Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Ar pavyko išrinkti Ginklų prekeivių direktorių?

Rekomenduoti pranešimai

the office gun GIF

xpLHkK9.png

Prabėgo savaitgalis, laikas kibti į darbus ir rašyti pirmąją analizę į direktoriaus kėdę! Analizes rašyti man nėra neįprasta, tai dažnai dariau ir būdamas direktoriumi, tačiau rašyti analizę į direktoriaus kėdę - tai didelis ir atsakingas išbandymas man. Anketą sudarė 14 bendrų klausimų ir 8 greiti klausimai, kur reikėjo pasirinkti vieną atsakymą iš kelių. Į direktorių pildė ganėtinai nemažai žmonių, tačiau dauguma buvo neapsisprendę ko nori, nebuvo labai stiprių ir aiškių kandidatų, todėl reikėjo atskiro pokalbio TeamSpeak programoje. Visgi ar pavyko išrinkti Ginklų prekeivių direktorių iš užpildžiusiųjų?
 

ggWWSKG.pngggWWSKG.pngggWWSKG.png

2kzcbML.png

1 ETAPAS - ANKETŲ ANALIZĖ IR PATIRTIS SERVERYJE

JAMESHARDEN - užpildei labai gretai ir pats pirmas pateikei anketą. Tavo kandidatavimo tikrai nesitikėjau, šiek tiek net nustebau, tačiau perskaičius anketą, panašu, kad pildei greitai ir tam, jog užpildytum. Tave žinau, kaip ilgalaikį teisėsaugininką, tačiau iš tavo darbo patirties ginklų prekeivių darbe galiu matyti, jog esi patyręs ir šiame darbe. Kaip ir galvojau, taip ir nutiko. Pradėjus skaityti tavo anketą, iš karto atsakymai į klausimus pasirodė neapmąstyti, trumpi ir labai lengvabūdiški, todėl galiu susidaryti įspūdį, jog pildai tikrai ne su tikslu tapti šios firmos direktoriumi. Nors ir tavo trumpuose atsakymuose yra dalis tiesos, tačiau kai kurie klausimai atsakyti vienu žodžiu, nors iš tikrųjų norėtųsi kur kas daugiau. Negaliu tavęs praleisti į kitą etapą, kadangi tavo konkurentai yra šiuo metu daug pranašesni už tave.

CURBSTOMPS - tik pamatęs tavo anketą, man iš karto kilo klausimas: tu žaidi projekte? Esu tavo slapyvardį pastebėjęs seniau, tačiau dabar, jog žaistum projekte - tikrai nepastebėjau. Tęsiant apie tavo anketą, tai ji pasirodė trumpa, neinformatyvi ir su daugybę rašybos ir gramatikos klaidų. Pradėjus analizuoti anketą, sustojau ties tavo laisvalaikiu serveryje. Laisvalaikis yra labai neutralus, o juk čia renkame Ginklų prekeivių direktorių, o tu visiškai nepaminėjai kažkokių susišaudymų ar kažkokio nelegalaus veiksmo, tai kaip tu sugebėsi su tuo susidoroti, jeigu tapsi direktoriumi? Pati anketa parašyta labai atmestinai, atsakymai gana neaiškūs, kai kurie be logikos. Siūlyčiau kitą kartą perskaityti ką rašai, daugiau įdėti pastangų pildant anketą ir siekti savo užsibrėžtų tikslų.

ARMINASELEGY - trečias kartas nemeluoja? Ne veltui tikriausiai žmonės gyvenime taip sako. Užpildei tikrai neblogą anketą, į tuos klausimus, kur iš tiesų reikia išsamesnio atsakymo - tu nepatingėjai ir parašei. Kaip ir pats minėjai, tai prieš mėnesį bandei jau tapti Ginklų prekeivių direktoriumi, tačiau nesėkmingai. Džiaugiuosi, kad kryptingai sieki to, o ne pildai į visas pasitaikiusias atrankas. Blogiausia tai, kad po rinkimų nusivylei ir nuleidai rankas ir net nustojai žaisti SA-MP. Dabar tavo aktyvumas irgi nėra geras, daugiausiai pražaidei penktadienį, tai 37 minutės, o visur kitur - nuliukai. Tas iš karto mane atstumia, kadangi jeigu aktyviai nežaidi, tai kam tau to direktoriaus? Asmeniškai patariu, jeigu nori užimti kažkokį direktorių, tai turi pirma įdėti pastangų į tai, o dabar jų neįžvelgiu. Ačiū už dalyvavimą ir tikrai neblogą anketą.

