Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Direktorių paskyrimai be oficialios atrankos

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Direktorių paskyrimai be oficialios atrankos

Tema, kuri skirta oficialiai pranešti apie išrinktus direktorius naudojant naują direktorių rinkimo metodiką. 

kZp6Cu8.png

Rinkimų metodika

Galimi būdai tapti direktoriumi nauja metodika:

  1. Jeigu direktorius palikdamas firmą pasiūlo tam tikrus kandidatus, kurie dirbo pas jį firmoje.
  2. Jeigu senasis direktorius paliko/buvo nušalintas nuo savo pareigų, naujas direktorius yra renkamas iš dirbusių ar likusių darbuotojų. Peržiūrimos visos buvusio direktoriaus temos, nagrinėjant darbuotojų veiklą (įvairios misijos/algų pildymo sistema/rangų sistema/aktyvumas serveryje/„TeamSpeak“ programoje ir kt.

Jeigu 1-2 būdais nepavyksta išrinkti direktoriaus, tuomet taikomi šie būdai:

  1. Jeigu direktorius palikdamas pareigas išmeta visus darbuotojus, tuomet galimai bus mėginamas suburti naują darbuotojų komandą ir stebėti jų veiklą bei rinkti direktorių iš naujų darbuotojų.
  2. Direktorius renkamas įprastine tvarka forume.

kZp6Cu8.png

Šioje  temoje bus pranešama apie visus naujus direktorius, kurie bus išrinkti naudojant šią rinkimų metodiką.

  • Patinka 8
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Medikų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką


Medikų direktoriaus kėdė tuščia jau keletą dienų, tačiau po ilgo ieškojimo pagaliau direktorius rastas!

Prieš kelias dienas, buvusi medikų direktorė Liepsna_Fire pasitraukė iš savo pareigų ir medikų direktoriaus kėdę atlaisvino. Pagal naują direktoriaus rinkimų metodiką, direktoriumi tampa buvęs tos firmos darbuotojas, jeigu yra tinkamų variantų. Viešai, visiems medikams publikavau žinutę, jog norintys galėtų pranešti man, jog nori kandidatuoti. Atsirado vos du žmonės, tai Airis_Space ir Minde_Boss. Pirmas asmuo, t.y. Airis_Space pasirodė iš pradžių puikus variantas, tačiau firmą paliko, nes norėjo eiti į kitą firmą dirbti, tačiau buvo juodajame tos firmos sąraše ir neįsidarbino į ją. Taip pat, man yra žinoma, jog šis asmuo ant savo kitos paskyros buvo gavęs užblokavimą už čytinimą, tai dar labiau mažina šansus tapti direktoriumi, todėl kandidatavimas į direktorių buvo iš karto atmestas. Manau, kad norint tapti firmos direktoriumi, reikia mėgti tą darbą ir jame dirbti iki paskutinės galimybės. Dabar kalbant apie Minde_Boss. Tai žmogus, kuris yra ilgalaikis medikų darbuotojas, su viena pertrauka dirba medikuose jau nuo Mode_Wtf direktoriavimo laikų. Taip pat šis asmuo, kaip ir kitas kandidatas gavo užtarimą iš buvusios medikų direktorės, kuri galėjo stebėti jo darbą ir veiklą kaip medikų darbuotojo. Pasikalbėjus su juo TeamSpeak3 programoje gerą pusvalandį, susidariau nuomonę, kad jis yra tikrai tinkamas atstovauti šiai firmai, todėl skelbiu jį naujuoju medikų firmos direktoriumi! Sveikinimai ir sėkmės jam pareigose.

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Policijos direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką
 

Šiandien atsisakė Policijos direktoriaus - Dyglas_Fingeris. Jis buvo patyręs teisėsaugininkas, taip pat ilgalaikis policijos darbuotojas. Galėčiau tikrai teigti, jog buvo geras direktorius, kuris buvo pilnas įvairiausių idėjų, taip pat firmoje darbuotojų skaičius visada būdavo gana nemažas, o tai tik parodo, kad žaidėjams patiko dirbti pas šį direktorių. Tačiau praradus motyvaciją bei pritrūkus laiką jis pasitraukė iš savo pareigų ir rekomendavo į direktorių skirti savo buvusį pavaduotoją - Rowland_Quradose.

Nieko nelaukęs, ėmiausi veiksmų ir nusprendžiau su juo pasikalbėti. Jis asmeniškai man patvirtino, jog nori pretenduoti į direktorių ir galbūt netgi juo tapti. Tačiau aš norėjau pažiūrėti ką jis sugeba, kadangi jo asmeniškai nepažinojau, todėl Rowland'ui nusprendžiau liepti pravesti praktiką, kurioje jis apmokytų savo naujus darbuotojus bei supažindintų su firma. Iš tikrųjų čia ir prasidėjo nelaimės. Visi apmokymai buvo gana geri, apmokė dailės muziejuje bei Jizzy klube taktikų, parodė kaip reikėtų gintis. Šioje vietoje viskas gerai, tačiau jo nepasitikėjimas savimi veržėsi pro kraštus ir man vis kildavo klausimas - ar toks turi būti geras direktorius? Po jo pravestos praktikos, dar sudalyvavome ir narkotikų naikinime, lyg viskas gerai, tačiau jį vėl užklupo problemos su TeamSpeak ir pačiu kompiuteriu ir turėjo jis atsijungti. Atrodo, lyg visos nelaimės susikaupė ir prasidėjo būtent dabar ir vienam žmogui. Nebuvau galutinai tvirtas sprendimu, ar gerai darau, ar tai tinkamas variantas, tas jo nepasitikėjimas savimi kėlė man nerimą, todėl kai susitvarkė savo kompiuterį, jį vėl nusprendžiau apklausti TeamSpeak3 programoje ir pasikalbėti. Atsakymus į klausimus pateikė gana išsamiai, suprato savo klaidas praktikos metu ir sugebėjo įrodyti, kad visgi yra vertas būti direktoriumi. Asmeniškai aš manau, kad jis neturi galbūt tiek patirties, kiek turi tikrieji užkietėję teisėsaugininkai, tačiau net neabejoju, jog patirtis ateis su laiku. Manau, jog geras direktorius - tai tas direktorius, kuris yra motyvuotas, pilnas idėjų ir yra pasiryžęs viską padaryti dėl savo darbo. Net neabejoju, jog Jis būtent toks ir yra, todėl noriu pranešti ir pasveikinti, todėl, jog Rowland_Quradose tampa naujuoju policijos direktoriumi!

  • Patinka 6
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Medikų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

Tai buvo vieni sunkiausių rinkimų per mano visą DPi buvimą. Net neįsivaizduoju kodėl tai padariau, tačiau atsistatydinus senam medikų direktoriui, nusprendžiau, jog norintys medikų darbuotojai - galėtų pretenduoti ir tapti direktoriumi. Į tai atkreipė dėmesį du darbuotojai - Mode_Wtf ir Airis_Space. Kažkaip greitai nusprendžiau, jog reikia surengti debatus, kurių pagalba, tiek žaidėjai, tiek aš galėčiau įsitikinti, kuris yra labiau tinkamas tapti direktoriumi. Į debatus atėjo virš trisdešimt žmonių, jie vyko dvi valandas ir buvo užduota daugybę klausimų kandidatams. Iš tikrųjų vienus klausimus atsakė vienas geriau, kitus kitas, tačiau vis tiek rinkimai sudarė kur kas tikslesnę mano nuomonę apie vieną ar kitą kandidatą.

5eAhccH.png

AIRIS_SPACE - Projekte neturėjęs jokios vadovavimo patirties, o mediku dirba tiek ilgai, kiek aš pamenu. Tačiau esi visiškai nesaugus variantas. Nesu garantuotas, užtikrintas tavimi, jog tinkamai eisi pareigas, susitvarkysi ir panašiai, ne taip kaip tavo konkurentu. Tačiau, tuo pačiu aš žinau, jog tu esi hiperaktyvus, todėl manau jog kažką naujo tikrai sugebėtum įnešti. Taip pat yra dar vienas minusas, jog esi neseniai gavęs užblokavimą už čytinimą per kitą vartotoją. Galbūt ir galėčiau pateisinti ir priimti kaip pamoką, tačiau vėlgi kyla klausimas - ar tau tai buvo tikrai pamoka ir pasimokysi? Į čytinimą žiūriu ganėtinai rimtai,  bet nenoriu visiškai tavęs dėl to nurašyti, kadangi galbūt buvo viena klaida, juk prieš tai nesi gavęs užblokavimo nei karto, galbūt pasimokei jau ir užteko tau to. Taip pat per debatus atsakinėjai panašiai kaip ir Mode, netgi keista, juk tu neturi jokios direktoriavimo patirties, taip pat mediku dirbi kur kas mažiau nei Mode, bet su klausimais susitvarkei ganėtinai gerai. Taip pat, iš žmonių, kurie dalyvavo debatuose, būtent jie tave labiausiai palaiko ir mano, jog reiktų duoti būtent tau, kadangi kažką įneši naujo ir padarysi, taip pat esi kur kas linksmesnis. 

