Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Direktorių paskyrimai be oficialios atrankos

Rekomenduoti pranešimai

IŠRINKTAS MECHANIKŲ DARBO DIREKTORIUS

Nenoriu daug išsiplėsti, trumpa ir aiškiai pasakysiu, kas tapo naujuoju Mechanikų direktoriumi. Mechanikų darbo direktorių paliko Kristis_Cool. Iš pradžių atrodė ypač geras variantas, kuris net neabejojau, jog bus puikus direktorius. Deja, tačiau visgi kai tai tampa pareiga, tikrai, kad nėra cool. Jis Frankis_Electro buvo paskyręs pavaduotoju, iš tikrųjų visai geras variantas, nes žmogus stengėsi ir daug įnešė idėjų, jas pradėjo įgyvendinti. Nematau tikslo daryti atrankos, kai manau, kad akivaizdus lyderis yra darbe, kuris šiuo momentu puikiai įsilietų į Mechanikų darbą. Dar puikus pastebėjimas apie šį kandidatą, kad nepamenu ar esu matęs, kad jis dirbtų kažkur kitur nei mechanikuose. Tad neišsiplėsdamas į litanijas, manau, kad šį asmenį drąsiai galiu paskirti naujuoju Mechanikų darbo direktoriumi, linkiu didžiausios sėkmės ir viliuosi, jog išbūsi >30 dienų bei susitvarkysi su pareigomis. Sveikinu!

 

  • Patinka 4
  • Ačiū! 1
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius

Nl6UlYv.png

Prieš keletą akimirkų Ginklų prekeivių direktoriaus pareigas paliko Javan_Hoonigey. Jo valdymo metu ginklų prekeivių firma buvo tenkiname stovyje, buvo aktyviai vežami ir parduodami ginklai. Su direktoriumi buvo lengva susikalbėti, aktyviai žaidė serveryje ir pildė valdžios vertinimo sistemą. Labai ačiū jam už darbą. Nuo pat pradžios iki pabaigos dirbo su savo pavaduotoju - Trey_Stevens, kurio indėlis, tikiu, taip pat buvo nemažas prie gaunamo rezultato. Matyt, būtent dėl to direktorius atsisakęs pareigų ir davė rekomandaciją būtent jam. Iškart po palikimo, susisiekiau su buvusiu pavaduotoju, įsitikinti ar tikrai jis būtų geras variantas. Nors labai stebinančių idėjų šiuo metu jis ir neturi, tačiau pažvelgus į veiklą projekte, ginklų prekeivių firma yra jo mėgstamiausia. Tikiu, jog su laiku direktorius tikrai įneš kažką naujo ir bus labai geras vadovas, kadangi pažadėjo direktoriumi būti ilgai ir per tą ilgą laiką tvarkysis su susidariusia rutina. Jo supratimas, koks turėtų būti ginklų prekeivių direktorius pateisina mano lūkesčius, todėl nieko nelaukdamas sveikinu prisijungus prie direktorių komandos! :) 

  • Patinka 6
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

zcRwLI2.gif

Šiandien nušalinau Medikų direktorių Carl_Phelps dėl pastovių įžeidinėjimų, taisyklių pažeidinėjimo bei neadekvataus elgesio. Taurė prisipildė ir ilgą laiką bandžiau kalbėtis ir nenušalinti. Daugiau informacijos rasite ant mano būsenos, kodėl būtent jį nušalinau. 

Dabar apie naują direktorių. Kandidatuoti norėjo trys kandidatai: Just_Ricka, Ereshkigal_Edelweiss ir Tommy_Khalifa. Visiems uždaviau klausimus, kurie turėjo atsakyti. Perskaitęs jų atsakymus, supratau, kad visgi Just_Ricka turi kažkiek per mažai patirties dar, nėra tiek žinomas ir pasireiškęs medikuose, kiek kiti jo oponentai, todėl nusprendžiau, jog šį kartą atmesiu, visgi stipresnius kandidatus įžvelgiu rinkimuose. Ereshkigal ir Tommio paprašiau, jog pravestų praktiką, jie pasirinko geriau vesti kartu, aš ir pats patariau jiems tai daryti, kad būtų drąsiau. Praktika buvo iš tikrųjų labai nenusisekusi, trūko vadovavimo ir bendravimo, reikėjo labai tempti ir dalyviams ji pasirodė ganėtinai neįdomi. Pagrinde buvo vairavimas, kur reikėjo lenktyniauti, o ant galo pasiūliau pravesti kažką labiau susijusio su medikais ir pagydyti per laiką kitus medikus. Galbūt žaidėjai abu nėra tiek daug patyrę, tačiau Tommy_Khalifa buvo pavaduotoju, kuris +- tikrai matė ir pats galbūt vedė treniruotę. Apibendrinant, tai praktika visiškai nenusisekusi, trūko vadovavimo iš abiejų pusių, tačiau Tommy šiek tiek daugiau iniciatyvos parodė. Po praktikos visiškai nuomonės nesusidariau, nes abiems dar trūksta tikrai nemažai patirties ir pasitikėjimo savimi. Sumąsčiau, jog noriu, jog dar kandidatai sudalyvautų pašnekesiuose su valdžios atstovais kartu ir atsakinėtų į klausimus apie medikų darbą. Abu kandidatai sutiko, tačiau Tommy_Khalifa visiškai neatsakinėjo, galbūt nedrįso, nes jau ir anksčiau panašių problemų yra buvę, o Ereshkigal_Edelweiss pasirodė ganėtinai neblogai, atsakinėjo į klausimus ir ganėtinai argumentuotai, nors ir ne visada juos išgirsdavo. Būtent todėl susidariau tokią nuomonę, jog Tommy_Khalifa galbūt būtų puikus direktorius, tačiau tikrai trūksta dar patirties ir galbūt drąsos, nes manau, kad gali būti puikus direktorius, tačiau reikia nebijoti ir šnekėti bei bendrauti, nes dabar tas ir trukdo žengti į direktoriaus postą. Ereshkigal_Edelweiss noriu pasveikinti tapus naująją medikų direktore, tikiuosi ir viliuosi, jog būsi aktyvi, motyvuota direktorė, kuria būsiu patenkintas. Sveikinu ir linkiu didžiausios sėkmės, jeigu reikia pagalbos - kreipkis!

  • Patinka 17
  • Naudinga! 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

IJkTpCN.png

Sveiki, tai iš pradžių, nieko nelaukdamas noriu pakalbėti apie buvusį Mechanikų direktorių Simas_Dev. Šiam direktoriui pavyko sukurti puikų ir aktyvų kolektyvą, išlaikyti darbą puikiame stovyje, išlikti visą laiką aktyviam. Smagu ir tai, jog šis direktorius užkėlė kartelę būsimam direktoriui, todėl išlaikyti tokią pačią firmą - jam reikės pasistengti. Tad didelis ačiū Simui už visą laiką skirtą Mechanikų darbui, buvai šaunus direktorius. Viliuosi, jog ateityje išvysiu tave kitoje ar net šio direktoriaus kėdėje!

Kalbant apie rinkimus, sumąsčiau juos daryti iš darbuotojų. Kodėl? Būtent todėl, kad jeigu žaidėjas nori direktoriaus, manau, jog ir turi dirbti savo darbe. Galbūt ir ne visais atvejais, bet dažniausiai. Iš Mechanikų kolektyvo pasisiūlė tapti direktoriais 5 asmenys, tačiau galiausiai liko tik trys: Greta_Life, Kevin_Ots ir Red_Sky. Su šiais asmenimis turėjau atskirus, gana ilgus pokalbius, kuriuos padėjo pravesti Medikų ir Taksi direktorės, ačiū joms. Po pokalbių susidariau nuomonę apie kiekvieną ir priėjau prie galutinio verdikto.

 

Greta_Life - serveryje turinti nepilnai 50 tūkstančių patirties, įvardyčiau kaip naujokę, tačiau jau spėjusią parodyti savo vertę. Esi aktyvi serveryje, taip pat Mechanikuose dirbi jau gana ilgą laiką. Labai patiko tai, kad Mechanikuose buvai aukščiausio rango, aktyviai dirbai ir pas Simą eroje. Ne kartą teko pamatyti kaip užpylei degalus visiems darbams, taip pat puikiai atlikai darbą. Kalbant apie pokalbį, pasirodei kiek pasimetusi, kai kurie atsakymai buvo sunkiai suprantami. Tačiau atsakei gana konkrečiai, tas tikrai labai patiko. 

Kevin_Ots - mechanikuose dirba nuo Sausio mėnesio, yra mechanikų aukščiausio rango. Taip tave apibūdinčiau vienu sakiniu. Tikrai Mechanikų darbe spėjai parodyti savo vertę, tas mane džiugina. Pokalbio metu puikiai atsakinėjai į klausimus, tačiau jautėsi jaudulys, išsiblaškymas, bet gal natūralu. Nelabai supratau apie tą, jog Mechanikų darbe negali dirbti moterys, bet pokalbio metu kaip ir išsiaiškinom, galbūt ne taip išsireiškei. Žvelgiant bendrai, tai turbūt turi bene didžiausią palaikymą iš visų kandidatų iš darbo valdžios, tas džiugina. Apibendrindamas galiu teigti, kad esi tikrai vertas būsi kandidatu.

