Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Išrinktas ilgų atstumų veteranas!

Rekomenduoti pranešimai

Ioc2tZK.png

Prieš šventes netikėtai buvo nušalintas Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius Rokas_Venta, o dabar atėjo laikas rašyti analizę ir spręsti kas pakeis jo kėdę. Į Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorių šį kartą nusprendė išbandyti savo šansus net 9 asmenys. Rinkimuose visi kandidatai buvo labai panašūs, tačiau pradėjus analizuoti kiekvieną - pradėjo aiškėti ir pagrindiniai bei galimi kandidatai, kurie gali tęsti savo kandidatavimą ir kituose etapuose, deja kitų baigėsi ties pirmu etapu. Nusprendžiau, kad nebespėsiu surengti praktikų, kadangi susivėlinau su kandidatų aprašymu ir atrinkimu į kitus etapus, todėl antrąjį etapą nusprendžiau padaryti - apklausą TeamSpeak platformoje ir tuomet išsiaiškinti ar pavyko išrinkti naują direktorių. Smagu, kad šis darbas išlieka populiarus ir į jo direktoriaus kėdę nori ateiti tiek naujokas, tiek senbuvis. Tad, kas iš tikrųjų yra ilgų atstumų veteranas (-ė)?

30jTofZ.png

LETT_LIFE - Į vairuotojų firmas atėjęs neseniai, tačiau kaip ir pats minėjai - jos patapo tavo mylimiausiomis. Net neabejoju, kadangi vairuotojų firmos yra vienos iš pelningiausių, o ir paklausios darbuotojais.  Nors ir EP išvežiotojų patirties turi nemažai, tačiau TR vairuotojų jos buvo tik apie du šimtai. Rinkimų metu buvai gana aktyvus, įsidarbinęs į firmą aktyviai joje dirbai ir kėleisi patirtį. Kiek tik suabejojau tavo pasakymu, jog anketoje vis daugiau rašei apie EP išvežiotojų firmą, nei apie pačius Tolimųjų Reisų Vairuotojus. Iš šono toks jausmas, jog „galbūt norėčiau EPi direktoriaus, tačiau gerai bus ir TRV“. Galbūt susidarė tik tokia nuomonė skaitant anketą, tačiau yra kaip yra. Apie krovinių prioritetą klausime išties atsakei neapmąstęs galutinai. Išskyrei tik degalus, baldus ir dar paminėjai tr. priemones, nors sakyčiau juk tr. priemonių prioritetas turėtų būti didesnis nei baldų, juk namų su kuriamu interjeru nėra daug. Rašei, jog pas Roką nebūdavo baldų, tačiau ten vyko viskas taip, jog reikėdavo užsisakyti baldą ir tada priimdavo TRV užsakymą ir tuos baldus atveždavo į parduotuvę, o ne taip, jog jų išvis nebūdavo. Kalbant apie tavo parašytas idėjos, tai jos kiek banalokos ir sakyčiau jau matytos, bent jau pirmos dvi. Sportinių mašinų užsakymas? Kas čia naujo? Juk buvo jau nuo mano laikų, kai buvau direktorius. O, rangų sistema pas kiekvieną direktorių panaši būna ir tokia, kokią tu apibūdinai. Kas patiko, tai tavo parašyta idėja „Dienos darbuotojas“, tai skamba visai įdomiai ir tikrai tinkamas dalykas Tolimųjų Reisų Vairuotojams ir sakyčiau gana retai toks ar bent panašus dalykas yra padaromas. Keista buvo skaityti, kad spragų šioje firmoje nepastebėjai, galbūt per mažai dar dirbai šioje firmoje. Apibendrinant, tai anketa parašyta labai vidutiniškai, galbūt reikėjo įdėti daugiau pastangų ties idėjomis, firmos spragomis ir prioritetais. Taip pat kiša koją, kad TRV firmoje esi dirbęs labai trumpą laiką, tad kyla klausimas ar tai nepamaišys direktoriaujant, kai dar nesi tinkamai susipažinęs su firma. Tai tiek apie mano įžvalgas.