MODE_WTF - Žmogus, kuris Lapkričio pradžioje paliko EPi firmos direktorių taip pat jau yra prieš tai buvęs medikų direktorius. Esi su dideliu patirties bagažu, medikų patirties turi sočiai, tačiau jau esi buvęs direktoriumi. Atvirai šnekant, tu esi labai saugus variantas, žinau, jog jeigu tave pasirinksiu, tikrai išbūsi tą mėnesį ar net daugiau laiko, tačiau ką tu naujo įneši, ar tau neatsibos - va kur didelis klaustukas kyla man. Kai buvai medikų direktorius, tu apsikeitei vietomis jau, tai kyla klausimas - kodėl tada visiškai maksimumo nepadarei? Atsakei būtent į tai, kad norėjai duoti pasireikšti kitiems ir nesi savanaudis. Nežinau, jeigu tai tavo tikslas, tau patinka būti, tai kodėl taip padarei? Galbūt, tau jau buvo nusibodę ir norėjai kažko naujo? Kyla išties daug klaustukų. Taip pat per debatus tie tavo atsakymai apie praleidimą serveryje ir panašiai buvo tokie, jog galbūt nelabai esi pastovus ties tuo ir nežinai kaip būtų dėl to. Tačiau tu kaip žmogus, tai esi labai draugiškas ir visomis savo savybėms atitinki tą tikrą, teisingą ir gera direktorių. Esu su tavim bendravęs ir tave puikiai pažįstu, žinau koks esi, bet tai, kad tu jau esi buvęs neseniai medikų direktorius - man kelia daugybę dvejonių. Kodėl taip greit vėl nori sugrįžt, o ir pats esi pasakęs, kad nesi savanaudis ir nori užleisti vietą kitiems, tai gal dar ne laikas būtent medikų direktoriui? Pamąstyk ir nesupyk ant manęs, ačiū tau.

Jrg3M4x.pngJrg3M4x.pngJrg3M4x.png

Kalbant apie naująjį medikų direktorių, būtent dabar jaučiuosi aš taip keistai, net buvau akimirką pagalvojęs - gal verta daryti rinkimus forume? Vienas debatuose žmogus pasakė apie kandidatus. Mode: „Standartinis direktorius, kuris nebus kažkuo labai ryškus ar išskirtinis, po dviejų savaičių šiek tiek suprastės aktyvumas, tačiau trauks maždaug 40 dienų, be didelių incidentų medikai daugmaž visada bus aktyvūs“, o apie Airį sakė: „High risk, tačiau jei pasiseks - jis bus išskirtinis direktorius, bus aktyvus kaip ir jo medikai, tačiau gali greit perdegti, gali nepasiteisint ir neatlaikyt net savaitės. Su juo yra tarsi nėrimas į tamsų vandeny, kurio dugne gali būti aukso skrynia“. Šiuose žodžiuose ir išsakytoje nuomonėje pagal mane yra tikrai labai daug tiesos. Taip, jeigu Jūs manote, kad turiu daryti spręsti būtent aš, o ne kiti žmonės, Jūs esate teisūs, bet visada yra gerai atsižvelgti ir į kitų nuomones, galbūt čia aš linkęs labiau spręsti demokratiškai, o ne viską vienas. Po debatų, kiekvienas dalyvavęs žmogus pasisakė už kurį, gana akivaizdžiu skirtumu buvo pranašesnis Airis, todėl tai dar kartą įrodo, kad gal verta rizikuoti? Rinkimai labai sunkūs, abu turi vieną ar kelis ryškius minusus, todėl labai sunku juos pasverti. Airis buvo gavęs užblokavimą už čytinimą ant kitos paskyros, kai skraidė, o Mode jau yra buvęs direktorius, atrodo, jog niekuo nenustebins ir jau buvo gavęs progą visai neseniai. Sunku apsispręsti, tačiau renkuosi didesnį iššūkį sau ir bandau nerti į tą tamsų vandenį ir ieškoti tos aukso skrynios. Dedu visas viltis ir direktorių skiriu Airiui, galbūt ir naiviai, bet suprantu, jog būna klaidų ir tikiu, jog tai jam buvo didelė pamoka, kurią jis išmoko.

  • Patinka 9
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Spec. Pajėgų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

Laikas ir vėl naujai analizei ir naujo direktoriaus paskelbimui. Per šią atranka labai daug kilo nusiskundimų iš aplinkinių, jog nepatiko tai, kad neleidau kitiems pasireikšti, o tik Spec. Pajėgų darbuotojams, bet visiems neįtiksi. Kalbant apie rinkimus, galvojau, jog jie bus labai lengvi, o pasirinkimas bus be galo didelis. Tačiau nutiko kiek kitaip, kadangi panoro dalyvauti rinkimuose vos du žmonės, kurie iš pradžių pasirodė gana lygiaverčiai, tačiau rinkimų eigoje visų minusai ir pliusai ypač išsiryškino ir rinkimai tapo dvigubai sunkesni, nei tikėjausi. O, rinkimų sistema buvo šį kartą tokia: pradžioje kandidatai turėjo atsakinėti į žaidėjų klausimus jų pačių sukurtoje temoje, o paskui pravesti praktiką. Na, kaip bebūtų, tai iš dviejų žmonių, t.y. Thomo ir Domces pavyko atrinkti vieną, kuris vertas Spec. Pajėgų direktoriaus kėdės.

lUkr8XD.png
Tai žmogus iš kurio tikėjausi mažiausiai. Iš šono atrodo visiškai nerimtas, neatsakingas asmuo, kuris tik mėgaujasi žaidimu, o apie atsakomybės jausmą - kalbos net nėra. Tačiau paskaičius jo atsakymus į klausimus, pabendravus, tai pasirodė visiškai kitaip, kadangi asmuo tikrai žino ką daro, ko nori ir žino kaip tai daryti. Nelabai patiko tas, kad nebuvo visgi atsakyta į visus klausimus, kurie buvo užduoti, tai šiek tiek nuvylė būtent tas dalykas. Taip pat pastebėjau, jog nesi labai aktyvus, ypač lyginant su tavo konkurentu. Nenoriu smerkti, kadangi puikiai suprantu, jog dirbi ir visgi prioritetą skiri realiam gyvenimui, tačiau kyla klausimas, ar tikrai turi ir gali tiek laiko skirti direktoriavimui ir ypač teisėsaugos firmos? Kyla daug klaustukų, tačiau patinka tai, kad turi galvą ant pečių ir puikiai moki išsisukti iš situacijų, sugebi logiškai mąstyti, tai atsispindi ir tavo atsakymuose į klausimus. Buvo kas ir nuvylė, tai turiu omenyje tavo pačią firmos vizija, tikslus ir idėjas. Tu jų nelabai turi, parašei, jog nori tik sustiprinti teisėsaugą. Šį kartą tikiuosi rinkdamas direktorių, jog jis turės jau tą viziją ir maždaug žinos ką nori padaryti. Apibendrinant, tai viskas būtų gerai, lyginant su kitu kandidatu, sakyčiau net pranoksti jį, tačiau tavo mažas aktyvumas mane labai trikdo ir baisu, jog nesuspėsi ir nesugebėsi susitvarkysi su pareigomis, kadangi per tris dienas praleidai vos 160 minučių. Norėjau pakviesti tave vesti praktiką, tačiau virš 6 valandų AFK rėžime, o aš negaliu tiek laukti, kadangi visą antradienį paaukojau būtent tam, jog tu dirbai ir negalėjai žaisti. Atsiprašau, ne šįsyk.

oAd2TV3.png

Asmuo, kuris sukėlė laaaaaabai daug klaustukų rinkimų metu. Realiai ir atvirai kalbant, tai galvojau, kad esi naujokas, kuris buvo geras darbuotojas pas buvusį direktorių firmoje, tačiau klydau. Esi žmogus su patirtimi, greičiausiai neseniai sugrįžęs į projektą ir suvoki ką darai ir turi tų įgūdžių ir patirties. Didelį pliusą uždėjo ir tai, kad gavau užtarimą iš vos ne visų teisėsaugos vadovų, taip pat ir iš kitų žmonių, tai reiškia, jog palaikymą tikrai turi, reiškia kažką darei gerai, kai buvai Spec. Pajėgų darbuotojas. Taip pat ir tavo aktyvumas yra tikrai nemažas, per tris dienas praleidai 700+ minučių, nors man sakė, kad Jūsų aktyvumas yra gana lygiavertis, tai nežinau ar čia tik dėl rinkimų ar šiaip gana aktyvus esi, o gal ir laisvo laiko turėjai. Taip pat, kaip ir atsakymuose į klausimus rašei, jog tavo jau tikslas buvo atėjus į firmą, jog kažkada norėtum tapti ir Spec. Pajėgų valdžia, tai labai gerai, būtent tokių kandidatų ir ieškau, o tuo labiau nauja direktorių rinkimų metodika tam ir sukurta. Kalbu tik apie gerus dalykus, tačiau jų buvo ir gana blogų, kurie man labai nepatiko. Parašiau abiems kandidatams kaip reikia susikurti temą klausimams užduoti, kaip reikia elgtis, jog atitiktum taisykles, tačiau Domce to nesuprato ir labai sakyčiau įdomiai sureagavo. Jis atsakė į klausimus kiekvienam žmogui atskiruose komentaruose ir iš eilės visus. Tačiau aiškiai parašiau, kad negalima pažeisti forumo taisyklių ir komentarus rašytu maksimaliai du iš eilės, tačiau pasikalbėjus su juo, jis vis tiek priešingai darė ir kartojo tą pačią klaidą, nes jis "geriau žino" ir "viską geriau supranta". Sakyčiau galbūt primena kiek ir mane, tačiau taip nereaguoti į pastabas - mane liūdina. O, antrą kartą paklausus, tai sureagavo taip karštai, atrodo, kad aš jį puoliau įžeidinėti ir rėkti ant jo, nes sureagavo taip, kad "nevadovauk čia man, aš esu jau buvęs valdžioje", ar kažkas panašaus. Pastebėjau, kad ir susikalbėti nelabai eina, tai atrodo smulkmena, bet taip sureaguoti dėl tokio dalyko? Kyla klausimas kas bus, jei tapsi Spec. Pajėgų direktoriumi? Ar mes susikalbėsime? Na, kaip bebūtų stengiausi tai ignoruoti ir pakviečiau pravesti tave praktiką. Praktikoje puikiai parodė tavo vadovavimo įgūdžius, sugebėjo ir atitikti praktikos tikslą - pravesti apmokymus Spec. Pajėgų darbuotojams. Nepatiko tai, kad ne tik su manimi keistai kalbėjo, bet nesiskaitė visiškai su praktikos dalyviais. Pavyzdžiui, kai EPi direktorius kažko nesuprato/kažką pasakė, tai aprėkė jį ir sakė nebešnekėti, nors jis tik pasitikslint norėjo, nes dirbo teisėsaugoje pirmą kartą. Pasiteisino tuo, kad čia ne jo darbuotojai, tačiau skaitytis reikia su visais - eilinis mandagumas juk. Kyla daug klaustukų, todėl reikės asmeniškai ir normaliai pasišnekėti TeamSpeak'e, o šiaip turi vadovavimo įgūdžių, tikrai esi aktyvus ir šiuo momentu geresnis už savo kandidatą, todėl nemanau, kad verta delsti ir laukti kol prisistatys Thomas, kadangi jis nėra toks aktyvus ir motyvuotas, kiek tu ir po praktikos dar kartą sugebėjai įrodyti savo pranašumą. Man tiesiog lieka tave pasveikinti ir tikiuosi, jog nenuvilsi! 

