Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Direktorių paskyrimai be oficialios atrankos

Rekomenduoti pranešimai

Bmticjt.png

Sveiki, kaip žinote, tai nesenai Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktoriaus pareigas paliko Edgaras_Karsonas. Iš Edgaro pusės buvo noras, jog direktorius būtų renkamas iš darbuotojų, todėl tai ir padariau. Rinkimai buvo įprasti, kandidatai gan patyrę žaidėjai, tačiau turėjome ir kelis naujokus.

0N0Mw8p.png
Sveikas, Eric. Tai žmogus, kuris buvo rekomenduojamas buvusio direktoriaus, tad tikėjausi kažko geresnio. Motyvacinis laiškas visiškas šlamštas, vos 5 minučių darbas ir daugiau nieko - net pats pripažįsti, jog nieko gero neparašei, bet man vis tiek atsiunti laišką. Na, ant kitos dienos gavau iš tavęs laiško papildymą, kuriame yra surašytos n kartų naudotos idėjos, o dar būtent tos idėjos, kurias privalo turėti savo firmoje kiekvienas direktorius. Taip pat vienas iš didžiausių minusų tavo yra, jog neturi kantrybės ir esi įkyrus. Kiek teko su tavimi susitikti žaidime ar discord'e, tai vis klausimai kada bus išrinktas direktorius arba verkimas, jog atsibodo laukti. Siūlyčiau to nekartoti, tokie dalykai rinkimuose tikrai nepridės pliusų. Tikėjausi, jog galbūt pokalbis bus labiau pavykęs, bet ir tas visiškai nesėkmingas. Pokalbio metu viską skaitei iš motyvacinio laiško ir atsakinėjai, todėl nieko naujo nesužinojau. Dėkoju, jog sudalyvavai rinkimuose! Siūlyčiau iš pradžių pradėti nuo pavaduotojo pareigų ir apsiprasti serveryje, o vėliau kandidatuoti į direktoriaus pareigas. Jeigu pavyko įtikinti Edgarą, jog esi vertas pavaduotojo pareigų, tai tikiu, jog gali pavykti ir kitame darbe.

t8tpH1t.png

Sveikas, Josh. Smagu, jog nusprendei rinkimuose sudalyvauti todėl, nes nori išbandyti savo jėgas direktoriaus pareigose. Noras tikrai puikus, tačiau reikėtų dar nemažai paplušėti, jog jis išsipildytų, nes šiuo metu tavęs nemanau, kaip direktoriaus. Laiškas panašus į Eric'o, tik galbūt šiek tiek platesnis, bet vis tiek iš to jokios naudos nėra. Visur esi neužtrintas, mažai argumentuoji. Laiške rašai, jog nori sukurti kažką įdomaus ar nematyto, tačiau prie idėjų ir planų nieko neparašai. Kas tas įdomaus ar nematyto? Visiškai nėra garantijos, jog pamatysime iš tavęs kažką naujo ar nematyto. Pokalbis irgi nieko gero, buvai nepasiruošęs jame ir neturėjai ką pasakyti, todėl pokalbį nukėliau, jog jam pasiruoštum, bet pokalbis net neįvyko. Dėkoju, jog sudalyvavai rinkimuose!

bSNf2DD.png

Sveikas, Minde. Pirmiausiai pradėkime nuo to, jog tavo bendravimas šiek tiek nestandartinis. Žinoma, čia nėra nei minuso, nei pliuso, tačiau nemanau, jog turėtum taip kalbėti atėjęs į pokalbius. Kaip kandidatas man patikai, jog esi atviras ir žodžio neieškantis kišenėje, jeigu nori kažką pasakyti, tai ir sakai, tiesiai šviesiai. Esi atėjęs iš kito projekto, kaip supratau, tai ten esi įgavęs nemažai vadovavimo patirties, todėl laisvai susitvarkytum su pareigomis. Pokalbio metu pavyko pačiam suprasti savo klaidas, todėl tikiuosi, jog įsisavinai tai. Motyvacinis laiškas, tai kaip ir kalbėjome - skurdus. Neturi jokių idėjų, o tuo labiau, jog nelabai esi susipažinęs su darbu, todėl nieko gero mums negali pasiūlyti. Rinkimuose užimi 3-ąją vietą, reikėtų padirbėti su tuo darbu, kuriame norėtum siekti direktoriaus pareigų, o vėliau pretenduoti į to darbo direktoriaus pareigas. Tikiu, jog greitu metu tave matysime tarp valdžios sąrašo. Dėkoju, jog sudalyvavai rinkimuose!

