku padaryti nes temu kurejai dažnai renkasi tekstų spalva ir pakeitus fona gali prastai tekstai matytis ir t.t.. spygliai yra visiška nesamonė, skaityk visi serverio žaidėjai važinės kiaurom padangom. Iš lakūnų darbo prasmės jokios tikrai nežiūrės niekas į dangų kokie skelbimai skraido, tam yra skelbimu kontora ar /pardavimai. Žodžiu skaityk kad tavo didžioji dalis atnaujinimų visiška nesamonė.

Sveikas, aš su tavimi sutinku, kad spygliai yra nereikalinga, tačiau jei jie įsijungtų kai žaidėjas yra su bėglio režimu, tada šis pasiūlymas yra tikrai naudingas. Pirmiausia lakūnai būtų skirti tik tam, kad pagyvinti LV padangęs, kad bent truputį būtų įdomiau pažiūrėti į dangų, tačiau tu sakai, kad tam yra skirta skelbimų kontora, na taip, bet mano siūlyme nėra paminėta, kad skelbimų kontorą reikia išimti. Dėl forumo, taigi žaidėjai patys galės nusistatyti sau tinkamą režimą, kad jiems būtų lengviau žiūrėti į ekraną. Apibendrinus negalima spręsti apie pasiūlymus iš pavadinimo. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Daug idėjų, todėl esu ir ir PRIEŠ

Biliardo sistema -

Realiai skamba įdomiai, paįvairintų visą sistemą, tačiau tuo pačiu abejočiau ar tikrai nebus taip, kad naudos tik taiklumą?

Spidometras -

Na čia nėra toks sunkus darbelis, o pakeitus spalvą, manau tikrai būtų maloniau akiai.

Forumo ekranui - PRIEŠ

Realiai mano akimis nereikalingas dalykas, nes juk daugmaž kiekvienas monitorius turi nustatymus. Pvz: Dabar rodo šviesiai ir ryškiai, bet galiu padaryti, kad būtų visai kitas ekrano vaizdas. Todėl nemanau, kad reikėtų diegti tai į forumą, tiesiog bereikalingas vargas.

Gaisrininkų ir Mechanikų sistema -

Realiai tikrai sutinku. Tai yra visai logiška, o ir tikrai paįvairintų tuos du darbus. + kas svarbiausia, atsirastų Mechanikams daugiau darbo, nes dabar mažokai jo yra.

Boulingo sistema -

Realiai tikrai esu už, tačiau jei aišku tai eina padaryti. Nes šiaip būtų smagu, jei atsirastų dar viena tokio tipo pramoga.

Parduotuvių sistema -

Vėl kažkas naujo, paįvairintų klaniškių ir Teisėsaugos darbą. Įvairesnis veiksmas yra gerai, bet pradžiai galėtų ir dabar esantį išnaudoti.

Naujas darbas: Lakūnai - PRIEŠ

Neįsivaizduoju kas dirbtų darbe, kuriame tik skraidai danguje ir daugiau nieko. Nu tipo visiškai nereikalingas toks darbas.
BET - Jei tai būtų radistų darbas, su visom radijos funkcijom, skelbimais, laidų vedimais ir dar galimybe skraidyti padangėse su skelbimu, tada būčiau už.

Naujos mašinos -

Realiai skamba šauniai ir panašiai. Tačiau tas pardavinėjimas už realius pinigus, nu ką žinau. Nebent būtų išlošiama ar panašiai. Ten, kad ir iš auksinio reta mašina, kuri tikrai būtų vertinga, ne kaip dabar.

Gulintis spyglių policininkas - PRIEŠ

Realiai jei policininkai dirbtų ne po vieną, jie laisvai gali prašauti tas padangas. Nemanau, kad reikia padaryti sistemomis tai ką ir taip gali padaryti pats policininkas.

Cigaretės - PRIEŠ

Esu prieš, vien dėl to, nes koks tolkas padaryti cigarečių pardavinėjimą kaip ir narkų, jei jos neduoda jokių pliusų? O ir pasiūlymas neatrodo išbaigtas.

Įdėti 2 mafijas/grupuotes - PRIEŠ

Aiškiai sakė, kad mafijų negražins. Dabar yra ženkliai patobulinti klanai ir mano akimis, geriausia yra dirbti prie klanų, juos tobulinti ir gerinti. Koks tolkas grįžinėti pirmyn ir atgal? Naudos 0. Bereikalingas darbas.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Už, nors ir nelogiška 🙂

2. Už, būtų neblogai, tačiau nebūtina. 

3. Prieš, tai galim padaryti per telefono nustatymus. Gautusi nereikalingas darbas. 

4. Už, pagyvintų nuobodų mechanikų bei ugniagesių darbą

5. Neturiu nuomonės. 

6. Už skamba visai neblogai, tačiau siūlyčiau šiektiek plėtoti savo idėja. 

7. Prieš, neįdomus, nereikalingas ir beprasmis darbas. 

8. Prieš, nereikalinga ir mano manymu sunkiai įgivendinama. 

9. Prieš, užtenka gaunamo įtarimi lygio. Visi mėgstame retsykiais ar ganėtinai dažnai palaistyti po miesto gatves, taip įvarydami siaubo vietiniams gyventojams. Įgyvendinus šia idėja mieste būtų ne ramiau, o prasidėtų tikras chaosas 😂

10. Prieš, nereikalinga. Nebent būtų sugalvota kokia nors prasmė pirkti cigaretes. 

11. Prieš, užtenka nusikalstamų grupuočių būtent klanų ir taip. Vienintelė išeitis mafijos gražinimui mano manymu būtų gražint ir armucha. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...