  • Patinka 13
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

EP išvežiotojų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką


Vakar, naktį EP išvežiotojų direktorių visiškai netikėtai paliko Fuck_Streets. Visą laiką, kol jis buvo direktorius, firma laikėsi tikrai gerai. Niekados neturėjau nusiskundimų dėl mažo darbuotojų kiekio, taip pat firmoje buvo visada aktyviai vedamos veiklos, taip pat ir forume buvo dirbama gana aktyviai. Šis direktorius manau, kad gali būti geras pavyzdys sekančiam direktoriui. Žinoma, niekados vienas žmogus visko nesukuria, greičiausiai daug prisidėjo ir jo aktyvusis buvęs pavaduotojas Jeremy_Soprano, kurį nušalino prieš kelias dienas, tačiau jis buvo labai aktyvus ir tikrai motyvuotas asmuo. Deja, jau šie žmonės praeityje, Fuck'as paliko firmą ir pasakė, jog leidžia išbandyti naujam žmogui, tad nelaukęs ir pradėjau rinkimus.

Prisijungęs į serverį daviau keletą valandų visiems buvusiems darbuotojams pranešti apie kandidatavimą savo ir pakviesti mane į Skype. Tuo susidomėjo trys EP išvežiotojų darbuotojai, tačiau vienas iš karto pareiškė, kad nori eiti darbintis į TRV (kam kviesti mane reikėjo į Skype???), o kitas dėl labai žemo aktyvumo buvo tiesiog atmestas. Tačiau liko vienas asmuo, kuris puikiai įrodė savo galimybes ir keletą dienų buvo pavaduotoju, tai - Duff_Silva. Jis jau daug laiko dirba EP išvežiotojų firmoje, taip pat yra labai aktyvus ir motyvuotas asmuo. Taip pat šį asmenį rekomendavo ir buvęs direktorius Fuck_Streets. Ilgai galvojau, ar paimti dar kažką į kandidatus, t.y. pakviesti ir praeitą pavaduotoją Jeremy_Soprano. Galbūt Jeremy irgi būčiau pakvietęs, kadangi buvo puikus pavaduotojas, tačiau nesusisiekė laiku ir nepakvietė, o susisiekė tada tada, kai kalbėjau su kandidatu. Tikėjausi darysi debatus, tačiau buvo rimtas kandidatas vos vienas, todėl jį pasikviečiau pokalbiui į TeamSpeak programą. Žmogus gana laisvai kalbėjo, tačiau labai neišsamiai ir sakyčiau kartais net sutrikdavo. Galbūt jaudulys, kažkoks pasimetimas, juk visko būna, bet šiaip atsakymai man išties patiko. Matosi, kad žmogus turi idėjų ir tai jo būtų pirmasis direktorius, o mano manymu, kad EP išvežiotojų firmos direktorių ir turi gauti naujokas, kadangi tai neutralus darbas ir jame reikia ne tiek patirties, kiek daug motyvacijos. Tai įrodė ir buvęs EPi direktorius, kadangi tai jo buvo pirmasis direktoriaus post'as. Viską apgalvojęs, nusprendžiau, kad neverta kažko dar klausinėt, akivaizdu, kad Duff'as tikrai tinka direktoriaus pareigoms, o ir buvęs direktorius jį rekomendavo, kas man prideda tikrai didelį pliusą, todėl skelbiu jį naujuoju EPi direktoriumi!

well done yes GIF by Aardman Animations

  • Patinka 7
  • Naudinga! 3
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Spec. pajėgų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką


Viena diena, o tiek pokyčių.. Galbūt prieš valandą ar dar mažiau buvo nušalintas Spec. pajėgų direktorius - Domce_Ronaldo. Viskas vyko todėl, kad direktorius nenorėjo pripažinti esminių klaidų ir tiesiog į tai pažiūrėjo juoko forma. Nepavyko atrasti bendros kalbos, nes pasak jį jis „Meras“, o jo darbuotojai „Vierchai“ ir viskas gerai. Iš tikrųjų vyko kur kas platesnis pokalbis, kiek pavaduotojas reagavo į situaciją racionaliai, tiek direktoriui visiškai nerūpėjo ir jam buvo tas pats. Nors direktorius ir nebuvo prastas, tačiau pastovus darbuotojų neprižiūrėjimas ir į tai reagavimas juoko forma privertė nušalinti.

Nieko nelaukęs iš karto norėjau išrinkti direktorių, todėl jį pasiūliau Spec. pajėgų pavaduotojui Ernys_Myq. Deja, tačiau jis atsisakė, kadangi turi gana intensyvų realų gyvenimą, taip pat nenori prisiimti ir atsakomybės. Iš tikrųjų tikėjausi, jog jis galės užimti direktoriaus kėdę, kadangi buvo tikrai pats tinkamiausias variantas, tačiau atsisakė. Firmoje dirbo 33 darbuotojai, iš jų atrinkome pačius tinkamiausius į direktorių su pavaduotojo pagalba. Jų buvo apie 10, tačiau greitai atkrito daugelis jų ir išryškėjo buvęs Spec. pajėgų direktoriaus padėjėjas, kitaip vadinamas „darbuotojų prižiūrėtojas“ - The_Vilmantas. Turbūt daugelis jį prisimena iš neutralių firmų, o tiksliau TRV. Taip, man pačiam sunku įsivaizduoti, jog jis dirba teisėsaugoje jau gana ilgą laiką ir dabar pretenduoja į teisėsaugos direktorius, tačiau visgi, kaip daugelis pabrėžia, čia žaidimas. Spec. pajėgų firmoje jis dirba jau gana seniai, taip pat jo aktyvumas tikrai lenkia visus bendradarbius ir net sakyčiau, jog daugelį žaidėjų. Nežinau, nenoriu galvoti apie tai, kaip jam seksis, ar jis sugebės priimti tokią atsakomybę ir susitvarkyti su firma, tačiau manau, jog verta pabandyti, nepasiseks - pakeisim kitu. Pasišnekėjus su Vilmantu manau, jog atradom bendrą kalbą ir įsitikinau, kad bent jau jam pabandyti bus galima, o ar sugebės susitvarkyti - išvysime jau greit visi. Tad, tikiu Vilmantai, jog pažadus tęsėsi ir stengsiesi ir įrodysi visiems, kad esi vertas šio Spec. firmų direktoriaus. Sveikinu ir sėkmės pareigose!

Redaguota nario Einaras_Bmw
  • Patinka 8
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 3
  • Liūdnas 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Medikų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką


Ką tik buvo nušalintas medikų direktorius - Airis_Space, o jau išrinktas naujas. Tačiau pakalbėkime apie senąjį direktorių. Airis iš tikrųjų buvo geras direktorius, tačiau tik tada, kol turėjo motyvacijos. Ta motyvacijos stoka pasijuto labai greitai, kai vieną savaitę už jį daugiau nei pusė darbo atliko darbo prižiūrėtojas, o kitą pavaduotojas. Žinoma jis ir pats įdėjo daug indėlio, tačiau galbūt ir aplinkinių sukeliamas spaudimas įtakojo apie tai, jog jis nori palikti direktorių ir tai viešai paskelbė. Firmą lyg pats užsišaldė ir laukė kol sueis 30 kalendorinių dienų, o iki to leido visiems palikti firmą, jeigu nori, nes jis direktorių paliks šeštadienį. Tokie poelgiai mane paskatino pasielgti tokių drastiškų veiksmų ir nušalinti direktorių, nors direktoriui buvo likę vos dvi dienos minimalus išbuvimo. Aš buvau pasiryžęs palaukti ir taikiai išsiskirti, tačiau tas viešas pareiškimas apie palikimą, privedė prie to, kad jis nėra tikrai tinkamas atlikti šiuo metu pareigų ir tiesiog laukti tas dvi dienas neverta, kadangi už jį dirbs medikų pavaduotojas. Dėl to tiesiog galbūt ir šlykščiai, bet šioje situacijoje manau, kad protingai pasielgiau ir priėmiau sprendimą tiesiog nelaukti, o direktorių nušalinti.

