Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Max_Tosha

Dėl kokių priežasčių nedalyvaujate direktorių rinkimuose?

Direktorių rinkimai  

91 nariai balsavo

  1. 1. Dėl kokių priežasčių nedalyvaujate direktorių rinkimuose?

    • Nedomina buvimas direktoriumi, aš ne toks žaidėjas
      12
    • Darbas su pakvietimu reikalauja didelės atsakomybės ir pastangų - BIJAU
      13
    • Darbas su pakvietimu neįdomus ir vangiai sudomina kitus žaidėjus dirbti
      9
    • Pastebiu, kad rinkimuose dalyvauja populiarus žaidėjas - vis vieną jis gaus direktorių
      42
    • Pastebiu, kad rinkimai susideda iš keleto sudėtingų etapų
      7
    • Kita (atsakymas komentaruose)
      24


Rekomenduoti pranešimai

giphy.gif

Direktorių prižiūrėtojai dažnai susiduria su pasyviu dalyvių dalyvavimu rinkimuose į direktoriaus pareigas. Dažnai žaidėjai nepildo ir net nebando tapti direktoriais. Kiti pildydami, tai daro atmestinai. Treti nustoja pildyti išvydę „stiprius“ kandidatus.

Tačiau norima sužinoti, kas iš tiesų žaidėjus paskatina ir kodėl taip yra, kad žaidėjai pasyviai dalyvauja Direktorių rinkimuose? Bijo atsakomybės? Nepatinka darbas su pakvietimu? Direktoriaus pareigos nežavi?

Dėl kokių priežasčių nedalyvaujate direktorių rinkimuose?

  • Patinka 3
  • Naudinga! 4
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

(Kalbėsiu apie save) Norint gauti kažkokias pareigas, turi kažkaip to siektie, nuo kažko pradėti... Nors ir labai nori, bet negali tiesiog imti ir iš kart pildyti. Neturintis patirties, spaudimo gavimas iš kitų, asmeninis gyvenimas, kuris turi būti suderintas, priveda prie to, kad pradedi galvoti kaip viską pradėti. Palikti (mano) ankstesni vadovai, neleidžia kitiems manyti, jog aš galiu būti tinkamas. Apibendrinus, jeigu aš noriu, kad taip apie mane ne manytų, turiu nuosekliai viską daryti ir įrodyti. Todėl bent jau aš nedalyvavau rinkimuose. 

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nes, kadangi iš po leavo tikrai negaučiau direktoriaus dėl to nepildau plius dar reikia acc slaptažodį susigražint :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Per savo žaidimą esu pildęs 1 kart į direktorių ir man pasisekė, gavau direktorių! O pildžiau vien dėl to, nes tai buvo mano tikslas serveryje, tikslas gauti mechanikų firmos direktorių, nes mechanikų darbas man yra vienas iš mėgstamiausių darbų ir kaip dirbau pas buvusią direktorę norėjau mechanikų firmos direktoriaus, motyvacija mane skatino pasiekti firmos direktoriaus, tad dėl to ir užpildžiau ir man pavyko! O jei po mechanikų firmos direktoriaus sieksiu dar kažkokios firmos direktoriaus ir bus atranka, tai pildysiu tik į tą direktorių kuris man patinka, darbas kuris man patinka, bei jei turėsiu motyvacijos ir noro turėti firmos direktorių. O manau kiti galbūt nepildo, nes tos firmos direktorius tiesiog nedomina, o jei domina bijo prisiimti tokią atsakomybę. Na, o šiuo metu nepildau, nes esu firmos direktorius ir šiuo metu kitos firmos direktorius tiesiog nedomina.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Einu pildytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jau tai manau pasiseks man arba ne :(

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Am asmeniškai laukiu šanšo į neutralių firmų direktorių, kadangi daug daugiau įdėjų yra negu Teisėsaugos,(na aišku tos idėjos gimsta būtant direktoriaus poste). bet. kalbant ir apie žaidėjų stygių serveryje..... Aišku norėčiau save išmėginti ir Teisėsaugos srityje direktoriaus kėdėje, bet ar verta?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kad išlaikyti firmą padorioje būsenoje reikia nolifint, tačiau čia beveik visi noliferiai biškį pričiuožę. Pagrindinė priežastis dėl ko pats atsisakiau visų savo pareigų. @Frank_Jonson girdėjau labai daug minučių praleidžia serve, bei net buvęs SPD darbuotojas, tai manau, jog tikrai vertas teisėsaugos direktoriaus kėdės!