gnP7ygj.png

Sveikas, Wandaliux. Laiškas labai trumpas, tačiau parašytas visai neblogai. Su tavimi teko bendrauti kelis kartus, esi labai draugiškas, ramaus būdo žmogus, todėl tikiu, jog lengvai atrastum ryšį tarp darbuotojų. Skaitant motyvacinį laišką, galiu pasakyti, jog esi neužtikrintas, kaip ir daugelis kitų kandidatų. Trūko to konkretumo laiške, norėjosi ir pamatyti kažką įdomesnio ar nematyto, nes visgi šiame darbe buvęs ne kart. Gaila, tačiau jeigu ne kitas kandidatas, tai šiuos rinkimus būtum laimėjęs, trūko tiek nedaug. Dėkoju, jog sudalyvavai rinkimuose! Linkiu neprarasti noro ir toliau siekti valdžios, greitu metu manau, jog tave pamatysime direktoriaus pareigose - tai tik laiko klausimas. Sėkmės!

mTjg2zU.png

Sveikas, Dominykai. Šiuose rinkimuose esi vienas iš patikimiausių kandidatų, todėl suteikdamas šias pareigas tau, galiu nesijaudinti dėl firmos, nes jos valdymas puikiuose rankose. Savo galimybes esi įrodęs jau kelis kartus, todėl žinau, jog galima iš tavęs tikėtis kažko naujo. Žinoma, šiuose rinkimuose neturi daug planų ar idėjų, tačiau neabejoju, jog direktoriavimo metu sugebėsi save realizuoti. Pagrindinė firmos idėja yra įdomi ir nematyta, o ir pliusas už tai, nes rinkimuose buvai vienintelis kandidatas, kuris galėjo mums pasiūlyti kažką naujo. Labai laukiu ir noriu pamatyti, kaip ją įgyvendinsi, ir ar tai pavyks padaryti. Iš pradžių pagalvojau, jog tavo dabartinės pareigos (Pagalbininkas) ir Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius bus nesusiejami dalykai, tačiau pokalbyje sugebėjai įtikinti, jog laiko atrasi abejoms pareigoms, o ir tuo pačiu turėsi aktyvų pavaduotoją, todėl problemos kaip ir nebūta. Tikiuosi, jog jūsų duetas bus naudingas firmai ir aukštai iškelsite kartelę. Sveikinu! Tikiuosi, jog manęs bei žaidėjų nenuvilsite. Linkiu didžiausios sėkmės jūsų duetui!

 

Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų pareigos bus perleidžiamos 2-osios vietos nugalėtojui.

Pagarbiai DPi narys
- Red_Sky

16pac54.png

  • Patinka 8
  • Naudinga! 2
  • Haha 1
  • Oho! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

the office gun GIF

GINKLŲ PREKEIVIŲ VALDŽIA

 

Laba diena, 

@Aurimas_Bond paliko Ginklų prekeivių direktoriaus postą. Apie pačią kadenciją pasakyti galiu tik tiek, jog judesį buvo galima pastebėti tik pirmąją savaitę o vėliau vyko apsileidimas. Vienintelis pavaduotojas @Efka_Rodz nors kažkiek traukė firmą iš dugno. Kaip ten bebūtų, dėkojų Aurimui už darbą. Juodasis sąrašas.

O Ginklų prekeivių direktoriumi tampa ne kas kitas, o visiem puikiai žinomas @Efka_Rodz. Apie Efką pasakoti daug nereikia, paskyrimą įtakojo patirtis pavaduotojo poste, neblogas pasirodymas direktoriaus rinkimuose. Efkai palinkėti telieka sėkmės darbuose.

 

Direktoriui neprabuvus minimalaus laikotarpio pareigose vyks nauji rinkimai.

  • Patinka 9
  • Ačiū! 3
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

shemar moore swat GIF by CBS

NAUJOJI SPEC. PAJĖGŲ VALDŽIA

 

Labas vakaras, 

@Lucas_Phoenix paliko Spec. Pajėgų vadovo postą. Pasakysiu tik tiek, jog tikėjausi daugiau, bet yra kaip yra. Dėkojų už gan nemažą indėlį į teisėsaugą kaip Policijos Departamento direktorius ir šiokį tokį indėlį kaip Spec. Pajėgų direktorius.

