Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Max_Tosha

Spec. pajėgų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Spec. pajėgų direktoriaus rinkimų apžvalga

FEZggoI.png

2019  02 – 23

Sveiki, žaidėjai,

Šiuo metu Teisėsauga, kaip po tokia neegzistuoja. Todėl yra reikalingas, kiek įmanoma greitas jos atstatymas. Vis dėlto šie rinkimai labai nuvylė. Panašu, kad daugeliui Teisėsauga visiškai yra neaktuali arba vieni yra įsitikinę, kad vienam užpildžius – rinkimų baigtis yra aiški. Deja, bet taip nėra. Tikiuosi, kad Policijos departamento direktoriaus rinkimuose situacija bus palankesnė.

Rinkimuose buvo suformuluotas klausimas „Jūsų Spec. pajėgų ar Teisėsaugos direktoriaus atstovavimo ypatumai“ – pirminė šio klausimo esmė yra siejama su pasirinkimu, kas būsite materialiąja prasme. Spec. pajėgų direktorius – atstovaujantis ir matantis tik Spec. pajėgų darbuotojus, siekiantis geriausių rezultatų šiam darbui AR Teisėsaugos direktorius – atstovaujantis visą Teisėsaugą, prisiimantis atsakomybę už kiekvieno Teisėsaugoje dirbančio asmens klaidą. Samprotaudamas vieno ar kito pasirinkimo problematiką. O vėliau buvo galima svarstyti, kuo Jūsų atstovavimas ir pasireikš: sąžiningumu, veiklos kokybe, tobulėjimu, atsakingumu ir panašiai.

– Max T.

FEZggoI.png

Situacijų aptarimas

Situacijoje pateiktų sąlygų keisti nebuvo galima ir nebuvo galima išvengti jos įvertinimo. Taip pat, nereikėjo sukurti naujos situacijos ar pateikti su situacija neaktualią informaciją (anketos nukrypimas).

Pirmoji situacija buvo gana nesudėtinga, ji susijusi apie keliamus darbuotojų reikalavimus ir geriausių (tinkamiausių?) darbuotojų išsirinkimą. Susiklosčius tokiai situacijai, kad atrankoje dalyvautų 10 darbuotojų, iš jų 3 būtų atmesti, o likusieji 7 teisingai atsakytų į Jūsų pirminius klausimus (turėjo padėti), reikėtų užduoti galimai antrinius klausimus ar sugalvoti papildomą kriterijų (reikalavimą), kuriuo remiantis ir atsirinktumėte arba kaip kitaip išspręstumėte. Vertindami situaciją turėjote tą ir argumentuoti.

Antroji situacija susijusi su Spec. pajėgų darbo inventoriumi. Pirmiausiai, turėjote nurodyti, kad Spec. pajėgų darbe nėra valties ir darbuotojai negali turėti rango šiai tr. priemonei. Kitas aspektas, kurį turėjote pastebėti yra tai, jog: „Kilus ypatingai situacijai, t. y. nusikaltėliui esant vandenyje jis yra sulaikomas darbuotojo, kuris neturėjo reikiamo rango valdyti valtį ar sraigtasparnį, bet jam laikinai buvo suteikta galimybė naudotis „Maverick“.“ – darbuotojui iš tiesų buvo suteiktas rangas valdyti sraigtasparnį („Maverick“). Turėjote tik aptarti šią situaciją.

 

FEZggoI.png

Rinkimų dalyvių aptarimas

Sąvoka „dalyvių“ yra ne be reikalo, nes įvardinti, kad čia būtų buvę kandidatų – negaliu.

Jocker_Face [11,807 XP] – ko gero ryškiausia asmenybė ir tikėtina, kad būtų buvęs realiausias variantas tapti direktoriumi. Tačiau kiekvienas mėgsta savaip pareikšti savo bukumą, o šis žaidėjas pažeidė griežtas projekto taisykles užsiimdamas nelegaliu Serverio turto pardavinėjimu, dėl ko buvo užblokuotas. Vertinant pateiktas anketas ir jas lyginant su kitais dalyviais, ji buvo stipriausia. Nors anketoje ir situacijose buvo įvairių smulkių klaidų ar pastabų, bet bendrai žvelgiant. Visos didžiausios ir geriausios kortos buvo palankios šiam asmeniui užimti direktoriaus pareigas, vis dėlto, taip nenutiko dėl jo pačio padarytų klaidų. Viliuosi, jog sukauptos patirties ir reputacijos neprašvaistys, o ją galės atstatyti ateityje.