NICO_JOHNONSON - Iš karto užkliuvo akis už tai, kad tu savo Vardą_Pavardę parašei blogai. Neįsivaizduoju kaip taip įmanoma, tačiau visko būna pasirodo. Toks dalykas iš karto rėžia akį ir tavo kandidatavimą toliau, kadangi tokiu slapyvardžiu žaidėjo serveryje nėra. Tačiau visgi nusprendžiau paanalizuoti ir išsiaiškinti ar tai tik menka klaida, ar visgi tavo neapdairumas ir kitose vietose. Pagal patirtį sprendžiu, jog TRV firma tau nėra kažkokia naujiena ir esi joje patyręs, taip pat praleidęs serveryje rinkimų metu buvai tikrai nemažai, bene daugiausiai iš visų kandidatų. Labai nepatiko tavo rašinėjimas man, ar jau išrinkau direktorių, tai parodo koks iš tikrųjų esi nekantrus. Pradėjus analizuoti anketą, supratau, jog visgi neklydau. Apie prioritetus klausime, tavo atsakymas visiškai buvo ne į temą. Visiškai nesupratai klausimo ir atsakei kada ir kaip vežtum. Parašei, jog lieptum vežti dažus, tačiau ar išvis reikia liesti šį krovinį? Juk jis visiškai nenaudingas ir nereikalingas, juk yra ir svarbesnių krovinių, o pavyzdžiui kuro visada trūksta ir jį greitai išnaudoja. Idėjos visiškai banalios, parašei jog sukurti rangų, algų sistemą ir įvesti prižiūrėtojus. Ta prasme kur čia tos idėjos? Čia tiesiog atkartojimas praeitų direktorių ir tiek. Darbe tu taipogi minusų neįžvelgei, nors labai keista, juk jų tikrai yra. Tiek apie svarbą projektui atsakei labai į šoną. Parašei kodėl žaidėjai nori į šią firmą, o klausimas buvo juk ne apie tai. Kalbant apie visą tavo anketą, tai ji parašyta ant greito, klausimų neapmąstant ir tiesiog tam, jog parašytum. Tu turi būti tvirtas ir šioje anketoje įrodyti man, jog būsi geras direktorius ir turi idėjų, o šį kartą aš to negaliu įžvelgti, ypač jau tai kliūna, kad savo slapyvardžio negali tinkamai parašyti. Ačiū už kandidatavimą, tačiau tikrai ne šį kartą.

JAY_SCREAM - Anketa nėra analizuojama, kadangi nepraėjo net mėnesis kaip gavai užblokavimą serveryje už čytinimą.

ROKAS_SIGIS - Pirmasis kandidatas, kuris jau dirbo pas praeitą direktorių ir iš karto gauna pliusą rinkimuose. Smagu, jog pasilikai firmoje ir dabar nusprendei siekti direktoriaus, reiškia, kad tau ši firma kažką reiškia. Nors ir dirbai šioje firmoje, patirties turi porą tūkstančių, tačiau aktyvumas tavo ganėtinai geras, per keturias dienas virš 1200 minučių. Kalbant apie tavo anketą, tai patiko, jog vizualiai iš karto padirbėta ties idėjomis, o kas anketos viduje - pradedu analizuoti. Iš karto pastebėjau nemažai gramatinių klaidų, galbūt galėjai dar kartą persiskaityti ir jas išsitaisyti, nes kartais visą esmę gali pakeisti vienas neteisingai parašytas žodis. Keistas pastebėjimas, išbūti direktoriumi kaip tikslą parašei ne mažiau nei vieną mėnesį, tačiau greituose atsakymuose užžymėjai 3 mėnesius, tai kiek iš tikro planuoji išbūti? Prieikime prie idėjų klausimu, kuris ir tapo įdomiausias. Visi tavo atsakymai buvo labai trumpi, o šis stebuklingai ilgas ir kaip rašinys ilgumo. Pradėjus skaityti, pasijutau, jog čia galimai nėra tavo rašytas atsakymas ir jis nuo kažkur kopijuotas, kadangi turiu vis tiek kažkiek patirties ir puikiai jaučiasi, kad žmogus nerašė to pats. Pasikviečiau į pagalbą Pagr. Administratorių ir paprašiau jo, kad išsakytų savo nuomonę ir identifikuotų tikrąjį šio atsakymo autorių. Išsiaiškinome, kad šis atsakymas rašytas būtent ne tavo, o kito asmens ar bent jau iš kito projekto. Ačiū už dalyvavimą, tačiau taisyklėse griežtai nurodyta, jog anketų kopijavimo netoleruojame. Už anketų ar atsakymų kopijavimą esi įtraukiamas į valdžios juodąjį sąrašą.