 

Spec. Pajėgų naujasis direktorius buvo renkamas atsižvelgiant į aktyvumą ir norą. Tokie asmenys, kurie į projektą sugebėjo prisijungti 04-11 iškart atkrito, vėliau asmenys kurie tik prieš savaitę sugebėjo būti nušalinti nuo direktoriaus posto taip pat buvo atmesti. Liko asmuo, kuris aktyvumu kolkas pasižymi neblogu ir degė noru tapti šio darbo valdžia. Vienintelis didelis klaustukas tai buvo jo paskutinis gautas papeikimas kuri teko priimti pačiam, tačiau išsiaiškinus situaciją vis dėl to nusprendžiau asmeniu patikėti ir tuo labiau pasitikėti, paskiriant teisėsaugos vairą jam. Linkiu sėkmės @Zaki_Swer, tegul darbai būna tokie pat dideli kaip ir norai.

 

Direktoriui neprabuvus minimalaus laikotarpio pareigose vyks nauji rinkimai.

  • Haha 2
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nathan Fillion Police GIF by ABC Network

NAUJOJI TEISĖSAUGOS VALDŽIA

Labas vakaras,

netekome abiejų teisėsaugos vadovų @Tor_Ress ir @Minde_Saker. Minde skūstis tikrai negalima, aktyvumas buvo neblogas, žmogus ramus. Toresas paslydo ir teko su juo atsisveikinti dėl prasto aktyvumo. Kad ir kaip ten bebūtų, dėkoju abiems už darbą.

Šiuose rinkimuose turėjome išrinkti Policijos Departamento direktorių, tačiau tuo pat metu praradome ir Spec. Pajėgų direktorių. Šį kartą pasitelkiau serverio žaidėjų nuomonę ir po apsvarstymų su savimi nusprendžiau paskirti abu direktorius iš vienos atrankos. Apklausos rezultatai:

dc3a8d77a20827808c8646eb3f7a214d862.png

@Matt_Sulivan buvo neblogas teisėsaugos vadovas, ko pasekoje su juo pašnekėjus jį paskyriau į Spec. Pajėgų direktoriaus vietą. Jam į pagalbą kaip Policijos Departamento direktorius prisijungia @Josh_Vercetti. Asmuo naujas, tačiau tikiu, jog gali būti neblogas vadovas. Abu turite žaidėjų palaikymą ir jie iš jūsų tikisi daug, todėl linkiu sėkmės ir šalto proto bei aktyvumo.

  • Patinka 12
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SPEC_2.png

Kaip visi žinome, prieš kelias dienas pareigas paliko Spec. Pajėgų direktorius Matt_Sulivan. Nors ir trumpai, bet davė stiprų atkirtį nusikalstamoms grupuotėms. Ačiū jam už darbą.

Naująjį Spec. Pajėgų direktorių nusprendžiau rinkti pagal aktyvumą. Buvo tikrai nemažai norinčių, bet žaidėjai kurie grįžo į serverį tik ant rinkimų, kurie afk praleidžia daugiau nei aktyviai žaisdami, iškart buvo išbraukti iš sąrašo. Apsispręsti tiesą sakant nebuvo sunku, naujasis direktorius pasižymėjęs tiek teisėsaugoje, tiek nusikalstamojoje pusėj ir manau tai vienintelis kandidatas šiuose rinkimuose kuris sugebės duoti atkirtį klanams. Taigi naujuoju Spec. Pajėgu direktoriumi tampa Jack_Andersson

  • Patinka 11
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

B4gM9kg.png

Sveiki visi. Šiandien buvo nušalintas buvęs Ginklų Prekeivių direktorius Efka_Rodz. Ačiū jam už darbą.