Tomas_Dirt [27,977 XP] – neseniai vėl pradėjęs aktyviai žaisti mūsų Serveryje. Deja, bet mano tvirtu įsitikinimu, asmuo siekiantis direktoriaus pareigų turi tą daryti nuosekliai. Dirbti ir stengtis dėl to darbo, o ne apsireikšti, kai prispaudžia. Ir dirbti siekiamo direktoriaus darbe arba teisėsaugoje. Anketoje buvo gramatinių klaidų, kurios drumstė dėmesį. Taip pat, jau nuo pirmojo atsakymo apie veiklą anketa nepasirodė bus esanti stipri, nes save pristatyti, kad esate „Dabar tiesiog žaidėjas ir kuris dirbą taksistu“ yra itin silpna. Visų pirma dėl to, kad žaidėjais mes esame visi ir jais visados būsime, tad vartoti, kad „dabar“ yra neatsakinga ir galimai arogantiška tikintis artimiausiu metu kažką gauti. O, taksisto darbas nėra veikla. Verta skaityti ankstesnias rinkimų apžvalgas, kurioje yra pateikiami apibrėžimai, kas tai yra. Taip pat, situacijos tarytum buvo nuskaitytos iš ankstesnio dalyvio. Tai ne savarankiška. Todėl neatrodote šiai dienai pasiruošęs šioms pareigoms.

Grazvydas_Samp [5,084 XP] – pirmu anketos atsakymu gana nuvylėte, o tiksliau save pristatėte kaip ne itin tinkamą teisėsaugos atstovą, ką jau kalbėti apie direktoriaus pareigas. Nurodėte, kad dirbate taksistu ir akcentavote, išskyrėte, kad šiame darbe „keliuosi darbo xp“. Išduosiu paslaptį, kad teisėsaugoje taip nėra ir neturėtų būti. Anketą skaityti taip trikdė ir gramatinės klaidos. Remiantis Jūsų darbo patirties lentele daugiausiai laiko esate praleidęs ne teisėsaugoje, o pavyzdžiui, Taksi darbe. Galbūt būtent ten ir būtumėte labiau tinkamesnis? Taip pat, nurodyti, kad užėmėte 2 vietą Taksi direktoriaus rinkimuose nėra didelis privalumas, ypač klausime su vadovavimo patirtimi, nes ši pozicija Jums nesuteikia(-ė) jokios vadovavimo patirties. Pirmoje situacijoje kardinaliai ją pakeitėte savaip išspręsdamas bei sunkiai samprotaudamas. Situacijos rėmai yra gana aiškūs ir jos keisti nevalia. Antroje situacijoje atpažinote, kad sraigtasparnis = „Maverick“, bet nelabai supratau, kodėl baustumėte darbuotoją, jeigu rangas buvo suteiktas laikinai ir tikėtina būtent direktoriaus. Neatrodo, kad esate pasiruošęs Teisėsaugos direktoriaus pozicijai.

San_James [0 XP] – neseniai vėl pradėjęs žaisti mūsų Serveryje. Deja, bet mano tvirtu įsitikinimu, asmuo siekiantis direktoriaus pareigų turi tą daryti nuosekliai. Dirbti ir stengtis dėl to darbo, o ne apsireikšti, kai prispaudžia. Verta skaityti ankstesnias rinkimų apžvalgas, kurioje yra apibrėžiama, kad žaidėjai nedirbę (preziumuojama pagal 0 darbo patirtį) nėra tinkami į direktoriaus pareigas. Pirmiausiai reikia būti dirbus, o tik tada mėginti tapti to darbo direktoriumi.

