Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


t_tt

Gyvenimas - kitomis akimis

Rekomenduoti pranešimai

Gyvenimas - kitoms akimis

Spoiler

 

Sveiki, amm... Ar kada susimąstėte, kas būtų jeigu Jūs būtumėt nepasiturinčioje šeimoje, ar kada įvertinote tėvus, už jų rūpestį tavimi ir pan., ar esate mąstė apie tai ? Taigi noriu jums papasakoti šokią tokią pamokančią istorija, tai nutiko ne man, bet panašaus amžiaus atstovui.

Taigi, prasidėjo vasarą, oras atšilo, buvo daug maloniau laiką leisti lauke, negu sėdėti namuose, prie televizoriaus ar kompiuterinių žaidimų. Bet buvo toks vienas vaikinukas, jaunas. Nemėgo darbo, tiesioginę žodžio prasme buvo "tinginys", ir kiaurą ( visą ) dieną sėdėdavo namuose, prie kompiuterinių žaidimų, ar prie televizoriaus. O tėvai buvo ūkininkai, kiekvieną dieną turėjo šerti gyvulius, jais rūpintis, turėjo gan nemažą žemės plotą. Tai galima sakyti kiekvieną dieną vis plušėjo. Ėjo vasara, vasaros pabaiga lipo jau ant kulnų, o vaikinukas visą vasarą praleido namuose, prie kompiuterinių žaidimų ir televizoriaus. Ir bedirbant laukuose, renkant didelius akmenis, tėvui plyšo širdis, pusiau, nuo sunkių dalykų keliojimo. O jei jo sūnus būtų jam padėjes, būtų išvengę šios skaudžios nelaimės. 

Tiesiog su šią istorija, noriu Jus pamokyti, kad reikia branginti tėvus, kadangi tėvai rūpinasi jumis, globoja, aprengę ir pan. 

 

 

&Osteen

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Istorija palietė mano širdį, nes aš pats esu ūkininkų šeimos dalis. Visi žodžiai pasakyti sutampa su mano gyvenimu. Tačiau istorijoje teigia, kad veikėjas buvo tinginys ir sėdėdavo prie kompiuterio ir ne padėdavo tėvams. Aš noriu tikėti, kad mano indelio ir pagalbos užtenka tėvams ir manau ši nelaimė nepasikartos (papeldinu į stalą). Užjaučiu tą berniuką, kad jam taip nutiko, bet teigti, kas jis yra kaltas - negalima, nes gi jis nežinojo, kad taip atsitiks, ir netikiu, kad jis iš viso nepadėdavo, jei tėvai nekviečia jis ir neina, nes galvoja, kad nereikia jiems jo  pagalbos. 

P.S Gera istorija, tačiau širdis negali plyšti, nes žemės plote nėra tokių didelių akmenų, kokių suaugęs vyras negalėtų pakelti, renkant/ruošiant dirvą žiemai. Jei akmuo yra per didelis, jis ji nekels. Tačiau istorija gera. 

Bet vis tiek pagalvokime apie savo artimus, jei taip ir nutiktų, jau nieko daugiau nebepadarytume!

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gera istorija, reikėtų labiau vertinti tėvus. Prie kompiuterio nedaug praleisti laiko, visada laiko bus žaidimams, ir laikas greitai bėga reikia ji išleisti protingai. Tėvai manau turėjo jam sakyti,kad padetu jiems darbuotis. Pats pasirinko;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...