Na, o apie naują direktorių daug kalbėti turbūt nereikia. Jeigu prisimenate praeitus medikų rinkimus, tai jis varžėsi su buvusiu medikų direktoriumi Airiu. Po to jis buvo apleidęs medikus, pailsėjo ir vėl su didele motyvacija grįžo į firmą ir pasiekė medikų pavaduotojo pareigas. Pavaduotojo pareigose žinoma sekėsi gerai, negaliu skirti visus laurus jam, tačiau prie medikų dabartinio rezultato jis tikrai prisidėjo. Dažnai darė įvairias veiklas žaidime medikams, taip pat stengėsi paįvairinti firmos darbuotojams rutiną forumo įvairiomis temomis. Pavaduotoją jau pastebėjau, o ir tai, jog neišėjo į kitą firmą, o grįžo ir stengiasi būtent medikuose, rodo lojalumą šiai firmai. Taip pat jau jis yra buvęs medikų direktorius, tad jeigu praeitą direktorių daviau naujam žmogui, tai galbūt dabar laikas parodyti ir išpildyti visus savo tikslus senam direktoriui, kuris jau turėjo progą pasireikšti? Ilgai negalvojau ir iš karto priėmiau sprendimą, kad šiuo momentu jis yra labiausiai nusipelnęs šių pareigų ir yra tikrai įrodęs ne vieną kartą savo darbais, kad jis vertas direktoriaus. Todėl tikrai nenorėjau uždelsti kažkokiais rinkimais, kai matau 110% tinkamą variantą. Tad, nieko nelaukęs noriu pasveikinti Mode_Wtf užėmus medikų direktoriaus kėdę. Linkiu didžiausios sėkmės ir nenuvilti manęs, o įrodyti, jog šis pasirinkimas buvo pats teisingiausias!

monkeys medics GIF by JustViral.Net

  • Patinka 3
  • Naudinga! 4
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Policijos direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

 
Šiandien buvęs Policijos direktorius Erikas_Respect atsisakė savo pareigų, dėl asmeninių priežasčių, o labiau dėl ligos. Iš tikrųjų direktorius buvo neblogas, galbūt trūko tos drąsos vykdyti savo užsibrėžtus darbus. Tačiau komanda buvo surinkta gana aktyvi ir direktorius iš tikrųjų išpildė daugelį mano iškeltų jam lūkesčių. Deja, tačiau šiandien jis atsisakė, todėl nusprendžiau nieko nelaukęs iš karto išrinkti naują direktorių. Iš visų darbuotojų nusprendžiau išsirinkti du, kurie ir dalyvavo praeituose direktoriaus rinkimuose, tai Jeo_Vega ir Felipe_Sanchez.

JYiZIYc.gif

J E O _ V E G A - tai buvęs praeitų į policijos direktorių rinkimų dalyvis. Asmuo yra tikrai gana aktyvus, tačiau nėra labai patyręs asmuo. Kiek buvo keista, kad po praeitų rinkimų, kai daviau patarimą, jog dažniau reikštumeisi TeamSpeak programoje - tuo nepasinaudojai. Tačiau po rinkimų įsidarbinai pas Eriką ir visą laiką buvai tikrai aktyvus, stengeisi ir dirbai. Dėl šių priežasčių nusprendžiau tave pakviesti vesti praktiką ir įrodyti ar iš tikrųjų taip gerai atrodai ir taip gerai moki vadovauti. Iš karto susilaukei iš kitų teisėsaugininkų komentarų, jog tave girdi TeamSpeak'e pirmą kartą. Iš tikrųjų tai nustebau ir supratau, jog visgi nelabai bendrauji, o Policijos direktoriui reikia kalbėti ir aktyviai naudoti TeamSpeak3 programą. Prasidėjus praktikai, visus paprašei užtildyti kanale manęs, nes kiek suprantu tu naudoji per telefoną TeamSpeak'ą ir to tau padaryti neina ar sudėtinga. Tai vėl kelia abejonių dėl tavo tolimesnio kandidatavimo, juk aš visada už tave netvarkysiu TeamSpeak'o. Praktikos metu vyko iš karto grobimas, kurį atgrobti pavyko tikrai labai greitai, o toliau viskas vyko treniruočių zonoje. Realiai, tai patiko, jog viskas buvo komandiškai, tačiau nelabai tiksliai įvardytos užduotys. Reikėjo šaudytis kažkokiam bokštelį, bet kam to reikia ir koks tai tikslas - nepasakei. Praktikos metu jautėsi tavo pasimetimas ir kai kuriose situacijose nežinojimas ką daryti. Taip pat pasirinkai kanalo užtildymą, tačiau tokiu būdu įsipareigoji viską daryti pats, tačiau matėsi, kad tai daryti sekėsi sunkiai. Dar vyko banko grobimo imitacija, ta buvo kur kas geriau. Visi pasiskirstė į dvi komandas ir vieni gynė, kiti puolė. Praėjo viskas lyg ir sklandžiai, tačiau paskui įvyko sumaištis ir visiškas nesusikalbėjimas. Kai turėjo keistis pusėmis komandos ir ta komanda, kuri puolė gintis, niekas nesusigaudė kas ir kaip turi būti. Visi nuvažiavo į banką, nors lyg sakei tu važiuoti į Policijos departamentą. Sakyčiau gavosi darbuotojų nesuvaldymas, reikėjo daugiau drąsos ir aiškiau pasakyti. Tačiau šioje situacijoje tave išgelbėjo narkotikų zona, į kurią ir vykote. Ten sekėsi gana sklandžiai, tačiau daug kalbant ir vadovaujant negirdėjau. Apibendrinant viską veiklą, tai buvo su mintimi, tačiau akivaizdžiai trūksta patirties, griežtumo ir drąsos.

JYiZIYc.gif

F E L I P E _ S A N C H E Z - patyręs teisėsaugininkas, kuris jau yra turėjęs ne vieną teisėsaugos direktorių. Taip pat pas praeitą direktorių buvai pavaduotojas. Žinant tave, tai tame poste išties įdėjai per mažai pastangų, nei aš tikėjausi, tačiau visgi buvai neblogas pavaduotojas. Dėl šių priežasčių, kadangi jau buvai rinkimuose, o tuo labiau buvai ir paskutinis policijos pavaduotojas nusprendžiau tave pasikviesti ir suteikti šansą pravesti praktiką. Praktika prasidėjo nuo „Jizzy“ klubo grobimo. Realiai viskas vyko pakankamai sklandžiai, į grobimą visus surinkai ir rodei savo vadovavimo įgūdžius. Tik vienas dalykas, kuris užkliuvo, tai jog liepei visiems stoti vienas už kito dviem eilėmis, nors tai užtrunka tikrai daug laiko, o vis tiek visi įėję į pastatą į vieną tašką atsikelia, tai tikslo didelio nematau. Tačiau grobimas visgi pavyko ir teisėsauga sėkmingai atgynė pastatą ir išaudė visus nusikaltėlius. Toliau praktiką tęsė kliūčių lipimas, kuris turbūt kas antroje praktikoje būna ir net toje pačioje vietoje - ant stadiono. Suskirstė dalyvius į komandas po du ir liepė dviese užlipti kliūtimis į viršų. Tai buvo išties kiek kitaip, nei įprastai - tas patiko. Tačiau visiškai niekas nebuvo išaiškinta, kaip lipti ir ką daryti, o to tikslas - neaiškus. Buvo duotos tik komandos ir pasakyta lipti, žinoma ir prasidėjo didysis fiasko. Pradėjo visi nukristi, pyktis ir reikšti įvairias emocijas. Toje vietoje praleidome turbūt pusė praktikos laiko, o iš to naudos realiai tikrai nebuvo. Galiausiai, kai turėjau jau pats įsikišti (kas ir buvo mano klaida) ir pasakyti, jog reikia galbūt ir pamokyti, tuomet išvydome ir rezultatus. Nors ir ne visi, tačiau visgi užlipo keletą kliūtimis ir tiesiog kandidatas nusprendė tęsti su kita užduotimi ir tai praleisti. Toliau vykome į dailės pastatą, kuriame vyko imituotas puolimas ir pastato gynimas. Pasiskirstė visi dalyviai po lygiai į dvi komandas ir taip mokėsi ginti pastatą. Po keletą bandymų, kai jau praktika artėjo į pabaigą - išvydome ir narkotikus. Juose kilo kiek nesusipratimų, dėl rinkimosi į vieną vietą, tačiau lyg ir susirinkus sunaikinome visus narkotikus be didesnio pasipriešinimo. Kai narkotikai buvo sunaikinti, praktikos laikas jau buvo išsekęs, tačiau Felipe greitai surinko visus dalyvius į darbo bazę ir aptarė visą veiklą bei išdalindamas premijas ją baigė. Apibendrinant visą šią praktiką, tai lyginant su kito kandidato praktika, tai ji buvo geresnė, tačiau trūko didesnio pasiruošimo, kadangi laiko tikrai buvo.

JYiZIYc.gif

G A L U T I N I S   V E R D I K T A S   I R   N A U J A S I S   D I R E K T O R I U S

Kalbant apie abu dalyvius, tai jie neatitiko visų mano lūkesčių, tačiau vis tiek turiu išrinkti tinkamiausią kandidatą būtent iš to ką mačiau. Jeo praktikoje iš tikrųjų pakankamai susimovė, buvo mažai vadovavimo ir mažai TeamSpeak aiškinimo bei vadovavimo rodymo. Felipe praktikoje nors ir vadovavo, tačiau iš tikrųjų kaip iš patyrusio teisėsaugininko tikėjausi daug daugiau. Apklausus praktikų dalyvius, tai Felipe_Sanchez praktiką įvertino išties gerai, o Jeo praktikoje matė daug gana blogesnių spragų, nei Felipės. Abu kandidatai išties mane nuvylė, tačiau vienas nuvylė visgi labiau. Į mano išsakytas pastabas Jeo nesureagavo, nepasidarė išvadų, o tuo tarpu Felipe buvo pavaduotojas, įrodė, jog gali būti aktyvus ir geras pavaduotojas. Sudedant pliusus ir minusus abiejų kandidatų - manau, kad Felipe_Sanchez šiandien yra stipresnis ir tinkamesnis žmogus užimti Policijos direktoriaus kėdę. Tad, nesitikiu nieko, o tiesiog noriu palinkėti sėkmės ir padaryti viską, ką sugebi, tad sveikinu su direktoriumi Felipe ir linkiu sėkmės!