  • Patinka 1
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iš savo pusės: 
Bandžiau pildyti 2014 metais į direktoriaus kedė, bet tai man buvo blogas bandymas ir vėliau apgalvojus, kodėl to negavau? Nes nebūvau motyvuotas tam direktoriui ir darbui ir neturėjau kaip sakant daug vadovavimo patirties. Bet bandžiau savo jėgas. Čia turi pats nusiteikti ir laukti atrankos į sau tinkama direktoriaus postą, nes manau kiek vienas žaidėjas turi savo ,,mėgstamiausią" darbą kurį gali dirbti ir dirbti su malonumu, o tai nekeltų sunkumų ir atliktum savo pareigas ne per prievartą, o savo noru. 

Kiek esu klausinėjas kitų žaidėjų kodėl jie nepildo į direktoriaus postus:
1. Žaidėjų dažniausias pasisakymas yra, kad tikrai jo negaus nes užpildė ,,Žinomas" žaidėjas ir jam nebėra jokių šansų ir tai jam numuša motyvaciją pildyti, bet pagalvojus iš kur jis žino, kad jis geresnis. 
2. Dažnai žaidėjai galvoja, kad yra nedraugai su DPi atstovais, ir taip jie negaus direktoriaus kedės kadangi blogi sutarimai su DPi, nes ten vienas su kitu nesutaria. 
3. Dėl teisėsaugos/GP direktoriaus rinkimo labai daug bijo dėl spaudimo iš klanų ir nepasitiki savim, kad sugebės surinkti komandą, kad galėtų tinkamai atlaikyti karus prieš klanus arba bent jau vidutiniškai tai atlaikytu. Arba daugelis prisibijo to vadinamo ,,Veiksmo" čia manau reiktu ieškoti labai motyvuoto direktoriaus kuris tikrai norėtų ir užsiimtų su savo darbuotojais ir stengtuosi kariauti, o ne to, kad bijotų veiksmo. Tarkim kaip pas @Dyglas_Fingeris , patiko vienas dalykas, kad darbuotojai po kiek vienos atrankos yra apmokami, kliučių dėjimas, gaudymas nusikaltelių, atgrobimų strategijos. Manau čia jau turi surasti žaidėją kuris tikrai turi noro ir mokėti valdyti firmą ir jai skirti laiko. 

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aš esu turbūt paskutinis vardas ir veidas kurį nori išvysti šioje temoje :D, bet aš toks einantis prieš sistemą ir darantis viską savaip, deal with that kaip sakoma :D

Pagrindinė problema kodėl aš(ir kiti) visada šiektiek pribijojau(-a) direktoriaus pareigų yra baimė neturėti darbuotojų, blogiausias jausmas ir kaip Masiulis sakė fyyyylingas yra vesti treniruotę su 3-iem darbuotojais, jokio kaifo, ir belenkaip cringe, ir tai yra tiesiog žiauriai nemalonu. Šiuo metu yra 8 darbai, vidutinis ON projekte yra 60 žaidėjų, tai yra vos 8 žaidėjai per darbą, ir tai jeigu jie visi dirba. Asmeniškai jeigu būčiau direktorius nu tai tik medikų, nu sakykit ką norit, bet medikų darbas labiausiai subalansuotas šiame projekte, tiek idėjų galima sugalvoti ir visko. Aš pats buvau GP direktorius ir su @Dyglas_Fingeris turėjom 8 /vdarbuotojai, ir iš 5 iš jų buvo labai aktyvus kas leido turėti šokį tokį skaičių /bendradarbiai, ir tada buvo 30-40ON, ir tai buvom firma kuri turėjo viena didžiausių darbuotojų on skaičių, tiesiog nėra jokio kaifo ir motyvacijos vesti veiklą su dviem darbuotojais, aš asmeniškai nežinau kaip @Sim_Gint dar vis laikosi, bet paspausiu ranką jam kada.