Naujuoju GP direktoriumi tapo Jack_Andersson. Kadangi žaidėjas jau turėjo vieną direktoriaus įspėjimą, tapęs GP direktoriumi taip pat turi tą patį įspėjimą. Pripažįstu nelabai įprasta matyti jog nusikalstamos grupuotės direktorius perleidžiamas vienos iš teisėsaugos srities direktoriui. Tačiau tokį pasirinkimą lėmė tai, jog serveryje atsirado šiek tiek daugiau veiksmo, kad tą veiksmą išlaikyti kuo ilgiau priėjau prie tokio sprendimo ir sumaniau paeksperimentuoti. Pats Jack turi stiprų užnugarį ir gali pakurti dar daugiau veiksmo būdamas nusikalstamos grupuotės vadeiva. Todėl manau netolimoje ateityje pamatysim serveryje labai stiprius susirėmimus tarp nusikalstamų grupuočių. 

Direktoriui neišbuvus pareigose reikiamo laiko, naujasis direktorius bus renkamas naujai.

 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žiūrėti šaltinio vaizdą

 

Permainos teisėsaugos vadovų sudėtyje.

Labas. Kaip jau žinote Jack_Andersson paliko Spec. Pajėgų direktoriaus postą ir perėjo vadovauti nusikalstamai grupuotei. Nors ir trumpai, bet teisėsauga buvo labai stipri. Tikiuosi prie šio asmens bus toks pats variantas. Tačiau tai dar ne viskas, išrinktas ir naujasis PD direktorius. Plačiau apačioje.

Atranka į Spec. Pajėgų direktoriaus postą vyko be oficialios atrankos. Sulaukiau iš viso 5 žaidėjų norinčiu pretenduoti į šias pareigas. Su dviem atrinktais žaidėjais turėjau trumpus pokalbius kurie padėjo apsispręsti ir išrinkti naująjį vadovą. Tačiau naujasis vadovas perims Policijos Departamento direktoriaus kėdę. Pakalbėjus su kandidatų jis sutiko, taigi naujasis PD direktorius Jeo_Vega, o naujuoju Spec. Pajėgų direktoriumi tampa buvęs Policijos Departamento vadovas Josh_Vercetti. Tikiuosi susidirbsit tarpusavyje ir parodysit ką galit.

 

 

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png

Rastas Spec. Pajėgų direktorius.

Šįkart direktoriumi nusprendžiau paskirti asmenį kuris teisėsaugos valdžioje nebuvo matytas visai. Asmuo pasižymėjęs daugiau nusikalstamųjų grupuočių pusėje. Taip žmogus nesenai pradėjęs vėl aktyviai žaisti, bet manau veiksmo pakurs r prieš klanus atsilaikys. Taigi nepilsčius iš tuščio į kiaurą, naujasis Spec. Pajėgų direktorius Lucy_Suarez.

  • Patinka 10
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žiūrėti šaltinio vaizdą

Labas. Ilgai nelaukęs pranešu kas tapo naujuoju Taksi firmos direktoriumi.

Žmogus ne taip ir senai pradėjęs vėl aktyviai žaisti, tačiau per pakankamai trumpą laiko tarpą jau spėjo pabuvoti vienos iš firmų pavaduotoju ir netgi tapti Renginių Organizatoriumi, kas manau yra tikrai neblogi pasiekimai grįžus po pertraukos. Šiaip pagrindinis kriterijus į kurį atsižvelgiau tai yra žaidėjo aktyvumas. Jam dar einant pavaduotojo pareigas, žaidėjo aktyvumas man patiko. Jei negalėdavo pražaisti reikiamo laiko pranešdavo iš anksto ir nedingdavo be žinios. Žmogus atsakingas, sąžiningas ir turintis pakankamai dideli pažystamų ratą, kas manau leis šiais sunkiais serveriui laikais surinkti padorią ir stiprią komandą. Naujasis Taksi firmos direktorius - Fanfanas_Tulpe

  • Patinka 7
  • Haha 2
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žiūrėti šaltinio vaizdą

Naujasis Mechanikų direktorius jau čia!!!

Aloha. Pradėkime nuo to, kad į šio darbo direktoriaus postą sulaukiau net 9 žaidėjų žinučių, kas mane tikrai nustebino. Dauguma kandidatų buvo tokie kurie pradėjo žaisti tik pamatę atranką į direktoriaus postą arba net nepradėję žaisti jau bando imti direktorių. Būtent todėl visų atskirai neaptarinėsiu. Iš visų norinčiųjų išsirinkau du tai Zygimantas_Hard ir Red_Sky.