TADASCRAZY - nu va, priėjau ir prie tavo anketos. Pamatęs tavo slapyvardį, iš karto pradedu mąstyti, jog esi amžinas nusikaltėlis, nors žiūrint į tavo patirties lentelę, tai tu visur po truputį pasiskirstai. Kalbant apie anketą, tai ji išties nebloga. Skaitant atsakymus, iš karto galiu susidaryti nuomonę, jog esi dirbęs ir turi nemažai patirties Ginklų prekeivių darbe. Pasisakei, jog nesupranti, kaip įmanoma kažką daryti be TeamSpeak programos ir net nesuvoki kaip įmanoma būtų vesti per darbo raciją kažkokią veiklą, o tavo požiūris visiškai sutampa su mano, tas yra tikrai manau gerai. Kalbant apie tavo kandidatavimą, tai iš visų išanalizavusių manau, kad jis yra stipriausias. Užpildęs anketą iš karto įsidarbinai į firmą, pradėjai darbuotis ir vežti ginklus. Manau, kad pildant į direktorių, toliau siekiant jo - to ir reikia? Visų rinkimų metu tu buvai aktyviausias bei praveždavai ginklų daugiausiai, tas tikrai duoda didelį pliusą tolimesniuose etapuose.

ERIKASRESPECT - iš karto užkliuvo akis už Skype kontaktų pateikimo. Taisyklėse nurodyta, jog turi būti spalva balta, o tu pateikei kažkokią tai pilką gal net. Neatidumas irgi mano rinkimuose kainuoja. Ginklų prekeivių darbe dar nesi dirbęs ir tai vienintelis darbas, kuriame esi nedirbęs iš darbų su pakvietimu. Tai kyla klausimas, kaip tu tada susipažinai su darbu? Kaip tu galėsi naudoti savo taktikas ir įvairias žinias, jeigu jų nėra? Nemanai, jog reikėtų ateiti į firmą pradžiai ir tik tada siekti pareigų? Kyla daug klaustukų su tavo kandidatavimu, nors iš tikrųjų jeigu turėtum patirties, ko ir reikalauju šiuose rinkimuose, kadangi čia yra nusikalstamas darbas - būtų kita kalba. O, šiaip man patiko, kad iš karto įsidarbinai į firmą, vežiojai karts nuo karto ginklus. Pati tavo anketa yra išties nebloga, galbūt kai kurie atsakymai ir nėra labai išsamūs, bet tikrai suprantami ir aiškūs. Didžiausias minusas, kaip ir minėjau - patirtis. Šį kartą rinkimuose tau ir pakišo koją.

JAYSCREAM - iš karto užpildęs, parašei man, jog nori įsidarbinti. Tačiau pradėjus rašinėtis, lyg apsigalvojai ir taip galiausiai neįsidarbinai. Tai likau nesuprastas, ar tu tikrai nori to direktoriaus, o jeigu atsakymas teigiamas, tai kodėl neįsidarbinai? Kalbant apie tavo parašytą anketą, tai patiko atsakymai ir pati anketa. Anketoje išdėstei viską suprantamai ir aiškiai. Patiko tavo ketinimai, jog nori, kad Ginklų prekeiviai ne tik vežiotų ginklus ar pardavinėtų, bet kartu ir užsiimtų labiau nelegalia veikla, tai yra grobimais. Mano nuomonė apie šį reikalą lygiai tokia pati kaip ir tavoji. Patiko taip pat, jog į firmos minusus įrašei ir tai, jog mažai iškvietimų ir darbas nėra pats populiarus. Tai manau, kad yra pagrindinis šios firmos minusas, kadangi daugelis tiesiog nusiperka ginklus iš ginklinių. Sprendimo būdas irgi galimas ir visai neblogas. Iš tikrųjų tavo kandidatavimas su tokia anketa - labai stiprus, tačiau tavo neįsidarbinimas į firmą, toks neapsisprendimas, man neleidžia tavęs praleisti toliau. Ačiū už tikrai gerą anketą ir linkiu sėkmės.

