Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Airis_Space

Atsiliepimas apie serverį - Airis_Space.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, su jumis sveikinuosi aš Airis_Space,  šiandien pakalbėsiu apie šį projektą, apie jo "Pliusus", bei "Minusus", bei aptarsime kitus šioje temoje aktualius dalykus. Taigi nieko nelaukiam ir judam prie rašymo. 

Pirmi įspudžiai tik prisijungus į serverį.

Taigi, pradėkime nuo to jog tik atėjus į serverį, paskaičiau taisyklęs, peržiurėjau forumą, ir pradėjau žaisti, parašiau į /adminams galite heal ?, buvau iškart pahealintas ir žaidėjas "The_Deus" iškart pagetino manę pas save, nuvežė į visas svarbiausias vietas, liepė nusipirkti svarbiausius dalykus, ir galų gale nuvežė į vairavimo mokyklą palikėjo sekmės ir nuvažiavo, prieš tai įteikdamas man 10.000$ iš naujokų fondo. Likau maloniai nustebintas nes iš ten kur aš atėjau paprašius heal tu laukdavai vos ne 10sekundžiu kol tau kažkas atsakys ir dar neskaitant to, kartais heal net nesulaukdavai, todėl po tokių dalykų likau tikrai nustebintas žaidėjų geronariškumu.

Pirmasis darbas - Medikai.

Taigi, išsilaikius teisęs, nieko nelaukes skubėjau pildyti į medikus, perskaičiau taisyklęs, žinoma iš tai ką perskaičiaus susidariau tokį įspudi jog pildau į direktorių, nes komandų tai milijonas, bet anyway. Komandas žinoma  išmokau ir nieko nelaukes skubėjau pildyti anketos nes laiko turėjau iki 20:00. Užpildžius anketą ( buvo ganėtinai sunkoka, bent jau kaip naujokui ), nekantriai laukiau tos 20:00 valandos, laukdamas jos sedėjau medikų kanalę kalbėjau su būsimom kolegom ir tikėjausi geriausi. Atėjus 21:00 nuėjes į forumą ir pamačiau analizę ir žinoma nieko neskaites ieškojau savo vardo, jį radęs nustebau jog patekau, bet buvo problema jog turėjau pereiti dar vieną apklausą, žinoma labai jaudindamasis "Papokinau" Liepsna ir buvau numuvintas į kanalą, o jis pasakė " papildyk kaip supranti ką reiškia medikai ", nu viską papasakojau ir iškart gavau pakvietimą. Taip ir gavau savo pirmąjį darbą su pakvietimu.

Serverio žaidėjai.

Taigi, kaip minėjau pačioje pirmoje dalyje, žaidėjai yra tikrai malonus, ir draugiški, bet ar taip yra su visais ?? Drąsiai galiu teikti jog NE. Prieš kelias dienas, padarius /tplv, buvau iškart nušautas.. Šiandien dirbant medikų ir važiuojant į vietą kur yra sužeistas žmogus nutiko štai kas - Važiujant iš SF ( šalia tos didelės duobės A.K.A Baltas tiltas ) pamačiau pasieni, sustojau ir jau norėjau atidaryti vartus, bet žiuriu žaidėjas "Deivis_Dash" jau važiuoja pro vartus, taigi galvoju " Tu pravažiuosi ir man nereiks nieko daryt, visgi skubu ", bet viskas nebuvo taip, anas pravažiavo vartus ir šalia jų stovėjo ir laukė kol jie užsidarys, tuomet tik nuvažiavo... Kitas įvykis - Vežiuoju Naujokų vaistinėles, ir priartėjus prie banko, buvau apšaudytas žaidėjo "Vėjas_Adidas" kuris dirba PD darbuotoju, paklausiau kas yra, ko šaudo ir gavau atsakymą jog važiuoju be diržo, sakau nu tarkim, bent mašina gali fix, gavau atsakymą, tikrai ne ir jis nuvažiavo.. Iki šio nesuprantu tokių žaidėjų.. Žinoma nieko nesakau apie tuos kurie padeda ir visada padės, todėl tariu "Ačiu jums"

Pirmieji nuotykiai - Lobis, Hotelis, Sala.

