Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Naujasis Las-Venturo generalinis komisaras jau čia!

Rekomenduoti pranešimai

Or1J5UW.png

Šie rinkimai vyko kiek kitaip nei įprastai. Nei vienas žaidėjas negalėjo matyti kitų kandidatų, būtent tam, kad išlaikyti intrigą. Norėjau padaryti taip, kad iki dabar, kol dar čia skaitote, nežinotumėte kas yra kandidatai. Tačiau kalbant apie pačius rinkimus, tai trys asmenys, tai: Jeo_Vega, Erikas_Respect bei Felipe_Sanchez. Rinkimai susidėjo iš anketos pateikimo, veiklos serveryje, kur asmeniškai aš stebėjau kiekvieną užpildžiusį kandidatą bei apklausos TeamSpeak. Tokiu būdu stengiausi išsirinkti geriausią variantą iš galimų, o ar pavyko - pažiūrėsime visi kartu. Beje, analizėje kandidatai nėra surašyti pagal slapyvardžius žaidime, o užšifruoti, taip pat tik skaitydami kandidatų aprašymus galėsite sužinoti kas tapo naujuoju direktoriumi!

JYiZIYc.gif
 

5SRyh2z.png

JYiZIYc.gif
 

TGaxU15.png

Pirmasis, kuris pateikei anketą ir sakyčiau, kad gana greitai. Sprendžiant iš patirties kiekio, tai esi gana naujas žaidėjas, turi apie du šimtus tūkstančių, tačiau jau esi patyręs teisėsaugoje. Iš tavo veiklos teisėsaugoje, akivaizdu, jog tau čia patinka ir esi savo vietoje. Dirbai pas praeitą Spec. Pajėgų direktorių, taip pat ir Policijoje, kadangi buvai paskutinis Policijos direktoriaus pavaduotojas. Kalbant apie tavo darbą Policijoje, tai nepasakyčiau, kad buvo itin ryškus ir nemanau, kad įdėjai visą save į šią firmą, kadangi firma nebuvo itin aktyvi. Tačiau anketoje įvardijai taikliai buvusio direktoriaus pliusus ir minusus, žinai vietas, kurias reikėtų keisti ir tobulinti, tad tai tau suteikia didelį pliusą, kadangi jau įvardijai ką veiktum tik gavęs direktorių. Anketa nėra labai išsami ar plati, tačiau į klausimus atsakyta, kai kuriose vietose galbūt norėtųsi daugiau, tačiau viską ko reikės, dar pasiklausiu tavęs TeamSpeak pokalbyje. Sakei apie savo charakterį, jog esi drovus ir iš savęs pridėčiau, tai nepasitikėjimas savo jėgomis. Taip pat anketoje ne kartą pabrėžei, jog TeamSpeak naudotum visada, o tas teisėsaugoje tikrai yra būtina. Tačiau nėra viskas taip gražu, kaip atrodo. Nors rinkimai ir slapti, tačiau tu palikai firmą ir išėjai į Spec. Pajėgų firmą dirbti, tai kyla klausimas, ar tu atsisakai savo kandidatavimo? Taip pat kyla abejonių ir dėl tavo direktoriavimo galimybės, galbūt tu ir būtum geras direktorius, kadangi buvai ir pavaduotojas, tačiau kodėl tuomet neparodei viską, ką gali? Tokie ir panašūs klausimai labai baugina mane, tačiau kaip kandidatas, manau, jog turi didesnį pliusą, nes jau buvai pavaduotojas. Būtent dėl šių visų klausimų, nusprendžiau, jog bent jau TeamSpeak apklausa yra privaloma ir viską išsiaiškinsiu būtent joje.

Pasikviečiau tave į TeamSpeak kanalą, kur ir išsiklausinėjau visko, kas buvo man neaišku. Lyginant pokalbį su anketa, tai tikrai stipriai skyrėsi. Kalbant pasirodei kur kas drąsesnis ir atsakinėjai aiškiai ir išsamiai. Supratau daug esminių dalykų, kurie tau neleido būti geru pavaduotoju, taip pat supratau, kodėl neinvestavai viso savęs į firmą, jog ji būtų aktyvi. Iš tikrųjų šis pokalbis tau suteikia šiuose rinkimuose tikrai didelį pliusą. 

