Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jamal_Murray

Atsiliepimas apie serverį - • Fuck_Streets

Rekomenduoti pranešimai

a3da18a17e765f3036b803fca5e3c74d560.png

Esu Fuck_Streets - tikrasis vardas Martynas, man 16 metų ir nuo šiandienos pradedu žaisti jūsų serveryje. Pereiti į jūsų serverį žaisti mane paskatino ne draugai, ne giminės, ne broliai, ne sėsės, o ankstesnio serverio kuriame žaidžiau nesąmonės ir betvarkė, dėl kurios tikrai daug žmonių perėjo į šį ar į kitus serverius. O dabar plačiau apačioje.

Serverį pradėjau žaisti, gal prieš +/- 3 - 5 valandas, ir sukėlė be galo didelį įspūdį visų pirma - administracija. Tikrai, bent man pažįstama, bei šauni administracija t.y - @Max_Tosha, bei @Liepsna_Fire sužavėjo sistemos, ir pirmas dalykas šovęs mums kartu su draugu į galvas "neįvertintas visuomenės serveris" Palyginus su šiuo metu "geriausiu Lietuvoje serveriu" čia yra aukso luitas. Ir apskritai ankščiau galvojau, jog "žalias (dauguma supras)" ten yra geriausios sistemos ir panašiai, dabar supratau, kad tikrai taip nėra. Čia - apie viską pagalvota, žinoma yra sukurta taip, pat ir sistemų kuriomis tiesiog norima pasipelnyti, bet tai yra pilnai suprantama, kadangi serveris sutraukia tikrai labai daug laiko iš žmogaus, ir panašiai. Iš to reikia kažką uždirbti - taip, pat be proto patiko Emigracija, jeeezau, unikaliausia, kada nors matyta mano asmeniškai emigracija. Nėra tokia banali, kaip kitos t.y forume anketos ir pnš. Bet iš tikrųjų iš kur, naujokui galima žinoti tokius kai kuriuos dalykus, pats išlaikiau iš 2- ojo karto, bet mano nuomonės tai nepakeitė. Vairavimo mokykla, pakeitus vietą, prieš pora metų buvo kitoje vietoje, bet dabar yra kur kas patogiau. Tiesiog yra labai daug pliusų šitam serveriui. Bet kodėl žmonės to neįvertina? Iš tikrųjų aš nežinau, aš manau jog šitas serveris eis toli, ir pagerins 619 žmonių rekordą, bei taps manau 1-2 geriausiu SA:MP serveriu Lietuvoje.

Be to, noriu pridurti, kad šitame serveryje nėra tokios betvarkės kaip kituose serveriuose, viskas yra tikrai gan originalu, daug progų, nėra taip sunku kažko pasiekti ir skatinti save judėti toliau, yra be proto gera ekonomika, čia manau ji niekada nebus sugadinta, taip yra žmonių kurie "varto limonus", bet tikrai juos sunkei uždirbo, arba žinoma nelegalei. Labai reikalinga šiam ir visiem kitiems serveriams, tokia sistema kaip "užsikodavimas", kas iš tiesų leidžia taupyti pinigus, jų nepraleisti ir pnš, man truputį nepatiko VIP naryščių pasirinkimas, bronziniai, sidabrinei, auksinei, ir platinumas, nu waau, srsly? tiesiog VIP, ir VIP+ ar VIP platinum galėtų būti, bet ne 4 pasirinkimai, kas iš tiesų diskriminuoja kitus vip turėtojus, ir šeip kainos kaip VIP'ams kosminės. Administratoriai tai žinoma viskas gerai, viskas labai puiku, nes Administratorius brangus malonumas, ir šeip su juo reikia mokėti naudotis. Aš manau, jog čia truputį su tais VIP'ais sumalta, bet visa kita iš ties yra labai gerai, AFK zona labai patiko, skatina ten būti. Naujokų fondas be galo patinka, duoda pradžią naujokams šiokią tokią, naujokų čhatas patiko, kuriame yra administratoriai ir padeda naujokams.

Aš manau jog, tikrai sutarsim ir nereikės pyktis. Lawya guys ❤️

  • Patinka 10

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikus atsiliepimas apie serverį! Smagu, kad ateina vis daugiau naujokų iš kitų projektų. Susisiek su manimi žaidime, gausi pinigų už atsiliepimą.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu prisijungus prie Las-Venturas.LT projekto. Iš tavo atsiliepimo aš galiu spręsti, kad tu esi protinga, išsilavinusi, maloni asmenybė, o tokiu asmenų kaip tu reikia kiekvienam serveriui. Tikimės, kad tu čia pasiliksi ilgesniam laikui. Sėkmės! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...