Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jamal_Murray

Peikiu Rokas_Venta (TRV Direktorius)

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis: Fuck_Streets
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Rokas_Venta
3. Jūsų kaltinimai: Įspėjimai už dyką (man uždėjo įspėjimus, o pats darė lygei tą patį, kiti taip pat tai galiu pavadinti korupcija) Nedavimą darbuotojams keltis rango (faktiškai), neleidžia pačiam nieko užsidirbti nes viską atėjus jau uždeda, bei darbuotojų negerbimas.
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą

Visų pirma, tai manau tai yra nenormalu ką tik priėmus darbuotoją jam uždėti 6 rangą, wtf man what's wrong with you? Visi visada, kiek nori tiek keikesi, įžeidinėja toje racijoj, bet niekada dėl to nebuvo problemų. Kol neužkabinau to jog kiekvienam naujokui duoda rangą ir prasidėjo stūmimai, kaip aš visiškai ramus sėdėdavau :DD Nežinau ką jis ten norėjo įrodyt, bet diela ta jog jis visiškas nevisprotis, ir šiose pareigose jis sėdėt nevertas.

Ar čia yra pagarba? cituoju: "uždaryk spintą" "Tu biškį pridaryk" ĮRODYMAI.

Pirmas įspėjimas didžiausias klausimas kuo aš jį įžeidžiau, prieš tai paklausęs to jis man pasakė jog aš jį įžeidžiau kreipdamasis į jį "seni" Tas iš tikrųjų prajuokino :DD ĮRODYMAI.

Pateko žmogus iš atrankos (absoliučiai visi kurie pateko) gavo 6 rangą iš kart, tai what the f**k? Kam tie rangai skirti? Kad juos keltis, juos užsitarnauti, taip aš pats nesikėliau, taip aš pats 6 rango. Kodėl? Vakar, ar užvakar naktį manęs paprašė padėt pervešt tikrai daug automobilių į turgų. Ir tiek, greičiausiai pamiršo nuimti, ar taip atsidėkojo nežinau kodėl nenuėmė, tuo tikrai nesidžiaugiau nes tikrai yra smagiau kaip užsidirbi rangą. ĮRODYMAI

Rokas tikrai labai gerbia savo darbuotojus ir po tokio bendravimo greičiausiai, visi darbuotojai tiesiog palauktų kol baigsis darbo sutartis :DĮRODYMAI

Tada mistiškai praradau iš 6 rango (kurį turi visi) nukritau į 1 rangą (kurį turiu aš vienas dirbantis 3 dienas) btw, kiti dirba 1-2 valandas, turi 6 rangą. Dėl to nepykstu visiškai, bet na nežinau kaip tokį elgesį paaiškint ĮRODYMAI

Ir galų gale 2-asis įspėjimas BUM, dėl šito nesu įsitikinęs nes žmogų "seni" įžeidžia tai.. ĮRODYMAI

BTW, jei dėl tų rangų reikia daugiau įrodymų be problemų galiu papildyti. Sekmės Venta, nepyk seniuk bet taip jau būna, ne tau direktorius, ir tą pilnai žinau. Bučkis.

  • Patinka 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

https://imgur.com/a/ip5z5bV Irodymai už ką ispėjimai, o dėl rangų net nežinai kam juos daviau, ir už ką, bei kokia jo paskirtis, nauda. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Cituoju Rokas tikrai labai gerbia savo darbuotojus ir po tokio bendravimo greičiausiai, visi darbuotojai tiesiog palauktų kol baigsis darbo sutartis :DĮRODYMAI - Kalba buvo apie tavo darbą real kai tu dažai sienas ir gauni 8e :D o tavo nuožiūra mes esam kaulitojai iš tėvų, kurie negalim  metu užsidirbti patys sau pinigų.

Rangą už ką praradai? Pats parašei jog tau smagiau keltis, dėl to ir nuėmiau. 

1 ispėjimas už "seni" - gal kiti ir neisižeidžia, na bet aš nevisi. 
2 už tai jog buvau parašęs raminkis, nes tiesiog su kitais TRV darbuotojais pykaisi.

Na o kodėl buvo duodami 6 rangas? Todel jog dabar trūksta mašinų turguje, ir buvo numatyta veikla masinė mašinų siunta, kurias butume pripildę. Bet per tave tai neivįko. O buvo uždėta anksčiau tam jog žaidėjai per veikla nepasimestu ir viskas eitusi greičiau ir nauda būtu didesnė.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Papeikimas atmestas.

Kas liečia rangus, tai direktorius pats sprendžia kam juos uždėti ir kam juos nuimti. Žinoma didelės savivalės negali būti. Rangų kėlimosi temoje, nemačiau, kad ją būtum pildęs, todėl direktorius pilnai turėjo teisę tau uždėti pirmąjį rangą. Kas liečia kitus darbuotojus, kurie gavo rangus situacija buvo paaiškinta. Pirma pats prašai, kad tave išmestų, o vėliau esi nepatenkintas įspėjimais. Dėl nepagarbos tai tiesiog vyko diskusija ir direktoriaus pažeidimo neįžvelgiu. Sakai, kad racijoje visi keikiasi įžeidinėja ir panašiai, tam ir yra darbuotojų papeikimų temos, kuriose dėl tokių dalykų reikėtų rašyti, o blogiausiu atveju nusiųsti įrodymus direktoriui ir jis turėtų imtis veiksmų. Dėl pačių įspėjimų už ką jie buvo uždėti direktorius pateikė įrodymus, ypač kai tame pačiame papeikime įžeidinėji direktorių iš karto pasimato koks esi "nekaltas" tuo ir baigsime.

  • Naudinga! 2
  • Haha 1
  • Sutrikęs 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...