 

JYiZIYc.gif

 

dr41XQM.png

Atvirai šnekant, tai tikėjausi pamatyti tavo anketą šiuose rinkimuose. Tavęs kitose firmose, išskyrus teisėsaugos net neįsivaizduoju. Esi daugybę kartų buvęs įvairių teisėsaugos darbų direktorius bei pavaduotojas, apie teisėsaugą išmanai viską ir patirties bagažą susikaupęs turi nemažą. Tačiau vėlgi kyla klausimas, ar dar motyvacijos turi? Ar sugalvotum ir įneštum dar kažką naujo, ar neesi išsisėmęs, juk tiek kartų būta direktoriumi.. Paskutinį kartą berods direktoriumi buvai Balandžio mėnesį, iš tikrųjų laiko praeita nemažai, galbūt ir motyvacijos tos atsirado, tačiau o kaip su laiku? Per visą savaitę praleidai labai mažai, pats teigei jog buvai neaktyvume, tačiau ne tik šią savaitę, bet ir kitas tavęs nepastebėdavau labai. Kiek žinau šiuo metu gyveni ne Lietuvoje, galbūt ir dirbi, tai klausimas ar visgi turėsi pakankamai laiko dalyvauti įvairiuose veiksmuose ir išlaikyti aktyvią Policijos firmą. Anketoje atsakymai konkretūs, tačiau kur reikia - išsiplėsta. Tačiau tavo idėja, kurią parašei - tai atrodo kiek kvailoka. Juk ir dabar vyksta tos treniruotės, gal nėra labai dažnai, bet karts nuo karto įvyksta. Čia nėra kažkokia idėja, čia jau esamas dalykas, tik galbūt tai reiktų aktyviau naudoti. Patiko, kad išsamiai parašei, kaip mokintum darbuotojus, ką darytum ir kaip juos užimtum, kad darbas būtų kuo įdomesnis. Taip pat patiko ir darbuotojų rinkimo metodika, kadangi pabrėžei kokybę ir aiškiai žinai, kokių darbuotojų nori ir kiek jų surinktum į savo firmą. Kaip ir pirmojo kandidato, taip ir tavo kandidatavime kyla daug klaustukų ir yra baimė, jog nebūsi aktyvus ir apleisi firmą, kadangi teisėsaugoje reikia itin aktyvaus žmogaus. 

Tave taip pat pasikviečiau į TeamSpeak pokalbį, kuriame ir pasišnekėjome. Tavo pokalbis buvo paremtas palyginimais, kadangi turi daug patirties, todėl akivaizdžiai matosi, kad turi viziją. Išsiklausinėjau tavęs visų dalykų, kurie mane neramina, nors ir šnekėjai tikrai įtikinamai, bet galbūt neįtikinai visu šimtu procentų. Nelabai patinka, kad tu nesilankai taip aktyviai žaidime, kaip kiti tavo konkurentai. Galbūt ir tiesą sakai, kad tavo aktyvumas bus tikrai geras, kai turėsi pareigas, tačiau manau, jeigu taip mėgsti šį žaidimą, tai turėtum žaisti bent jau reguliariai. Nežinau, bet rinkdamasis tave, žinau, kad rizikuosiu: būsi arba labai geras ir tikrai nenuvilsi, tačiau gali nutikti ir taip, kad būsi neaktyvus ir teks nusivilti. Visgi aš puikiai suvokiu, jog tu esi suaugęs jau žmogus, turi savo gyvenimą ir dirbi šešias dienas per savaitę. Teisėsaugos direktoriui laiko reikia skirti tikrai daug, ar tu visada norėsi po darbo jungtis į žaidimą - aš bent jau nemanau, nebent pirmąją savaitę. Pasikalbėjus, išties šiek tiek įtikinai, sakei, jog tikrai sugebėsi, tačiau aš linkęs abejoti, o galbūt rinktis saugesnį variantą. Tačiau pokalbis tikrai praėjo gerai, jis tau suteikė tikrai didesnį pliusą nei minusą.