Red_Sky - praeituose rinkimuose savo šansus bandęs asmuo, dabar dar kartą bando. Iš tikrųjų pamenu jau tada neblogai pasirodei rinkimuose, tačiau kažko trūko. Šiuose rinkimuose man šiek tiek kliudo tai, jog į Mechanikus įsidarbinai visai neseniai. Taip pat esi pirmo rango. Be to, neseniai norėjai bandyti į Taksi darbą, tada bandei ir nepatekai į Medikus. Tokiose situacijose labai pasireiškia tavo nekonkretumas ir neapsisprendimas. Bandai visur, bet ko iš tikrųjų nori? Taip pat man kliūna ir tavo aktyvumas. Pražaidi ir serveryje praleidi labai minimaliai, pradirbi irgi. Ar užtenka tiek direktoriui? Nemanau. Užkliuvo taip pat ir tavo nemokėjimas suvokti teksto. Aš aiškiai nurodžiau šabloną kaip parašyti, tu man atsiuntei 300 maždaug žodžių laišką. Kam to reikia? Konkretumas arba kitaip kokybė dažniausiai būna geriau už kiekybę. Kalbant apie pokalbį, tai jame pasirodei tikrai sklandžiai. Atsakinėjai ganėtinai sklandžiai, tačiau čia vėl pasireiškė tavo nekonkretumas. Sakau pasirinkti vieną variantą, tu pasirenki du, klausiu vieno svarbaus dalyko, kurį padarysi tapęs direktorium, tu man atsakai penkiais dalykais. Daug išvardijau tai, kas man nepatiko. O kas man patiko? Asmeniškai man patiko tai, jog tu esi gana kūrybingas žmogus, esi pasigalvojęs ir apmąstęs apie Mechanikus, turi ką papasakoti. Tačiau to neužtenka norint tapti dabar tau direktoriumi, matau geresnių kandidatų. Reikėtų ilgiau padirbėti darbe, daugiau laiko skirti žaidimui ir manau tada turėsiu proga suteikti direktoriaus pareigas tau. Ačiū už kandidatūrą, gaila, tačiau šiandien tau suteikti pareigų dar negaliu.

 

KAS TAPS DIREKTORIUMI?

Lieka du kandidatai. Kevin_Ots ir Greta_Life. Niekam turbūt nėra naujiena, jog jie realiame gyvenime pora. Turbūt vienam tapus direktoriumi, kitas tikrai prisidės ir padės išlaikyti puikų darbą. Labai patinka ir tas, kad abu dirbate Mechanikuose ilgą laiką ir esate jau aukščiausio rango, vadinasi jums rūpi šis darbas ir esate verti direktoriaus pareigų. Greta šiek tiek aktyvesnė yra žaidime, tačiau Kevinas nuo jos taip pat neatsilieka. Kevinas turi dvigubai daugiau patirties Mechanikuose už Gretą. Taip pat Gretą galėčiau įvardyti dar kaip naujokę. Visgi aš manau, jog šiuo pasirinkimu nušaunu du zuikius vienu šūviu, kodėl? Jie vienas kitam padės, kitą palaikys ir tokiu būdu net neabejoju, jog išlaikys puikų ir aktyvų darbą, juk dviems visada lengviau. Tačiau kuris taps direktoriumi? Ilgai mąsčiau, kuriam suteikti šansą, abu esate labai lygiaverčiai. Priėjau išvadą, pasitariau su Diana ir Ereshkigal ir nusprendžiau, jog direktoriumi turi tapti Kevin_Ots. Vien dėl tos priežasties, jog turi šiek tiek daugiau pliusų, kandidatuojant į Mechanikų direktorių. Turi daugiau patirties tiek Mechanikų darbe, tiek serveryje, taip pat Mechanikuose dirba ilgiau. Gretą rekomenduoju paskirti į pavaduotojo pareigas, kad abiems darbą prižiūrėti būtų lengviau, o ir kartu įgautumėte patirties. Viliuosi, jog šis sprendimas pasiteisins ir Mechanikų direktoriaus nereikės rinkti vėl. Sveikinu ir linkiu sėkmės, jeigu reikės pagalbos - žinai į ką kreiptis!

  • Patinka 16
  • Naudinga! 5
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Policijos direktorius

Nl6UlYv.png

Šiandien Policijos valdžios atsisakė Frank_Bruno ir Misteris_Smitas. Labai ačiū jiems už darbą. Palikdami, paliko prašymą, jog direktoriaus pareigas užimtų, šiek tiek daugiau nei prieš mėnesį Policijos direktoriaus rinkimuose užėmęs antrąją vietą Porn_Star. Ne paslaptis, jog žaidėjas yra ne itin pasižymėjęs teisėsaugos pusėje, tačiau vien per mano, kaip Direktorių prižiūrėtojo kadenciją, teisėsaugos rinkimuose yra pasirodęs netgi 2 kartus. Po palikimo su galimu kandidatu teko šiek tiek dar kartą pabendrauti ir pasižiūrėti ar noras per mėnesį neišblėso. Direktorius turi motyvacijos užtikrinti gerą veiksmą tarp klanų ir teisėsaugos, tačiau tikėkimės, jog neliks užmiršta ir tvarka serveryje ne veiksmų metu. Nusprendžiau suteikti jam šansą ir tikiuosi, kad įrodys, jog buvo puikus pasirinkimas. Sveikinu tapus direktoriumi.

Taip pat mano pasirinkimą įtakojo ir puikus pasirodymas praeituose Policijos direktoriaus rinkimuose, kviečiu susipažinti:

 

 

  • Patinka 11
  • Ačiū! 1
  • Haha 2
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Spec. Pajėgų direktorius

Nl6UlYv.png

Pirmadienį labai netikėtai pareigas paliko buvęs Spec. Pajėgų direktorius Petras_Rimkus. Direktorius pasižymėjo pastovumu, tačiau pareiškė, jog jo pačio netenkina jo darbas ir visiškai neturi motyvacijos. Bet kokiu atveju, ačiū Petrui ir jo pavaduotojui Arsenui už darbą ir pagalbą Teisėsaugai. Nelabai norėjau skelbti forumo rinkimus ir užtrukti beveik savaitę, todėl kartu su Teisėsaugos valdžia nusprendėme, jog galima rasti tinkamų variantų ir iš dabartinių darbuotojų. Savo susidomėjimą direktoriumi išreiškė 5 teisėsauginikai - Justin_Sobieski, Carl_Phelps, Jeo_Vega, Flat_Mat ir Delcas_Samp. Su Policijos ir SPD valdžia atsižvelgdami į veiklą serveryje, turimą patirtį ir kitus kandidatų turimus pliusus bei minusus, išrinkome 2 pagrindinius oponentus, kurie paruošė po treniruotę teisėsaugininkams (kurios metu vykę veiksmai taip pat buvo kandidatų atsakomybėje). Plačiau susipažinti su pagrindiniais kandidatais galite apačioje.

 

Carl_Phelps - kadaise buvęs medikų direktoriumi, kurį turėjo palikti ne itin smagiomis aplinkybėmis. Tikriausiai menka paslaptis, jog žaidėjas dažnai įsivelia į konfliktus, kas tuomet ir pakišo koją užimant direktoriaus pareigas. Teisėsaugoje žaidėjas dirba jau keletą mėnesių, o jo kandidatūros, tiesą pasakius, tikėjausi jau ir Policijos direktoriaus rinkimuose. Tuo metu mane labai sužavėjo žaidėjo kantrus bendravimas ir pagalba savo kolegoms, kai darbuotojai buvo mokomi C-WALK bėgimo technikos. Tada rinkimuose nesusitikom, tačiau smagu, kad nepabijojai sudalyvauti šįkart. Kalbant apie užduoties atlikimą, pati pradžia ir apmokymai buvo nutraukti, kadangi prasidėjo Jizzy grobimas. Nors ir vykti neprivalėjote, kadangi prieš tai buvote laimėję šturmą, tačiau smagu, kad nepabijojai veiksmo ir iškart ten nuvykai su savo komanda. Grobimo metu galima buvo pastebėti tavo, kaip vadovo, gyslelę. Iškart po grobimo pratęsei apmokymus, kaip reikia elgtis TRV ginklų kontrabandos metu. Nors buvo sulaukta daug nepasitenkinimų, jog teisėsaugininkai ir taip tai žino, tačiau „pakartojimas - mokslų motina“ (rusiškai gražiau skamba :D ). Po apmokymų užėmei darbuotojus treniruočių zonoje. Viena iš rungčių, kiek man žinoma, buvo ne tavo paties sugalvota, kadangi ne vienas teisėsaugininkas parašė, jog neseniai dalyvavo tokioje veikloje pas Policijos direktorių. Veiklą užbaigei darbuotojų pasišaudymu treniruočių zonos duobėje, o vėliau su visais nuvykote į narkotikus. Apibendrinus, man tavo veikla patiko, tačiau vietomis jaudulys pakišo koją ir į kai kurių kolegų klausimus ar pastebėjimus sureaguodavai ne itin tiksliai.