Antra priežastis yra žiaurus firmų nuvertėjimas, jeigu Gustas sugadino komandos vertę, tai Artūrai... sorry.. bet tu žiauriai sugadinai darbų vertę. Pirmas žingsnis buvo leidimas priskirti direktorius be jokios atrankos čia buvo didžiausias kirvis į nugarą, aš suprantu kad atrankos metu tu rezultatą greičiausiai gautum tokį patį tačiau tai labai prisidėjo prie nuvertėjimo. Žaidėjai nebeeina į darbus dėl pinigų jie jau ilgą laiką eina dėl geros hebros ir gero laiko ir laiko stumimo. Mes nesurinkom su draugužiais( @Saltukas_Ltu @Super_Mario @Dyglas_Fingeris @Aurimas_Ehmmett @The_Deus) didelio skaičiaus teisėsaugininkų dėl gerų algų, jie visi atėjo todėl nes buvo smagu žaisti ir rėkauti teamspeake, ir klausytis dyglo radijo bangų ofc :D.  Padarykit darbus vertesnius, naikinkit visas nuomuojamas ir dviračius kad naudotūsi Sim'ginto taksi, naikinkit baudas ofisuose kad būtų darbo teisėsaugininkams, naikinkit pirkima pažymos hp viduje, galų gale sugalvokit kažką naudingiau su vaistinėlėm ir medikais grobimuose, sumažinkit narkotikų efektus, padidinkit medikų /gyd efektą ir tokie simple dalykai realiai pakels darbų vertę labai daug, nes tada bus bent kažka veikti. /kuraktorius dalykai jau nebepadeda, dabar darbai stovi kaip visiškai atskira tvirtovė nuo kitų sistemų, suriškit viską, padarykit sistemas labiau priklausomas nuo darbų. Kaip sakoma kelkit darbų priklausomybę.

Ir dar vienas mažas dalykas, prieš 3 metus posakis "naujas veidas direktoriaus poste" šitam projekte būtų labai gerai tikes. Dabar jau ne, naujokai dar nėra pakankamai įgudę kad būtų direktoriais šiame projekte. 

Čia mano nuomone yra dvi pagrindinės priežastys kodėl žaidėjai bijo patapti būsimaisiais direktoriais.

  • Patinka 10
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pildyciau bet kai del klaidu pradedi prisipist tosha tai kazn noro net nera. Ne visi LT gyvena. Diskriminuoji.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jeigu pildyčiau tai tik į Spec. Pajėgų, PD, GP direktoriu, nes kituose man labai greit atsibostu ir tektu laikyt tik dėl "31dienos" o apie paminėtus darbus kur pildyčiau tai reikia skirti daug laiko, kad viskas eitusi puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kiek pasiekes tiek užtenka. Bet šiaip neapsimoka pildyti, nes čia kaip ir sake draugužis @Ledas_Competiv visiskas meslas. Nera sistemu tie darbai atsibode, darbuotoju nera kad ir bet ka darytum. Nebent Tu turi talento kaip @Dyglas_Fingeris O taip pat ir kaip jis minejo reikia nolaifint. Kas is to kad Tu be reikalo sedesi po 300min tam sampe ir vistiek gyvenime tas nepades. Nepasakysi kur nors atejas, aš va buvau direktorius LV. Nieko tai nereiškia. Nu nebent Tu esi Artis ar dar koks ten kuriam tik sampas galvoj. (sorry izeist nenoriu cia tik palyginimas) realiai nebera čia tokio idomumo tais direktoriais buti. Vistiek toks pats žaidejas tik kad turi daugiau savo laiko aukoti. :)