JUDITA_LOW - Pirmoji mergina, kuri ką tik grįžo į serverį po ilgo neaktyvumo. Kiek pamenu tave, tiek tu visada dirbai TRV firmoje, todėl šioje firmoje patirties turi sočiai ir kiek suprantu, tai tavo mėgstamiausia firma. Tačiau labai nepatiko tai, kad realiai prieš rinkimus buvai visiškai neaktyvi, o tau direktoriaus reikia tam, jog tai būtų kažkoks kabliukas vėl įsijungti į žaidimą. Tai manęs tikrai netenkina, kadangi kiti žmonės stengiasi, dirba pas kitus direktorius ir to intensyviai siekia, o tu nori gauti direktorių tam, kad tau būtų motyvacija žaidime žaisti. Galbūt ir suprantu, kad išties su pareigomis yra žymiai įdomiau žaisti ir dėl ko, tačiau visgi pareigų siekimas yra neatmetama viena iš rinkimų dalis. Pradėjus skaityti anketą ir tavo pasiekimus, supratau, kad stipriai klydau. Visgi neesi tik Tolimųjų Reisų Vairuotojų veteranė, tačiau teisėsaugoje turi ne ką mažiau pasiekimų, o tai išties stulbina, bet kartu ir džiugina, kad mergina nepabijojo ir kažkada vadovavo teisėsaugoje. Apie prioritetus, tai į klausimą neatsakei pilnai, tik išsakei nuomonę apie degalus ir tr. priemones, tačiau galiu pasakyti, jog labai tiksliai parašei ir būtent sutapo mūsų nuomonės ties šiuo klausimu. TRV firmoje spragų neįžvelgi, tačiau visgi ar tikrai? Juk būna, kad ir smulkmenų ir ne tik, tačiau tik geri vadovai visada randa sprendimo būdą ir išsprendžia problemą. Apie svarbą taip pat labai tiksliai atsakei, kadangi jeigu nedirbtų savaitę nei vienas TRV darbuotojas, serveryje kiltų tikras chaosas. Apie idėjas, tai jos išties buvo kur kas geresnės, nei kitų kandidatų. Patiko algų sistemos sugalvojimas, taip pat, jog firmoje nedirbtų neaktyvūs darbuotojai, o būtų tik aktyviausi, kadangi firma yra viena iš populiariausių projekte ir į ją turi patekti būti gana sudėtinga. Visa tavo parašyta anketa yra išties puiki, atsakei į visus reikiamus klausimus ir puikiai išsakei savo nuomonę apie kiekvieną dalyką. Tavo atsakymuose ir veikloje serveryje matosi akivaizdi patirtis, tačiau ar yra motyvacijos? Didžiulis klaustukas kyla ar dar atrasi trečiam direktoriavimui tos motyvacijos ir pastangų sugalvoti kažką naujo ir įdomaus? Galbūt ir apmąstei ir aprašei daug aspektų, tačiau ar tai viskas nesibaigs ties šia anketa? Ar tai įgyvendinsi? Kyla daug abejonių, bijau vėl rizikuoti ir likti nuviltas, tačiau kandidatavimo anketa labai stipri, tad palinkėsiu sėkmės.

