Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Max_Tosha

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga

FEZggoI.png

2019  03 – 07

Sveiki, žaidėjai,

Rinkimų maratonas ir toliau tebevyksta. Šiuo metu išrinkus Teisėsaugą, metas paskirti naująjį Ginklų prekeivių direktorių galintį pasipriešinti po truputį atsistatančiai teisėsaugai. Ankstenysis direktorius Robert_Klicko stengėsi išlaikyti pusiausvyrą tarp visų suinteresuotų grupių ir pardavinėti ginklus visiems, kas yra labai teisinga siekiamybė. Ginklų prekeiviams nelabai turėtų rūpėti, kas tuos ginklus turės, svarbiausia pardavimo momentas ir gaunamas pelnas. Na, žinoma, svarbu tik, kad tie ginklai nebūtų naudojami prieš pačius prekeivius.

– Max T.

FEZggoI.png

Rinkimų aptarimas

Didelių apibendrinimų šiuose rinkimuose šį kartą padaryti negaliu. Anketa buvo visiškai nesudėtinga be jokių ypatingų įmantrybių. Vienintelis tik pastebėjimas, kad dalyviai nesinaudoja „Skype“. Faktas, kad tai yra kiekvieno pasirinkimo teisė (ypač atsižvelgiant į šios programos minusus). Tačiau, natūraliai iškyla komunikacijos problematika, kaip užtikrinti efektyvų bendravimą su direktoriumi ir jo sėkmingą įsiliejimą į direktorių komandą.

Kitas aspektas tik toks, kad Ginklų prekeivių darbo pliusus ir minusus reikėjo įvertinti kiek įmanoma kritiškai ir objektyviai. Savaime suprantama, kad daug naudingiau yra sakyti, jog darbas neturi trūkumų, bet tiesiog užsidėti kaukę ir jų vis tik nepamatyti ar jų neaptarinėti – nėra labai stipru. Todėl, bendras pastebėjimas toks, kad vienok ar kitok visi darbai turi savitų privalumų ir trūkumų. Geriausiai įvertinę asmenys pristato save, kaip geriausiai suprantančius šio darbo specifiką.

FEZggoI.png

Kandidatų aptarimas

Dave_Jefferson [5,220 XP] – išvydęs natūraliai pasvarsčiau, kad galėtum tikrai būti labai realus vadovas šiam darbui. Mano nuožiūra, esi sukaupęs nemažos patirties nusikalstamų grupuočių pusėje ir suvoktum šio darbo esmę bei potencialą. Visgi, tęsdamas atsakymų nagrinėjimą į anketos klausimus, ne viskas atrodė logiška ir taip savaime saldu. Darbo pliusais įvardinai aktyvų veiksmą, su tuo neabejotinai sutinku. Ginklų prekeiviai yra ir turėtų pasižymėti aktyvia veikla, visgi, tikiu, kad tai labai priklauso nuo direktoriaus. Todėl, norėjosi to akcentavimo ir atskyrimo. Dėl minusų, įvardijai, jog vienas vienintelis yra kalėjimas. Nesu tikras ar tikrai nėra daugiau minusų ir ar tai yra esminis. Renkiesi Ginklų prekeivius, nes gali dalyvauti daugelyje veiklų, užsidirbti daug pinigų ir pasipelnyti ginklų. Dėl minėtųjų sutikčiau, bet sunkiau dėl ginklų pelnymosi, nes pirminis tikslas yra juos parduoti, o ginklus pasilikti sau tik siekiant kovoti su Klanais ar Teisėsauga. To akcentavime trūko. Objektyviai įvertinai savo šaudymo ir vairavimo sugebėjimus. Dėl ginklų politikos, tai lyg ir viskas gerai, kad būtų siekiama parduoti visiems, bet nelabai supratau, kodėl būtų nutraukiamas ginklų pardavinėjimas, jeigu ginklų trūktų sandėlyje. Manau, kad turėtų būti tęsiamas pardavinėjimas tol, kol yra paklausa. Tiesiog, stengtis surasti būdų, kaip tų ginklų sukaupti daugiau. Anketoje labai nepatiko atsakymo dalis „taipogi ginklinėse irgi dingsta atsargos“ – išduosiu paslaptį, kad ginklinėje yra neribotas ginklų (kulkų) kiekis. Negalėjimas sekti naujausių dalykų ir ypač aktualiausių yra blogai. Taip pat, vertinant aktyvumą, šią savaitę ilgą laiką nebuvai prisijungęs. Todėl, neatrodo, kad esi pasiruošęs šioms direktoriaus pareigoms, nors ir tikiu, kad galėtum būti neprastas darbo vadovas. Jeigu suaktyvėsi, galėsi būti laikomas 2 vietos nugalėtojumi.