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pirmas dalykas, tai per didelė kontrolė. Ankščiau būdavo pasiėmi direktorių ir ir darai kas tau atrodo geriausia. Niekas neverkdavo, kad grobime vienas kitas pašalinis, algas dalindavai savo nuožiūra, rangus irgi. Dabar pabandyk pakelti rangą be užpildytos darbuotojo anketos forume ir iškart ppk. Dar Liepsna kai dpi buvo, o aš buvau GP drk, dariau grobimą. Pamatėm, kad atvaro ne grobiamo klano nariai, o kito klano, susišaukiau chebra iš savo klano. Nepraėjus minutei, prisistatė Liepsna ts kanale spiegdama, ar aš grobiu su klanu ar su GP. Žodžiu pažeidžiant taisykles matė tik mane, o ne kitus. Būtume ramiai išsišaudę tai bent įdomu būtų buvę, tai ne :D  DPi apskritai diktuoja firmų vadovams ką jie gali daryti, o ko ne :D kam to reikia? Kai GP drk buvau knisdavo protą dėl rangų kelimo ar net algų dalinimo. Tai kokia prasmė turėti direktoriaus postą, jei tu negali firmoje įvedinėti savų taisyklių ir kiekviename žingsnyje turi klausyti DPi. Tai tegu nerenka tų direktorių išviso  ir patys DPi vadovauja visiems darbams.

 

Kitas dalykas, nebetie laikai. Dabar serveryje vien ožinimai. Ta prasme ankščiau būdavo surenka šaika visa į Lucchese, o Yardies tušti sėdėdavo ir niekas nieko, padaužai ir palieki, o dabar tik pamato, kad nieko nepadaro ir ožina iškart, papeikimai dėl visokių nesąmonių. Vien dėl to noras atšoka užimti kokias pareigas serveryje. 

Trečia, ankščiau griežčiau buvo žiūrima į teisėsaugos darbą ir būdavo atidžiau skiriami teisėsaugos sričių direktoriai. Dabar per grobimus palaida bala. Rakina, šaudo tazeriais ir panašiai. Bandai grįžti į pastatą, pyst tave surakina nors tu priklausai užgrobėjų frakcijai. Čia daugiau liečia GP firmą

  • Patinka 8
  • Naudinga! 4
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pats esu teisėsaugos žmogus, tai tik iš tos perspektyvos +\- maždaug šnekėsiu. (dar šiuo metu ir abiejų teisėsaugos direktorių trūksta, tai kaip tik)

 

Teisėsauga senai nebuvo tokio susidomėjimo, nes nebėra tikro aukštesnio lygio joje. Nebėra kažkokio tikslo lipti aukštyn, nes ten pakilęs, liksi ten pat, tik turėsi kitą transportą. Taip, SPD absioliučiai sužlugdytas darbas. Žinoma, šį kartą tai įvyko dėka Lafa_Marino, kai atėjo, užsimanė sujungt SPD/PD, prisižadėjo padaryt iš šito sujungimo kažką fantastiško, ko niekas nėra matęs, kad bus labai įdomu, wow wow!!! Taip, padarė, gavo direktorių, nes gi kokią istoriją žmogus susidaręs, gi jis SPD sugalvojo!!! Bet Lafa did an oopsie ir po 2 ar kiek ten tų savaičių dingo, buvo nušalintas. Jokių idėjų, nieko. Tik sugadintas SPD darbas, kuris tik buvo „aukštesnis rangas" PD firmai. Galiausiai turbūt ir Karoliui ar Toshai, nežinau kuriam, atėjo į galvelę, kad vajeei, kam to reikėjo, atskirkim darbus ir vėl!!! Gerai, atskyrėm, bet tai SPD liko ta pati šiukšliadėžė kaip ir buvo. Ateini - vairuoji bet kurią mašiną, kadangi rangų sistema padarė dingau, SPD jau irgi teoriškai priklausomi nuo DPi. Tai liko eilinė teisėsaugos sritis, kuri tiesiog turi papildomą raidę S ir geresnį transportą. Negana to, iki kol Dyglui davė direktorių, firmoje dirbo tik komandos nariai, na ir vienetai laimingųjų. Kas tie komandos nariai, kad jie dirbtų SPD? Teisėsaugos ekspertai turbūt.  Nebeliko to, kad dirbdamas SPD tu jau skaitomas kaip elitas, nebeturi aukštesnės savivertės ir nebeesi taip vertinamas kitų.  Nebėra ko siekti teisėsaugoj, nes pasiekus PD/ARO direktorių ir būnant paaukštintu iki SPD direktoriaus, lieki lygiai tuo pačiu, kuo buvai.  Nebeturi didesnės laisvės, tiesiog vairuoji infernusą ar sultaną su švyturėliu!