Flat_Mat - turbūt daugeliui nelabai girdėtas slapyvardis, kadangi anksčiau kandidatui neteko užimti valdžios atstovo pareigų ar apskritai dalyvauti (mano žiniomis) rinkimuose. Tavo kelias teisėsaugoje prasidėjo dar tada, kai laikinai užėmiau Policijos direktoriaus pareigas ir suteikiau pakvietimą įsidarbinti (maždaug prieš 2 savaites). Nors dirbi ir visai trumpai, jau teko sulaukti nemažai teigiamų komentarų apie tave, kaip draugišką ir rimtą kolegą. Bendraujant su valdžia dėl galimų kandidatų, kiekvienas norėjo išvysti, ką sugebėtum parodyti, todėl ir buvai pasirinktas. Su užduotimi susitvarkei labai gerai ir vietomis netgi buvo keista, jog pačiam niekada neteko užimti valdžios atstovo pareigų. Tiesa, gaila, jog užduoties metu nebuvo daug intensyvaus veiksmo su nusikalstamomis grupuotėmis ir per daug nepavyko pastebėti, kaip elgtumeisi jų metu. Plačiau kalbant apie tavo atliktą praktiką, ją pradėjai darbuotojų apmokymais ne itin dažnoje, tačiau pastaruoju metu ganėtinai populiarioje grobiamoje vietoje - Burger King užkandinėje. Viską išaiškinai labai ramiai, be papildomų riksmų ar kitokių išsišokimų. Sureaguodavai į kiekvieną darbuotojo komentarą ir labai ramiai atsakydavai. Vėliau su visa komanda vykote į treniruočių bazę, kur paruošei nemažai darbuotojus sužavėjusių veiklų. Iš pradžių darbuotojai buvo suskirstyti komandomis ir vyko tarpusavio kova, kurios tikslas buvo apsaugoti po belaisvį savo komandos įkaitą. Vėliau vyko komandinis susišaudymas už kliūčių, o veiklą pabaigei ganėtinai smagia užduotimi, kurioje laimėjusiu skaitomas buvo darbuotojas šovęs lemiamą kulką į tave. Nors pastaroji užduotis ir neatrodo labai naudinga, tačiau buvo nematytas ir įdomus darbuotojų užimtumas, laukiant automatinių veiksmų. Praktika pasibaigė narkotikų zonos veiksme. Apibendrinamas, noriu pasakyti, jog džiaugiuosi, kad buvai išrinktas iš 5 susidomėjusių darbuotojų, kadangi pasidalinai nematytomis ir labai įdomiomis idėjomis.

Nl6UlYv.png

Šie rinkimai pasirodė visai įdomūs. Į kovą stojo 2 skirtingi kandidatai, vienas turintis nemažą vadovavimo patirties bagažą, kitas naujokas šioje srityje, tačiau jau sugalvojęs nemažai idėjų Teisėsaugos frakcijai. Apie kiekvieną kandidatą sulaukiau komentarų iš Teisėsaugos darbuotojų tiek apie atliktas veiklas, tiek apskritai apie veiklą firmoje. Kiekvieno nuomonė buvo labai panaši ir įžvalgos sutapo su manosiomis. Kviečiu pasitikti naują veidą teisėsaugoje, užimsiantį Spec. Pajėgų direktoriaus pareigas Flat_Mat. Sėkmės vadovaujant ir linkiu susirinkti pavyzdingą komandą!

  • Patinka 11
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

gpdrk2bg.png

Šiandien nuo pareigų buvo nušalintas jau ilgą laiką Ginklų Prekeivių valdžią laikęs Trey_Stevens. Direktoriaus aktyvumas krito visiškai, dažnai tiesiog nerasdavo laiko serveriui, o jeigu ir rasdavo sugebėdavo praleisti tik minimalią normą - ~60 minučių per dieną. Stengiausi tai pateisinti dėl jo anksčiau įdėto nemažo indėlio į savo firmą, tačiau su laiku supratau, jog tokio žmogaus laikymas valdžioje tiesiog yra neteisingas kitų direktorių atžvilgiu. Direktoriumi žaidėjas išbuvo beveik pusmetį, per jo vadovavimą galima buvo pastebėti tiek pakylimų, tiek nuosmukių, tačiau tai yra visiškai natūralu, kai valdžioje esi ilgiau negu mėnesį ar du. Nors ir tenka atsisveikinti ne taip, kaip norėtųsi, labai dėkojame direktoriui už darbą ir tikimės, jog dar pavyks susitikti su nauja motyvacija ir naujomis idėjomis. Paskutinėmis direktoriavimo savaitėmis daugiausiai firmą prižiūrėjo jo paskutinis pavaduotojas Turbo_Max. Jam pasisiūlius užimti GP direktoriaus pareigas, teko nemažai pabendrauti ir išsiaiškinti visus niuansus, kurių dėka išpildytų mano, kaip DPi nario iškeltus lūkesčius vienintelei nusikalstamai firmai. Tikimės, jog savo pažadus naujasis vadovas ištęsės ir galėsime pamatyti naują, stiprią Ginklų prekeivių erą sėkmingai aprūpinančią ginklais visą Las Venturas miestą. Iki savaitės pabaigos naujasis direktorius įpareigotas susitvarkyti forumą bei kitus formalumus, o nuo kitos savaitės jau matysime pilnai funkcionuojančią Ginklų prekeivių firmą. Viliuosi, kad savo pasirinkimu nepasigailėsiu ir naujoji Ginklų prekeivių valdžia išpildys savo viziją. Sveikinimai!

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2
  • Haha 4
  • Sutrikęs 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Tolimųjų reisų vairuotojų direktorius

Nl6UlYv.png

Prieš keletą akimirkų Tolimųjų reisų vairuotojų vadovo pareigas paliko Iam_Leesin. Pagrindinė atsistatydinimo priežastis buvo veiklos trūkumas, nors iš tikrųjų dar iki dabar tiksliai nesuprantu buvusio vadovo pasirinkimo. Neneigsiu, jog šiuo metu serveryje veiklos žymiai mažiau negu šaltesniais metų laikais, tačiau tai jau tęsiasi metų metus ir kaip projekto senbuvis, tai galėjo suprasti. Nors veiklos ir mažiau, tačiau nesakyčiau, jog firmų tarpe jos visiškai nėra. Ilgą laiką neutralios firmos nebuvo mano sritis, tačiau galiu teigti, kad situacija nėra tokia kritinė, kokią buvęs direktorius įvardijo. Bet kokiu atveju, ačiū jam už darbą ir nematytas darbo sistemas. Palikdamas, direktorius išreiškė norą, jog pareigas užimtų jo pavaduotojas Edgaras_Karsonas. Edgaras beveik pusę metų (įsidarbino 2021.01.03) dirba šioje firmoje, tad galima daryti prielaidą, jog ši firma – jam tinkamiausia. Iškart po buvusio valdžios atstovo atsistatydinimo, šiek tiek pabendravau su galimu direktoriumi. Nors forumo sistemas, su buvusiu direktoriumi nusprendė palikti tas pačias, žaidėjas turi idėjų, kurios užtikrins ne tik didesnę veiklą darbuotojams, o ir patogesnį šios firmos paslaugų gavimą naujokams ir kitiems projekto žaidėjams. Pabendravęs įsitikinau, kad jis yra puikus variantas ir nieko nelaukdamas kviečiu pasveikinti naująją Tolimųjų reisų vairuotojų galvą Edgaras_Karsonas.

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

xLpDfTv.png

•○Naujasis Taksi direktorius○•

 

Kaip jau žinote, tapau naująją direktorių prižiūrėtoja,todėl savo ilgai puoselėtą firmą, bei Taksi direktoriaus pareigas nedvejodama nusprendžiau perleisti pavaduotojui - John_Capone.

Žmogus, kuriuo pasitikiu ir žinau, jog į pareigas žiūri atsakingai bei rimtai. Per visą bendrą darbo laiką, mačiau, jog visad stengiasi padėti darbuotojams, kai to reikia, visad sugalvoja užduočių,pramogų ar konkursų, jog nebutų nuobodu ir monotoniška. Būdamas pavaduotoju įnešė nemažą indelį į firmą, todėl manau nesuklydau pasiūlydama direktoriaus pareigas būtent jam. Skirdama jį esu užtikrinta, jog firma lieka patikimose rankose, kad ir toliau bus sėkmingai prižiūrima bei vystoma. Linkiu tau didžiausios sėkmės, begalinio ryžto ir geležinės kantrybės! 

Sveikinu prisijungus prie direktorių komandos! 

