Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Zed_Boy

Atsiliepimas apie serverį - John_Boy.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi mano slapyvardis serveryje yra John_Boy. Norėjau kaip naujokas parašyti atsiliepimą apie serverį. Taigi važiuojame!

 

MAP DARBAI

Taigi, apie MAP darbus. Jie ištikrūjų yra labai gražūs. IŠ IŠORĖS. Važiuojant per miestą gali grožėtis šiais MAP darbais. Nežinau kaip kitiems, bet labai norėčiau padėkoti skripteriams už tai. Iš vidaus. Neneigsiu, interjėras visų pastatų irgi yra labai gražus. Žiurint kokio skonio yra žmogus. Važiavau po namus, žiūrėdamas interjėrus, ir visi buvo gražūs.

SISTEMA

Sistema taipogi yra gera. Kalbant apie viską, t.y. komandas, bei viską kitą. 

GARAŽAI

Kalbant apie garažus, jie nėra jau niekam reikalingi. Nebent pasistatyti tr. priemonę, kas yra žiauru. Gi galima pasistatyti tr. priemonę prie savo būsto arba namo, arba išvis tplv. Pagal mane, garažai būtų labiau naudojami, jei įvažiavus, tr. priemonė susitaisytų. Bet tai tik mano nuomonė.

KLANIŠKIAI

Va apie tai būtent ir noriu pašnekėti. Pirma dieną t.y. šiandiena. Per šias 7 valandas patyriau daug ko. Vienas dalykas kas erzino tai buvo - klaniškiai. Taip supratote gerai. Taigi. Manau, klaniškiai leidžia sau per daug. Mąno, jog naujokai/civiliai nerašys skundo, ir šaudo visus iš eilės. Tai manau reiktų sutvarkyti, ir labai greitai.

 

ADMINISTRATORIAI

Kai vos užsiregistravau, man pirmas administratorius kaip ir padejo The_Deus, bet tai buvo po 4 valandų. Todėl nemanau, kad administratoriai dirba labai gerai. Suprantu, jei jie yra užsiemę. Bet pagalvokite, 4 valandas, tai yra 240min...

 

EVENTAI

Apie tai - taipogi norėčiau pašnekėti. Užsiregistravęs į serverį, pamačiau, jog administratorius Stasys_Meqis (atleiskite jei jo slapyvardį rašau neteisingai) darė eventus kaip *Pirmas atspėjęs skaičiuką nuo 1-100 gauna 1m*. Maniau, jog čia yra tik "bajeris" bet ištikrūjų tai nebuvo. Laimėjau net 250.000 tūkstančių! O tai yra labai daug! Dar mačiau, jog yra eventų "Išlikimas ant tr. priemonės" ir "LAIMINGOJI KUPETA". Taipogi dalyvavau ir juose, patiko. Taigi, turiu pasakyti, jog turite unikalius renginius!

DARBAI

Ir paskutinis dalykas, apie kurį norėčiau aprašyti tai yra - darbai. Darbai taipogi yra unikalūs, kitokie nei kituose serveriuose. Neesu matęs darbo "Kelių prižiūrėtojai". Dar jo neišbandžiau, bet žinau, jog tai buvo jūsų kurta labai unikali idėja. Dabar aprašysiu darbus kaip aš juos suprantu.

 

Policinkas - yra labai geras darbas užsidirbimui. Kas turite 15.000XP eikite ten, nes galite užsidirbti labai daug. Apie ką aš kalbu? Apie tai, jog jus galite važinėti ir dalinti baudas, o tai manau yra lengva, jei žaidėjas sutinka ir nesipriešina.

Specialiosios Pajėgos - taipogi tas pats darbas, bet daugiau užsidirbti manau gali, bei gali tirti žmogžūdystes.

TAKSI - Taipogi, darbas yra smagus, žiurint nuo žmogaus skonio. Ir ar žiūrint ar atėjai pakelinėti ridą, ar atėjai uždirbti. Dėl uždirbimo neesu tikras, bet dėl ridos - tikrai pakelsi kiek reikia.

 

Ginklų Prekeiviai - Smagus darbas. Taipogi priklauso nuo skonio. Priklauso, ar mėgsti nusikalstamasias grupuotes, ar ne. Galima vežti fūras, kas irgi yra unikalu, yra kas veikti. :)

Mechanikai a.k.a Tepaliniai - Šis darbas yra man asmeniškai mėgstamiausias, nes jame dirbu. Šis darbas skirtas tiems, kurie mėgsta padėti žmonėms, jei jie turi problemų su tr. priemonėmis. Todėl kaip man, tai atrodo "super cool", nes mėgstu padėti žmonėms, ypač tokiu dalyku.

 

Tolimūjų reisų vairuotojai a.k.a TRV - Apie šį darbą daug nepasakysiu. Taipogi yra smagu, nes veži baldus, naftą, kurą bei viską kitą. Nemanau, kad šis darbas yra būtent man, bet jei norite, galite išbandyti!

 

Medikai - Taipogi, šis darbas skirtas tiems, kurie užaugę sieks būti gydytojams. Juokuju. O gal ir ne. Šis darbas skirtas tiems, kurie mėgsta praleisti laiką, bei vežioti vaistinėles.

EPi (Elektroninių prekių išvežiotojai) - Šis darbas skirtas taipogi tiems, kurie mėgsta važineti bei praleidinėti laiką.  Galima vežti įvairiausių elektroninių prekių, taipogi tas darbas ne man. sori. Jei norite galite išbandyti!

 

♡♡Priėjome pabaigą! Labai dėkui, kas skaitėte iki galo, ir kad praleidote 5-10min dėl to! Tikiuosi ši temą bus verta dėmesio nes rašiau valanda + kažkur. Ir rašiau tikrai neatmestinai. Dėkui šiems žmonėms, kad sukùrėte šį projektą. @Deividas_Britas @Invision_White @Max_Tosha bei daug kitų. Visų neišvardysiu, nes nežinau. Gerai, labanakt. - John_Boy ♡♡

 

Taipogi, komandos nariai kuriuos gerbiu : @Edvis_Waro, @The_Deus, @Hot_Anonymous, @Stasys_Meqis, bei daugeli kitų! Dėkui jums labai ♡

 

 

 

 

  • Patinka 4
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs! Džiaugiuosi, kad patinka pas mus :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...