 

JYiZIYc.gif

 

Y9foIQ3.png

Patirtimi trečiąjį kandidatą galima lyginti su pirmuoju, kadangi esate beveik lygiaverčiai, kurie ištikimi teisėsaugai, tačiau neturintys tiek daug patirties, tačiau klausimas ar ji visada yra gerai. Patirtis yra įgyjama, svarbu, jog būtų motyvacija, todėl ir pažiūrėsime ar tu jos turi. Anketą pateikei trečias, akivaizdu, jog pasistengei, kadangi atsakei labai išsamiai į visus klausimus. Iš karto labai išsamiai, sakyčiau net istoriją parašei apie savo vadovavimą. Kiek supratau, jau esi buvęs Spec. Pajėgų direktorius, tačiau dėl nelaimės šeimoje buvai nušalintas po trijų dienų. Galbūt ir suprantama bei pateisinama priežastis, taip pat pasakojai apie savo patirtį teisėsaugoje, o buvusio Policijos direktoriaus slapyvardį net užmiršai. Taip pat daug kartų anketoje paminėjai Spec. Pajėgų direktorių, galbūt dabar ir suprantu, kodėl konfliktą sukėlei, kai neleidau visiems kandidatuoti į Spec. Pajėgų direktorių. Taip pat kyla klausimas, kodėl nesieki Spec. Pajėgų direktoriaus, jeigu tau tas darbas prie širdies labiau, ar man tik taip pasirodė? Anketą išvis skaityti buvo labai sunku, kadangi prirašei daug, tačiau gramatinių ir rašybos klaidų nesitikrinai ir netaisei, o jų išties nemažai ir tas anketos skaitymas pasidarė tikrai labai sunkus. Kalbant apie praeito direktoriaus minusus ir pliusus, tai įvardijai gana tiksliai, tačiau paminėjai, jog jis išgirsdavo ir taisydavosi, deja tačiau to nebuvo, jis išgirsdavo tik tą akimirką. Šiaip patiko, jog turi tam tikrą idėją, galbūt ji nėra labai unikali, tačiau dar šiame serveryje nemačiau, kad kažkas naudotų, tai kvalifikaciją. Taip pat matosi, jog motyvacijos yra, tačiau tavęs nelabai pastebėjau serveryje, galbūt veiksmuose ir dalyvauji, tačiau nieko daugiau, TeamSpeak bendravimo išvis neįžvelgiau. Skaitant tavo anketą, kuo toliau, tuo labiau darėsi sunku, čia kaip mokytojos skaito sunkų raštą, tai tas pats su tavo anketa. Pasikartosiu, tačiau atrodo lyg stengeisi rašyti tą anketą, tačiau klaidų vos ne kiekviename sakinyje, tas net šiek tiek liūdina. Išties matau tavo kandidatavimą toliau, sakyčiau jei ne klaidos, anketa būtų tikrai labai gera. Didžiausią baimę man kelia tai, kad nepastebėjau visiškai tavęs, nelabai sugebėjai atsiskleisti, tačiau viską nulems TeamSpeak apklausa.

Iš pat pradžių, prisijungti ir pasikalbėti su tavim - buvo tikras iššūkis. Tačiau paskui pasirinkome „Discord“ programą. Atsakinėjai į klausimus labai trumpai, atrodei sukaustytas ir sunku buvo ištraukti iš tavęs atsakymus. Labai nepatinka tas, kad tu tikrai mažai šneki TeamSpeak'e, o tai yra gana sudėtinga, kadangi teisėsaugos direktoriui tai reikės daryti kiekvieną dieną.. Taip pat sunku buvo su tavim apie devintą valandą jau ir susisiekti pasišnekėti TeamSpeak'e, tai nežinau kokios priežastys, tačiau tai tikrai gana nuvylė. Šiaip matosi, kad tos motyvacijos turi, pastangų įdėjai, tačiau vis tiek lyginant su tavo varžovais, akivaizdžiai matosi skirtumas tarp jų ir tavęs. Ir viršuje pateiktoje lentelėje galime išvysti, jog beveik visur esi geltonai pažymėtas, toks visiškas viduriukas.. Tau dar tikrai trūksta tos patirties, galbūt reikėtų pavaduotojo, o gal tiesiog labiau atsiskleisti ir būti aktyviu teisėsaugininku, kad pastebėčiau ne tik aš. Atrodo, lyg ir dalyvauji teisėsaugos veiksmuose, tačiau tyli ir nešneki, lyg esi nematomas. Tai tikram teisėsaugos vadovui būtų sudėtinga, o ir lyginant su tavo kandidatais jie kur kas stipresni. Siūlyčiau tapti drąsesniu ir daugiau bendrauti bei taip atskleisti save, o pareigos ateis pačios. Ačiū už gerą kandidatavimą, tačiau ne šį kartą - apgailestauju.