Delcas_Samp [40,397 XP] – daugybė gramatinių klaidų, kurios drumstė susikaupti skaityti anketą. Pirminis anketos atsakymas, kad „šaudau teisėsaugą ir kitus klanus“ parodo, kad esate opozicinėje barikadų pusėje, o staiga norite peršokti į teisėsaugą. Deja, bet mano tvirtu įsitikinimu, asmuo siekiantis direktoriaus pareigų turi tą daryti nuosekliai. Dirbti ir stengtis dėl to darbo, o ne apsireikšti, kai prispaudžia. Ir dirbti siekiamo direktoriaus darbe arba teisėsaugoje. Panašu, kad visiškai nesupratote 6 anketos klausimo, dėl Jūsų patirties teisėsaugoje, t. y. dirbant kaip darbuotojumi, o ne direktoriumi ir Jūsų kuriamomis „kitokiomis rangų sistemomis“. Taip pat, anketoje rašote „kuris jau nekartą buvau čia valdžioje“ – ne visais atvejais daugkartinis buvimas direktoriumi yra privalumas. Klydote su kitais atsakymais ir antroje situacijoje prikūrėte ją savaip. Situacijos rėmai buvo gana aiškūs. Nemanau, kad esate pasiruošęs būti direktoriumi.

FEZggoI.png

Deja, bet panašu, kad visi rinkimų į Spec. pajėgų direktoriaus dalyviai buvo padėti į šuns dienas. Užimti direktoriaus poziciją turi būti sunkiau, negu įsidarbinti į Taksi. Tokiems dalykams yra keliami aukšti standartai, o šį kartą jų niekas neatitiko. Bendrai žvelgiant, tai siūlau nenusiminti pildžiusių. Manau, kad tai buvo sėkmingas pabandymas, nes rinkimai visados yra galimybė pamatyti savo daromas klaidas. O, kalbant apie Spec. pajėgų direktorių, tai artimiausiu metu bus paskirtas direktorius laikinai einantis pareigas, kuris vėliau pats ir išrinks direktorių.

  • Patinka 7
  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 3
  • Liūdnas 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Eh nepatekau, ateičiau į darbą, bet neturiu pakankamai patirties įstoti į darbą ;/

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Eimantas_Osteen rašė:

Sveikinu naująjį Spec. pajėgų firmos direktorių, linkiu tau visokeriopos sėkmės darbuose ;)

gal bent paskaityk, nėra jokio drk XDDDD

  • Patinka 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Oh, labai gaila... Bet nieko, manau laikinai einantis pareigas žmogus, išrinks kompetetingą nauja Spec. Pajėgų Direktorių. 

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2019-02-18 at 11:23, John_Admin rašė:

 

Labai gaila kad nėra direktoriaus, bet tikiuosi greitu metu atsiras. :**

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tosha rink biski greiciau direktorius :D zlunga servas :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gaila, kad šie rinkimai buvo nesėkmingi, nes visgi Spec. Pajėgos vienas iš reikalingiausiu darbų serveryje, o būtent dabar, nes teisėsaugos darbuose abiejų direktorių nėra. Manau, kad su laiku bus išrinktas naujas direktorius. Beje gera analizė.

p.s Sveikinu laikiną direktorių @Ernys_Myq!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šauni analizė, džiaugiuosi kad direktoriaus išrinkti šį kartą nepavyko, balsavime pats atidaviau balsą kad nematau rimto kandidato užimti šioms pareigoms.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 valandas(-ų), Max_Tosha rašė:

O, kalbant apie Spec. pajėgų direktorių, tai artimiausiu metu bus paskirtas direktorius laikinai einantis pareigas, kuris vėliau pats ir išrinks direktorių.

Kvepia nauju DPi @Ernys_Myq. Svkn

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikėjausi išvysti naująjį Specu direktorių, bet yra kaip yra. Sveikinu nieką...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 22 minutes(-čių), Tedis_Marihuana rašė:

;DDDDDDDD normaliai barakas juda, sumeskit kas 2m pildau ir as i spec

E krc sukurk mafija ir uzvaldom rajona gerai? Sveikinu Myq, sekmės gaudyt nusikaltelius

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu bandžiusiuosius, kvepia nauju DPi? Sėkmės kitą kartą. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Net keista matyti, jog niekam iš pildžiusių nepavyko pasiimti Spec. pajėgų. Tikimės, laikinasis direktorius išrinks tinkamą variantą, kuris ir užims šio darbo direktoriaus poziciją, linkiu sėkmės renkant naująjį direktorių. @Ernys_Myq sveikinu su laikinu, dar kartą sėkmės renkant kitą direktorių. Graži analizė, Artūrai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...