Taigi, 2018-10-12 dieną, vakare kai jau pramokau visas komandas, viską aš pradėjau domėtis serverio veikla. Žinoma mačiau kelis kartus žvejybos eventus, bet jie manes nedomina.. Taigi buvo jau vėlas vakaras kuomet į serverio chatą parašė jog vieštubyje "Rock" paslėptas paketas, nieko nelaukes skubėjau prie šio viešbučio, bet dėja tik nuvykus buvau nušautas žaidėjo "Lukas_Psy", galvojau gal netyčia, ar kažkas ir bandžiau per naujo ten patekt, žinoma ir vėl miriau.. Taigi nusivylęs šiuo eventu aš toliau dirbau savo darbą, tik staiga atėjo į kanalą "Jeremy_Soprano", biški pakalbėjes užsiminiau apie šį event ir jis man pasiulė ten nuvykti ir man laimėti prizą. Praėjus kelioms minutėm durys buvo atrakintos, ir Wuoolia aš jau viduje, jis surado kapsulę ir leido man ją atidaryti, todėl didelis dėkui jam. 

Kitas dalykas yra - Lobis. Pirmą kartą tai išvydęs nesupratau kas čia per dalykas, bet Tosha mus visus kas norėjo nukėle prie tos vietos ir galėjome drąsiai kasinėtis, žinoma aš nelaimėjau ir vėl nusivyliau šiuo event. Tačiau šiandien ryte 2018-10-13 dieną aš tik pamatęs šį eventą nieko nelaukes skubėjau ten. Ir man pasisekė jog žaidėju buvau pakankamai mažai ir buvau pirmasis ten nuvykęs, po maždaug 20-ties sekundžiu paieškos aš lobį suradau, ir laimėjau "Bronzini lagaminą", žinoma šiuo laimėjimu buvau labai patenkintas kadangi laimėjau 100kreditų. 

Kitas ir ko gero įdomiausias dalykas  - Kasinėjimosi sala. Taigi, prieš porą valandų ramiai žaidžiant serveryje, Žmogus "Chill_Pokaldra" per /vch paklausė kas nori į salą, ir žinoma aš iškart sutikau, nes tai naujas dalykas man, o aš visada noriu išbandyti kažką naujo. Tada nieko nelaukęs sutikrai Chill'o get'ą ir susimokėjes 100kreditų patekau į kasinėjimosi salą. Pasijunges gerą muziką, pasiruošes 30-ties minučiu darbui, kibau prie darbo. Žinoma yra viena bėda, mano internetas sugalvojo pakelti pingą ir gavau crash 2-3kartus.. Po pirmojo crash maniau viskas, išmes iš kasimo.. Ačiu savininkam jog taip nėra. Tuomet ir vėl kibau prie darbo. Nežinau ar tai yra gerai ar blogai, bet po 30-ties minučių nuobodaus kasinėjimosi aš buvau išmestas iš salos. ( xD ) Mano nuomonė - aš tikrai gavau daugiau nei mokėjau, ir tikrai tai atsipirko, nes iš viso gavau ~350XP, 2 bronzinius lagaminus ( 1- 20k $, 2- Kasėjo žiedas ), ir dar 6k $, likau nustebęs, nes daugelis sakė jog ten nėra verta eiti, tačiau aš tikrai ten apsilankysiu dar ne kartą, ir ne du.

 

Pirmosios rimtesnės pareigos - medikų Vyr.prižiurėtojas ? 😮 

Taigi, pagaliau atėjus ta diena kurios laukiau gana ilgai, tai yra mano pirmosios pareigos - medikų veiklų Vyr.prižiurėtojas 😮 Viskas prasidėjo kai direktorė Liepsna leido visiem darbuotojam kandituoti į mūsų norimus prižiurėtojus vos tik parašius anketą jei į forumą , aš nieko nelaukęs skubėjau prie tikslo - gauti pareigas. Nuėjes į forumą parašiau laišką Liepsnai, ir kantriai laukiau kol bus analizė. Tačiau Pirmadienio vakarą buvau pamovintas į kanalą su direktore Liepsna_Fire, ji pasakė jog mano šansai gauti mano pasirinkta prižiurėtoją yra tikrai maži, žinoma aš labai nuliūdau, visgi norėjau šio prižiurėtojo. Tačiau po kelių sekundžiu ji pasakė jog galiu bandyti laimę ir kandiduoti į veiklų prižiurėtoją, aš nieko nelaukiau ir sutikau kandiduoti į šias pareigas. Tuomet buvo liepta pravesti praktiką, nieko nelaukiau sugalvojau ką veiksiu ir kibau prie darbų. Susirinkom į bazę nuvykom į mano parinkta vietą, ir tuomet pradėjom veiklą. Praėjus 40 minučių mano veikla buvo baigta, ir vėl kantriai laukiau ar dar bus kandidatu į šias pareigas be manęs. ir tada atėjo tas momentas kuomet Aš, Linas bei Domas buvome pamovinti į kanalą pas direktorę Liepsna_Fire , bei firmos pavaduotoją Darek_Ogo, pamaniau jog bus eilinė apklausa, ir varžysimės dėl posto ar kažką, tačiau išgirdau jog naujas veiklų prižiurėtojas Airis. Tas momentas man labai pakėle nuotaiką ir tuomet supratau jog tai bus puiki proga pradėti savo karjera ir įvažiuoti į Las-Venturas platybęs. 