 

  • Patinka 23
  • Ačiū! 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ixRrN3p.png

 

•○Naujasis Mechanikų direktorius○•
 

 

Firmos direktorius buvo nušalintas, dėl savo neaktyvumo ir firmos apleidimo. Pareigose jis iš buvo virš mėnesio, ačiū jam už tai. 
Ilgai svarsčiau apie tuometinio mechanikų pavaduotojo Carl_Phelps kandidatūrą į direktoriaus vietą.
Visą direktoriaus neaktyvumo laiką, jis puikiai tvarkėsi, prižiūrėjo, bei rūpinosi firmos reikalais ir jos darbuotojais. Rengdavo veiklas, konkursus ir darbo eventus, taip sudomindamas/užimdamas darbuotojus,taip pat mokėdavo jiems algas iš savo lėšų. Pliusas už tai.  
Prisiminus jo, laikytą Medikų valdžios kėdę, jis tikrai pasižymėjo savo tvirtu, užsispyrusiu charakteriu,manau tai puikūs bruožai, tinkantys direktoriui, gal būtent dėl jų, jis ir išbuvo direktoriaus kėdėje tikrai ne trumpą laiko tarpą. Po tų pareigų, mačiau jog mėgino ir pyldė į įvairių darbų direktoriaus pozicijas. Iš to darausi išvadą, jog jam patinka vadovauti, būti už kažką atsakingam. Pasvėriau visus už ir prieš, įvertinau jo patirtį vadovavime ir motyvaciją, galiu drąsiai teigti, jog su pareigomis susitvarkys be problemų. 
Norėčiau suteikti jam šią galimybę, todėl skiriu jį naujuoju Mechanikų firmos direktoriumi. 


Sveikinu prisijungus prie direktorių komandos! 

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Haha 3
  • Oho! 2
  • Sutrikęs 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

C7aXgeq.png

Naujasis Medikų direktorius


Dėl savo neaktyvumo iš Medikų direktoriaus kėdės pasitraukė Arnas_Query. Tikrai tikiu, jog laiko stoka nebuvo tavo pagrindinė pasitraukimo priežastis, na bet yra kaip yra, ačiū tau už tai ką spėjai nuveikti būdamas diektorius.
Atsistatydinime jis nieko į savo vietą nepaskyrė, tačiau kai su juo bendravome sakė, jog direktoriaus poziciją tikrai galėtų perimti jo pavaduotojas. Atsižvelgus į jo aktyvumą, įnašą į firmą ir jo pastangas, šiai minčiai pritariau ir nusprendžiau suteikti jam šansą.
Taip pat jis buvo vienas iš kandidatų į direktoriaus poziciją forumo atrankoje ir pasirodė tikrai neblogai. Buvau minėjus, jog man tada buvo užkliuvęs jo pasakymas "buvau aktyvus, stengdavausi ir t.t", bet būdamas pavaduotoju jis įrodė pirmiausia sau, jog tikrai yra, o ne "buvo" aktyvus, motyvuotas ir gebantis susitvarkyti su firma.
Todėl sveikinam @Wandaliux_Opa tapus naujuoju Medikų firmos direktoriumi, tikiuosi, jog išbūsi tikrai ilgiau nei buvęs direktorius ir apsiimsi firma veiksmais, o ne pažadais, bei subursi gerą ir tvirtą medikų komandą!

 

Sveikinu prisijungus prie direktorių komandos!

  • Patinka 7
  • Haha 1
  • Oho! 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Policijos direktorius

Visai neseniai, labai netikėtai netekome Policijos direktoriaus Jeo_Vega. Direktoriumi jis buvo labai trumpai, kadangi gavo patvirtintą užblokavimo apeliaciją, o tokių žmonių direktorių komandoje būti tikrai negali. Tad, reikalinga surasti naująjį vadovą šiai firmai. Kadangi neseniai vykusiuose rinkimuose sulaukėme labai mažai susidomėjimo, šį kartą direktorius buvo renkamas neoficialios atrankos principu. Visi norintys kandidatuoti susisiekė su manimi asmenine žinute, trumpai prisistatydami. Apačioje galite paskaityti mano komentarus apie kiekvieną kandidatą.

Nl6UlYv.png

Justin_Sobieski - jau ilgą laiką matau dirbantį teisėsaugoje ir ne pirm`ą kartą susitinkame rinkimuose. Tiesa, pastaruoju metu nesi toks aktyvus kaip anksčiau, tačiau tai nėra blogai, kadangi vasarą daug laiko investuoti žaidimams tikrai nereikia. Turbūt didžiausia problema ta, jog per visą tavo darbą nebuvo galima pastebėti jokios vadovo gyslelės. Kiek teko bendrauti su valdžios atstovais pas kuriuos dirbai/dirbi, apie tave kaip darbuotoją atsiliepia labai gerai. Esi draugiškas, paklusnus, tokie darbuotojai labai reikalingi darbo ir veiksmų metu. Tačiau, siūlau tau labiau įsidrąsinti, pasidalinti savo mintimis su kolegomis darbo/veiksmų metu ir manau, kad kitą kartą tikrai galėsi gauti šansą ir išbandyti save praktikoje. Na, o dabar galiu tik padėkoti tau už dalyvavimą ir linkiu sėkmės teisėsaugoje.

Arminas_Elegy - ganėtinai senas projekto žaidėjas, esi pasiekęs pareigų ne tik valdžios srityje, tačiau ir teko paragauti serverio prižiūrėtojo duonos. Prieš metus buvai Spec. Pajėgų direktorius ir kaip supratau, atsistatydinti teko ne labai maloniomis nuotaikomis. Buvęs direktorių prižiūrėtojas įtraukė tave į juodąjį sąrašą už firmos nepriežiūrą ir kitas papildomas priežastis. Džiugu matyti, kad išsipirkai iš juodojo sąrašo ir grįžti į serverį. Tikiu, kad esi pasiruošęs įrodyti, jog tuometinio DPi nario sprendimas buvo klaidingas. Tačiau, nemanau, kad būtų labai teisinga tave skirti direktoriumi, kai tik ką tik grįžai į serverį ir nesi pilnai apsipratęs tiek su įvairiais taisyklių pakeitimais tiek pačiu serveriu. Ačiū tau už bandymą, bet direktoriumi tapti dar anksti. Manau nebūsi durnas ir nemesi visko, o pasiliksi teisėsaugoje ir pasieksi savo. Sėkmės!

Camel_Kerr - taip pat ganėtinai neseniai grįžai žaisti į serverį, tačiau sulaukęs nemažai teigiamų atsiliepimų iš savo kolegų ir teisėsaugos valdžios. Nežinau, galbūt tai buvo paslaptis, tačiau buvai svarstomas kaip kandidatas į Policijos pavaduotojus pas pastarąjį direktorių, todėl sulaukti tavo kandidatūros buvo menka staigmena. Teisėsaugos valdžia pakomentavo tave, kaip dažniausiai vadovaujantį teisėsaugininką veiksmų metu ir nutarėme tave pakviesti pasikalbėti ir plačiau susipažinti, kadangi dėl dabartinės serverio situacijos, praktiką organizuoti yra rizikinga. Pokalbio metu aptarėme tokias temas kaip darbo forumas, pavaduotojo pasirinkimas, treniruočių bei apmokymų svarba. Labai patiko, kad į visus mano klausimus atsakei konkrečiai ir aiškiai, nors pats minėjai, kad jaudinaisi. Manau, kad šiuo metu esi optimaliausias variantas į Policijos direktorių, tas nieko nelaukdamas sveikinu prisijungus prie valdžios komandos. Tikiuosi būsi geras pasirinkimas!

  • Patinka 10
  • Naudinga! 2
  • Haha 8
  • Oho! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png
NAUJAS GINKLŲ PREKEIVIŲ DIREKTORIUS – AR SULAUKSIME POKYČIŲ?

Netekome firmos direktoriaus - pareigas paliko ginklų prekeivių vadeiva Hot_Anonymous. Viena ryškiausių nusikalstamo pasaulio asmenybių, kuri išsiskyrė lyderyste bei žmonių pritraukimu aplink save, kas ryškiai pasireiškė jam tik perėmus direktoriaus pareigas, kuomet Las Venturas miesto apylinkės kuriam laikui pavirto karo laukiu tarp ginklų prekeivių ir teisėsaugos. Veiksmas buvo labai kokybiškas ir jį buvo malonu stebėti man pačiam, kuomet užėmiau Taksi direktoriaus pareigas. Laikui bėgant, dingo motyvacija tiek jam, tiek jo pavaduotojui, kas nebuvo smagu matyti. Kaip pats Hot_Anonymous sakė, geriau pasitraukti, kol niekas nenusivylė jo darbu, tad noriu padėkoti už kokybiškai bei profesionaliai atliktą darbą, linkiu sėkmės ateityje bei viliuosi, jog tavo vardas serveryje bus matomas ir toliau.