 

  • Patinka 8
  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

 
Ką tik atsisakė direktoriaus kėdės Ginklų prekeivių direktorius Tadas_Crazy. Apie šį direktorių galėčiau pasisakyti kur kas daugiau, kadangi visą direktoriavimą jis stengėsi išlaikyti firmą aktyvią ir darė veiksmą. Galiu drąsiai teigti, jog tokio Ginklų prekeivių direktoriaus kaip Tadas_Crazy serveris seniai matė. Realiai šis asmuo atitiko mano visus kriterijus, kuriuos buvau išsikėlęs. Kiekvieną savaitę užpildydavo išsamią ataskaitą su daugybę veiksmų. Darbuotojų tikrai niekados netrūko, niekados ir nesiskundė. Į direktoriavimo pabaigą direktoriui atsiradus kažkokių nesutarimų su veiksmo klanais kilo konfliktų ir prasidėjo gana dažni grobimai ir tokiu būdu buvo daromas spaudimas. Tačiau direktorius sugebėjo atsilaikyti ir išbūti iki paskutinės akimirkos garbingai, todėl didelis ačiū jam ir sėkmės.

Buvęs direktorius paprašė, jog nori direktorių perleisti jo pavaduotojui, todėl ilgai nesvarstęs ir pasikviečiau jį pasikalbėti. Su Jeremy_Soprano jau teko bendrauti ne vieną kartą, o į apklausą jis atėjo trečią kartą. Prisimenu jį, kai pirmą kartą apklausinėjau. Jis buvo nedrąsus, neiškalbus ir jaudinosi. O, dabar jis kalba išsamiai, rišliai bei tvirtai sako savo firmos viziją ir matosi, jog įgavo daug patirties. Būdamas Ginklų prekeivių pavaduotoju jis visą laiką išbuvo aktyvus, kaip jo direktorius teigia motyvuotas ir labai stipriai padėjo tvarkytis su firma. Kiek žinau tas pats buvo ir tada, kai buvo EP išvežiotojų pavaduotojas. Taip pat ne vieną kartą išrinktas ir aktyviausiu pavaduotoju, o aktyvumas visada padeda prie teigiamų rezultatų. Jeremy turi idėjų ir noro tvarkytis su firma, tas mane tikrai džiugina. Tikrai nenoriu delsti ir rinkti direktorių savaitėmis, ir vis tiek galutiniame rezultate išrinkti jį, todėl rinkimų nusprendžiau net nedaryti. Matau, jog šis asmuo yra vertas direktoriaus ir tai jau yra įrodęs ne vieną kartą, jog yra tinkamas prižiūrėti firmą, todėl noriu pasveikinti jį tapus naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi ir palinkėti didžiausios sėkmės! 

  • Patinka 9
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

EP išvežiotojų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

Prieš šventes - visi direktoriai palieka ar būna nušalinami. Kai vakar netekome trijų direktorių, šiandien ne išimtis. EP išvežiotojų direktorius visiškai netikėtai pasitraukė iš pareigų. Nei karto nėra sakęs ar reiškęs nusiskundimų, tačiau iš pareigų pasitraukė. Visą laiką firma laikėsi ypač gerai, buvo nemažai aktyvių darbuotojų, buvo daromos aktyviai veiklos. Neįsivaizduoju kaip gali baigtis motyvacija per 11 dienų, tačiau taip nutiko Duff_Silvai. Iš tikrųjų labai keista, kadangi žmogus atrodė puikiai tinkantis tokioms pareigoms, taip pat niekados nekilo jokių nusiskundimų dėl aktyvumo, buvo išsirinkęs aktyvų pavaduotoją. Palikus direktoriui, laikas ieškoti kito, rekomendavo į EPi direktoriaus kėdę skirti buvusį pavaduotoją Mister_Tedis, todėl ir nusprendžiau jį apklausti.

Pasikvietus bendram pokalbiui, tu iš karto buvai jam pasiruošęs, nes turbūt numanei, kad taip bus. Atsakei į visus klausimus gana trumpai, tačiau konkrečiai ir aiškiai. Tu jau esi buvęs taksi firmos direktorius, o būdamas juo - vedei aktyviai veiklas ir taksi darbuotojų tikrai netrūko. Taip pat buvai ir paskutinis EP išvežiotojų firmos pavaduotojas. Kiek esu pastebėjęs, tai gavęs pareigas išties stengiesi ir į firmą įdedi visą save, jog darbuotojai būtų aktyvūs, netruktų jiems veiklos ir patiktų pas tave firmoje dirbti. Tą patį bandei daryti ir EPi firmoje, kai buvai pavaduotojas. Iš tikrųjų tai labai geras bruožas. Paklausus tavęs apie idėjas, realiai tu jų turėjai, galbūt tik trumpai atsakei, tačiau suprantu, kad bandysi kurti savo unikalią firmą, kokią matyti aš ir noriu. Vienas bruožas, kuris man nepatinka, tai tavo tas vaikiškas elgesys ir „prikolinimas“ ne vietoje ir laiku. Tai kartais tikrai erzina, ypač netinkamoje situacijoje. Kadangi rytoj jau Kūčios, nenoriu tikrai delsti ir rinkti direktorių forume, kai realus kandidatas jau yra. Manau, kad tu sugebėjai įrodyti jau savo vertę būdamas taksi direktoriumi, tau lieka atkartoti tai dar geriau ir EP išvežiotojų firmoje. Jeigu motyvacijos netruks, visus savo užsibrėžtus tikslus pasistengsi įgyvendinti, tai firmą turėsi aktyvią ir kokią nori. Tad, noriu tave pasveikinti tapus EP išvežiotojų direktoriumi!

  • Patinka 6
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Spec. pajėgų direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

Praėjo šventės, atėjo laikas ir analizei. Atrankoje sudalyvavo vos du žmonės, tai turbūt prasčiausi rinkimai per visą mano laikotarpį, kol esu DPi narys. O ir rinkimai buvo gana sudėtingi, kadangi buvo didžiosios šventės ir stebėti kandidatų aktyvumą buvo sudėtinga. Tačiau visgi man pavyko išrinkti direktorių iš dviejų kandidatų, nes jie skyrėsi kaip dangus ir žemė.

Super_Mario - Ilgalaikis teisėsaugos narys, tačiau asmuo, kuris pastaruoju metu nėra aktyvus. Pažiūrėjus į anketos turinį, panašu, jog užpildei greitai ir kai pats rašei priverstas kito. Nematau visiškai anketoje konkretumo, tai klausimas kaip galėsi būti direktoriumi, kai tu nesi dar apsisprendęs ar jo nori, nes rašai: „gal ir būtų smagu pavadovauti, bet šiaip ramybės neduoda Dyglas“. Taip pat, gal ir būtum tinkamas į šias pareigas, tačiau jau turėjai progą pasireikšti pas Liepsną ir kiek pamenu tiesiog atsisakei neišbuvęs reikiamo laiko dėl to, kad buvo mažai prisijungusių žaidėjų. Galbūt ir klystu, bet mąstau taip, jog buvai jau gavęs progą pasireikšti, tačiau jos neišnaudojai, o skirti antrą progą taip greitai, kai dar neįrodei savo vertės - būtų nesąžininga. Tavo kitas kandidatas kur kas daugiau dirba teisėsaugoje, yra pranašesnis, nes buvo Spec. Pajėgų pavaduotojas neseniai ir yra kur kas aktyvesnis ir dar neturėjęs progos pasireikšti. O, tu esi tikras teisėsaugininkas, kaip ir dabartinis Policijos direktorius, kuris turi didelį patirties bagažą, tačiau nesi toks aktyvus ir motyvuotas kaip aš norėčiau ir visgi savo vertę turi įrodyti. Ačiū už dalyvavimą, o jeigu nori pasiimti direktorių, tai linkiu užpildyti gerą anketą, kurioje man nepaliktum jokių klaustukų, būtum maksimaliai aktyvus ir stengtumeisi dirbdamas teisėsaugoje. Tai tiek Mario, ačiū už kandidatavimą.

Alcapone_Pablito - Daaaaug klaustukų keliantis žmogus man iki šiol. Lyg būtum puikus kandidatas, tačiau jau būdamas pavaduotoju sugebėjai prisidirbti ir kaip ir jau kalbėjom - savo klaidą pripažįsti ir supranti, kad visgi neturėtum taip daryti. Taip pat ir bendravimas yra tau gana sudėtingas dalykas, kadangi dažnai įžeidinėji kitus asmenis ir kaip ir minėjau - su pareigomis turi ateiti ir kažkokia atsakomybė ir pareigingumas. Tačiau čia išvardijau tik blogąsias ir man užkliuvusias tavo problemas. Iš tikrųjų tu būdamas Spec. Pajėgų pavaduotojas įrodei savo vertę, pasižymėjai aktyvumu ir puikiu vadovavimu. Dėl šių priežasčių ir neblogos bei konkrečios anketos pateikimo - nusprendžiau tave pasikviesti apklausai ir pasiūlyti vesti praktiką. Prasidėjus praktikai, matėsi, jog buvai apmąstęs ir viskas vyko pagal planą, tačiau kaip ir visada serverio geradariai pradėjo naudoti „ddos“ atakas ir tiesiog tu „nulūžai“. Iš tikrųjų tau nei kiek nepakenkė, o pridėjo tik pliusų, kadangi tokie kenkimai vis tiek didžiausią pliusą suteikia kandidatui, o ne kenkėjams. O, kaip tu atlūžai - matėsi, jog nepasidavei ir jokių panašių veiksmų nerodei, kad nori pasiduoti ir viską mesti, o laukei kol vėl parašysiu ir pakviesiu kažką atlikti. Patinka, kad tu užsispyręs esi ir sieki savo tikslo visu šimtu procentų ir nemeti visko, kai kažkas tau nutinka. Didžioji dalis turbūt jau būtų matę visą kandidatavimą ir patį žaidimą porai dienų, tačiau tu į tuos kenkėjus realiai nekreipi dėmesio, o tiesiog žaidi ir stengiesi. Apmąsčius viską gerai, tiesiog nusprendžiau, kad jeigu nepridarysi tokių klaidų, kokias darei, kol buvai Spec. Pajėgų pavaduotojas, tai būsi tikrai geras direktorius ir galbūt pagaliau teisėsaugai padėsi pasipriešinti klanams. Manau, kad tavo visos savybės puikiai tinka teisėsaugos direktoriui, taip pat ir už kitą kandidatą pasirodei žymiai geriau tiek žaisdamas, tiek rašydamas anketoje. Dėl visų šių priežasčių, noriu tave pasveikinti tapus naujuoju Spec. Pajėgų direktoriumi!