JERRY_GONZALES - Naujokas, kuris jau iš karto bando imti jautį už ragų ir gauti direktoriaus kėdę. Išties smagu, kai iš karto yra žmonių, kurie nepabijo ir bando, tu vienas iš jų. Pagal patirties lentelę, tai jokiame darbe su pakvietimu dar nedirbai, o jau bandai gauti direktorių. Pats manai, ar dar išties nėra per anksti? Galbūt reikėtų pasirinkti kažkokią firmą ir joje padirbėti, susipažinti su ja, kad tapus direktoriumi, firmoje nebūtum pats visiškai naujokas? Galbūt ir sutinku, kad ši firma turėtų būti skirta naujokams pasireikšti, tačiau tu išvis neturi patirties ir net nedirbai šioje firmoje ir rinkimų metu į ją neįsidarbinai. Vien tik tai, kelia abejones, ar iš tikrųjų esi vertas tolesnio kandidatavimo? Rašai, jog apie TRV vadovo titulą svajoji jau seniai, tačiau turi bendros patirties vos 10 tūkstančių, tai kaip tu gali svajoti, jeigu tu net nesi šioje firmoje dirbęs? Galbūt dar per anksti tam? Kalbant apie tavo įvardytus tikslus, tai atrodo lyg pasaką skaityčiau, kadangi rašai, jog sukurti tai, ko dar niekam nepavyko padaryti. Jokio konkretumo ir įsivaizduoti to negaliu, galėjai parašyti ir argumentų, kaip tu tai sukurtum. Idėjų turi apstu, tačiau nenori nei vienos jos pasakyti? Irgi kiek keistai skamba, sakai, jog firma apsikeisi 360 laispnių tapus tau direktoriumi, galbūt ir gerai, kai yra didelis pasitikėjimas savimi ir savo jėgomis. Patiko, kad rašei, jog atrankos vyktų forume, kadangi išties dabar pagrinde vyksta tik žaidime, o Tolimųjų Reisų Vairuotojų firma yra populiari, todėl tas patekimas į šią firmą galėtų būti kur kas sunkesnis, nei iki šiol. Apibendrinant tavo visą kandidatavimą, tai galiu drąsiai pasakyti, kad jis buvo kur kas per anksti, nei turėjo būti. Turi įgauti daugiau patirties bent jau pačiame serveryje ar kažkokiame darbe, tu juk dar nesi matęs visų sistemų, su serveriu nesi susipažinęs. Manau, jog jeigu nenuleisi rankų, padirbėsi keliose firmose ir išsirinksi sau tinkamą ir mėgstamą bei sieksi direktoriaus - tau tai padaryti bus kur kas lengviau nei kitiems, kadangi matosi, jog turi konkretumą ir pasitikėjimą savimi, tik galbūt mažiau tų fantazijų ar tokio rašymo, kaip tau tapus pasikeis firma "360 laipsnių". Ačiū už kandidatavimą ir sėkmės, tačiau tikrai ne šį kartą. 

JONAS_MARTIN - Priėjome prie šio kandidato, apie kurį girdėjau daugiausiai komentarų. Dar vykstant rinkimams ir paskelbus tau anketą, girdėjau, jog už tave anketą rašė Melon_Ltu, o ne tu pats. Kiek čia yra tiesos - nežinau, nes iš tikrųjų sunku patikrinti, tačiau būtinai išsiaiškinsiu, jeigu pateksi į kitą etapą. Tavo aktyvumas yra išties neblogas, per keturias dienas praleidai apie 1 tūkstantį minučių. Taip pat dirbai ir pas seną direktorių Rokas_Venta, o patirties turi apie 2 tūkstančius. Apie TeamSpeak išnaudojimą puikiai ir taikliai atsakei, kadangi būtent tam ir skirta ši programa, tiek darbui, tiek laisvalaikio praleidimui ir darbuotojams yra žymiai smagiau, kai gali bendrauti su darbo valdžia. Kalbant apie tavo prioritetus, tai parašei, jog jis visada keistųsi, nors klausiau dabar koks yra, juk reikalingumas ir svarba, tai nėra prioritetas. Idėjos sakyčiau tokios irgi vienos iš banalesnių, nebent rangų sistema galbūt visai patiko, tačiau ar nebūtų per lengva - tai išties klausimas, kadangi ta užduotis vis tiek nebus ypatingai sunki, nes kai kurie tada išvis nepasikels rango, o manau, kad tokioje firmoje sunkumas, kai rangus reikia keltis yra svarbus. Patiko, kad pamatei spragą ir iš karto parašei, kaip su tuo stengtumeisi tvarkytis. Apie svarbą Tolimųjų Reisų Vairuotojų parašei taip pat taikiai, kadangi išties be šios firmos serveryje nebūtų daug reikalingų išteklių, kuriuos pripildo šis darbas. Apie visą tavo parašytą anketą, jeigu iš tikrųjų pats rašei ją, nes įtarimas yra, jog ne tu - ji yra gana nebloga, į kai kuriuose klausimus pagailėta laiko atsakyti. Pačios idėjos sakyčiau tikrai neblogos, nors galėjai ir plačiau jas aprašyti. Galbūt ir galėtum būti neblogas direktorius, tačiau neapdairumas rašant anketą mane verčia mąstyti taip, jog galbūt dar nėra laikas tau direktoriauti, nors ir patirties turi. Taip pat didelis pliusas tau, kad tu dirbai pas buvusį TRV direktorių. Aktyvumas išties geras, tik labai kliūna tai, jog girdėjau, kad ne tu rašei anketą, bet pagautas ne vagis, kaip sakoma. Tavo anketa paliko labai daug klaustukų, todėl labai suintrigavai ir įdomu ką pasakysi, kai pasikviesiu tave pokalbiui. Sėkmės kandidatuojant.