TOMASWTF - Anketa nėra analizuojama, pažeista taisyklė: „Draudžiama vienu metu kandidatuoti į skirtingas pareigas.“

AURIMASFROZEN - gana nepatyręs ginklų prekeivių firmoje, tačiau vadovavimo patirties turi iš anksčiau. Apie anketą šnekant, tai ji yra tikrai ganėtinai prasta, užpildyta sakyčiau greitai ir labai tokiu „buitšku“ žargonu, jei galima taip išsireikšti. Manau tokio tipo anketas rašant reiktų šiek tiek pakeisti pačią kalbos etiką, o ne pilti viską ką manai ir net neapmąstęs. Kalbant apie tavo kandidatavimą, tai didelis pliusas, jog iš karto įsidarbinai ir kibai į darbus kaip Tadas. Iš karto ėjai dirbti ir vežti ginklus, tas ir davė šiuose rinkimuose didžiausią pliusą. Kalbant apie tavo anketą, tai atsakant į klausimą apie Ginklų prekeivius, tu parašei, jog ten nėra jokių minusų, Tačiau galbūt manau trūksta ir tos patirties, kadangi Ginklų prekeivių darbe yra išties nemažai minusų ir iš naujo direktoriaus tikiuosi, kad juos jis pastebės ir sugebės sugalvoti alternatyvų, jog darbo minusų nebūtų ar būtų jie mažiau matomi. Taip pat anketoje patiko tavo pasitikėjimas savimi, manau, kad nusikalstamos firmos direktoriaus viena iš savybių tokia ir turėtų būti.

ARMABURBA - esi dažnas svečias šiuose rinkimuose, matosi, jog Ginklų prekeiviai yra tikrai prie širdies. Ginklų prekeivių patirties turi nemažai, taip pat užpildęs iš karto parašei man, jog priimčiau, tas vėlgi suteikia tau nemažą pliusą. Pildei ir vasaros pabaigoje į direktorių, tada tau nepasisekė ir užėmei antrąją vietą. Tuomet su draugu padirbai įrodymus ir nušalinai pirmos vietos nugalėtoją. Tai yra išties labai bjaurus nusižengimas, tačiau jau praėjo daugiau nei trys mėnesiai, todėl net neabejoju, jog pasimokei iš savo klaidų ir tai suvoki. Kalbant apie anketą, tai ji kaip ir praeitą kartą užpildyta labai trumpa, tas vėlgi duoda šiokį tokį minusą. Tiek kartų nepasisekę gauti direktoriaus, tačiau vis tiek atrodo nenuleidi rankų ir bandai, tačiau bandydamas tiek pastangų neįdedi, kiek norėtųsi iš tavęs. Nors tavo atsakymai konkretūs ir aiškūs, tačiau dar mane varžo tai, jog tu esi -cWa- klano vienas iš lyderių, o tai verčia galvoti, jog nori direktoriaus vien dėl to, jog tavo klanas turėtų ginklų. O, taip manau, kad neturėtų būti.