  • Patinka 9
  • Ačiū! 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Policijos direktoriaus rinkimai naudojant naują metodiką

Visiškai netikėtai vakar atsistatydino Policijos direktorius Felipe_Sanchez. Kai skyriau šį direktorių, tikėjausi labai daug, kadangi prieš paskiriant prižadėjo įvairių dalykų, kurių neįgyvendino. Pati firma buvo panaši, kaip ir praeitą kartą, kai buvo Policijos direktoriumi. Darbuotojų aktyvumas itin nepasižymėjo, taip pat akivaizdžiai matėsi laiko stoka. Iš tikrųjų gaila, kai į žmogų įdedi daug vilčių, o jis tave taip nuvilia. Visgi manau, kad ir tokie dalykai kažką atneša gero ir naudingo, ypač šioje situacijoje man, kadangi išmokau naują pamoką ir dabar viliuosi, jog tokių klaidų nepadarysiu.

Kalbant apie naują direktorių, tai iš tikrųjų mąsčiau ar skelbti rinkimus, ar ne. Vienas likęs kandidatas iš praeitų direktoriaus rinkimų buvo - Jeo_Vega. Šis žaidėjas atrodo lyg būtų po šydu, kadangi nėra labai pastebimas, tačiau teisėsaugoje dirba jau seniai. Pas kiekvieną direktorių į Policiją darbinosi ir dirbo jau gal pas trečią ar ketvirtą direktorių, jei neklystu. Žmogus jau yra buvęs trumpą laiką Spec. Pajėgų direktoriumi, tačiau dėl ligos buvo nušalintas už neaktyvumą. Šis asmuo labai stengiasi, bet jo mažas reiškimasis aktyviai ar taip, jog būtų pastebėtas savo darbe - jam vis kliudo užimti direktoriaus pareigas. Nežinau kiek žmogus yra motyvuotas, tačiau akivaizdžiai matau, jog direktoriaus jis tikrai nori. Todėl nusprendžiau pabandyti ir pasikalbėti, galbūt jis ir yra tinkamas užimti šią direktoriaus kėdę? Atsikėlus į savo kanalą, iš karto kilo problema, kadangi jis naudojasi TeamSpeak android versija, t.y. per telefoną ir tai manau, kad yra labai nepatogu. Todėl iš karto iškėliau sąlyga, jog jeigu nori gauti direktorių - privalo nusipirkti mikrofoną ar jį susitvarkyti per kompiuterį, tam, kad galėtų būti teisėsaugos direktoriumi. Asmeniškai aš manau, kad teisėsaugos direktorius privalo labai aktyviai naudoti TeamSpeak programą, kadangi kitu atveju - firma labai apmirs. Jis mane išklausė ir prižadėjo susitvarkyti ir jau rytoj šnekėti ne per telefoną, o per kompiuterį. Kaip pasakė - taip padarė. Jis nusipirko mikrofoną, susitvarkė, jog galėtų aiškiai ir suprantamai kalbėti per TeamSpeak ir pradėjome pokalbį. Matėsi, jog žmogus visą laiką būdamas darbuotoju vienoje firmoje ir rodydamas lojalumą prigalvojo įdomių idėjų, kurių įgyvendinti galimybės dar negavo. Šnekėdamas su juo, jaučiau jo ryžtą ir norą direktoriauti ir parodyti ką gali, nes pastaruoju metu jo pastangos buvo neįvertintos ir net sakyčiau, jog nuvertintos. Į tai atsižvelgiau ir pabaigus mūsų pokalbį, jau supratau, kad bent jau kol kas - matau geriausią sprendimą teisėsaugai. Tad, nieko nelaukęs, noriu pasveikinti ir pranešti, jog naujuoju Policijos direktoriumi tampa Jeo_Vega. Nežinau kaip tau seksis, tačiau linkiu didžiausios sėkmės ir jeigu iškils problemų ar reikės pagalbos - visada kreipkis į mane. Viliuosi, jog su Alcapone_Pablito teisėsaugą atgaivinsite! Sėkmės pareigose!

  • Patinka 9
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius

FEZggoI.png

2019 01 24

Sveiki, žaidėjai,

Buvęs Ginklų prekeivių direktorius Jack_Stafford atsisakė savo pareigų. Pastaruoju metu nebuvo aktyvus ir neskyrė pakankamai dėmesio mūsų projektui dėl savų priežasčių :) :) Todėl, atsilaisvinus direktoriaus pozicijai mano prerogatyva buvo atsižvelgti į buvusius DPi nario Einaras_Bmw paliktus sprendimus (analogiškai kaip su visa palikta direktorių komanda). Dėl to, remiantis Ginklų prekeivių direktoriaus apžvalga (data: 2019-01-05) ( lKRolHP.png ) naujuoju direktoriumi yra paskiriamas Robert_Klicko dėl buvusio DPi nario išsakytų argumentų.

Mano asmenine nuomone, direktorius ypatingai nepriblokš. Tačiau tikiuosi, kad naujasis direktorius galės paneigti mano vidinius įsitikinimus; įgyvendinti savo užsibrėžtus tikslus; realizuoti savo idėjas. Taip pat, remiantis susiklosčiusia situacija direktoriui yra skiriama būtinybė išbūti 60 kalendorinių dienų direktoriaus poste, nes kitu atveju bus įtraukiamas į Juodąjį sąrašą.

Linkiu visokeriopos sėkmės!

– Max T.

FEZggoI.png

  • Patinka 13
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius

FEZggoI.png

2019 02 03

Sveiki, žaidėjai,

Buvęs Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius Jonas_Martin atsisakė savo pareigų neišbuvęs net 30 kalendorinių dienų. Paskutiniu metu eidamas pareigas ir susilaukęs kritikos dėl galimai esamo nedarbingumo ir darbuotojų veiklos neužtikrinimo. Nepaisant šio aspekto, Tolimieji Reisų Vairuotojai nekėlė didelių problemų ir nesklandumų. 

Direktoriui atsistatydinus ilgą laiko tarpą pareigos buvo atsilaisvinusios. Buvo svarstomi įvairūs skirtingi scenarijai, kaip rasti naują vadovą. Iš pradžių manyta, kad geriausias būdas būtų skelbti pakartotinus rinkimus. Vėliau buvo prieita prie nuomonės, kad tegul žaidėjai išreiškia savo poziciją, kas turėtų būti atlikta: (A) skelbiami nauji rinkimai; (B) perleidžiama 2 vietos nugalėtojai, šiuo atveju – Judita_Low (Remiantis rinkimų apžvalga, data: 2018-12-30) ( lKRolHP.png ); (C) renkama iš likusių darbuotojų.

Vis dėlto nesąžiningi rezultatai lėmė faktą, kad turi būti sąžiningai renkama iš atsidavusių ir pasilikusių darbuotojų, kurie neapsireiškė tik laikina motyvacija ar direktoriui pasitraukus nenusprendė palikti darbo, bet toliau stengėsi dirbti ir užtikrinti visų būtinų prekių/paslaugų tiekimą Las-Venturas mieste. Vienas pačių aktyviausių ir ilgiausiai dirbusių darbuotojų buvo Linas_Svc, kuris ir tampa naujuoju Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktoriumi. Šis darbuotojas aktyviai stengėsi rūpintis viskuo, dėl ko skundėsi žaidėjai nesant. Taip pat, po pokalbio su būsimu direktoriumi buvo nemažai aptarta. Tad, visus aspektus susumavus ir buvo įvertinta, kad jis galėtų būti naujuoju direktoriumi, dėl ko ir buvo paskirtas.

Linkiu visokeriopos sėkmės!

– Max T.

FEZggoI.png

  • Patinka 14
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lzcZ2fN.png

 

Sveiki visi.

Taigi, manau reikės čia rašyti apie išrinkta Policijos direktorių kadangi pildė tik du asmenys. Tikėjausi daugiau norinčiu į direktoriaus postą, bet kaip matosi, kad nevisi norėjo. Na, šiuo metu į direktoriaus pareigas pildė du žaidėjai, t.y. Turbo_Max ir Andres_Castillo. Pasižiūrėjęs jų anketas realiai nei vienas iš abiejų neprirašė daug, nemėtė nesamoningų idėjų ar nepildė bereikalingų sakinių kad tik palaikyti žodžių skaičių. Svarbiausia, kad abu parašė būtiniausius dalykus anketoje ko ir tikėjausi. Einant pratęstam atrankos laikui susidariau nuomonę, kad vistiek iki atrankos pabaigos niekas daugiau neužpildys (nuojauta pasitvirtino), todėl pradėjau tikrinti kandidatus įpūsėjus atrankos terminui. Kandidatas Andres_Castillo taip ir neįsidarbino į policijos departamentą o kandidatas Turbo_Max visą šį laiką pradirbo šiam darbe. Stebint abu kandidatus, pastebėjau kad Turbo_Max aktyvumas yra 300-500 minučių per dieną kas yra labai gerai, ko negaliu pasakyti apie konkurentą. Stengiausi stebėti ir ieškoti pliusų apie kandidatą Andres_Castillo, pradėjau su juo daugiau bendrauti, pastebėti kaip jis sutaria su aplinkiniais. BET nespėjus to patikrinti (kur kandidatas šiuo metu dirba) gavo baną už neleistinų programų naudojimą kas yra draudžiama. Taip, suprantu, kad kandidatas Turbo_Max pardavinėdavo narkotikų krepšius, bet šiuo metu atrankoje jis buvo geresnis nei konkurentas, o darbo kolektyve nebuvo iš ko rinktis. Todėl priėjau prie sprendimo duoti Turbo_Max direktoriaus postą. Turbo_Max turi daug patirties valdžioje, jis nepirmą kartą buvęs teisėsaugos srityje kas tik ir padidina mano apsisprendima ties kandidatu Turbo_Max. Todėl sveikinu tapus Policijos Departamento direktoriumi. Nenuvilk manęs. 