NAKED_FISH - Žmogus, kurį prisimenu kaip buvo taksi pavaduotojas. Su šiuo vartotoju bent jau naujokas, nors rašai esąs buvęs Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius. Nežinau, nemačiau ir negaliu patikrinti. Kiek pastebėjau, tai turbūt neseniai grįžai iš neaktyvumo ilgo, kadangi serveryje po taksi pavaduotojo tavęs nebemačiau. Taip pat visų rinkimų metu, užpildęs anketą neatėjai į firmą ir neįsidarbinai, toks poelgis kiek nustebino, kadangi jeigu sieki firmos direktoriaus, tai manau, kad turi ateiti ir padirbėti firmoje bei parodyti visą maksimaliai geriausio ką gali per trumpą laiką. Anketoje prioritetus išsakei puikiai, matau, kad mūsų mintys sutampa. Idėjų nors ir rašei, kad pats neturi daug, tačiau vis tiek kažką originalesnio parašei. Patiko, kad skaičiuotum dviejų dienų aktyvumą ir tada skirtum premijas, tačiau kaip tai padarytum, klausimas, nes juk nerašo, kiek darbuotojas atvežė krovinių per tam tikrą laiką, ar jie forume pildytų? Galėjai labiau išsiplėsti. Patiko, jog mąstai daryti kitokias idėjas, įterpti ir daugiau laisvalaikio, tačiau tas pastato užėmimas, tai skamba kai grobimo darymas, tik gal ne taip išreiškei turbūt savo mintis. Tačiau nepatiko tai, kad degalinėse darytum vos po 700 litrų, juk net nepastebėsi, kai jo to kuro vėl nebebus ir žaidėjai tiesiog skųsis. Reikėtų kur kas daugiau privežti, bent jau minimaliai 1500 litrų, kadangi išperka kurą ganėtinai greitai. Kalbant apie spragas, tai iš tikrųjų ir mano pastebėta, kad šiek tiek mažai tų priekabų fūristams, sunku dirbti ir vesti tokias kaip masines siuntas, kai tiek priekabų tik yra. Šiaip kalbant apie tavo parašytą anketą, tai bent jau iš šono atrodo, kad ji parašyta ant greito ir ganėtinai atmestinai. Rinkimų metu į firmą neįsidarbinai padirbėti, todėl negalėjau matyti tavo aktyvumo ir tiesiog prieš kitus kandidatus nusvirai žemyn. Tai manęs nei kiek neverčia manyti, kad tu nori to direktoriaus, kad tu sugebėsi kažką padaryti įdomaus, todėl belieka tik pasakyti ačiū už kandidatavimą, tačiau tikrai ne šį kartą.

ERESHKIGAL_EDELWEISS - Dar viena mergina, kurią prisimenu iš savo direktoriavimo Tolimųjų Reisų Vairuotojų firmoje. Kiek aš matau tave, tai tiek tu dirbi TRV firmoje, nors iš tikrųjų kurį laiką nemačiau projekte tavęs išvis. Kalbant apie tavo aktyvumą, tai jis tikrai nežvilga, kadangi per keturias dienas praleidai vos 276 minutes, o tai ganėtinai mažai, vidurkis 69 minutės. Skaitant anketą, užkliuvo akis už tavo trečiojo tikslo, tai išbūti direktore 6 mėnesius. Skamba iš tikrųjų labai įdomiai ir tikslas sakyčiau gana ryžtingas, šaunu! Skaitant idėjas, tai jos išties sakyčiau tokios labiau eilinės, kaip ir visų, tik keistas dalykas buvo su paaukojimu didelės sumos ir sportiniais automobiliais. Visiškai nesuprantu kam to reikia, galbūt geriausia vežti sportinius automobilius tada, kai juos užsisako? Perskaičius TRV firmos spragas, tai iš tikrųjų nuoširdžiai nusišypsojau, nes jos pataikytos tiesiai į dešimtuką. Iš tikrųjų tokius minimalistinius dalykus reikėtų pakeisti, kadangi iš tikrųjų šios spragos šiam darbui šiek tiek ir kenkia, tačiau kai jos yra - gal įdomiau dirbti, juk reikia mąstyti kaip išsisukti iš padėties, kai yra būtent tokia situacija. Taip pat paskutiniame pasisakyme parašei, jog nėra užsibrėžto tikslo, todėl aktyvumas gana žemas, tačiau pasikeistų, jei suteikčiau tau šias pareigas. Galbūt yra tiesos, kad kai turi pareigas, ateina ir atsakomybė ir didesnis noras žaisti, tačiau jeigu dabar nėra to noro didelio žaisti, tai mane stabdo žengti žingsnį, kai žinau, kad galbūt kitas asmuo to siekė ilgai ir stengėsi bei žaidė. Apibendrinant visą anketą, tai išties sakyčiau yra gana skurdi, galėjai labiau pasistengti, nors kai kuriuose klausimuose atsakei idealiai, tačiau ties idėjomis reikėjo tikrai labiau išsiplėsti, ties svarbos klausimu, o apie prioritetus atsakei į dešimtuką. Esi ilgalaikė Tolimųjų Reisų Vairuotojų darbuotoja, tačiau kurį laiką mažiau aktyvi, nei kažkada seniau. Tai tiek apie tave, sėkmės kandidatuojant toliau.
 