BLACKEVIL - dar vienas Ginklų prekeivių senbuvis. Taip pat ir -cWa- klano pavaduotojas. Pradedant iš karto apie anketą, tai ji yra išties nebloga, matosi, jog nepatingėta ir įdėta pastangų. Atsakymai aiškūs, kur reikia ir išsamūs. Taip pat esi buvęs ir Ginklų prekeivių pavaduotojas, todėl net neabejoju, jog turi nemažai patirties ir turėtum aiškią viziją ką daryti ir kaip padaryti firmą aktyvią. Patiko, kad daug kur paminėjai, kad tau būtų visi lygūs, tai jeigu dabar jau taip rašai, tai gal ir visiems klanams pardavinėtum ginklus ir netaikytum diskriminacijos? Taip pat tavo trys tikslai man labai patiko, ypač dėl pripažinimo sulaukimo. Manau, kad kiekvieno gero direktoriaus tikslas toks ir turėtų būti. Juk visi norime būti pripažinti bei įvertinti. Didžiausias minusas tavo yra tas, kad tu neįsidarbinai į firmą ir negalėjau stebėti tavęs. Nei kreipeisi į mane, nei man kažką rašei, tas ir yra labai blogai, tai mane verčia mąstyti, kad gal to direktoriaus ir nelabai nori? Dėl to šį kartą ir turiu pasakyti tau ne, nors anketa tikrai buvo nebloga. Ačiū už dalyvavimą.

DUFFSILVA - pažiūrėjus į anketą - ji išties atrodo įspūdingai, tačiau ar joje bus tiek pat kokybės, kiek kiekybės? Pradėjus analizuoti, supratau, jog esi naujokas ir tik neseniai atėjęs į serverį. Esi dirbęs tik dviejuose darbuose, o dabar sieki nusikalstamos grupuotės direktoriaus. Mano mąstymas toks, kad būtent į tokį direktorių šiek tiek ankstoka, kadangi net nesi pabandęs šios firmos, manai, jog galėtum apmokyti naujoką, ištaisyti firmos minusus, kurių turbūt nelabai ir žinai, kadangi parašei, jog minusas yra direktorius, tai jeigu tave išrinksiu, tu būsi minusas firmos? Šiaip anketos klausimai tikrai ne pagal amžių, atrodo brandūs, išsamūs ir verčiantis vietomis susimąstyti, tas tikrai mane džiugina. Šaunu, kad tokie žmonės ateina į projektą ir iš karto ryžtingai siekia, nes mano manymu - svarbiausia bandyti. Šiaip skaitant tavo anketą vis susiduriu su mintimi, gal tave išbandyti ir priimti į tolimesnius etapus, o gal dar anksti? Iš tiesų viena iš taisyklių ir buvo, kad būti susipažinus su šia firma, o tu to nesi padaręs. Būtų kiek nesąžininga, jeigu tave priimčiau į kitus etapus vien dėl tavo anketos, todėl šį kartą sakau ne, tačiau lauksiu tavęs rinkimuose, kai tu būsi labiau susipažinęs su pačiu projektu, o gal kažkuriuo ir darbu. Ačiū už tokią anketą ir įdėtas pastangas!
 

ggWWSKG.pngggWWSKG.pngggWWSKG.png
 

Į kitus etapus pateko tik trys žmonės, juos surašiau į lentelę, kad galėčiau sąžiningai išanalizuoti ir nuspręsti, kuris yra geriausias.

geriausias iš trijų, vidurinis iš trijų, prasčiausias iš trijų.

JNnmS0e.png


ggWWSKG.pngggWWSKG.pngggWWSKG.png
 

2 ETAPAS - TEAMSPEAK3 POKALBIS

AURIMASFROZEN - buvo įdomu surizikuoti ir tave pasikviesti trumpam pokalbiui TeamSpeak3 programoje. Tau uždaviui apie dešimt klausimų, kurie man buvo įdomus tiek iš anketos, tiek iš Ginklų prekeivių darbo subtilybių. Į klausimus atsakei išties labai neišsamiai, po kelis žodžius, galbūt dėl to, kad atrodei išties šiek tiek išsigandęs ir tas pasitikėjimas, koks buvo tavo anketoje - kažkur išgaravo. Nelabai patiko, kad kokia rangų sistema būtų, tu atsakei, jog reikėtų pildyti forumą ir reikėtų kelti ridą ir kitais būdais. Užstrigo būtent labai tas, kad ridą kelti. Juk čia ne taksi darbas, manau, kad prioritetus reikėtų taikyti kitaip, o tu būtent labai tai pabrėžei. Šiaip, patiko, kad paklausus apie idėjas, tu net atsidarei savo kažkokius užrašus, kur surašytos idėjos, tai smagu, kad kai kažką sugalvoji - užsirašai. Šiaip apibendrinant pokalbį, tai jis trumpiausias turbūt buvo ir atsakymai išties buvo prasčiausi, lyginant su tavo konkurentais. Galbūt ir patirties trūkumas padarė įtakos kai kuriems atsakymų sakymams. Lyginant su kitais kandidatais, manau, kad tavo kandidatavimas buvo kur kas prastesnis, todėl nusprendžiau, jog dar ne laikas tau tolimesniam etapui. Linkiu nepasiduoti, siekti užsibrėžtų tikslų ir bandyti kitą kartą, didelis ačiū už dalyvavimą.

