Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Steve_Brandy

Peikiu Taxi direktoriu Sim_Gint

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis:Tom_Hardy
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis:Sim_Gint 
3. Jūsų kaltinimai:Jis mane šendien prijeme per atranka i taxi ir buvo veikla mes vazevom KITAS DARBUOTOJAS RODE TRASA ir as zejau kokius skinus turiu jis man pasake persirengti rengiausi ne ta skina pasirinkau ir norejau vel persisrengt jis jau ismete mane ir nieko nespejau net nesuprates iskarto is darbo ismete del tokio daliko.  
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:Vaizdines neturiu Nes nezinojau kad reiks buciau pasidares bet gali pazet vistiek atranka turejo pildit jis kad i darba prijeme ir uz ka ismete. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, nuo to laiko kai tave priėmiau į darbą išsidirbinėjai. Per veiklą darei nesamonęs, norėjai susprogdinti automobilį. O dėl to ispėjimo tai va, video: 

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tai netgi tavo video matosi kaip tu viska greit darei tiesiog as veiklos nieko netrugziau zejau ar veike skinai nusipirkti o tu iskart ismetei is darbo tai kaip suprast ir ant galo per tem speka pradejei saukt saudot visi Tom_Hardi ir visi pradejo sauditi isvien video matosi ar taip turi elgtis direktorius jei manes nemegai tai taip ir reikejo sakit o ne taip elgtis tiesiog uz toki dalika ismest is darbo tai nesuprantu juk viskas normalei buciau uzsidejas atgal ta skina niekam netrugziau o va kad kiti saudosi vienas i kita per veikla tai tu nieko nesakai o as va patikrinau skina tu iskart is darbo ismetei tai kaip supras Sim tave ka? Manau nors Einaras darbo sutarti nuiims nes taip elgtis sim negalimanieko as blogo jug nepadariau. Ir cia tokio nieko nebuvo baisaus kad iskart mest is darbo tiesiog tu viska per greit padariai kodel tu pavizdziuj tie kur saude per tavo video neispejei juk va jie tai tikrai trugdo as tiesiog skina patikrinau tu iskart is darbo ismetei nu nesuprantu taves

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Papeikimas atmestas, nes:

  1. Direktorius įkėlė vaido įrašą ir paaiškino situaciją, kadangi tuo metu vyko treniruotė ir direktorius Jums liepė pasikeisti į darbo aprangą, o Jūs ne tai, kad jo klausytumėte, tai pradėjote dar kitų darbų aprangas dėliotis ir tokiu būdu neklausėte darbo valdžios. Manau, jog čia nebuvo pagrindas išmesti už tą aprangos keitimą, o už tai, jog neklausėte direktoriaus. Tačiau šioje situacijoje, vietoj direktoriaus taip pasielgęs nebūčiau, galbūt būtų užtekę kokių 2 įspėjimų, tačiau Jis daro sprendimus ir sprendžia kaip griežtai bausti savo darbuotojus, šiuo atveju taisyklių pažeistų neįžvelgiu.
  2. Nepateikėte papeikime jokių įrodymų, kad direktorius Jus būtų išmetęs.

 

prieš 14 minutes(-čių), Steve_Brandy rašė:

Manau nors Einaras darbo sutarti nuiims

Ne.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...