MSUSj4a.png


qlD3uU0.png

JUDITA_LOW - Paskutinė, kuri atėjo į pokalbį, pasikalbėti su manimi. Iš tikrųjų pradėjau klausti iš karto apie esmę, kadangi jau vakar nudegiau su vienais rinkimais, kai toks pats patyręs asmuo paliko pareigas, dėl laiko stokos. Gana įtikinamai atsakei ir iš tikrųjų patikėjau, kadangi pasirodei kur kas brandesnė asmenybė, o ne tik eilinė pažadų svaidytoja. Atsakinėjai gana išsamiai ir aiškiai, į klausimus pateikdavai atsakymus su argumentais ir pamąstymais ir realiai pokalbis savaime vystėsi. Patiko tavo požiūris į firmą ir jos vizija, matosi, kad jau turi patirties ir nori tik išplėtoti ar įgyvendinti dalykus, kurių dar nespėjai praeitose savo erose. Kalbant apie visą tavo kandidatavimą, man labiausiai klaustukų kelia tai, jog tu nežaidei projekte iki direktoriaus rinkimų ir tik dabar grįžai iš ilgo neaktyvumo. Aš visada stoju į žmogišką pusę, kadangi tu turi patirties, bet tu neįrodei prieš rinkimus, kad esi verta direktorės kėdės. Taip, rinkimuose suspindėjai, bene geriausiai užpildei anketą, kadangi atsakymuose buvo viskas išmąstyta ir remtasi faktais bei argumentais. TeamSpeak pokalbis buvo labai panašus kaip ir su Jonu, toks pats geras. Dažnai paklausus klausimo, nekildavo dar kažkokių papildomų klausimų, nes atsakydavai užtikrintai ir jau žinodama maždaug kaip viskas atrodys einant tau direktorės pareigas. Esi laaabai stipri kandidatė, kadangi tavo patirtis, anketa ir visas įvaizdis kalba už tave, tačiau ar to užtenka? Kyla daug abejonių, kadangi tavo varžovas tiek pat stiprus, kadangi tiek pat turi minusų ir pliusų kiek ir tu, tik kurie svarbesni? Klausimas. 

JONAS_MARTIN - Patį pirmą pasikviečiau apklausti būtent tave. Iš tikrųjų drąsiai galiu sakyti, jog prieš apklausą maniau, jog esi dar tikrai nepasiruošęs pareigoms ir visiškai nežinantis kas yra direktoriaus pareigos. Maniau, kad gerai užpildei anketą ir tiesiog esi vertas pagal nudirbtą darbą patekti į kitą etapą, tačiau deja klydau. Uždavinėjant tau klausimus, tu į juos atsakei išsamiai, argumentuotai ir jeigu aš galvodavau ar skaitydavau kitą klausimą, tu dar praplėsdavai savo atsakymą. Puikiai išmąstei atsakymus, kalbėjai protingai, aiškiai ir konkrečiai. Klausydamas tavęs, drąsiai galiu sakyti, jog nuomonę tikrai keičiau į gerąją pusę. Tu dar nesi buvęs joks direktorius ar pavaduotojas jokiame SA-MP projekte, tačiau TRV direktorius gi tam ir skirtas, ar ne? Tai neutrali firma, kurioje puikiai galima išsiugdyti savo vadovavimo įgūdžius, tuo labiau, kad panašu, jog motyvacijos pas tave yra. Nors ir idėjų nepažėrei anketoje puikių ir išsamiai jų neaprašei, tačiau kalbėdamas su tavimi tu jas išsakei. Taip pat, kai kilo abejonių dėl anketos, kad už tave rašė kitas asmuo, tu ją konkrečiai paneigei ir aš neturiu priežasties tavęs kaltinti, kadangi greičiausiai tu ją rašei pats. Taip pat, prieš pokalbį buvo kilę daug klaustukų, tačiau visus tu juos panaikinai ir leidai apie tave pakeisti kardinaliai nuomonę. Po šio pokalbio tu sumaišei visas kortas, kadangi save parodei iš kitos pusės ir turėjau puikią progą tave pažinti.