 

JYiZIYc.gif

 

boom boom drums GIF by HiSmileTeeth

KAS TAPO NAUJUOJU DIREKTORIUMI?!

Po įtempto savaitgalio, manau, kad radau tinkamą variantą, kuris ir taps Policijos direktoriumi. Pirmasis kandidatas neturi ypatingai daug patirties, tačiau pokalbis įrodė, kad motyvacijos yra, o visų savo užsibrėžtų tikslų dar nepavyko įveikti. Tačiau vos ne lygiavertis kandidatas, ilgalaikis teisėsaugininkas ir žmogus, kuris geriau nei bet kas kitas išmano teisėsaugą  - antrasis kandidatas. Jie abu yra stiprūs kandidatai, galbūt net antrasis kandidatas būtų stipresnis, tačiau viską kiša jo aktyvumas ir mažas pražaidimas, lyginant su pirmuoju kandidatu. Lentelė bei visi rinkimai įrodė, kad pirmasis kandidatas yra pranašesnis už antrąjį, nors ir jie abu panašūs, tačiau esu įsitikinęs, kad pirmasis kandidatas kur kas turi daugiau motyvacijos ir idėjų, o antrasis kandidatas jau yra buvęs direktorius, taip pat projekte nežaidžia itin aktyviai kaip pirmasis. Būtų kiek nesąžininga, jeigu gautų direktorių tas, kuris nėra itin aktyvus ir pradėjo intensyviau žaisti rinkimams prasidėjus. Galbūt buvo tas ir neaktyvumas, tačiau sprendžiu dabar ir čia, pagal viską yra pranašesnis pirmas kandidatas, todėl jį ir sveikinu tapus naujuoju Policijos direktoriumi! Didelis ačiū už gerą kandidatavimą antrajam kandidatui!

O, šiaip, kurie tingi skaityt, tai direktorius Erikas_Respect

    Jeigu jūs nesuprantate, kas yra „Pirmasis, Antrasis ir Trečiasis kandidatai“, skaitykite viršuje įžangą! 
    Kandidatų anketas galėsite perskaityti nuo analizės paskelbimo per 24 valandas!
 

Redaguota nario Einaras_Bmw
  • Patinka 7
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Liepsnos analizės geresnės, just saying. labai daug teksto. swkn jei yra ką sveikint.
@Liepsna_Fire❤️

Redaguota nario Jason_White
TOSHA DUODI UNBANA
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinikai direktoriui. Sekmės.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nežinau kas čia gavo ta direktorių bet anyway, sveikinu ir stenkis nenuvilti Einaro ;) 

  • Patinka 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Su gimtadieniu. Juokauju, sveikinu krč draugai visus, bus mėsos padaužyt daba

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam Direktoriui!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam direktoriui!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Erikai nenuvilk Einaro :) 

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių su pareigomis ,tikiuosi nenuvils šis žmogus ,kurio vardas prasideda iš "E" raidės. :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Mode_Wtf rašė:

Sveikinu Erikai nenuvilk Einaro :) 

Sveikinimai, oficialiai pirmasis išrišai naująjį direktorių :D 

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį drk sėkmės darbuose

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu ir sekmes pareiguose :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Eriką Respect gavus direktoriaus kėdę, įdomu bus pažiūrėti ar gali 42dmg ShotGun žalos serveryje surinkti normalią komandą kuri į vienus vartus spardytų klaniškius, kaip darė Dyglas, ar būsi kaip praeitas direktorius kuris neparodys nieko gero. Sėkmės tau!

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai tau, Erikai. Viliuosi, jog surinksi produktyvią milicijos komandą. ^_^

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aš vienas neradau tai kas gi tas direktorius? Na bet vistiek sveikinu :D 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 54 minutes(-čių), Rytis_Gta rašė:

Aš vienas neradau tai kas gi tas direktorius? Na bet vistiek sveikinu :D 

Galbūt neskaitei analizės, todėl ir neradai ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu direktorių. Pažiurejus į lentele jau galima buvo suprasti pagal xp kur kuris kandidatas. :D reikėjo nerašyti išvis manau V_P būtų buve įdomiau ieškoti kas tapo. :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, ateisim pasidarbuot

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...