TADASCRAZY - tu kalbėjai sekantis po Frozen'o. Tau taip pat buvo užduota apie 10 klausimų, kurie kai kurie buvo panašūs kaip ir Frozenui, tačiau kai kurie buvo ir iš tavo anketos, kur kilo klausimų. Tavo atsakymai į mano klausimus buvo labai išsamūs ir aiškūs, tu atrodo, lyg užsivedęs buvai ir galėjai šnekėti ir šnekėti apie vieną dalyką su manimi kokią valandą. Tas labai džiugina, kadangi turi tikrai daug minčių. Pokalbio metu buvai atsipalaidavęs, kalbėjai rimtai ir tas turbūt tau padėjo išlieti visas mintis ir atsakyti tikslingai į užduotą klausimą. Minėjai man per pokalbį, jog buvai direktoriumi ir norėjau išgirsti daugiau, kaip sekėsi. Didelį minusą pakišo tai, kad jau esi buvęs direktoriumi ir išbuvai tikrai ganėtinai trumpai, tas mane ir pristabdo, kadangi tau jau šansas buvo duotas ir juo nepasinaudojai, tačiau galbūt dabar viskas pasikeitė, juk tai buvo daugiau nei prieš pusė metų. Daug minčių kyla, tačiau labai gerai, kad turi daug patirties Ginklų prekeivių darbe, tai parodė ir tavo visų minusų ir subtilybių žinojimas apie Ginklų prekeivius. Po pokalbio net nemąstęs nusprendžiau, jog tu tikrai gali pakliūti į kitą etapą ir bandyti toliau kandidatuoti į Ginklų prekeivių direktorius.

ARMABURBA - na ir paskutinis kandidatas, kuriam suteikiau šansą dar kartą įrodyti, kad jis vertas šio direktoriaus. Pasikvietus pasikalbėti, uždaviau taip pat dešimt maždaug klausimų, kurie buvo daugmaž panašūs kaip ir kitų kandidatų, tačiau pokalbyje daugiausiai akcentavau jo dabartinį klaną ir kas būtų, jeigu jis taptų direktoriumi. O, kai uždaviau klausimą ar nori gauti direktorių dėl to, jog jo klanas turėtų Ginklų prekeivius ir ginklus gautų pigiau, tai jis atsakė, kad ir dėl to. Tas mane iš karto nuliūdino, tačiau taip pat minėjo, kad stengtųsi visiems klanams suteikti lygias teisęs ir stengtųsi su visais sutarti. Galbūt tai ir yra tiesos, nors vis tiek esu linkęs tikėti, kad pagrindas būtų tavo klanas. Kalbant apie tavo atsakymus, tai jie buvo panašūs į Tado, išties labai išsamūs ir kaip pats minėjai, gali kalbėti ir kalbėti. Smagu, kad turi daug minčių, tačiau paklausus apie idėjas, sakei, kad jų turi daug, bet dabar nesugalvoji. Tai, jeigu turi, tai kaip tu gali nesugalvoti? Tave lyginau su Aurimu ir dėjau pliusus ir minusus, kaip lentelėje ir matome, tu turi daugiau ir patirties ir tavo aktyvumas didesnis, tu ir pasirodei kur kas drąsiau ir geriau TeamSpeak apklausoje, todėl nusprendžiau į tolimesnį etapą praleisti būtent tave.
 

ggWWSKG.pngggWWSKG.pngggWWSKG.png
 

3 ETAPAS - PRAKTIKOS VEDIMAS

Praktikai buvo skirta 30 minučių. Kandidatas turėjo pravesti veiklą, kurioje netruktų veiksmo, todėl norėjau, jog būtų kažkokie susišaudymai ar grobimai. Praktikoje dalyvavo 10 dalyvių.