 

Ateini į teisėsaugą, nesvarbu, ar kaip darbuotojas, ar kaip direktorius/pavaduotojas - būsi prirakintas kaip šuo prie būdos. Kodėl? Taisyklės. Atėjot ir susikišot savo TOBULĄ TVARKĄ PALAIKANČIAS TAISYKLES į šito projekto sistemą. Nežinau, kiek jum kartų ir kiek jum žmonių turi pasakyti, kad šitas serveris yra VEIKSMO serveris, SUSIŠAUDYMŲ serveris, o ne supistų SISTEMŲ ir TAISYKLIŲ serveris (su visa pagarba Karoliui, kad kuria kažką naujo). Iš visų įmanomų pusių suvaržytos veiksmo galimybės, padaryk kažką įdomesnio, aktyvesnio - KO ČIA TAISYKLIŲ NESILAIKAI, GI PARAŠYTA, KAS NEAIŠKU??? Su visom šiom „taisyklėm" ir baudimais už minimalius nukrypimus nuo „jų" priauginot žaidėjam tą dar aktyvesnį papeikimų rašymą net tada, kai daromas veiksmas. Visi bijo gaut įspėjimus = neina iš nustatytų ribų = nėra itin įdomaus veiksmo = firmoj nėra daug darbuotojų = kam laikyt tą direktorių? /atsisakyt „NETURIU LAIKO, PASIEKIAU VISKĄ KĄ NORĖJAU". Mūsų tos bendros geriausios teisėsaugos vasarą tos taisyklės iš viso praktiškai niekam neegzistavo, ir kas? Problemų nekilo. Turėjom turbūt aktyviausią veiksmo atkarpą tiek teisėsauga, tiek nusikalstamos(bent jau per mano visą direktoriavimo laiką). Niekas nesiskundė, niekas nerašė papeikimų, tiek mūsų direktoriai/pavaduotojai, tiek pagrindiniai klanai išliko aktyvus ir su itin gausiu žmonių skaičiumi. Po viso šito tik viskas nuo kalno riedėt pradėjo. Dar va Dyglui pasiemus valdžią nesenai, pasireiškė irgi tas lipimas virš jau naujų „taisyklių", bet tai atsipirko - visi buvo laimingi ir niekas nesiskundė, kadangi buvo veiksmo.

 

Jūsų tobulumo principas. Šitą puikiai pastebėjau, kai pasiemiau PD pavaduotoją pas Mario. Tuometinė DPi Liepsna, aišku viską perėmus iš Toshos prisipisinėdavo prie visko, pradedant nuo ten, kur pastatytas Moonbeamas, baigiant tarpais tarp eilučių forumo temose. Spaudžiat direktorius vietose, kur jie visiškai neturėtų būt spaudžiami. Sakyt kažką dėl to, kaip atrodo forumo temos, kiek jų yra? Kam tas forumas reikalingas teisėsaugai? Taip! Rangų, algų, galerijų, juodųjų/šviesiųjų sąrašų temos!!! Teisėsaugai reikia 3 pagrindinių temų: bendra informacija, papeikimai, neaktyvumas(ir šita nebūtina net). Visos kitos - kosmetinės temos, jeigu jau labai neturi ką veikt. Algas dalini pagal dalyvavimą, rangus keli pagal dalyvavimą, ko dar reikia? O dabar gauk teisėsaugos direktorių - daugiau dirbt turėsi forume, nei žaidime. Negana to, kad turėsi kurt temas, turėsi jas dar aprašyt kaip rašinius, reikia gi to tuščiažodžiavimo! Darbų analizėse ypač. Rašykit tose direktorių analizėse kiek norit(nors ir to nereikia), bet jau atrankų į darbus analizėse užtenka parašyt nickus, kas patenka, kas ne. Temos, nuoseklus „taisyklių“ laikymasis žmonių į teisėsaugą nepritrauks, veiksmas pritrauks. Kibkit prie direktorių tada, kai akivaizdžiai firma važiuoja žemyn, o ne nuo pirmų dienų prie raidžių pilvų dydžių prisikabinėkit. Apverskit mąstysena į tokią pusę:  reiks pagalbos iš jūsų - paprašys patys. (Smitas apie šitą irgi gerai parašė/papildo mane)