Atsiliepimas bus dar redaguojamas, tai bus apie ką pakalbėti.

Paskutini kartą redaguota - 2018-11-07 , Pridėtą :

* Pirmosios rimtesnės pareigos - Medikų Vyr.Prižiurėtojas.

-Airis_Space.

Redaguota nario Airis_Space
Pridėta - Pirmosios rimtesnės pareigos - Medikų Vyr.Prižiurėtojas.
  • Patinka 5
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėkojame už šį puikų, išsamų atsiliepimą apie serverį! Dėl mūsų žaidėjų tai tu esi teisus, bet yra ir malonių žaidėjų su kuriais galima susikalbėti, tad tikiuosi jog pasiliksi mūsų serveryje, susisiek su manimi žaidime, gausi pinigų už atsiliepimą.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Atsiliepimas redaguotas. Pridėta :

* Pirmieji nuotykiai - Lobis, Hotelis, Sala.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs į mūsų projektą! ❤️

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu, jog prisijungei prie Las-Venturas.LT projekto. Smagu, jog nesi tas žaidėjas kuris po pirmos sėkmės pasiduoda ir išeina iš serverio. Tai tik pradžia, o tavo pradžia galiu pasakyti gan sėkminga, todėl vargu ar verta tau palinkėti sėkmės 🤔 Juokauju 🤣 Kaip tik nieko daugiau nelinkėsiu, o tik sėkmės kuri skatintų tave pasiekti užsibrėžtus tikslus!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Atsiliepimas redaguotas. Pridėta :

* Pirmosios rimtesnės pareigos - Vyr.prižiurėtojas. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Atsiliepimas yra tikrai didelis ir smagu matyti, kad vis atnaujini. Visko neskaičiau, bet ką skaičiau tas patiko. Sėkmės su naujomis pareigomis, bei sėkmės serveryje! :) 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ten kur atiliepimai apie serverį visur @The_Deus....

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Amm... Tikrai gražiai bei fainiai skaitesi :)

na, dėl šaudymo tplv sutinku su tavim, blogai biški, bet išgyvenama ;) bent jau man tapo rutina :)

Sekmės toliau siekti dar aukštesnių pareigų ;)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 21 valandas(-ų), Frankis_Electro rašė:

Atsiliepimas yra tikrai didelis ir smagu matyti, kad vis atnaujini. Visko neskaičiau, bet ką skaičiau tas patiko. Sėkmės su naujomis pareigomis, bei sėkmės serveryje! :) 

Didelis dėkui už tavo nuomonę, nors rašymas nėra mano stipriojo pusė, tačiau bandau tobulėti. 

Sekmės ir tau ! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 20 valandas(-ų), Stanley_Rodriguez rašė:

Amm... Tikrai gražiai bei fainiai skaitesi :)

na, dėl šaudymo tplv sutinku su tavim, blogai biški, bet išgyvenama ;) bent jau man tapo rutina :)

Sekmės toliau siekti dar aukštesnių pareigų ;)

Dėkui už puikius žodelius, jau pradedu priprasti tie tų žaidėju, o dėl pareigų tai kitas tikslas - medikų pavadutojas.

Sekmės ir tau !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 11 valandas(-ų), Laurynas_Joma rašė:

Sveikinu prisijungus prie projekto. Sėkmės! :)

Dėkui, sekmės ir tau !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...