ARMABURBA - Arma pirmasis vedė savo praktiką. Visi susirinkome prie sienos, į TeamSpeak ir prasidėjo praktika. Susėdome visi į 3 Ginklų prekeivių furgonus ir važiavome į ginklų sandėlį pasikrauti dėžių. Pasikrovę dėžes, važiavome link Ginklų prekeivių bazės. Pravažiavus pasienį, prie tilto link FortCarson pasitiko ir teisėsauga, kuri sutrukdė ir įvyko susišaudymas. Teisėsaugai pavyko pavogti net du furgonus, o Ginklų prekeiviai sugebėjo pravežti vos vieną. Visi susirinkę į bazę iškrovėme ir skubėjome į į menų salę „Cobra“. Ten įvyko šturmas, nors tik teisėsauga jį gali daryti, tai labai sutrikdė, jog kandidatas nežino taisyklių. Teisėsaugai atvažiavus, per du puolimus sugebėjo išvalyti. Tuomet lyg jau rinkomės į Ginklų prekeivių bazę ir teisėsauga padarė šturmą. Tuomet ir prasidėjo Armos pokštai. Arma pradėjo sakyti TeamSpeak, kad pas jį visi teleportuotųsi, kad atkeldinėtų Ginklų prekeivius. Pats šturmo metu padarė /tpdarbas, nors tai taisyklės draudžia. Praktikos trukmė buvo 30 minučių, tačiau laikas buvo neapskaičiuotas ir vyko maždaug 40 minučių. Pati praktika gal būtų ir nebloga, tačiau buvo daug nesusipratimų ir akivaizdus taisyklių nežinojimas, todėl tai didelis minusas.

TADASCRAZY - na va, paskutinis kandidatas, kuris vedė praktiką. Visi susirinkome prie sienos, susirinkome ir į TeamSpeak programą. Iš karto patiko, jog buvo panaudota komanda, kurią turėjo jis ir išdalino visiems ginklus, taip pat padalino ir narkotikų. Įsėdome į du furgonus, kadangi trečio nebuvo ir nuvažiavome vėlgi į ginklų sandėlį pasikrauti ginklų. Pasikrovę ginklus, važiavome iškrauti. Viskas vyko ganėtinai sklandžiai, tik TeamSpeak kanale žmonės buvo išties nelabai valdomi, buvo daug šnekėjimų apie pašalinius dalykus, tačiau tai žaidimas, gal to žaidėjams ir reikia? Realiai būtų geriau, jog tvarkos būtų daugiau, tačiau ginklų siunta puikiai pavyko ir trukdė tik keli teisėsaugininkai, tačiau šimtu procentų viskas buvo pravežta ir iškrauta. Tuomet kažkaip labai delsdami praktikos duotą laiką, ketinome važiuoti kažkur padaryti susišaudymą. Vėl Tadas padalino visiems narkotikų, kam reikėjo ir ginklų ir važiavome į policijos departamentą. Čia ir vėl kaip ir Arma, parašė, jog darome šturmą ir taip pažeidė taisykles, tačiau kitą skelbimą iš karto pasitaisė. Visas susišaudymas būtų vykęs ilgiau, jeigu nebūtų tiek ilgai viskas daroma, daug laiko išties išvaisyta buvo veltui. Praktika buvo baigta dviems minutėms praėjus ir buvo išdalintos premijos dalyvavusiems.


ggWWSKG.pngggWWSKG.pngggWWSKG.png
 

GALUTINIS SPRENDIMAS, KAS TAPO NAUJUOJU DIREKTORIUMI?!