ERESHKIGAL_EDELWEISS - Apklausinėti tave pasikviečiau antrą. Iš tikrųjų pasirodė, jog šiek tiek jaudiniesi, kadangi toks pasimetimas jautėsi. Nelabai patiko ir šiek tiek nuvylė, kad į kai kuriuos klausimus neradai išvis jokio atsakymo, o į kitus atsakei pagrinde labai konkrečiai ir trumpai. Pats pokalbis gavosi labai toks laužytas, kadangi turėjau aš vesti visą pokalbį ir klausinėti, kad bent jau kažką pasisakytum. Tas šiek tiek mane trikdo, kadangi matosi, jog dar patirties šiek tiek trūksta ir kyla klausimas ar iš tiesų esi pasiruošusi užimti direktorės kėdę? Kažkodėl man atrodo, jog tau reiktų įgauti kažkokios bent minimalios patirties prižiūrėtojo ar pavaduotojo kėdėje. Galbūt reikėtų daugiau bendrauti, ne tik dirbti, taip pat lankytis dažniau TeamSpeak programoje ir manau, kad prižiūrėtoją gausi laisvai per kelias savaites. Esi ganėtinai išskirtinė mergina, kuri turi ir idėjų ir galvą ant pečių, tik reikia laiku ir tinkamai tai išnaudoti. Kalbant su tavimi ir Jonu, galiu iš karto pasisakyti, kad jautėsi skirtumas, matėsi, kad tu esi šiek tiek išsigandusi ir pokalbio pabaigoje tiesiog neatradai net atsakymo į mano užduotą klausimą. Šį kartą tikrai negaliu tavęs praleisti į galutinį sprendimą, kadangi kur kas geriau pasirodė rinkimuose tavo kiti varžovai. Didelis tau ačiū už kandidatavimą, esi šauni mergina, tik reikia daugiau drąsos, ryžto ir bendravimo su kitais ir tau nieko daryti nereikės, kai pareigos ateis pas tave, tik įdėk šiek tiek pastangų ir daugiau žaisk. Tai tiek, tikiuosi labai nenuvyliau, šaunuole, jog pabandei!

 

day delivery GIF

 

0WoNv6S.png

Drąsiai galiu teigti, kad šie rinkimai buvo turbūt vieni iš sunkiausių, kurie kelia daug svarstymų ir apmąstymų. Mano pareiga yra išrinkti tinkamiausią variantą šiai firmai, tačiau kaip tai padaryti tinkamai? Yra du stiprūs varžovai, tai Jonas_Martin ir Judita_Low. Jonas, tai naujokas, kuris dar nėra paragavęs direktoriavimo duonos ir patirties neturi, tačiau turi motyvacijos ir kurį laiką jau dirbo TRV firmoje. Judita, tai vairuotojų patirties bagažas, kurios anketa, buvo viena iš geriausių, taip pat turi aiškią firmos viziją ir tikslus. Deja, ji grįžo iš neaktyvumo tik tada, kai buvo paskelbti TRV rinkimai ir kaip ji teigia, tai jei būtų kabliukas vėl žaisti šis TRV direktorius. Ką tik išvardijau tiek vieno, tiek kito pliusus ir minusus, dabar belieka tinkamai juos pasverti ir visgi nuspręsti, kuris yra vertas būtent šiandien užimti Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktoriaus kėdę? Mano nuomone, kad Juditai šį kartą kiša stipriai koją tai, kad ji negrįžo bent jau savaitę prieš rinkimus į serverį. O, Jonas jau dirbo pas Roką ir mažais žingsneliais siekė šių pareigų. Iš tikrųjų gaila atmesti tiek vieną, tiek kitą kandidatą, tačiau aš turiu padaryti sprendimą ir nuspręsti, visgi kuris geresnis kandidatas. Pamąsčius, manau, kad Judita neužpyks labai, tačiau TRV direktoriumi tampa ne ji, o jis. Manau, kad šiandienai šis sprendimas yra optimaliausias, tad nuoširdžiai sveikinu ir linkiu sėkmės pareigose, o kiek reikės - aš visada padėsiu! O, Judita nuoširdžiai atsiprašau, kadangi puikiai pasirodei ir buvai per žingsnelį nuo direktorės kėdės, tačiau tikrai ne šį kartą.