Jau buvusio direktoriaus paskutinis noras buvo perleisti direktoriaus pareigas Daniel_Nixon - taip pat užkietėjusiam blogiukui, aktyviam ginklų prekeiviui, kuris į šios firmos direktoriaus pareigas bando kandidatuoti ne pirmą kartą. Pasidomėjau jo praeitimi – nėra žinomas kaip kenkėjas ar sukčius, tad ties tuo galime dėti didelį, riebų pliusą. Patį kandidatą žinau gerai – šilta, draugiška asmenybė, taip pat geras lyderis, kuris labai nemėgsta pralaimėti. Nors ir esame gerai pažįstami, norėjau pabendrauti su juo, išsiaiškinti jo pačio norą bei ketinimus, ką jis yra pasirengęs padaryti su firma. Ką ruošiasi padaryti kandidatas?

· Užtikrinti firmoje stabilumą, kuris buvo pas praėjusį direktorių;
· Kandidatas greitai baigia savo darbus, tad gali pasiūlyti savo aktyvumą;
· Dažną veiksmą teisėsaugai;
· Panaudoti visą savo patirtį, sukauptą klanuose bei pačiuose ginklų prekeiviuose.

Hot_Anonymous pasiūlė gana paprastą ginklų prekeivių viziją: ateina žmonės vežioti ginklus, pasirinkti Desert Eagle ginklo, gauti veiksmo bei gerai užsidirbti. Nors ir laiko Hot‘as neturėjo per daugiausiai dėl darbo įsipareigojimų, era nebuvo bloga. Ko trūko? Aktyvumo. Iš naujojo direktoriaus to ir tikiuosi. Laukia konservatyvūs pokyčiai, kas naujame ginklų prekeivių etape gali būti naudinga. Belieka tik pasveikinti naująjį ginklų prekeivių direktorių – Daniel_Nixon, linkiu didžiausios sėkmės ir tikiuosi ne mažiau kokybiško darbo, kokio sulaukėme iš tavo pirmtako!

Direktoriui nepraleidus minimalaus laikotarpio (30 dienų) pareigose bus organizuojami nauji rinkimai bei direktorius bus įtrauktas į juodąjį sąrašą.

-m.d.

  • Patinka 13
  • Naudinga! 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Physician Cartoon, Cartoon male doctor with first aid kit, cartoon  Character, hand, happy Birthday Vector Images png | PNGWing

 

Naujasis Medikų firmos direktorius!

 

Šį kartą oficialios atrankos nedariau bei nusprendžiau, ją pakeisti motyvaciniu laišku. Sulaukiau nei daug, nei mažai - 3-jų kandidatų, kurie buvo visi savaip išskirtiniai ir stiprūs. Iš karto noriu pasakyti visiems didelį AČIŪ, už jūsų skirtą laiką, darbą ir begalinį norą, dėja direktorius tik vienas ir visiems jo duoti negaliu, todėl apsispręsti buvo tikrai nepaprasta.
Toliau trumpai parašiau kiekvienam kandidatavusiam, kas būtent man patiko ir kas daugiau ar mažiau užkliuvo. Nenusiminkit, jei šiandien tai ne jūs, tačiau niekad nenuleiskite rankų, siekdami savo tikslų ir svajonių! 

❤️❤️❤️
 

💊 Ryan_Quard - Sveikas, Modestai. Ačiū tau už tavo motyvacinį laiškelį. Matosi, jog įdėta pastangų ir darbo. Jame pateikei pasiūlymą Medikų firmai, kas tikrai dar nebuvo girdėta, bent jau man, tačiau ar tikrai manai, jog tai sudomintų darbuotojus? Juk jau yra panaši sistema su sužeistaisiais. Kalbant apie tave kaip apie kandidatą, keli dvejonių vien, dėl nestabilumo, sakei, jog esi linkęs prie neutralių firmų, tačiau paskutiniu metu buvai ginklų prekeiviuose. Taip pat dėl nesutarimų su, jau dabar buvusiu, Spec. Pajėgų direktoriumi, pasitikėjimo nekeli, nors ir minėjai, kad gavęs pareigas būtum ramus ir nekonfliktuotum su kitais, tačiau kur garantija? Esi tikrai neblogas, kandidatas, tačiau norėčiau, jog reputaciją tavo būtų gera ne tik po pareigų gavimo. Noriu padėkoti tau už tavo pastangas, tačiau šiuose rinkimuose tau direktoriaus pozicijos suteikti dar negaliu.   

 

💊 Christen_Armani - Labas, Diana. Ačiū tau už tokį, gražiai pateiktą, motyvacinį laiškelį. Jį skaityti buvo lengvą, nes viskas buvo išsamiai išdėstyta ir suformuluota. Patiko, jog pateikei idėjų ir pasiūlymų Medikų firmai, kuriuos planuoji įgyvendinti. Skaitydama tikrai susidariau įspūdį, jog esi motyvuotą ir užėmus pareigas atliksi jas su dideliu malonumu ir užsispyrimu. Kalbant apie tave kaip apie asmenybę, esi draugiška, darbšti ir žodžio kišenėje neieškanti. Mes vertinam šias savybes ir manau tu jas puikiai pritaikytum valdžioje. Labai neišsiplėsiu, tiesiog palinkėsiu tau begalinio ryžto, dar didesnės motyvacijos siekiant užsibrėžtų tikslų, na o vieną iš jų tu jau pasiekei - sveikinu tapus naujaja firmos “galva”, tikiuosi, jog motyvacija niekur nepabėgs ir darbas bus paklausesnis ir aktyvesnis tiek serverio žaidėjams, tiek firmos darbuotojams, o tu parodysi visas savo stipriasias savybės ir įrodysi, jog ne patirtis svarbiausia.   

 

💊 Jonh_Volfs - Sveikas, Dariau. Ačiū už tavo išsamų ir tikrai gana ne trumpą motyvacinį laiškelį, jei dėl jo dydžio dar galima jį taip pavadinti. Skaitant, šiek tiek pasimesdavau tarp minčių, bet visumoje tikrai matosi, jog įdėta pastangų ir laiko. Man džiugu matyt, jog nenuleidi rankų ir sieki savo užsibrėžto tikslo, kaip kandidatas esi be galo stiprus, nes iš visų turi daugiausiai patirties firmos vadovavime, bet tačiau, dėja tai nebuvo esminis dalykas, į kurį kreipiau dėmesį. Pateikei neblogų idėjų ir pasiūlymų firmai, už tai pliusas tau, tačiau kaip ir minėjai laiške į Medikų direktorius pildai dėl to, jog tai vienintelė firma, kuriai dar neteko vadovauti, todėl pasimečiau ar tau šios pozicijos reik į “kolekciją” ar dėl to, jog iš tikrųjų nori prisimintį valdžios “skonį”. Ačiū tau už tavo įdėtą laiką ir pastangas, ir tikiuosi, jog nenuleisi rankų bei ateityje būtinai pasieksi, to ko labai trokšti. 

 

 

Pagarbiai direktorių prižiūrėtoja - Swed_Diana

  • Patinka 9
  • Ačiū! 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

naujieji-vaovia.png

(už darbą labai nuoširdžiai dėkoju @Red_Sky)

Rokiruotė teisėsaugos valdžios sudėtyje: senai naujas Spec. pajėgų direktorius ir šviežia mėsa komisariate

Las Venturas miesto teisėsaugos frakcija purtoma pokyčių: pareigas paliko Spec. pajėgų direktorius Porn_Star. Jo darbą komentuoti nebūtų pagarbu, kadangi pareigose prabuvo vos 18 dienų, tačiau bet kokiu atveju norėčiau padėkoti Džeraldui už jo įneštą indėlį į firmą bei linkiu nuoširdžiausios sėkmės ateityje. Puiki asmenybė, geras lyderis, tačiau nutiko kaip nutiko.

lcnKRzO.png

Nenuleidžiam galvos, net jeigu mums nesiseka devynis kartus iš eilės, kaip Marijonas Mikutavičius yra pasakęs. Reikėjo išspręsti du klausimus, beieškant jam pamainos: ką turime serveryje bei ką daryti su Conter_Bot, kurio pradžia policijos direktoriaus kėdėje, galiu drąsiai teigti, buvo puiki. Tai – aktyvus žaidėjas, kuris puikiai vadovauja veiksmo metu, tik gaila, nesugebėjo tinkamai ištirti tyrimo, kai iš kapaviečių dingo visi garbės narių karstai, tačiau su gerų Las Venturas miestiečių pagalba tai įvyko.

Į policijos direktoriaus pareigas Conterį paskyriau su viltimi kažkada jį pamatyti užsidėjus balaklavą, juodus batus ir eiti į karą su blogiukais iš ten. Iš jo pasirodymo tas ir matosi. Pats iš karto išreiškė norą keltis į spec. pajėgas, tad, žiūrint jo darbą, kliūčių tam nestatysiu. Visas firmos personalas bei tai, kas buvo sukaupta, keliauja į spec. pajėgų kraitį ir belieka pasveikinti naują lyderį – Conter_Bot.

