Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Frankis_Electro

Idėjos mechaniku darbui!

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

Spoiler

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frankis_Electro
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui, mechaniku darbui. 
  • Kokia tai sistema?: Apačioje
  • Kodėl tai yra naudinga?: Apačioje
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Apačioje

 

 

Įrankių dėžių gaminimas, vežimas

Tai kaip ir visi žinome, kad mechanikai turi 2 transporto priemones tai - Slamvan ir TowTruck. Slamvan tr. priemonių yra tik 2. Slamvan transporto priemonė darbe galima sakyti visiškai nenaudojama, nes su ja nieko nenuveiksi apart priimti iškvietimą ir važinėtis, nes su ja nei prikabinti mašina gali nei ką tad, kad ši tr. priemonė būtų labiau išnaudojama siūlau idėją kuri padarys Slamvan mašiną labiau naudoja. Gan senokai buvo atnaujinimas mechanikų darbui per kurį buvo įdėta įrankių dėžės, bet manau su įrankių sistema galima labiau išsiplėsti. Siūlau, kad mechanikai galėtų gaminti įrankių dėžes, bet, kad galėtum gaminti turi parsivežti metalo, o metalą reiktų parsivežti iš KMA, kodėl iš KMA? Nes kaip darbuotojas atitempia darbinę tr. priemonę ji susinaikina, o dėkim iš jos būtų gaminamas metalas iš kurio būtų gaminami įrankiai. Tai nuvykus į KMA ir pasikrovus metalo reiktu nuvežti jį į bazę ir ten apdirbti ir pagaminti įrankius, o už pagaminus įrankius gauni darbo xp ir pinigų. Tai naudinga būtų, nes darbuotojai kurie gali vairuoti Slamvan būtų ką veikti, bei tai papildoma veikla mechanikams. O įrankiai būtų mechanikų sandėlį, vienas mechanikas gali su savimi pasiimti 10 įrankių dėžių, o jei mechanikas neturi įrankių dėžių pasiėmęs negali parduoti žaidėjams. 

 

Dujų montavimas mechanikams

Dabar dujas įmontuoti į mašiną galima tik per tech. peržiūrą, tad siūlau, kad ir mechanikai galėtų įmontuoti dujas į mašiną. Mechanikas priėjęs prie mašinos ir parašęs "/montuotidujas Vardas_Pavardė" žaidėjui kuriam siūlo išmestu lentelę kurioje rašytu "Mechanikas jums siūlo pirkti dujų įmontavimą už 3000e." jei žaidėjas nori įsimontuoti dujas į mašiną spaus taip, o jei ne tai spaus ne. O jei mašinoje nėra žaidėjo rašytu "Mašinos savininko nėra už vairo". Bei žaidėjas galėtų rinktis ar nori montuotis dujas pas mechanikų pigiau ar važiuoti į tech. peržiūros garažą kur brangiau. 

 

Tech. apžiūra

Siūlau, kad mechanikai galėtų žaidėjui pereiti tech. peržiūrą. Žaidėjas kuriam reikia peržiūrėti tech. apžiūrą išsikviečia mechaniką. Žaidėjas atvyksta su mechanikų į mechanikų bazę ir žaidėjas įvažiuoja į mechanikų garažą kur reikia peržiūrėti tech. apžiūrą. Mechanikas prieina prie mašinos ir parašo komanda /tech Vardas_Pavardė, tada mechanikui išmeta laukelis kuriame kraunasi duomenys mašinos, jei viskas gerai žaidėjui ir mechanikui išmeta "Technine apžiūra sėkmingai pereita", o jei kažkas blogai rašo "Technine apžiūra nepereita, nes mašina (priežastis". Bei žinoma tech, apžiūra kainuotu. O jei žaidėjas nuvyktu į tech. apžiūros garažą kuris yra netoli KMA ir nori pereiti tech. apžiūra ir yra prisijungusių mechanikų jam rašytu "Serveryje yra prisijungę (skaičius) mechanikų, /kviesti 3245". Manau ši idėja tikrai paįvairintų mechanikų darbą, nes tai būtų gan smagus dalykas. 

 

Mechanikų bazės praplėtimas

Jei nors viena iš Tech. apžiūros ar Įrankių gaminimo idėja būtų patvirtinta tai reiktu mechanikų bazėje padaryti garažą kuriame būtų gaminami įrankiai ar tech. apžiūra kur reikia pareiti, tad dabartinėje bazėje nieko nesutalpinsi, tad ir bazę reikia praplėsti. Bei dar manau, kad jei bazę praplėstumėt tai ir 2 slamvan pridėti būtų gerai.

 

@Max_Tosha @Invision_White

  • Naudinga! 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sios idejos tikrai paivairintu mechaniku darba, nes siuo metu tik GHoST car vezioja i KMA o igivendinus sias idejas butu zymiai idomiau bei smagiau dirbti mechanikuose

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Oho, tikrai smagu, jog direktorius esi ne tik tai tas, kuris prižiūri darbuotojus, bet ir tas kuris aktyviai galvoją dėl pačių mechanikų darbo ir jo patobulinimo. Tikrai idėjos yra geros ir jeigu jos būtų įgyvendintos būtų pelnas tiek darbuotojams, tiek firmai ir veiklos būtų, ir tik reiktų surinkti puikia komandą. Todėl galvoju, jog šios idėjos yra tikrai geros. Tik reikia, kad pagr. administracija tai patvirtintu... Nenustok galvoti idėjas, nes jos tikrai gražiai skambą. 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idėjos geros, manyčiau reikia jų serveryje kad atgaivint mechanikų darbą ir padaryti ji idomesniu visiems serverio žaidėjams. Aš už.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...