 

Nikotinas_Heroinas [12,164 XP] – vardinami darbo pliusai pirmiau buvo eksplicitiškai skirti pelno siekimui, o tik kaip paskutinį aspektą ir tai, kaip galimybę buvo įvardinti grobimai tebekalbant apie seifo kėlimą. Manau, kad turėtų būti didesnis orientyras veikla ir darbuotojų aktyvus rūpinimasis, kad jiems būtų įdomu dirbti. Geras pastebėjimas dėl veiklos stygiaus nesant teisėsaugai. Suprantu, kad yra įdomu vežti ginklus nežinant ar teisėsauga bandys perimti siuntą ar ne. Tačiau, toks atsakymas gana keistai skamba, kaip iš būsimo direktoriaus. Manau, kad direktorius turėtų tokius dalykus numanyti ir tinkamai suplanuoti, jog ginklų siuntos pervežimas būtų sėkmingas. Akcentuojate, kad siūlytumėte rinktis šį darbą dėl to, nes patinka veiksmas, bet iš visų anksčiau vardintų atsakymų negalima to įžvelgti, jog to veiksmo bus itin daug. Ypač dėl pastovaus siekimo pasipelnyti ir vežti ginklų siuntas, tai natūraliai greitai taps rutina. Įprastas atsakymas dėl ginklų pardavimo politikos, neparduodant ginklų esantiems juodajame sąraše ir tie, kurie trukdys ginklų siuntoms. Pasiekus klausimą su rutinos vengimu, pagaliau buvo deramai skirta dėmesio grobimams ir kitoms veikloms. Nors ir ne iki galo išsamiai. Patiko, kad vienu iš pirmų žingsnių šalia minėtų banalių (temos sukūrimai ir panašiai), įvardijote Klanų paiešką, kuris galėtų saugoti Ginklų prekeivius. Manau, kad tai yra labai teisingas požiūris. Labai nepatiko, kad nesinaudojate šiuo metu TeamSpeak. Neturėtų būti esminis aspektas, kad neturint darbo, nėra reikalo naudotis ir TeamSpeak, tai turėtų būti susigyventa natūraliai kaip kasdienis dalykas. Bendravimas su žaidėjais yra labai stiprus aspektas, kaip žaidimą daryti linksmesnį ir įsimintinesnį sau pačiam. Taip pat, kalbėdamas apie Ginklų prekeivių veiklą – vėl sugrįžote atgal ties elementariu ginklų pardavinėjimu. Iš visų atsakymų matyti, kad darbas turėtų greitai atsibosti, nes mano nuomone, per didelį dėmesį skyriate tik ginklų pardavimui. Reikia matyti visas kitas turimas galimybes ir kurti naujas galimybes Ginklų prekeiviams tapti pastebėtams.

 

Jordan_Sanchez [20,683 XP] – tikriausiai ir nelabai netikėta matyti šiuose rinkimuose. Kita vertus, labai džiaugiuosi, nes rodai didelį nuoseklumą siekdamas direktoriaus pareigų. Todėl, kad jau nuo pat pirmųjų valdžios pasikeitimų Ginklų prekeiviuose ir direktoriui tampant Robert_Klicko mačiau tavo teikiamą pagalbą jam. Dėl to, iš tiesų, tai pelno tau pliusus. Tačiau, laikausi principinių nuostatų ir gerbiu taisykles. Rinkimų taisyklėse nurodyta, kad „Diskusijų vardas privalo sutapti su Serverio slapyvardžiu.“, tavo atveju – taip nėra ir jis nesutampa. Laikausi nuomonės, kad jeigu nėra įsiskaitoma ar gerbiami esminės, bendrosios normos, tokiu atveju, galima preziumuoti, kad nebus laikomasi ir turint direktoriaus pareigas. Dėl šios priežasties, tarp visų kandidatų esi paminėtas tik todėl, kad to nusipelnai, nes esi vertas būti minimas čia. Esi realus ir stiprus varžovas kitiems. Tačiau, nesilaikant bendrų taisyklių, negaliu vertinti anketos ir galimai skirti direktoriumi. Tai griežta pamoka gerbiant tuos nuostatus ir žinant, kad tinklapyje nereikia turėti dešimčių skirting paskyrų. Ačiū už dalyvavimą.

