Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Arunas_Ferrari

Keletas smulkių klaidelių.

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arunas_Ferrari
  • Klaidos, kurią pastebėjote aprašymas:
  1. Laikant motociklo teises ir nukritus nuo motociklo, motociklas dingsta, o žaidėjas gražinamas į pagrindinį pasaulį.
  2. Laikant motociklo teises ir nukritus nuo motociklo galima pabaigti laikyti vairavimo egzaminą su bet kokiu transportu.
  3. Panaudojus komandą /rasti, ir tada panaudojus /neieskoti žaidėjo pažymėjimas nedingsta.
  4. Dangoraižyje iškvietus liftą ir daug kartų greitai spaudinėjant ENTER jis užstringa.
  5. Sunaikinant darbinį transportą su interjeru, pvz Ambulance kartais žaidėjai lieka interjere.
  6. Ilgai šaudant į žaidėją, kuris yra saugioje zonoje, po truputi mažėja mašinos būklė.
  7. Žvejojant ne visada veikia žvejojimo animacija.
  8. Žvejojant galima įlipti į netoliese esančią mašiną.
  9. Žaidėjui mirus paprasta mirtimi, nenužudžius kitam žaidėjui, kartais nužudymą ir starus gauna nieko dėtas žaidėjas.
  10. Komanda /neaktyvumas veikia tik iki serverio restarto, ir valdžios atstovai negali pamatyti darbuotojų užpildyto neaktyvumo.
  11. Naudojant /neaktyvumas galima nurodyti neribotą neaktyvumo terminą.
  12. Nusipirkus laivą Marquis iš laivų turgaus, jis atsiranda ten pat kur ir automobiliai, atstatyme. (Nežinau kaip dėl kitų laivų).
  13. Naudojant laivo atkėlimo funkciją, laivas pasibugina į aplink esančius objektus ir būna gana sudėtinga jį ištraukti.
  14. Pradėjus stebėti žaidėją, ir paspaudus mygtuką F4, parašius komandą /baigti ir baigus stebėti žaidėją, yra rodomas klasių pasirinkimo langas ir paspaudus SPAWN, žaidėjas atsiranda tplv. (Tai sunku ištaisyti, bet siūlau kad paspaudus SPAWN žaidėjas atsirastų toje pozicijoje, kurioje buvo prieš stebėjimą).
  15. Esant išdužusioms automobilio šviesoms, ir pasitaisius transportą orginaliame GTA garaže, šviesos lieka neveikiančios, reikia dar kartą tyčia išdaužti šviesas ir pasitaisyti mašiną kad būtų ryškus vaizdas.
  16. Kartais ant nuosavos mašinos atsiranda teisėsaugos švyturėliai, neonai.
  17. Žaidžiant pokerį ir pasibaigus mačui, kuomet sistema renką iš visų žaidėjų turimą stipriausią kortų kombinaciją išrenkama žemesnė kombinacija, retai kada taip pasitaiko, tačiau kai pasitaiko žaidėjai praranda pinigus.
  18. Dedant Taksi ženklą ant tokio transporto, ant kurio neina uždėti, rodomas Textdraw'as jog "Taksi ženklas sėkmingai uždėtas".
  19. Turint namą su sukuriamu interjeru, baldus galima kelti iki neriboto aukščio.
  20. Šratasvaidyje padarant relogą, žaidėjas atsispawnina kaip parastas žaidėjas šratasvaidžio interjere ir kitiems jį nušovus, jis atsiranda ligoninėje.
  21. Priėjus prie kito žaidėjo, kuris vairuoja nesvarbu ką, nuosavą užrakintą mašiną ar darbinę, greitai spaudinėjant ENTER žaidėjas yra išmetamas iš mašinos.
  22. Naudojant aukščiau aprašytą metodą, į užrakintą nuosavą automobilį su taksi ženklu gali įlipti žaidėjas už vairo ir sistema už tai neišmeta lauk iš serverio.
  23. Ilgą laiką važiuojant mašina, laikant W raidę ir nieko daugiau nespaudinėjant, išmetama AFKlentelė, tai galbūt nėra didelis nepatogumas, bet tuos kas daug vairuoja labai erzina ir vairuojant negali atsipalaiduot, turi stebėt laiką ir prieš pasikeičiant minutei paspausti kažkokį mygtuką, jog neišmestų AFK lentelės.
  24. Dideliu greičiu trenkiantis, ar verčiantis žeme su mašina ir panaudojus /tpvm teleportą, mašina neatsispawnina vietoje, o trankosi po visą eikštelę. Premium vip vartotojai spėja susitaisyti, tačiau žemesnio lygio vipams panaudojus /tpvm, mašina dar labiau sudaužoma ar sunaikinama.
  25. Būnant AFK režime ir grįžus iš jo į /neskaitytossms žinutės patenka iš žaidėjų, kurie rašė visiškai kitam adresatui žinutes. Tokiu būdu gali nutekėti svarbi infromacija.
  26. Įmontavus Nitro į BF Injection nuosavą transportą, po relogo ji dingsta. Kartais ir paprastuose automobiliuose nepadarius relogo irgi nitro dingsta, o tuose kuriuose nitro nėra kartais atsiranda.
  27. Išsikrovus BF Injection akumuliatoriui ir pakrovus jį, dažnai nutinka taip, kad užvedus variklis jis nesikrauna. Nežinau kaip dėl kitų automobilių.
  28. Mechanikui nutempus mašiną į KMA, kartais neužgesta geltonas švyturėlis.
  29. Perkant loterijos bilietus, greitai spaminant pirkimo mygtuką, įmanoma nusipirkti 31 bilietą, tokiu atveju automatiškai didesnis šansas laimėti.
  • Patirti nuostoliai (jei nuo klaidos patyrėte tam tikrą žalą - viską plačiai aprašykite, bei nurodykite ~tikslią datą ir laiką): Nepatyriau.
  • Vaizdinė medžiaga, kuri suteiktų papildomos informacijos apie klaidą:
  • Patinka 1
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...