  • Patinka 2
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

xLpDfTv.png

OiicqI5.png

Sveikučiai.
Atsisakius buvusiam taksi direktoriui (Tony_Cocain) nusprendžiau išbandyti šį būdą ir paskirti direktoriu be oficialios atrankos. Iš pat pradžiu bandžiau susisiekti su buvusiu direktoriu per skype ir paklausti ką jis rekomenduotu iš savo kolektyvo, bet atsakymo taip ir nesulaukiau.

Atvykęs į taksi kolektyvo gretas paklausinėjau darbuotojų ar jie kažka rekomenduoja, ar turi nuomonių ir pasiūlymų. Pasiūlymai buvo Visma_Wtf ir Arnas_Toreto. Pradėjau skirti dėmesį į šiuos, potencialius kandidatus. Visma_Wtf yra aktyvesnis (200-500 min), bet pagal  darbuotojų atsiliepimus supratau, kad kažkaip nepasitiki labai juo ko pasekoje paprašiau darbuotojų iki vakaro apmastyti bendrai ir nuspręsti galutinį atsakymą.

Arno_Toreto gal ir mažesnis aktyvumas, bet labai didelė darbo patirtis (60k+ exp) pasidomėjus iš kur toks didelis exp kiekis, paaiškėjo kad darbuotojas taksi darbe dirba jau apie metus, kas mane nustebino. Iš Visma_Wtf nesulaukiau didelio noro į pareigas, kandidatą baidė direktoriavimas vien dėl to, kad sugedęs mikrofonas. Iš bendravimo matėsi, kad nėra apsisprendęs kol galiausi apsigalvojo ir nusprendė, kad direktoriaus pareigų nebenori.

Bendram vaizde kiek darbuotojų klausiau kokio direktoriaus jie nori, jie pasirinko Arna_Toreto - kadangi, tai yra darbuotojai svarbiausi šiuo metu, jiems yra renkamas direktorius su kuriuo jiems tektu dirbti ir sutarti, todėl man darbuotojų buvo svarbiausia nuomonė. Pasidomėjus apie taxi temas, taškų sistemoje Arnas_Toreto turėjo daugiausiai taškų surinkęs, papeikimų/pagyrimų temoje radau apie Arną tik pagyrimą, ko pasekoje Arnui_Torero tik pridėjo papildomą pliusą link direktoriaus posto. Pamačius, kad abu kandidatai yra ganėtinai stiprūs, gavau pasiūlymą padaryti viešus debatus teamspeak platformoje dėl direktoriaus posto, pasitarus su Visma_Wtf kandidatas atsisakė dėl asmeninių priežasčių.

Padiskutavus su Visma_Wtf dėl mikrofono problemų ir galimų problemų sprendimo (Nemanau, kad mikrofonas yra problema direktoriavimui) jis atsisakė kandidatavimo į direktoriaus postą, todėl galiu tik paskirti nauja direktoriu Arnas_Toreto.

ccbAdJN.png

Arnas_Torero

  • Didelė patirtis darbe. (60k+)
  • Aktyvus (150-350 min)
  • Darbuotojų pasirinkimas (didžioji dalis)
  • Komandos nariu rekomendacija
  • Pagyrimas forume
  • Papeikimų neturi

 

Visma_Wtf

  • Didelis aktyvumas (185-524 min)
  • Patirtis darbe (7k+)
  • Vieno darbuotojo pasirinkimas
  • Vieno komandos nario rekomendacija.

 

Kandidatų informacija:
1eb2bfa809737d98b83a6d1b0e6626a9.png

 

Naujasis Taksi direktorius - Arnas_Toreto

31TKbpQ.png

 

»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

  •  
  • Patinka 4
  • Naudinga! 3
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

C7aXgeq.png

whJwdP1.png

Sveiki! Nušalinus buvusį direktorių Antonio_Collins už jo neaktyvumą iškart pradėjau ieškoti naujojo direktoriaus į medikų direktoriaus poziciją. Buvo įdarbinta nemažai darbuotojų (kadangi senieji buvo apsoliučiai neaktyvus). Įdarbinti darbuotojai dirbo ir matėsi iš jų noras, bet vieni stengėsi labiau už kitus. Kaip buvo pastebėta, norintys kandidatuoti ir bandyti į direktoriaus poziciją buvo gal pagrinde du, nes kiti kaip ir norėjo, bet nesimatė pakankamai motyvacijos. Davus keletai dienų darbuotojai įsiprast į firmos vėžias, išryškėjo du kandidatai kuriuos pradėjau detaliau stebėti, tai buvo Aurimas_Bosas ir Louis_Morello. Abu buvo aktyvūs ganėtinai ir pažangūs savo darbo kokybėje, bet vis dėlto pasimatė kartas nuo karto tam tikri išryškėjimai, kad Aurimas deda didesnes pastangas. Iniciatyvos rodymas per vipų pranešimus apie medikų darbą irgi pridėjo savotiška pliusa Aurimo pusei ir pasidomėjus apie abu, pasirodo kad neivienas neturi nusiskundimų nei papeikimuose nei kituose šaltiniuose medikų duomenyse.
 

whJwdP1.png

Aurimas_Bosas:
Didelis darbo patirties skaičius (35.882 exp)
Stiprus aktyvumas (90-210 min)
Patirtis valdžios postuose
Geri atsiliepimai forume      

  

Louis_Morello:
Labai stiprus aktyvumas (300-500 min)
Mažas darbo patirties skaičius (2627 exp)
Maža patirtis valdžios postuose
Geri atsiliepimai forume



86001f798d782f572a27948af9dbcc11.png
whJwdP1.png

Ilgai pagalvojus, patrauklesnis variantas yra imti Aurimą, nes kandidatas turi nemažai medikų darbo patirties ir žino kokia tai yra specifika, bet kartu ir norisi paskirti naują patirties neturinti žmogų. Apie abu kandidatus nėra nei papeikimų, nei neaktyvumų. Ir šiuo metu aš linkstu į Aurimo puse, kadangi žaidėjas turi tame patirties, bet norėčiau pasiūlyti būsimam direktoriui pasiimt į pavaduotojo pareigas antrąją vietą užimusiam kandidatui, nes abu tikrai gerai pasirodėte. Bet apsispręndžiau, tikiuosi nenuvils manęs naujasis direktorius.

 

Naujasis Medikų direktorius - Aurimas_Bosas

 

  • Naudinga! 3
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png

JbkdfxN.png

Sveikučiai. Atsisakius pareigų buvusiam direktoriui @Arminas_Elegy atėjo laikas ieškoti naujo valdžios atstovo spec. pajėgom valdyti. Paskelbus, kad atranka bus neoficiali ir direktorius bus ieškomas iš kolektyvo sąrašo - visi iškart tapo labai aktyvūs :D 

Leidus kolektyvui įsivažiuoti keletai dienų su šiuo sprendimu, pradėjau stebėti aktyvumus ir atsiliepimus. Ką galiu pasakyti pasiteiravus kitų darbuotojų nuomonių, visi vieningai nusprendė tik vieną žaidėją paskirt į pareigas. Paklausus šiuo metu firmą prižiūrinčio asmens @Mode_Wtf apie šį asmenį, Mode atsakė kad kandidatas dirba atsakingai, yra motyvuotas ir imasi iniciatyvos. Kandidatas yra aktyvus ir tikrai stengiasi pasiekti to. Iš pradžių savęs paklausiau, kodėl išėjus iš klanų, turint gera kolektyvą ir veiklos - nusprendė keltis į teisėsaugą? Gal nori padaryti tvarką ir balansą tarp teisėsaugos ir klanų? Manau jau daugeliui ir taip yra aišku apie ką aš kalbu. t.y. žaidėjas pasivadinęs Last_Fight.

Kandidatas papeikimų stebėjimo metu nesulaukė, visą laiką buvo aktyvus (+- 350 min) ir užsiiminėjo veiklomis nors buvo tik paprastas darbuotojas

JbkdfxN.png

Buvęs direktorius paklausius apie jo siūlomus kandidatus - nepasiūlė nieko. Buvusi pavaduotoja parekomendavo esama šiuo metu Spec. Pajėgas prižiūrinti asmenį Mode_Wtf bet šis atsisakė kandidatuoti.

Asmeniškai daugiau kaip ir niekas nieko nerekomendavo kolektyve, ai, pamiršau. @Dangis_Nepramušinėk parekomendavo save į pareigas, bet tik jis vienas. :D

 

JbkdfxN.png

Naujasis Spec. Pajėgų direktorius - Last_Fight.

JbkdfxN.png

 

 

O čia šuniukas - baikeris.
Va čia

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

B4gM9kg.png

aT2mWpQ.png

Helou, fainuoliai!

augelio paklausus, susidarė nuomonė, kad žaidėjai nenori matyti didelių analizių, todėl kartas nuo karto rašysiu minimaliai.

Atėjus laikui, pagaliau išrinkau naują Ginklų Prekeivių direktorių. Aišku, buvo ir antras kandidatas. 

Abu šie asmenys buvo aktyviausi iš viso kolektyvo (vienas už kita šiek tiek aktyvesnis), stengėsi, dirbo, dalyvavo veiksmuose, kvietė žaidėjus į darbą ir aplamai ėmėsi iniciatyvos. Antrasis kandidatas irgi stengėsi, bet jis nerodė tokios iniciatyvos, žmogui tai buvo svarbi galimybė patekti į direktoriaus postą, bet ką galiu pasakyti - šiek tiek persistengė.

aT2mWpQ.png

Asmeniškai aš, stebėdamas šiuos du žaidėjus įžvelgiau juose daug ko bendro - abu mėgo bendrauti, dažnai juos rasdavau ginklų siuntose, mėgsta veiksmą.

