Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Arvydas_Torres

Anonymous

Rekomenduoti pranešimai

image.png.97ee5ffe5d2b162c52363359f1c9d5f5.pngČ

            „Anonymous“              

We Are Anonymous. We Do Not Forgive. We Do Not Forget. Expect Us!

 

Anonymous - tai nusikalstamos grupuotės asmenys įtraukti į rafinuotų nusikaltimų pasaulį. Finansinės apgavystes, stambaus masto vagystės ir kiti nešvarūs darbeliai bei organizuoti  nusikaltimai - Anonymous pragyvenimo šaltinis.

Viskas įvyko 1980 metais, kuomet A. Torres pagal teismo nutartį buvo nuteistas bei priverstas kalėti 14 metų Jungtinių Amerikos Valstijų (San Francisko) Alkatraso kalėjime už aferizmą, stambaus masto vagystes bei rafinuotus nusikaltimus. A. Torres dienos kalėjime bėgo labai sunkiai, kadangi jam kalėjime trūko būtiniausių priemonių (drabužių, batų, maisto ir t.t). A. Torres sėdėdamas kameroje su savo kameros draugu M. Exe galvojo kaip galėtų praturtinti savo gyvenimą Alkatraso kalėjime, tačiau vos į galvą atėjus bent vienai idėjai, staiga ji dingdavo vos pagalvojus apie galimybes ją įgyvendinti esant kalėjimo teritorijoje... Staiga A. Torres sugalvojo planą kurio pagrindas buvo praturtinti savo gyvenimą kalėjime.

Vieną rytą A. Torres iš miegų prikėlė kalėjimo prižiūrėtojo balsas kuris liepė apsirengti bei kartu vykti į lankytojų patalpą. A. Torres pakluso kalėjimo prižiūrėtojui bei vykdė jo nurodymus. Vos įžengus į lankytojų patalpą A. Torres už stiklo su telefonu (kuris buvo skirtas bendravimui tarp kalinio bei lankytojo) pamatė savo pusbrolį kuris kaip manė A. Torres yra pasirengęs jam padėti. Pokalbio metu A. Torres ranka parodė, kad jam šiuo metu labiausiai reikia telefono. Pusbrolis tai supratęs linktelėjo galvą bei privertė A. Torres suprasti, jog šis prašymas bus įvykdytas.

Po savaitės A. Torres su kitais kaliniais kalėjimo kieme dirbo viešuosius darbus, ir staiga pasigirdo balsas kuris privertė A. Torres atsisukti į tą pusę iš kuriuos sklido balsas. Staiga A. Torres prie kalėjimo tvoros kuri buvo gan aukšta bei visa nupinta iš vielos pamatė savo pusbrolį kuris turėjo gerų naujienų. A. Torres priėjo prie kalėjimo sienos bei nieko nelaukdamas ištiesė delną kuriame po kelių akimirkų atsirado seno modelio, bet patvaraus korpuso mobiliojo ryšio telefonas kuris nuo tos akimirkos A. Torres įžiebė šypseną veide, kadangi jis tolimesnius veiksmus jau buvo suplanavęs iš anksto.

Sugrįžus į kalėjimo kamerą A. Torres pasinaudodamas mobiliojo ryšio telefonu bei rinkdamas numerius skambino asmenims bei juos sugundydavo savo paties sugalvotomis bei įtikinamomis istorijomis kurios A. Torres kalėjime praturtino bei po 1 metų nelaisvės už didelį užstatą paleido iš Jungtinių Amerikos Valstijų (San Francisko) Alkatraso kalėjimo į laisvę...

Grįžęs iš kalėjimo A. Torres įkūrė savo nusikalstamą grupuotę „Anonymous“ kurios tikslas atkeršyti visai teisėsaugai bei teisėtvarkai siekiant įvesti savo tvarką tarp žemės ir dangaus.

Dabar A. Torres visiems yra gerai žinomas veidas nusikalstamoje veikloje kaip profesionalus aferistas gebantis apgauti net pačius protingiausius žmones kurie susigundo bei prarasdami dideles sumas pinigų praturtina A. Torres gyvenimą.

Anonymous grupuotės reketai, sėkmės akimirkos, nuveikti darbai:

aTfyxsm.png?1

jEXMfmL.png?1

dTR8lFK.png?1

NMY8R5Y.png?1

pcc7NtL.png?1

J2JqfBV.png

a8EEff8.png

image.png.488db820e550839bfb72dd2eabe8b87c.png

 

Klano valdžia:

  • @Arvydas_Torres
  • @Mantas_Exe
  • Patinka 3
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 23 minutes(-čių), Jason_White rašė:

Anonymous is shit. Article to support my statement;
https://www.thenation.com/article/truth-about-anonymouss-activism/

Supporters of the Anonymous movement rally in Budapest as part of the global “Million Mask March” protests, November 5, 2014

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 valandas(-ų), Arvydas_Torres rašė:

Supporters of the Anonymous movement rally in Budapest as part of the global “Million Mask March” protests, November 5, 2014

Skaityk skaityk toliau. hf trash.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Jason_White rašė:

Skaityk skaityk toliau. hf trash.

So what? Same shit since to 2014.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tema rakinama, toks serveryje klanas neegzistuoja.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...