Kalbant apie abu kandidatus, tai išties galiu drąsiai teigti, jog yra tikri nusikaltėliai, kurie turi sukaupę tikrai didelį patirties bagažą. Abu buvo prisidirbę anksčiau, taip pat abu yra buvę Ginklų prekeivių direktoriai, nors ir trumpai, tačiau buvę. Arma_Burba anketa užpildyta buvo išties ant greitų, taip pat TeamSpeak pokalbis buvo lygiavertis su Tadas_Crazy, o praktika būtų gal buvus net geresnė, tačiau tie akivaizdūs ir šiurkštūs taisyklių pažeidimai suteikė didelį minusą kandidatavime. Tadas jau yra buvęs direktorius, išbuvo trumpai ir nuvylė DPi atstovą, tačiau šiuose rinkimuose matome, jog jis akivaizdžiai yra stipresnis ir pranašesnis tiek pateikta anketa, tiek praktika. Vertinu dabartį, ne ateitį, reikėjo padaryti viską geriausią dabar, Tadas taip ir padarė, o Armai šiek tiek pritrūko. Dedu visas viltis ir tikiuosi, kad šis mano sprendimas yra teisingas, tad sveikinu tave tapus naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi!

congrats GIF

 

Redaguota nario Einaras_Bmw
  • Patinka 19
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nesveikinu. @Arma_Burba pasiseks kitą kart zuiki

Jkj, abu draugeliai, šį kartą kreizis paėmė, ir gerai. Laikyk seniuk

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu bbž ką

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių. Linkiu sėkmės, ir tikimės direktorius aktyvus bus 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

manuo kalte kad buvai afk vysad meh svkn

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Omg, va čia tai analizė :O(likau išsižiojęs kokias geras 2min) Beje, sveikinu TADAI, linkiu visokeriopos sėkmės būnant šiuo direktoriumi. 

  • Patinka 1
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu crazy su direktoriaus kede :D, laikyk ilgai seniukai ;), si karta burba nepasiseke, kita karta pasiseks gl :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žėk kad gunu butu :)Sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Crazy, bet vistiek sukaposim, tai sekmės dar palinkėsiu 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sekmės Tadai ;)

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu. O i analize ideta daug darbo dekui uz suteikta sansa

  • Ačiū! 1
  • Haha 1
  • Liūdnas 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, sėkmės pareigose :) analizė puikiai parašyta, įdėta daug pastangų ir labai viskas aiškiai matos kas kur klydo, dėkui už pateiktas klaidas, kadangi iš jų mokomasi. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pirmiausia sveikinu su pirmąją analizę DPi pareigose, @Einaras_Bmw.

Temos pavadinimas prasidėjo klausiamuoju sakiniu, todėl susidariau nuomonę, kad tu nori jog tavo turinį perskaitytų nuo pradžios iki galo arba bandytų ieškoti direktoriaus tarp eilučių. Hm, manau tau vienokiu ar kitokiu atvėju pavyko sudominti temos lankytoją ir „priversti“ jį bent perskaityti tuos kelis sakinukus. O, tai manau yra labai svarbu ir sunku padaryti šiuo laiku. 

Su savotišku turinio pagražimu eilinį sykį neprašoviai ir pataikiai tiesiai į dešimtuką, pamaloninai mano akį. Atrodo elementariausi dalykai gali sukelti pasitenkinimą kito žmogaus darbu. 

P. S labai patiko tie GIF'sai. 

Tai tiek apie tavo pirmają analizę su šiomis pareigomis. Blynas manau neprisvilo ir laukiu nesulaukiu naujosios analizės. 

Beje sveikinu @Tadas_Crazy su direktoriumi, tikuosi Einaro atžvilgiu tu esi geras pasirinkimas ir gebėsi toliau vygdyti savo pareigą, sėkmės pareigose. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktorium Crazy :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su šiuo postu, ir linkiu Sėkmės pareigose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai direktoriui, sekmės su firmą.

Einarai, puiki analizė. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktoriumi, linkiu sėkmės, o analizė nuostabi, iš visų matytų analizių šitą man asmeniškai labiausiai patiko :OOO

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...