Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Laurynas_Joma

Streikas - ar dėstytojams tai yra naudinga?

Rekomenduoti pranešimai

Jau gana ilgai mokytojai streikuoja dėl mažų algų ir t.t. Jie bando kažką pakeisti ir atkreipti į save dėmesį  ir galiu tiesiai šviesiai pasakyti ,kad jiems gana neblogai sekasi. Apie ką aš kalbu, ministras pirmininkas yra arogantiškas žmogus ,kuris stipriai laikosi savo žodžio, tačiau toks didelis noras ir didelis žmonių skaičius anskčiau ar vėliau privers nusileisti ant žemės ir pakeisti savo nuomonę. Mokiniai galvoja ,kad "o kaip gerai papildomos atostogos, labai gerai ,kad jie streikuoja", visiškai ne, žinoma dabar daugelis manęs nepalaiko ,tačiau kai grįžę juos prispaus mokytojai įvairiausiais atsiskaitymais ,tada supras ,kad geriau buvo pasėdėti mokykloje ir praleisti laiką prasmingai su draugais.

Ar mokytojai kažko pasieks? Manau ,kad taip ,nes kolkas mokytojai niekur nebando pasitraukti ir su kiekviena diena jų daugėja, o tai manau vėliau ar anksčiau pakeis ministro pirmininko nuomonę ar jis to norės, ar ne.

Skatinu visus čia pareikšti nuomonę ,nes iš dalies ,tai liečia VISUS.

:)

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tie, kurie streikuoja, taip pasieks bent minimalų progresą, tačiau yra mokyklų kurios tiesiog nekreipia i tai dėmesio ir nestreikuoja, iš šalies atrodo jog jiems viskas gerai, algos patenkinamos, darbo sąlygos geros, tai kodėl jie turėtų streikuoti? Tačiau galbūt priežastis yra bijojimas prarasti darbą? Nes visgi mokytojo vietą visvien kažkas užimtų. Kalbant apie streikuojančias mokymo įstaigas, ir aktyviai dalyvaujančias, jos tikrai pasieks ko nori, tačiau tam reikės laiko.. Na o mokiniai kurie streiką laiko,, atostogomis" viliuosi jog susipras kad tai jiems ne į naudą, vistiek reikia mokslą vystyti ir mokintis savarankiškai, bet išties pagalvojus ar tokių pavyzdingų mokinių daug, ir ar yra tokių išvis? 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taigi perskaičiau ir pagalvojau reikia atsakyti čia. Visu pirma streikas? Tikrai palaikau mokytojus kurie streikuoja, nes atlyginimas jų yra tikrai žemas. Kalbant apie tai kokius mokinius jiems dažnai tenka mokyti, kiek turi susilaikyti mokytojai prieš blogus mokinius. O taip dėl įdomumo buvau kalbėjas su vienu mokytoju, paklausus kodėl jis nestreikuoja jo atsakymas buvo: Nėra naudos streikuoti šiuo metu, pats pora metų streikuose buvau pasiekėm didesnio atlyginimo, o tas pamokas kurias praleidi streikuodamas reikia visas pravesti vistiek, kadangi valandos mokymo turi praeiti. Taigi kurie galvoja kad streikas jiems atostogos, galbūt taip dabar atostogos, o vėliau jums reiks tas pamokas atsedėti, kadangi nustatytas pamokų kiekis turi būti atliktas.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pačių mokytojų problemos, jei mažas atlyginimas - tegul keičia profesija ir vsio rami galva

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...