Tuometinis kolektyvas rekomendavo trečia asmenį į kandidatus, bet jis manęs nesudomino - nekeliavo į ginklų siuntas, pykdavo kai gaudavosi kas nors ne pagal planą, veiksmuose nedalyvaudavo ir jų netoleruodavo. 

Šie du asmenys (kandidatai) yra Rico_Gonzales ir Edas_Bmw .

Edas_Bmw netūrėjo didelio aktyvumo (maždaug 100 -150 min) ir nerodė didelio įnašo firmos naudai. Taip, kandidatas su didele patirtimi ir reputacija, bet to nepakanka mano akimis.

Rico_Gonzales aktyvumas yra smarkiai didesnis (220 - 530 min) žaidėjas nuolat stengėsi visur dalyvauti, nors ir nesisekdavo kartas nuo karto, bet rodė iniciatyvą ir skleidė pozityvą tarp savo kolegų.

Abu kandidatai nesulaukė nusiskundimų iš kolegų ar kitų serverio žaidėjų, abu negavo banų ir kitokių bausmių už nusižengimus serverio mastu. 

 

c235ce9342d7bb77fc980def8cfc48e1.pngcde76f8ed428e893675bba93cfc90087.png

aT2mWpQ.png

Šiuo metu apsispręndžiau surizikuoti ir suteikti galimybę naujesniam veidui duoti pasireikšti su naujom idėjom ir motyvacija. Norėčiau, kad būsimasis direktorius nenuviltu manęs. Taip, Edas_Bmw kiek žinau yra karo tipo klano vadovas ir žino kas yra veiksmas, bet noriu, kad nauji veidai bandytu koptis į tas vėžias kurias mina jau daugelis senų žaidėjų. 

Siūlyčiau antrosios vietos kandidatui prisijungti į pavaduotojo pareigas ir padėti naujesniam įsivažiuoti ir einant laikui persileisti pareigas į direktoriaus postą, bet čia jau bus jų pačių iniciatyva. 

Noriu priminti, kad naujasis direktorius neišbuvęs 14 dienų pareigose - direktoriaus pareigas tada gaus antrosios vietos kandidatas. 

aT2mWpQ.png

Naujasis Ginklų Prekeivių direktorius - Rico_Gonzales ! Sveikinimai !

aT2mWpQ.png

Patiko? 👍

  •  
  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lzcZ2fN.png

j5kaX6i.png

Tiesiai šviesiai. Sveiki ! 

Tai va.. Šiandien apsiklausinėjus žaidėjų, komandos narių supratau, kad rašyti daug žodžių analizėje yra laiko švaistymas. Vieni kitus pažystame ir žinome kokie žaidėjai serveryje žaidžia. 95 proc. paklaustų žaidėjų atsakė, kad analizių net neskaito (patikrina kas gavo direktorių ir viskas). Todėl šiuo metu paekspermentuosiu parašydamas nedideles analizes. 

Amm.. Nebus antro kandidato, nes pastaruoju metu aktyviausias, labiausiai besistengiantis ir daug noro rodantis žaidėjas yra Dede_Osva.

Šis kandidatas buvo rekomenduotas darbo kolegų, komandos narių, šiuo metu prižiūrinčio firmos nario Mode_Wtf. Žaidėjo aktyvumas yra maždaug apie 200-400 minučių per dieną, ir asmuo labai nori šio posto, kodėl jam nedavus progos išbandyti. Gal jam tai pasiseks ir ras kabliuką žaidime. 

j5kaX6i.png

 

Naujasis PD direktorius - Dede_Osva. Fsio.

Jei daugeliui nepatiks mažos analizės, galėsiu sugrįžti prie didesnių analizių rašymo. 

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1
  • Haha 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png

4t3HY6f.png

Dar kartą, sveiki !

Kaip ir visi supratote, kad jau pats laikas duoti spec. pajėgų direktoriaus pareigas tam žaidėjui kuris jų nusipelnė, kad galiu aš pats sedėt tam poste? 

Manau visiem suprantama kurie yra kandidatai. Iš pradžių buvo 3 (wolfas, Porn'as ir Dangis) bet Kolektyvo balsavimu Dangis iškrito pirmasis, liko šie du žaidėjai.

Visų pradžioje pasakysiu, kad už šį žaidėją savo balsą atidavė komandos nariai, Invis ir didžioji dalis kolektyvo narių. Buvo sukurtas net balsavimas per kurį būtų lengviau pamatyti už kurį kandidatą labiau balsuoja žaidėjai, bet pusiausvyra buvo labai maža, kad net dar labiau pasunkino man apsispręsti kam duoti postą. P.s. abudu kandidatai yra smarkiai aktyvūs ir stengiasi su veiksmais, vakar surinko 22 aktyvius darbuotojus prisijungusius vienu metu ko jau nebuvo senai, pagirtiną ! Gerai, neviniojam į vatą. (Man iki šiol keista rašyti tokias trumpas "analizes".

f63336007cf0ed78aaa685a2cb82f1ee.png

 

Labai sudėtingi buvo šie rinkimai, nes abu kandidatai yra stiprūs ir kolektyvas labai sunkiai rinkosi kuris yra geresnis, bet aš turiu išrinkt vieną, gaila, negaliu išrinkt dviejų :D

4t3HY6f.png

Naujasis Spec. Pajėgų direktorius - Jonh_Volfs, Sveikinimai !

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lzcZ2fN.png

ccbAdJN.png

Sveiki visi ! 

Atsisakius direktoriui Dede_Osva atsilaisvino direktoriaus postas. Įsidarbinus į darbą pastebėjau, kad Osva paliko departamentą silpnoje situacijoje. Padirbėjus policijoje apie vieną dieną pastebėjau, kad vienas asmuo ganėtinai išsiskiria su savo darbais ir pastangom. Pasiteiravus pas buvusį direktorių Dede_Osva dėl rekomendacijos, jo nick'as buvo paminėtas. Rekomendaciją davė kartu ir bendrosios teisėsaugos pajėgos. 

Kandidato aktyvumas svyruoja maždaug nuo 150 minučių iki 400 minučių. Reputacijos žaidėjas turi ir nėra pagarsėjęs kaip konfliktinis.

Daugiau pabendravus su kandidatu supratau, kad jam pasiūlius pareigas, dar asmuo dvėjojo nes suvokia, kad tai nėra lengvas darbas kas man parodė, kad asmuo suvokia kokie sunkumai jo laukia. Linkiu jam sėkmės naujose pareigose ir tikiuosi bus veiklos jums į sveikatą.

ccbAdJN.png

Naujasis Policijos Departamento direktorius - Armani_Jeans

  • Patinka 4
  • Ačiū! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

B4gM9kg.png

1Yyrkrm.png

Sveikučiai ! 

Pokyčiai valdžios gretose. Iš dalies, galiu atvirai pasakyti : pirmą kartą tokį dalyką darau, nes buvo atsiliepimų, kad tai yra gerai ir daug kam patinka.

Prie tokio sprendimo priėjau norėdamas ekspermentuoti, išbandyti naujoves. Ką galiu pasakyti, būčiau pagalvojęs daryti ir atranką, bet norintys asmenys buvo arba komandos nariai, arba žaidėjai kurie turi blogą reputaciją su čytinimais ar kitokiais nutikimais susietais su direktoriavimu. 

Dvejodamas, ar vėl reikės daryti forume atranką su manimi susisiekė spec. pajėgų direktorius Jonh_Volfs kuris pasisiūlė apsikeisti pareigas su ginklų prekeiviais, ir spec. pajėgom suteikti direktoriaus pareigas esamam pavaduotojui Matt_Jace. Atsiklausus šio pasiūlymo administracijos, komandos narių ir serverio žaidėjų atsiliepimų, na, didžioji dalis buvo už. Jei šis bandymas nepasitvirtins, visada galėsiu padaryti atranką ir išrinkti senamadišku būdu. 

Todėl Pakeitimai direktorių gretose:
Ginklų Prekeiviai - Jonh_Volfs
Spec. Pajėgos - Matt_Jace

1Yyrkrm.png

  • Patinka 7
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lzcZ2fN.png
j5kaX6i.png

Sveiki visi !

Iš pat pradžių, noriu visus pasveikinti su Šv. Kūčiom, kalėdom ir ateinančiais naujaisiais metais ! 
Ką galiu pasakyti apie šią atranką policijos departamento vadovo - Nusivyliau. Tikėjausi tikrai daugiau norinčių į šias pareigas, bet turiu rinkti iš to kas užpildė. Labai daug neišsiplėsiu, nes yra šventės ir laiko dideliam laiškui neturiu. Į atranką pildė naujas žaidėjas mūsų projekte t.y. @The_Donas kuris neturėjo nei darbo patirties, nei bendro suvokimo kaip valdyti firmą. Anketa buvo labai smulki ir beproto silpna. 
Kitas pildęs žaidėjas yra visiem žinomas @Last_Fight Kuris ir (logiška) gauna direktoriaus pareigas. Buvo mintis pratęsti atranką, bet pasitarus su Max_Tosha priėjome sprendimą to nedaryti nes šventinis laikotarpis ir t.t. Na, anketa buvo gera, kandidatas aktyvus. Praktikos neapsimoka daryti, nes kaip ir minėjau - nėra kitų kandidatų ir nėra pasirinkimo. Neišsiplėsiu per daug, nes visiem ir taip aišku kas kaip :) Noriu dar kart palinkėti visiem laimingų švenčių ir pasidžiaugti praleistu laiku su šeima ar draugais. :) 

 

j5kaX6i.png

Naujasis Policijos Departamento direktorius - Last_Fight

  • Patinka 5
  • Naudinga! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...