 

O žaidėjams: kreipkit mažiau dėmėsio į šitą sudaromą klounizmą. Jeigu firmos situacija tikrai gera, yra veiksmo ir pnš., bet jum kvaršins protą - nekreipiat dėmėsio. Nušalins - tegul, parodys savo bukumą. Nebijokit pildyt, galbūt būsit nevykę pirmą kartą, bet pasimokot iš klaidų ir imat antrą kartą - jis bus geresnis.

 

Sutrumpintai

Į teisėsaugos sritis mažai pildo, nes:

  • Aukštesnis lygis(SPD) - bevertis.

  • Prirakinimas prie taisyklių.

  • Tobulumo principas(spaudimas direktoriams, pavaduotojams dėl bereikšmių detalių).

 

@Ledas_Competiv punktai irgi tikslūs.

 

prieš 1 valandą, Minde_Boss rašė:

Norint gauti kažkokias pareigas, turi kažkaip to siektie, nuo kažko pradėti... Nors ir labai nori, bet negali tiesiog imti ir iš kart pildyti. Neturintis patirties, spaudimo gavimas iš kitų

Nuo ko pradėti? Pildyti. Nori? Iš karto ir pildai. Patirties gausi tik pabandydamas. Nepasiseks pirmą kartą - geriau pasiseks antrą.

  • Patinka 5
  • Naudinga! 6
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vien del to nepildau nes uzpildo populiarus zaidejai ir praktiskai jie gauna tai tik del to 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Manyciau gal daugumai nelabai sekasi rašyt anketas ,bet žaidime jie yra žymiai geresni ir daugiau veiklos gali sugalvot negu tie kurie anketos priburia " bus tas, bus anas" o ištikrųjų žaidime prisijunge tik stumia greičiau ta 60 minučių ir verkia ,kad mažai žaidėjų ar atsibosta tas pats per ta pati

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Trumpai drutai, per viena maumedi acc atėme va ir fsio, be to žmonės nepildo ,nes pavasaris pareina, o tai reiškia lauka/draugus/judesi dėl to ;) 

  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Serveris iki šiol gyvuoja vien dėl veiksmo tarp teisėsaugos ir klanų. Šio serverio žaidėjai apart veiksmo daugiau nieko nemato. Todėl teisėsaugoje jokių naujų idėjų panaudoti nelabai pavyktų. Greičiausiai dėl šios priežasties nelabai ir nori patyrę žaidėjai pildyti bent jau į teisėsaugos direktorius, nėra tikslo būti vėl išrinktam į direktoriaus pareigas ir daryti tą patį mėnesį kol nenusibosta.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Realiai nesistengiu pildyti į kiekvieną direktorių, kolkas esu užsibrėžęs TAKSI darbo direktoriaus pareigas, ir jas stengsiuosi siekti, dažnai pamačius jog vyksta į šio darbo direktorių rinkimai, nepildydavau, nes vis galvodavau jog trūksiu patirties, esu vis dar naujokas ir panašiai, tačiau visad darydavau klaidą ir šiuo metu teks įsidarbinti į TAKSI firmą, siekti savo užsibrėžto tikslo bei taip įrodyti sau, jog niekad nereikia bijoti konkurencijos!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kalbant iš savo pozicijos, tai nekandidatuočiau šiuo metu į direktorių, nes manau jo net negaučiau, nes nesu patyręs būtent šitame projekte. Tiesa pasakius net ir šiuo metu norėčiau kandidatuoti į Policijos Departamento direktoriaus pareigas, nes tikrai nemanau, kad geresnių kandidatų iš mąstymo bei vizijos pusės atsiras, tačiau negaliu vien todėl, nes nepatyręs būtent šiame projekte, so sad.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausias mano trūkumas šiame serveryje tai bendros serverio patirties trūkumas, kuris neleidžia laisvai kandidatuoti man į direktoriaus pareigas, bet žinoma aš pasikėlęs patirties būtinai ateityje išbandysiu save rinkimuose. Aišku bendrai SA:MP serveryje turiu tos patirties ir pačiame direktoriavime, tiesiog pats serveris man nesudaro galimybių tai padaryti - kandidatuoti į direktoriaus pareigas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aš šiaip kartais pildau, dar kai kiti paragina, sako tikrai pavyks! Nesakau, tikrai turiu minusų dėl kuriu galbūt nepatekau ten į tą atranką kuria nesenėi buvo, bet jeigu darai atranką į direktorių ir paskui pasirenki šiaip random žmogu iš teisėsaugos tai kam tada daryti tą atranką? Plius, laukei prieš skelbiant dar kokią savaitė, kai teisėsaugoje buvo labai mažai žmoniu...