HqWL6wk.png

Atsilaisvino policijos direktoriaus kėdė. Į galvą iš karto atėjo du variantai: trečią vietą rinkimuose į Spec. pajėgų direktoriaus pareigas užėmęs, klanuose savo vertę įrodęs Jack_Andersson ir naujokas, tačiau teisėsaugoje puikiai užsirekomendavęs Project_Ekko. Pastarasis nenorėjo rizikuoti bei mano, jog nori pažinti serverį labiau. Iš dalies turiu sutikti su juo - Andrius, nors ir yra puikus darbuotojas, dar yra sąlyginai žalias serveryje, o ilgalaikėje perspektyvoje neabejoju, kad būtų puikus variantas. Šiuo paminėjimu jį raginu tęsti puikų darbą teisėsaugoje, pažinti serverį dar labiau ir laukti savosios progos išmėginti jėgas valdžioje, o tą, neabejoju, Ekko tikrai sugebėtų atlikti be priekaištų. Pirmojo užklausus, ar vis dar domina teisėsaugos direktoriaus kėdė, išgirdau teigiamą atsakymą (ko neišgirdo Dominykas).

Pasikviečiau Jack'ą į pokalbį kartu su spec. pajėgų direktoriumi pasidomėti, ką jis yra pasirengęs nuveikti su direktoriaus pareigomis. Turėjome labai šiltą pašnekesį. Išsiaiškinom pagrindinius dalykus. Išgirdau, ką norėjau išgirsti: tiek spec. pajėgų valdžia, tiek būsimas policijos direktorius nori bendradarbiauti tarpusavyje bei kaip vieną iš savo pagrindinių prioritetų iškėlė kovą prieš nusikalstamumą. Pats Jack'as žino, ką daro, yra protingas ir žodžio nelaikantis kišenėje žaidėjas. Nors ir savo patirtį kaupė karo tipo klanuose, jis turi teisėsaugos patirties, yra į gero veiksmo kokybę, o ne statistikos kėlimą orientuotas žmogus. Manau, kad tai būtų optimaliausias kandidatas tapti šios firmos krėslo šildytojum. Gal ir nėra pats mėgstamiausias serverio žaidėjas, draugų ratą jis turi ir jį, aš neabejoju, kad atsives kartu su savimi į teisėsaugą.

Skirdamas jį einu be jokių didelių norų ir tikslų, tikiuosi, kad naujas mano išrinktas policijos direktorius pateisins mano lūkesčius ir užtikrins saugias Las Venturas gatves!

Taigi, oficialu: naujasis miesto šerifas - Jack_Andersson. Sveikinimai, linkiu didžiausios sėkmės bei kantrybės!

Direktoriui neišbuvus 14 dienų pareigose bus skelbiami nauji rinkimai.
-m.d.

  • Patinka 12
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

SPEC. PAJĖGŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ APŽVALGA

Dar viena diena, dar vieni rinkimai. Toks jausmas, kad gyvename jų nuotaikomis veiksmo firmose, bet tokia padėtis ir nieko čia nepakeisi. Šiandien - spec. pajėgų direktoriaus rinkimų apžvalga, kuri, tiesą sakant, atvėrė nemažai skylių, tačiau, kaip mėgstu sakyti, karalius turi būti karūnuotas.

mkF8csP.png

Dabar trumpai apie buvusį sosto šeimininką - Conter_Bot. Prieš jį paskirdamas spec. pajėgų direktoriumi, tikėjausi sulaukti kiek daugiau pastovumo teisėsaugos firmoje, turiu omeny, kad išbus ilgai ir produktyviai direktoriaus pareigose. Gal kiek klydau savo noruose. Išbuvo mėnesį ir 7 dienas, dėl to jam ačiū už tikrai, labai solidų darbą, kuris buvo beprotiškai pastovus. Teisėsauga buvo atgaivinta ir davė stiprų atsaką klanų veiksmams. Neturėjau nusiskundimų jo darbu, buvo vienas antakius privertęs kelti papeikimas, tačiau visumoje - tvarkingai bei atsakingai prižiūrėta tiek policija (kurioje jis buvo nuo pat pradžių) tiek spec. pajėgos. Manau, būtų išbuvęs dar mėnesį, tikriausiai būtų nuvalytos dulkės nuo "Buvę serverio direktoriai" knygos, tačiau yra kaip yra ir nieko pakeisti, deja, aš negaliu. Dar kartą ačiū už nuoširdų darbą, linkiu sėkmės ateityje ir lauksiu sugrįžtant į teisėsaugą.

mkF8csP.png

Dabar apie jo pakaitalo paieškas. Su manimi susisiekė du kandidatai, apie kuriuos jūs jau žinote: Carl_Phelps ir David_Ediyonii. Trumpai apie tai, kaip jiems sekėsi šių rinkimų metu:

Carl_Phelps:
Nusprendžiau pradėti nuo tavęs. Buvai pirmasis, kuris susisiekė ir pirmasis, kuris buvo apklaustas. Tačiau trumpai pradžiai apie tave. Šiaip esi impulsyvus žmogus. Ypač praėjusioje tavo eroje buvo galima pastebėti tokią tendenciją, kad daugiau vadovaujiesi emocijomis bei karštu krauju, nei protu. Daug antakius vertusių pakelti sprendimų, dėl kurių pats sau kaseisi duobę ir kenkei visai teisėsaugai. Neslėpsiu, buvai jos lyderis ir pats ryškiausias balsas ten. Nors ir ten buvo pykčių bei tikrai keisti santykiai tarp teisėsaugos sričių. Vis dar išlikai teisėsaugoje ir buvai aktyvus jos narys, dabar esi renginių organizatorius, kur atlieki savo pareigas gerai. Kažkaip kartais pats pagalvoju, jog tu manai, kad direktoriaus pareigos tau gali būti tiesiog "stepping stone" arba tramplynas į komandą. Apklausai atėjai visiškai nepasiruošęs bei nenutuokei, kas tavęs gali laukti, kas privedė prie visiško tavo pasimetimo. Nepatiko tas dalykas, kad esi pasirengęs imti pavaduotoją tik iš savo firmos, o ne žiūrėti į savo partnerį teisėsaugoje - dirbate kartu, tikslai privalo būti vienodi, todėl žvalgymasis į policijos daržą būtų protingas variantas stebint vietinį talentą, kuris galėtų perimti tavo pareigas. Laikui bėgant įsivažiavai, atlaikei spaudimą, suteiktą manęs bei policijos direktoriaus ir pabaigoje užbaigei stipriai. Stebėti nereikėjo, kadangi aiškiai žinojau, ko aš iš tavęs galiu tikėtis - pastovaus aktyvumo bei dalyvavimo veiksmuose. Žiūrint į temą, kurią sukūriau, kad kiti galėtų užduoti tau klausimus, tai ėjo nemažai kritikos tau. Praeitos eros regalijos (direktoriaus praradimas dėl klaidų naudojimo, kurį tu neigi, /kill komandų naudojimas veiksmų metu ir visi kiti dalykai) buvo aiški tema, radau net tokį pasisakymą "vienas prasčiausių teisėsaugos direktorių". Nepagailėjo tavęs. Turi daug minusų, galbūt keli dalykai, kurie tave kelia šiuose rinkimuose, tokie kaip praleistas laikas teisėsaugoje ir aktyvumas. Noriu progą suteikti naujokui, o tau rekomenduoju likti teisėsaugoje, kadangi tavo lyderystės bei žinių gali prireikti.

David_Ediyonii:
Susisiekei antras, bet pradžioj trumpai apie tave ir tavo veiklą projekte. Nuvylei, sąžiningai sakant. Gauti papeikimai, kuriuose dalyvis esi tu, tikrai nieko gero nežada ir ne taip turėtų elgtis kandidatas į spec. pajėgų direktoriaus pareigas. Taip pat tie nebuvimai discord platformoje, kai vyksta narkai ar kitas koks nors veiksmas taip pat yra didelis minusas tau. Apklausoje, nors ir gavai nemažai spaudimo, pasirodei užtikrinčiau nei tavo praeitas kandidatas. Visą laiką išlaikei gana pastovų tempą ir laikeisi savo. Įdomūs atsakymai. Pora jų nepatiko, pavyzdžiui, kad bandysi spec. pajėgas paversti kaip į elitinį būrį, o policija bus pamiršta. Manau, kad ji turi dirbti išvien, bendradarbiauti ir stumti vienas kitą į aukštumas, kad būtų suduotas stiprus impulsas klanams bei jiems pasipriešinta. Paklausus taktikų, labai įstrigo viena, tavo manymu, efektyvi taktika - asmeniškai, nežinau, kaip tai veiks, tačiau būčiau sudomintas pažiūrėti jos naudą narkų metu. Daug laiko praleidi AFK rėžime, kas nėra labai gerai. Stebėti, kaip sakiau, nelabai ir stebėjau, kadangi žinojau, ko tikėtis. Asmeniškai, tavo pasiūlyta idėja su kvalifikacijomis tikrai yra gera ir pravarti, norint atsirinkti kokybę nuo kiekio, tačiau tai nėra naujas dalykas. Suprantu, kad dviratį išrasti ir jį surinkti nėra lengva, tačiau manau, kad galėjai daug kūrybingiau išsisukti iš šio klausimo. Esi galvotas, gal aktyvumo, patirties prasme ir esi silpnesnis už savą kandidatą, tačiau tau didelį pliusą pridėjo buvęs tavo direktorius. Kiek teko kalbėti su juo, išbuvai visą jo erą kartu su juo, tad turi pranašumą iš tos pusės. Būdavo dienų, kada važiuodavai vienas į narkotikus. Atrankos etapuose pasirodei stipriau, tiek darbuotojai tavęs gal labiau ir norėjo. Tačiau tikiuosi, kad susitvarkysi savo ydas ir padėsi teisėsaugai plėtotis toliau. Sveikinimai, sėkmės pareigose, tikiuosi, kad nenuvilsi manęs.

