Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Destiny_Young

Peikiu Alcapone_Pablito (GP direktoriu)

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Destiny_Young
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Alcapone_Pablito
3. Jūsų kaltinimai: Sitas direktorius nebesusivardo su darbuotoju su manim aisku, ir pradeda rodyti nepagarba buvusiam darbuotojui, iskeikia, kuo galiausiai mane ismete is darbo be jokiu perspejimo ir leidimo ir nuime iki 1 rango, nors as sakiau kad iseisiu tik zadejau bet neprasiau tuo momento kad ismestu mane, spaudimo neatlaikes sitas druzbanas tiesiu op ir ismete mane, negrazu draugeli taip, bendraudamas taip su darbuotoju taip neisauklsi manes taip, ir man pisdamas proto, nori isaaiskint graziai, prasom graziai bendraut o ne sukaudamas per racija, jokiu aktyvumo palaikymo vienas is vienas dirbu (vergauju, est negaunu)

ir kas is to? nu ir nk taip, taip buvo kad prasiau 6 rango, tai draudziama buvo, arba pagal drk nusprendi ar duot ar ne ar, ar nupelno, bet nepiknaudziaut su drk komandomis, prasidejo tai nuo rangu pakelimo prasymo ir taip visa istorija, as jo zinoma negalejau izeidinet drk kai pas ji dirbau kol neismete as jam galvojau ispist jam subine kad nelotu kai suva, bet idomus sitas drk nori kad dirbciau pas ji tvarkingai, aktyvume, kraustyciau paketus ir graziai su juo bendrauciau to niekados nebus, kol drk su manim nepradeda graziuoju bendrauti su darbuotojais, dar dadedu plius nu tarkim jam sulei (mokyklinikuose pradines) jam baiges 14:30 pamokos visos ane? ateina namo, op reike ateit i lv prisijungiu nu va reike pazaisti 5 minutem maximaliai ir nueisiu afk 5 min ai vo tik po 5 valandu griztu is afk normalu cia? dbr kokia kalba eina apie dgl vagyste, jog zaidejas pasisiuliau per /vipams kad parduodu dgl ir esu gp ane? jis buvo nei klaniskis nei ka, nu ir ok ir man paraso per /sms dgl kainos ir viska kt ane? norejau parduot uz savikaini dgl kulku tai yra ~5k 10 eur/kulku ir kokur cia zinoma buvo vagyste ar nupisinejimai, tu bsk, bsk galvok ka sneki, cia viskas prasidejo tu rangu prasinejimu eilerascius cia pradejo deklamuot gerbiamasis direktorius @Alcapone_Pablito per racija, as zinoma turiu gelezine kantrybe patylesiu ir pasedesiu vietoj kol jis baiks ciulbet racijoj ir nesamones rasineti, paklausiu - pasiusi tolyn tolyn gerbimasis na*** ir kuo toliau ir beja k*rva as nesu as tau ne salava tai gali kitiems parasyt tik ne man arba vienas is variantu kad tu esi k*rva, smeginis iki galo issijunk, logiskai snekek furmuluok sakinius iki galo. cia taip kartojasi jau kiekviena diena matau kad drk nenori kazko i firma inesti gero iniciatyva, sitas drk tikrai blogas yra dede. @James_Makar nuimk sutarti, ir isskirstom savais keliais. Pora nuotraukyciu i kolekcija patalpinsiu ok? ok. vsio dw

4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:  

6n6aj.png

WyTnu.png

52CFF.png

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tai taisykles pasiskaityk negalima prašinėti rangų, o išmečiau nes sakei eisi į teisėsaugą paliksi firmą, tokių ,,motyvuotų" darbuotojų man nereikia.
+ koks tu čia vergas? dvi fūras praveži tai jau didelis darbininkas? Prašai 6 rango kad paimtum deaglą ir leawintum firmą, aš tau 5 kartus paaiškinęs pasakau kad to nebus, o tu ir 6 rašai nesamones. Tai atsibosti nu, rašai kad baigęs 12 klasių esi, dirbi, o iš proto mano puskė 10 metų stopūdov protingesnė.

+ ne donoras aš.

https://imgur.com/a/E2rOhCl

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Papeikimas atmestas.

Direktorius pateikė įrodymus, kodėl buvai išmestas, o tavo ilga „litanija“ man nieko neįrodo, kaip ir pateiktos nuotraukos.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...