Direktoriui yra skiriamas 7 dienų bandomasis laikotarpis, per kurį bus stebimas direktoriaus aktyvumas bei tvarkymasis su pareigomis. Jeigu direktorius nerodys motyvacijos ir noro direktoriauti, jis gali būti perleidžiamas Judita_Low (jeigu ji bus aktyvi), kitu atveju direktorius gali būti vėl renkamas.

 

  • Patinka 20
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujaji TRV firmos direktorių!, sėkmės pareigose tikiuosi nenuvilsi DPI bei serverio žaidėjų ♥ 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Oj malačius, ne vėltui buvęs EPi instruktorius ❤️

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu tave su pareigomis bei linkiu išpildyti visus savo užsibrėžtus tikslus. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu pacana, keista is Einaro puses, kad ne moteriskos lyties direktoriu isrinko. :)

  • Patinka 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį TRV firmos direktorių. Linkiu, tinkamai atstovauti firmai  ir  rasti sau tinkamą pagalbininką. :)

Šauni analizė

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam direktoriui, sėkmės pareigose!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam direktoriui, linkiu sėkmės pareigose ir nenuvilti DPi bei serverio žaidėjų! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Maladec ❤️ 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu! Visiems naujokams gera pamoka, kad žingsnis po žingsnio ir kantrus laukimas priveda prie pirmųjų didesnių pareigų :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, Jonai, you can do it. Labai racionalus sprendimas, puiki bei išsami analizė :P

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

willow applause GIF by hero0fwar

Sveikinu naująjį krovinių veteraną - Jonas_Martin, nenuvilk mūsų ir parodyk ką sugebi. Taip pat sveikinu ir tuos, kurie yra paminėti apžvalgoje, jei ne šįkart, galbūt pasiseks kitą kartą? Svarbu nedaryti tokių klaidų, sekančiam kartui žinosit.

Labai graži ir išsami analizė, šaunuolis Einarai.

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wooow, analizė įspūdinga... Labai norėjau, kad Judita realiai būtų, bet jo niekada nereik nuvertinti ir kito, šaunuolis Einarai. O Juditai, manau parodyk, Einarui jog jis suklydo, kad Tavęs nepasirinko ir manau Tau tikrai pasiseks kituose rinkimuose, na o Jonui, didziausios sėkmės einant šias pareigas. Svarbu, kad atliktum jas gerai. ;)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu sveikinu.. 

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 22 minutes(-čių), Minde_Boss rašė:

Wooow, analizė įspūdinga... Labai norėjau, kad Judita realiai būtų, bet jo niekada nereik nuvertinti ir kito, šaunuolis Einarai. O Juditai, manau parodyk, Einarui jog jis suklydo, kad Tavęs nepasirinko ir manau Tau tikrai pasiseks kituose rinkimuose, na o Jonui, didziausios sėkmės einant šias pareigas. Svarbu, kad atliktum jas gerai. ;)

Tikrai nieko blogo pries Jude neturiu, bet pagalvok pats, ar būtu labai sažininga duoti žmogui tokias pareigas, kuris iki šios atrankos serveryje realiai nerodė jokio aktyvumo ir panašiai? Nieko blogo kaip ir sakiau nesakau, tik reikia logiškai mastyt, jei pildai į direktoriaus pareigas tai nemanau, kad prieš tai net poros sav. aktyviai nežaidžiant praktiškai nėra įmanomą gaut, nes būtų tikrai nesąžiningą kitų kandidatų atžvilgiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Naujas veidas, reikia tokiems suteikti šansą, sveikinu, nesugadink firmos.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...