 

Maxh_Prikolistas [5,166 XP] – nuo pat pradžių džiugu, kad buvo teisingai įvardinta, jog Ginklų prekeivių darbe reikia geležinių nervų. Iš tiesų, Ginklų prekeiviai gali turėti tiek didelių privalumų, tiek didelių trūkumų. Planuoti savo veiklas Ginklų prekeivių darbe yra gana sudėtinga, bet tikrai įmanoma. Todėl, man tavo pastebėjimas, kad reikia nenustoti bandžius – patiko, nes tai reiškia, kad tikrai užsikabinus ties tuo, kas tave veža – galėtum judėti pirmyn. Taip pat, kaip didelį šio darbo privalumą įvardijai chaoso kėlimą Teisėsaugai. Būtent šiais rinkimais ir yra siekiama šiuo metu surasti tinkamą asmenį, kuris galėtų užtikrinti pasipriešinimą po truputį aktyvėjančiai teisėsaugai. Ne ką mažiau, teisingai įvardijai, kaip ir kitas kandidatas, kad reikalinga vis dėlto pagalba iš Klanų pusės. Sąjungos bendradarbiaujant dėl tikslų kautis su teisėsauga reikia. Esi buvęs Klanų prižiūrėtojas, tekę dalyvauti daugelyje Klanų veiklų. Todėl, esi būtent iš nusikalstamų grupuočių sferos ir gebantis neblogai susigaudyti chaoso kėlime mieste. Labai patiko argumentas, kad reikėtų pardavinėti ginklus visiems klanams, nes jų nepardavinėjant, jie vis vieną galės jų nusipirkti ginklinėse, o iš to tik mažiau pelno. Dėl to į šią situaciją buvo pasižiūrėta labai praktiškai, kas tikrai patiko. Atsakymuose matėsi idėjos, realūs dalykai, tai padeda atsiskleisti kandidatui į direktoriaus pareigas. Kalbėdamas apie rutiną, atsakymą tiesmukai pradėjai nuo to, kad pats puikiai supranti, kas tai yra. Tai gali rodyti, kad žinai, ko reikia imtis, kad ta rutina galėtų būti pašalinama. Iš atsakymų tikrai buvo galima matyti, kad daugiau dėmesio bus skiriama kovoms, susišaudymams, tai skatins aktyvų darbą. Patiko atsakymas dėl TeamSpeak naudojimosi ir darbo racijos naudojimo išvengimo, bet greitos ir efektyvios komunikacijos. Džiugu dėl ginklų prekeivių veiklos apibrėžimo, kuriame buvo neužmiršta įvardinti šalia to, kad tai yra darbas skirtas pardavinėti nelegaliai ginklus, bus skiriamas prioritetas ir įvairiems grobimams. Serveryje, taip pat, ne kartą teko matyti dalyvaujantį klanų veiklose, susišaudymuose. Todėl, manau, kad esi pasiruošęs šiai dienai tapti Ginklų prekeivių direktoriumi. Viliuosi, kad nenuvilsi. Įgyvendinsi savo užsibrėžtus tikslus ir sukursi apie save geresnę nuomonę, negu iki šiol turėjai. Linkiu visokeriopos sėkmės!

FEZggoI.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

  • Patinka 13
  • Liūdnas 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį Ginklų prekeivių direktorių! Linkiu padaryti nemažai su Ginklų Prekeivių firmą, bei smagiai praleisti laiką būnant direktoriumi!

p.s Išsami ir gera analizė :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu, didžiausi sveikinimai Maxh, sėkmės:D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Galėjai Jordanui duot, a šiaip sveikinu Maxh'a sekmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Super, sveikinu naująjį GP firmos direktorių, tikiuosi išvysime daug veiklos iš jūsų pusės, analizė tikrai gražiai aprašyta, lauksime kitos apžvalgos ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja direktoriu :) pridursiu del ko diskusijos nickname toks " Šis diskusijų vardas jau yra užimtas. "

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu prikolistai, linkiu visakeriopos sekmes pareigose, tikiuosi nenuvilsi DPI bei serverio zaideju :D 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu pasiekus aukštu rezultatu! :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Man įdomiausia: kur dingo senasis direktorius?

P.S Sveikinu su pareigomis, nenuvilk visų mūsų

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, linkiu sekmės taip pat lauksiu atrankos

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį Ginklų prekeivių direktorių ir linkiu sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...