Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ryan_Quard

Atsiliepimas apie serverį - Ryan_Quard

Rekomenduoti pranešimai

WEhe7.png

Sveiki LAS-VENTURAS.lt projekto žaidėjai bei šio atsiliepimo skaitytojai, esu naujas šio projekto žaidėjas, ir norėčiau išreikšti apie šį serverį šiokią tokią nuomonę, galbūt labiausiai patikusius dalykus, ir panašius įvykius. Taipogi norėčiau paklausti, jog atsakant į šį komentarą, ar jūs kurdavote atsiliepimus apie serverį, ir kaip jums tai sekėsi! Taigi, nieko nelaukę, netempiam gumos ir važiuojam skaityti!

WmkI8.png

Kiekvienam šio serverio žaidėjui, žaidimo pradžia prasidėjo nuo užsiregistravimo, kas buvo paprasčiausias dalykas visame žaidime, sekantis žingsnis buvo - apmokymai, labai patiko, jog administracija skatina peržiūrėti apmokymus, o peržiūrėjus apmokymus dar pridedamas prizas - 2.000€ serverio valiutos, kas yra nemenki pinigai, o ypač naujokui! Sekantis žingsnis - lagamino pridavimas viešbutyje bei kapsulės ieškojimas, visų pirmą į pagalbą pasikviečiau administratorius, tuo metu buvo prisijungęs ir pagelbėjo man; Tadas_Crazy, asmuo nuvežė iki pradinių vietų, kuriose galėjau apsižvalgyti serveryje, iš visų pirmoji buvo - VIEŠBUTIS, jame man teko priduoti lagaminą, kurį man paliko kažkoks senas serverio žaidėjas, tačiau nespėjus atvažiuoti iki viešbučio, buvo pranešta jog yra kapsulė, kurioje yra prizų, tad administratorius mane ten nugabeno, paaiškino kaip atrakinti duris, kur paimti kapsulę ir kur priduoti lagaminą. Tada nuvežė mane iki MIGRACIJOS DEPARTAMENTO, kuriame galėjau įsigyti pasą bei vizą, įsigijęs šiuos dalykus, nusigavau iki VALDŽIOS NAMŲ, kuriuose iš pirmo karto nepavyko išlaikyti EMIGRACIJOS testo, mano diena šiame serveryje baigėsi ties vairavimo mokykla, kitą dieną, prisijungus į serverį sutikau serveryje merginą, kuri turėjo administratoriaus statusą bei pagelbėjo man, jos slapyvardis buvo; Kayla_Keksas, ačiū jai už patarimus, nuo ko pradėti žaisti šiame projekte, už pagalbą vykdant emigraciją bei už visus kitus dalykus!

NfMwL.png

Serveryje pastebėjau, jog pagalbos galima sulaukti ne tik iš administratorių, o ir iš pačio serverio sistemų, pavyzdžiui; parašius komandą /naujokas surandi svarbiausią informaciją naujokui, taipogi ir atsidarius /misijos paaiškinama kaip įvykdyti tą misiją, ko jai reikės ir kada ją galėsiu įvykdyti. Be sistemos pagalbos, yra ir administratorių pagalba, labiausiai noriu padėkoti administratoriams; Kayla_Keksas, The_Deus, Tadas_Crazy! Ačiū jums už pagalbą!

fn7ct.png

Serveryje galima žaisti ilgai ir nenusibos, nes vyrauja labai didelė kokybė, nors ir žaidėjų skaičius nėra didelis, tačiau su turimu žaidėjų skaičiumi galima daug kokybiškiau pažaisti nei su šimtais ar net keliais šimtais žaidėjų, tas labiausiai man ir patiko bei krito į akį! Serveryje krito į akį labai gražus maketavimo darbai, įdomiai sukurtos sistemos, būdai kaip užsidirbti bei net leidžiama pardavinėti serverio turtą už tikrus pinigus, kas yra be galo smagu ir lengva prasimušti turtingiems žaidėjams realybėje! Taipogi patiko, jog kiekvienas žaidėjas bendrauja atsargiai ir komunikabiliai, mažai kas naudoją keiksmažodžius, tačiau pasitaiko ir tokių asmenų, kurie yra pasikėlę aukščiau žemės, ir paklausus į kokį darbą eiti, prašo pirmiausiai jiems nupirkti VIP narystę, tas iš visų pliusų yra minusas, tačiau tai menkniekis!

hX3m6.png

 

Serveryje gana nemažai jau apsipratau, patirties taškų vėlgi pavyko užsikelti, tad norėjosi pradėti nuo lengviausių ir pelningiausių darbų - vienas iš, kritusių į akį - EPi išvežiotojai, pamačiau jog darbo direktorius yra gana patyręs ir turintis žinių apie darbą, tad nuėjau ten vien dėl to, jog gaučiau pinigų ir išmokytų mane kilti šiame serveryje! Į darbą pavyko patekti per nuolatinę forumo atranką, į klausimus atsakiau be klaidų ir tuom džiaugiuosi, nes kaip naujokui tai yra didelis pliusas!

 

Ačiū skaičiusiems, sėkmės visiems žaidime!

  • Patinka 9
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykes i las-venturas.lt serverio platybes, malonu kad vis daugiau jaunu zmoniu renkasi butent si serveri, grazus aprasymas apie serveri, jei reikes kokios pagalbos kreipkis

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs, daug naujokų registruojasi į serverį, kas yra smagu! Smagu, kad patinka šis serveris. Bėje, matau tave aktyvų forume bei serveryje, kas yra šaunu! Jei reikia pagalbos, visada parašyk man asmeninę žinutę į forumą, arba susisiek žaidime! (^^)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykes į mūsų serverį, puikus pristatymas taip pat malonu, kad patinka serveris, linkiu sekmės manau gali nemažai pasiekti čia, jeigu užsiliksi.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Ryan. Matosi iškart, kad padirbėjai ties tema, nes kažkokius "gfx" sukūrei. Nepatingėjai ir išsamiai viską parašyti. Atsiliepimas gražus, nelabai ir ilgas, bet viską aiškiai ir trumpai aprašei kas labai patiko! Linkiu apsistoti šiame projekte, nes jis tikrai yra geras ir manau tau patiks! Linkiu susirasti žaidimo draugų šiame projekte, įdomiai pažaisti ir pasiekti to ko nori!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, sekmės serveryje, ir malonu kad bent 2 iš kažkiek nemokamų administratorių tau padėjo apsiprasti Las-Venturo projekte.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...