Neišbuvus direktoriui minimalaus laiko pareigose, bus organizuojami nauji rinkimai.
-m.d.

  • Patinka 3
  • Naudinga! 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

TURIME NAUJĄJĮ MEDIKŲ FIRMOS DIREKTORIŲ

Nemėgstu priimti tokių sprendimų, tačiau Medikų firmos direktorius Jonh_Volfs buvo nušalintas nuo pareigų už neaktyvumą bei firmos nepriežiūrą. Valdžios vertinimo sistema nebuvo užpildyta nei karto per šį mėnesį, praeitą savaitę praleistos vos 72 minutės ir gauti nusiskundimai dėl nemokėtų algų perpildė mano kantrybės taurę. Manau, pirmas dvi savaites jis tildė savo kritikus ir medikų firma atrodė gana skoningai, tad noriu padėkoti jam už įdėtą darbą bei linkiu sėkmės ateityje.

Sakykit ką norit - Efka_Rodz šiuo atveju yra verčiausias žmogus į medikų direktoriaus pareigas. Atvirai sakant, firmą prižiūrėjo vienas. Pats buvo aktyvus ir tikrai matėsi noras bei pastangos gerai užimti pareigas. Negaliu to neįvertinti. Nesuteikiau šanso Ginklų prekeiviuose, kur, retrospektyviai žiūrint, jis buvo vertas pareigų, tačiau smalsumas pažiūrėti, ką galime rasti bei naujovių firmoje noras to padaryti neleido, tad noriu pažiūrėti, kaip jis užsirekomenduos čia, Medikuose. Suprantu, kad pradžia Evaldui gali būti sudėtinga, tad į pagalbą ateina buvusi medikų firmos direktorė bei pavaduotoja, ilgametė gydytoja Las-Venturas projekte bei dabartinė nemokama administratorė Ereshkigal_Edelweiss. Kaip dėl bendradarbiavimo bus: ar tiesiog bus šone, patars ir padės, ar kaip firmos pavaduotoja, tikiuosi, susitars tarpusavyje, tačiau manau, kad šis tandemas, kuris susideda iš aktyvumo ir žinių gali paversti Evaldą puikiu direktoriumi. Suteikiu šansą ir neabejoju, kad išvysime smagią bei įdomią erą Medikuose. Evaldai - sveikinu, pagaliau pasiekei savo ir linkiu pačios didžiausios sėkmės pareigose!

Direktoriui neprabuvus 30 dienų pareigose, bus organizuojami rinkimai į direktoriaus pareigas.

-m.d.

  • Patinka 21
  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

NAUJAS POLICIJOS DIREKTORIUS

 

Labas visiems. Neturiu laiko, direktorius pareigūninėje išrinktas būti privalo, norint užtikrinti stiprią teisėsaugą.

Apie praėjusio direktoriaus - Frank_Bruno - darbą daug kalbėti nereikia, manau, viskas buvo tvarkinga ir viskas buvo tvarkoje, nieko įspūdingo serveris nepamatė ar nebuvo. Manau, buvo galima geriau, bet jau nieko nepakeisim.

Paklausiau spec. pajėgų valdžios, variantų buvo daug, bet galutinai apsistojome ties vienu - Matt_Sulivan, su kuriuo jo būsimas kolega David_Edyionii išreiškė norą bendradarbiauti. Klaniškis, pastaruoju metu įleidęs šaknis teisėsaugoje ir turintis (kaip jis pats teigia) nemažą žmonių ratą aplink save, neabejoju, kad galės duoti kovos klanams. Iš jo pačio tikiuosi stabilumo ir pastangų gerai atlikti pareigas. Buvo įvairių nuomonių apie jį, kai domėjausi plačiau, bet tai tik lieka nuomonėmis ir tikiuosi, kad patikimas man žmonių ratas klydo. Patyrę teisėsaugininkai tiki tavimi, tad nieko nelaukęs sveikinu naują šerifą - Matt_Sulivan ir linkiu kuo nuoširdžiausios sėkmės pareigose!

 

Direktoriui neprabuvus minimalaus laikotarpio pareigose vyks nauji rinkimai.

 

  • Patinka 9
  • Ačiū! 2
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

NAUJASIS TR VAIRUOTOJŲ FIRMOS DIREKTORIUS

   Kadangi buvęs TRV valdžios atstovas Vincent_Alo paliko gerą kolektyvą, todėl manau sąžiningiausia yra išrinkti naująjį direktorių iš darbuotojų. Sulaukiau trijų kandidatūrų ir dvi iš jų buvo tikrai stiprios. Iškart noriu padėkoti visiems bandžiusiems ir nenusiminkit, nes kitą kartą tikrai geriau pavyks.

Nl6UlYv.png

   Ingrida_Kursioke: pagaliau išbandei savo jėgas, tačiau gaila, jog jokių naujų idėjų nepateikei ir buvai gana pasimetusi, be to, ir forumo nelabai skaičiusi. Manau būtų geriau tau pradėti nuo pavaduotojos pareigų, kadangi abejoju, jog susitvarkytum su šiomis pareigomis, nors ir esi senbuvė neutraliose firmose. 
   Edgaras_Karsonas: tikrai nesitikėjau tavo kandidatūros, tad maloniai nustebinai parašydamas, jog nori pamėginti. Prisimenu, kad anksčiau su firma susitvarkydavai ir darbuotojai būdavo aktyvūs, tik tiek, jog kartais pasiimdavai neaktyvumą dėl darbo, kas ir dabar būtų. Kalbant paminėjai, kad padarytum lengvesnę rangų sistemą, kur eitų surinkti kelis taškus per dieną, o ne per savaitę, be to, užimtum darbuotojus ir veiklomis, kas TRV darbe yra gana reta. Taisykles žinai, pateikei ir naujų idėjų darbui, tad noriu pasveikinti su vėl gautomis pareigomis. Tik būk geras ir neskirk pavaduotoju to žmogaus, kurį sakei norėtum paskirti.
   Project_Ekko: neseniai pildei į medikų direktoriaus poziciją, tad keista, jog taip greitai mėgini užimti kitas pareigas. Kalbant apie darbuotojų užimtumą, tai pateikei gana gerus pasiūlymus, taip pat ir keistum rangų sistemą į lengvesnę, sąžiningiau algą dalintum, tačiau nepatiko idėja, jog apmokestintum ginklų prekeivius ir neleistum darbuotojams vežti bet kada ginklų furgonų. Ir šiaip manau, jog nebūtų sąžininga tave išrinkti direktoriumi, kadangi trumpai dirbi ir esi komandos narys.

*Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų pareigos bus perleidžiamos antram pagal gerumą pasirodžiusiam kandidatui.

  • Patinka 9
  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Turime naują Spec. pajėgų vadą

lcnKRzO.png

Slava Ukraini

Pirmiausia, gal atsakysiu į vieno žmogaus Discorde iškeltą klausimą: kaip suprast šį rinkimų metodą? Jis buvo taikytas ne kartą. Prieš tai buvo taikyta ir buvusio DPi Dominyko, taip pat ir aš esu jį taikęs tąkart, kai Spec. Pajėgų direktoriumi tapo Porn_Star. Tuomet jis neturėjo visiškai jokių priekaištų, jeigu jų dabar atsiranda, nepyk, bet jau čia bandai ištempti visą situaciją, vykstančią už serverio durų. Nebuvo patingėta, tiesiog priimtas greitas ir originalus sprendimas, atsižvelgiant į nekokią serverio situaciją, kuri yra stipriai paveikta geopolitinių veiksnių realiame gyvenime.

Nėra daug čia ką ir rašyti. Gaila, kad susidomėjimo nebuvo - savo kandidatūrą pateikė tik vienas serverio žaidėjas, tačiau geras motyvacinis laiškas, puiki rekomendacija iš praėjusių valdžios atstovų, pastovus aktyvumas (apie 200+ minučių nuo trečiadienio), noras vadovauti ir jau turėta patirtis prieš kelis metus būtent šios firmos pavaduotojo pareigose atpirko viską. Jeigu būtų užpildę daugiau, tikriausiai jis ir būtų tapęs direktoriumi.