Pirmasis buvo - Zygimantas_Hard. Žaidėjas ne taip ir senai grįžęs į serverį, tačiau aktyvumu pakankamai stebina. Kalbant apie žaidėja, jis yra senbuvis ir nekarta turėjęs direktoriaus ar pavaduotojo pareigas. Kiek prisimenu visada atbūdavo reikiamą laiką, reputacija gera, o kaip ir minėjau prie tokio žaidėjo skaičiaus palaikyti tokį aktyvumą manau ne kiekvienas sugeba. Kalbėdamas su tavimi įžvelgiau užsidegimą atgaivinti firmą ir kažką joje pakeisti. Manau nesuklydau tau suteikdamas šias pareigas. 

Antrasis kandidatas - Red_Sky. Asmuo šiuo metu esantis projekto komandoje, taip pat buvęs taksi direktorius. Kiek teko matyti tavo direktoriavimą, jis man atrodė tikrai neblogas. Buvo ir pliusų ir minusų, na bet manau tai0p būna pas visus. Ilgą laiko tarpa buvai neaktyvus ir sakei jog dabar jau galėsi aktyviai žaisti, bet paklausus kodėl dabar nerodai aktyvumo, atsakei ,, neįdomu žaisti prie tiek žaidėjų, o jei gautum direktorių reiktų ką nors sutikrinti ir žaisčiau". Iš šio pasakymo susidariau išvadas, jog direktorius tau reikalingas vien dėl to, jog turėtum papildomas pareigas žaidime. Būtent tai mane ir atbaidė nuo minties suteikti tau šio darbo direktoriaus postą.

 

  • Patinka 8
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

PD_2.png

Labas vakaras publika. Kaip jau manau visi žinote, kad Jeo_Vega atsisakė Policijos Departamento direktoriaus pareigų. Atrankos forume nei oficialios, nei neoficialios neskelbiau, kadangi buvęs direktorius išreiškė norą matyti šiame poste vieną iš savo darbuotojų Arnas_Query. Pasikalbėjus pamačiau, jog žaidėjas turi kitų teisėsaugos atstovų ir darbuotojų palaikymą, tačiau to buvo negana. Sugalvojau leisti šeštadieni ir sekmadieni jam pabūti tiesiog laikinu direktoriumi ir pažiūrėti kaip jam seksis tvarkytis su firmą per tą trumpą laikotarpį, kadangi pokalbis su juo manęs per daug nesužavėjo. Galbūt dėl to, kad kaip ir sakė pats Arnas buvo po darbų ir pavargęs, o gal koją pakišo jaudulys ar tiesiog patirties stoka tokiuose pokalbiuose. Tačiau pastebėjus jo darbą, nuomonę šiek tiek pakeičiau į gerąją puse ir nusprendžiau vis dėl to suteikti šansą, kadangi noras užimti šias pareigas tikrai buvo matomas tiek veiksmų metu, tiek pokalbyje. Sveikinu tapus naujuoju Policijos Departamento direktoriumi

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png

Labas vakaras žaidėjai. Pirmiausia visus noriu pasveikinti su naujaisiais 2023 metais. Tikiuosi šie metai bus daug geresni nei senieji. 

Kaip dauguma jau matėte, Spec. pajėgų direktorius Tracy_Martinez paliko direktoriaus kėdę, todėl šiam darbui reikalingas naujas vadovas, o kas juo tapo sužinosite apačioje. 

 

Asmuo daug kam žinomas kaip užkietėjęs teisėsaugininkas jau iš senesnių laikų, bet ir dabar savo šaknis įleidęs būtent vienoje iš teisėsaugos sričių. Šis žaidėjas eidamas pavaduotojo pareigas, spėjo pakeisti net du direktorius. Nesenai vykusiuose rinkimuose taip pat bandė pretenduoti į šios frakcijos direktoriaus postą, tačiau pokalbyje šiek tiek nusileido kitam kandidatui. Šio darbo valdžioje asmuo jau pakankamai ilgai ir pagalvojus jau turėjo kaip ir atsibosti šis darbas, bet tik ne jam. Paklausus ar šįkart domina direktoriaus postas, išgirdau teigiama atsakymą, todėl jokių abejonių neliko ir naujuoju Spec. Pajėgų firmos direktoriumi tapo Mariux_Andres.

 

  • Patinka 8
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...