Gerai, užpildžiau, skaitau analizė ir rašai kad aš "opozicijoje" o tai palauk, o kur aš dar galėčiau būti jeigu PD direktoriaus nėra tu iš darbo mane išmetei, į Specus irgi nepriimi nes parašei per atranką nieko nepriimsi, kur logiką?

O šiaip čia niekas, palyginus ką parašė Ehmetas su Smitu paskaityk juos :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na, kalbant apie direktorių rinkimus, tai tikrai nesistengiu pildyti šiuo metu. Esu gana neaktyvūs pastarajį mėnesį dėl mokslų, bei turiu gan mažai patirties serveryje. Taipogi, kai bandžiau pildyti vieną kartą, pamačiau, jog senbuvis su daug darbo patirties užpildė, tai net nesistengiau pildyti, nes DPi kaip sakant žiūri kas daugiau turi darbo patirties, bei kas įneš daugiau įdėjų į darbą.

 

Antra, tai būtų kaip sakė daug kas šioje temoje - darbuotojų neatėjimas į firmą. Tai manau tai būtų irgi tiesa, nes kai žmonės neateitų į firmą, direktoriai pagalvotų, jog jie daro kažką netaip, ir dažniausiai pamano, kad jie blogi direktoriai, bei atsisako pareigų. Ir tas kartojasi labai daug kartų, kas yra so so so so so so so so so so so sad.

 

 Trečia būtų (kalbant apie TAXI, bei kitus darbus, kurie nesusiję su veiksmu) mažos algos, ir nėra ką veikti. Ką, manot, labai įdomu tiesiog važinėti su pvz. Ambulance, ir kas pusvalandį važiuoti paimti "/suzeistas" kuris tau duoda 1.500 serverio valiutos, ir keleta XP? Nemanau, kad darbuotojams tai būtų įdomu, Žiūrint iš direktoriaus pusės, jei sistema yra tokia, ir nėra daugiau ką veikti, ką jam daryti? Vesti treniruotes, kurios visiems nusibodusios (t.y. kiek mačiau, dabar daromos treniruotės yra labai nuobodžios)? 

 

Daug kas irgi sakė, jog eina darbuotojai į darbus ne tam, kad serverio valiutą uždirbt, pasikelt rangą ir važinėti ten su CABBIE, Sultanu. Su tuo manau irgi iš dalies daug kas sutiktų, nes serverio valiuta nieko nereiškia šiame serveryje, ypač, kurie ten pokerį/kauliuką/atspėkspalvą etc. eina, ir laimi ten 30 limonų, o vėliau išdalina, tai kžn. nėra įdomumo tada iš vis dirbti, ir užsidirbti. Tai nežinau, dėl to šiuo metu nepildau į direktorius, nelabai noriu, ir mokslai..

 

Spoiler

so so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so so sad. Pratesimas so so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so soso so so so so so so sad.

- John_Boy ❤️

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...