Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Laurynas_Joma

Atsiliepimas apie serverį - Laurynas_Joma

Rekomenduoti pranešimai

Atsiliepimas apie Las-Venturas.LT projektą

SA-MP platybėse Laurynas_Joma slapyvardžio jokiame kitame serveryje apart LV ne pamatysite. Todėl manau aš drąsiai galiu save vadinti tikru Las Venturiečiu ir jo puoselėtoju.

Manau kur pradėjau, ten ir užbaigsiu savo SA-MP žaidimo kelią. 

Prie projekto prisijungiau 2017 metais per tą didžiają LV krizę, kai prisijungusių žaidėjų kiekis visiškai nedžiugino ir su kiekviena diena vis mažino norą žaisti ir pasilikti jame. Tačiau mane labai džiugino, tai, kad kiekvienas prisijungęs žaidėjas yra paslaugus, bei draugiškas. Manau mane, tai motyvavo čia pasilikti ir siekti užsibrėžtų tikslų. 

Mano tikslas buvo smagiai praleisti laiką serveryje su savo draugais, bei pats prisidėti prie serverio išlaikymo, kviesdamas kitus, naujus žaidėjus į serverį. Pastebėjęs, kad čia pasiliksiu ilgiau, užsibrėžiau tikslą tapti komandos nariu, o šiai dienai man, tai pavyko, tačiau noriu tikėti, kad nemokamo ir moderatoriaus pareigos man yra ne riba. 

Prisijungęs į serverį mane pasitiko puikiai suderintos chat'o spalvos, bei labai gražūs map darbai, kurie mane žavi iki šiol. Baigęs žiūrėti apmokymus mane pasitiko dabartinis mano kolega The_Deus, kuris metaforiška to žodžio prasme pastatė man pirmuosius pamatus tolesniuose veiksmuose. Po kiek laiko užsidirbęs gana ne mažai pinigų, o dar tada buvo litai, nusipirkau savo pirmąją mašina, o ji buvo BRAVURA. Su šia mašina aš visiškai susipažinau su visu serverio masteliu, bei jo pastatų ir objektų išsidėstymu. Man buvo keista matyti visas sistemas LV mieste, tačiau man labai patiko. 

Darbai

Darbų nėra labai didelis pasirinkimas, tačiau jie yra puikiai išbaigti ir pateikti serverio darbų varikliui. Kiekvienas darbas su pakvietimu yra suderintas su paslaugų gavimu, bei to darbo privalumų išnaudojimu. Ekonomika taip pat su tuo yra puikiai sutvarkyta, nes kiekviename darbe tu gali gauti skirtingai, tačiau su laiku uždirbti vienodai, kas suteikia lygybę, bei laisvą pasirinkimą į kurį darbą žaidėjas nori eiti. 

Sistemos

Antičytų sistema yra kažkoks bullshit, daugybė netikslumų, bei neaiškių aplinkybių, kai už šuolį nuo Everesto gauni užblokavimą su priežastimi: fly hack. Tačiau sukurti kokybiška ir tikslią anticyt sistemą yra sunku, todėl už šitus nesusipratimus galima atleisti. Apie kitas sistemas nieko blogo negaliu pasakyti, nes kol kas kol naudoju jas, nebuvo jokių netikslumų, tačiau kart nuo karto pastebėdavau ne rišlų sakinį, bet kaip ir minėjau, tai yra sunku pilnai sutvarkyti, kad viskas veiktų kokybiškai ir tiksliai.

Klanai

Visi norėjo mafijų/gaujų, todėl manau serverio žaidėjai gavo puikią alternatyvą, tačiau jos nemoka teisingai išnaudoti. Ją mūsų pagrindinis administratorius jau ištobulino tiek daug, kad jos jau beveik nebėra reikalo tobulinti. Tačiau man labai nepatinka, kad klanas gali turėti unlimited narių, o teisėsauga su limitu. To pasekoje mes matome vieno klano dominavimą. 

Baigiu savo atsiliepimą apie ši projektą. 

Sėkmės! 

#LasVenturasDraskomėsMesPoMentūras.

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikiai išskleidei mintis, nors ir esi moderatorius puikiai supranti, kodėl čia esi, ir kodėl kiti čia turėtų būti

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...