Susipažinkite: Lukis_Green. Raginu jau dabartinį Spec. Pajėgų direktorių tučtuojau susitvarkyti forumo paskyrą, kad automatiškai užsidėtų direktoriaus rangas.

Ačiū už skaitymą.

-m.d.

  • Patinka 8
  • Naudinga! 3
  • Haha 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

TURIME NAUJĄJĮ TAKSI DIREKTORIŲ

   Kadangi vakar pareigas netikėtai paliko Turbo_Max, nutariau nedaryti rinkimų forume. Buvęs direktorius paliko tikrai gausų kolektyvą, todėl daviau šansą pasireikšti darbuotojams. Tik gaila, jog beveik niekas nenorėjo, tačiau nenuostabu, kai yra tokia serverio situacija. Na, bet atsirado vienas kandidatas.

   Į taksi direktoriaus pareigas pretendavo tik Koala_Stonkus. Kalbant Discord'e jis parodė savo motyvaciją ir jo negąsdino, kad per dienas žaidžia tiek mažai žmonių. Šnekant daugmaž išgirdau viską, ką norėjau, todėl manau, jog Koala nenuvils manęs. Jis yra draugiškas, charizmatiškas, turintis aiškias idėjas, nebijantis prisiimti atsakomybės, sąžiningas - visos savybės, kokių reikia geram valdžios atstovui. Daugiau kaip ir nėra ko pridurti, tad naujajam direktoriui linkiu sėkmės pareigose.

*Direktoriui neišbuvus minimalaus laikotarpio bus skelbiami nauji rinkimai.

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1
  • Oho! 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

IŠRINKTAS NAUJASIS LIGONINĖS DIREKTORIUS

   Kad ir kaip gaila, tačiau per praeitus medikų direktoriaus rinkimus nepasirodė potencialus kandidatas, todėl teko pratęsti atranką. Šį kartą norintieji turėjo parašyti motyvacinį laišką, kas turėjo būti lengviau, nes galėjo rašyti laisva forma ir pasakyti viską, ką norėjo. Tai va, norinčių pretenduoti atsirado net penki, tačiau tik trys iš jų parašė laiškus. 

Nl6UlYv.png

Frank_Soprano: pats trumpiausias laiškas iš visų, o naudingos informacijos dar mažiau. Norėtum viską daryti kuo paprasčiau, tačiau bent leistum medikams, perėjusiems specialius kursus, gauti daugiau algos. Dėl išbuvimo laikotarpio taip pat nėra aišku, be to, turi nekokią praeitį ir nesi aktyvus. Manau tau dabar reiktų tiesiog pamėginti gauti pavaduotoją, kad įrodytum savo pasiryžimą vadovavimui.

Antanas_Banditas: ne, ne, ne! Nesuprantu, kodėl galvojai, kad šį kartą laimėsi, jei prieš dvi dienas to padaryti nesugebėjai. Parašei beveik viską tą patį, ką ir ankstesnėje anketoje, taip pat Discord gyreisi, kad jau esi direktorius. Pasikartosiu ir pasakysiu, kad tau trūksta lojalumo medikų darbui bei serveriui. Taip, esi suaktyvėjęs, pražaidi/pradirbi normaliai, tačiau tuo viskas ir baigiasi. Šį kartą neužtenka vien noro būti direktoriumi, reikia ir įrodyti, jog esi vertas būti medikų valdžia.

Justis_Brookas: iš visų kandidatų viską išsamiausiai aprašei, pateikei ir kelias naujas idėjas, tik siūlyčiau nepritaikyti idėjos nr. 4, kadangi gautųsi daug foto darymo, forumo pildymo ir būtų nepatogu tiesiog. Pats laiškas buvo tikrai geras, viskas parašyta aiškiai bei suprantamai, tikrai parodei savo motyvaciją bei aiškius planus. Tave atsimenu dar iš savo medikų eros, o joje tikrai nenuvylei ir buvai labai aktyvus. Tikiuosi nepasikeitei per metus ir vis dar užduotis mėgini atlikti kuo sąžiningiau bei geriau. Manau neteks nusivilti tavo direktoriavimu, tad linkiu sėkmės ir iškilus klausimams būtinai kreipkis. 

Nl6UlYv.png

*Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų pareigos bus perleidžiamos antram pagal gerumą pasirodžiusiam kandidatui (būk geras, išbūk).

  • Patinka 7
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

NAUJAS POLICIJOS DIREKTORIUS

 

Laba diena, daug tuščiažodžiauti nežadu, nes tokio dalyko tiesiog nemėgstu.

Apie seną direktorių @Matt_Sulivan nuomonės neturiu, nes jo pastebėti neteko. Serverio situaciją šiam asmeniui pasireikšti neleido tiek, kiek jis turi potencialo kuriuo tikiu. Dėkoju asmeniškai jam už darbą.

Direktoriumi skiriu asmenį, kuris mano nuomone dabar yra geriausias variantas šioms pareigoms, asmuo turintis didelį patirties bagažą ir tikiu, jog jis yra tas asmuo kuris gali nors kažkiek pagyvinti veiksmą mūsų projekte. Direktoriui linkiu sekmės ir nenuleisti nosies, nes klanų ir Ginklų Prekeivių pasipriešinimas bus tikrai jaučiamas. 

Direktoriumi tampa - @Jonh_Volfs

 

Direktoriui neprabuvus minimalaus laikotarpio pareigose vyks nauji rinkimai.

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Haha 3
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

NAUJAS POLICIJOS DIREKTORIUS

 

Laba diena, 

senasis šerifas @Jonh_Volfs visiškai jokio įspūdžio nepaliko. Kad ir kaip bebūtų, esu dėkingas jam už jo darbą. Po direktoriaus nušalinimo pats užsiėmiau veiksmo organizavimu ir prisiminiau vadovavimą teisėsaugai. Dėkoju visai surinktai komandai už buvimą kartu.

Paskelbus, jog rinksiu naują direktorių be atrankos sulaukiau 3 kandidatų. Kandidatų vardais neminėsiu, toliau jie bus minimi kaip L'P, D'T ir F'S.

Šnekant apie visų aktyvumą, tai aktyvumu galima pagirti tik du kandidatus, dėl ko D'T nors ir turi begaline patirtį, tačiau aktyvumas pakišo koją. Dėkoju už bandymą. 

Kandidatų aktyvumai:

3c0629304a672fd4b9f07fe71a73bba148.png 19c6370fe7f704b286dfed033d6b1d9d986.png 9ee5e42932c81e9247162ffdbc5016cc942.png

Šnekant apie L'P, asmuo veiksmo žmogus, matomas tik veiksmo srityje. Patirties vadovavime daug neturi, tačiau tikiu, jog asmuo gali būti geras lyderis, nes visą savaitę rodė pastangas norėdamas vadovauti ir laimėti. Pagirtina.

Šnekant apie F'S, asmuo tylus, veidas naujas, nematytas. Trūko iniciatyvos. Aktyvumas pagirtinas, tačiau manau, jog direktoriumi tapti tau dar yra anksti. Linkiu kantrybės. Dėkoju už kandidatavimą.

Naujasis direktorius - @Lucas_Phoenix. Linkiu sėkmės darbuose ir svarbiausia nepasiduoti, kad ir kokie sunkumai bebūtų kelyje. 

Flashing Lights Police GIF by Alex Sheyn

Direktoriui neprabuvus minimalaus laikotarpio pareigose vyks nauji rinkimai.

  • Patinka 13
  • Ačiū! 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

breaking news GIF

NAUJOJI AR SENOJI TEISĖSAUGOS VALDŽIA?!

 

Laba diena, 

@Lukis_Green paliko Spec. Pajėgų direktoriaus postą po 68d. kadencijos, kas tikrai yra nemažai. Per kadenciją direktorius patyrė tiek šilto, tiek šalto. Teko patirti spaudimą iš savo kolegų ir spaudimą iš nusikalstamos pusės. Direktorius minėjo, jog motyvacijos stygius trugdo ir toliau atlikti pareigas deramai, ką galėjome matyti ir paskutinėmis savaitėmis kas tikrai yra suprantama. Kaip ten bebūtų, direktoriui tariu didelį ačiū už įdėta indelį į Las Venturas teisėsauga.

Tai vis dėl to naujoji ar senoji valdžia? Po diskusijų su Policijos Departamento valdžia buvo priimtas sprendimas abu juos palikti valdžioje, paskiriant @Lucas_Phoenix naujuoju Spec. Pajėgų direktoriumi, o @Frank_Soprano paskiriant Policijos Departamento direktoriumi. Lucas parodė, jog gali tinkamai vadovauti teisėsaugai, o Frank'as būdamas pavaduotojumi tik penkias dienas įrodyti nieko dar negalėjo, tad dabar tai bus tinkama proga pakeisti mano nuomonę:

d671f7f8e0b6420d7a0e2574282546d512.png

Linkiu abiems sėkmės, o svarbiausia sutarimo ir komunikacijos.

Direktoriams neprabuvus minimalaus laikotarpio pareigose vyks nauji rinkimai.

  • Patinka 6
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...