Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ernys_Myq

Spec Pajėgų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Spec Pajėgų direktoriaus rinkimų apžvalga

Sveiki, žaidėjai,

Prieš lygiai 18 dienų, pagrindinio Administratoriaus Max_Tosha buvau paskirtas išrinkti Spec Pajėgų direktorių. Šie rinkimai buvo kiek neįprasti - direktorius buvo renkamas iš norinčių dalyvauti kandidatų, kurie per visą mano laikino Direktoriaus laikotarpį turėjo įrodyti, kad būtent jie yra labiausiai verti tapti Direktoriumi. Todėl, kviečiu skaityti rinkimų apžvalgą ir pasveikinti naująjį Direktorių ! 

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

Rinkimų metodika

Rinkimų metu, kekvienas iš Kandidatų buvo akylai stebimas - buvo vertinamas jų bendravimas, elgesys su kolegomis, vertinami jų vadovavimo įgudžiai, teisėsaugos žinių išmanymas. Kekvienas iš kandidatų gavo pavaduotoją keletai dienų - per šį laikotarpį buvo stebimas kekvieno iš jų elgesys esant Pavaduotojo pareigose, stebima kaip Pavaduotojas atsakinėja į papeikimus, kaip baudžia darbuotojus, kaip jiems padeda pasitaisyti padarius klaidą, buvo stebima ir tai, kaip kandidatas apklausinėja būsimus darbuotojus, bei įvertina ar jie tinkami dirbti Spec Pajėgose. Didžiausias dėmesys skirtas keturiems kriterijams - vadovavimas veiksmų metu, gerų ryšių palaikymas su serverio žaidėjais bei kolegomis, darbuotojų baudimas bei galutinės ir mano vadintos " Didžiąja treniruote " pravedimas. 
Kekvienas iš kandidatų turėjo pateikti ataskaitą, kaip jų manymu jiems sekėsi vadovauti, ką mano apie savo konkurentus, kokias idėjas labiau išplėtotų ir kaip vadovautų savo darbuotojams. 

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

" Didžioji treniruotė " 

Didžiojoje treniruotė turėjo atsispindėti kandidatų taktikos, vadovavimas, bei teisėsaugos žinios. Kandidatai turėjo apmokyti darbuotojus, kaip sulaikyti nuo jų sprunkančius nusikaltėlius ( bei sulaikius nubausti tinkamai), kaip greitai užlipti ant pastato nuo kurio į jus gali būti šaudoma ( kliučių panaudojimas ), kaip veiksmingiausia atgrobti grobiamą pastatą ( jizzy, dailės muziejus pasirinktinai ), kaip veiksmingiausia apsaugoti banką( sraigtasparnių išnaudojimas ), bei kaip veiksmingiausia apsaugoti Policijos Departamentą, iš kurio bandoma pavogti narkotikus ( Policijos Departamento galinio įėjimo išnaudojimas ) . Darbuotojams klystant, Kandidatai turėjo paaiškinti, kaip viską atlikti veiksmingiau, bei užfiksuoti darbuotojų klaidas.

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

Pretendentų aptarimas

Iš viso į Spec Pajėgų direktorių pretendavo 4 kandidatai - Tomas_Dirt, Domis_Adidas, Rowland_Quradose bei Minde_Boss. Žemiau aptarsime kandidatus, kurie iki rinkimų pabaigos siekė Direktoriaus pareigų.

Pirmasis kandidatas Tomas_Dirt pašalintas iš Kandidatų už nelegalių programų naudojimą, todėl paminėtas, bet ne aptartas.

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

Antrasis kandidatas Domis_Adidas atsisakė kandidatuoti į Direktoriaus pareigas, motyvacijos trūkumas. Todėl paminėtas, bet ne aptartas.

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

Trečiasis kandidatas - Rowland_Quradose. Šį žmogų pažystu ganėtinai ilgą laiko tarpą ir iš pradžių maniau, kad po Policijos Departamento pareigų, kuriose jis neišbuvo reikiamą laiko tarpą ir būdamas savo pareigose nesugebėjo susitvarkyti su Policijos Departamentu, Spec Pajėgų Direktoriaus pareigoms jis būtų netinkamas variantas. Tačiau jau pirmąją dieną paskelbus, kad Direktorių rinksiu aš, šis žmogus iškarto įstojo į Spec Pajėgas ir pranešė, kad nori kandidatuoti į Spec Pajėgų direktorių. Po kelių pokalbių ir jo veiksmų serveryje, pakeičiau nuomonę apie jo kandidatavimą ir pradėjau tikėti, kad vis gi klaidų, kurias padarė būdamas Policijos Departamento direktoriumi - nebekartos. Šis žmogus aktyviausiai rodėsi per visas veiklas, aktyviausiai patarinėjo darbuotojams bei kandidatams, kai jie kažką darė ne taip, taisyklingiausiai baudė darbuotojus, bei vedė atrankas. Taip pat, manau, palaikė vienus iš geriausių ryšių su teisėsaugos darbuotojais ( nors aiškus, buvo ir nesutarimų, kuriuos pastebėjau ). Taip pat - didžioji dalis darbuotojų nurodė būtent šį asmenį, kaip savo norimą direktorių. ( Po Didžiųjų treniruočių pabaigos, darbuotojai buvo paprašyti, man parašyti nuomonę, apie tai, ką jie laiko geresniu kandidatu  užimti Spec Pajėgų direktoraus pareigas ) Tavoji treniruotė, kaip ir pats sakei, turėjo nesklandumų, buvo ir veiklų, kuriose ne viską iki galo išaiškinai, arba gavosi didelis šurmulys, tačiau, sugebėjai išaiškinti daugiau technikų, nei paskutinysis kandidatas ir manau, kad tos techikos ateityje bus naudingos. Tikiuosi, kad ir toliau stengsiesi taip pat, kaip stengeisi iki šiol. Sėkmės.

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

Ketvirtasis ir paskutinysis kandidatas - Minde_Boss. Tave, Mindaugai taip pat pažystu visai nemažą laiko tarpą. Esi geras žmogus, geras kolega, geras pašnekovas ir geras pagalbininkas. Kaip ir Trečiasis kandidatas, turėjai ne kokią direktoriaus patirtį, būdamas Medikų firmos direktoriumi, kuriuo išbuvai viso labo 6 dienas. Kai pranešei man, kad kandidatuosi į Spec Pajėgų direktorių nudžiugau - maniau, kad būtum tikrai labai geras direktorius, nes kaip žmogus, esi labai geras. Tačiau, visą šį laiką iš tavęs pasigedau pagrindinio Spec Pajėgų direktoriaus darbo - vadovavimo Spec Pajėgoms. Ypač, tai pasireiškė per veiksmus, kai praktiškai tylėdavai arba tik sugetindavai visus ir visas tavo vadovavimas tuo pasibaigdavo. Papeikimus tikrinai ganėtinai neblogai, baudei, taip kaip priklauso. Pliusas už tai, tau. Manau, kad įsimintiniausias dalykas man, iš tavo vadovavimo buvo tavo treniruotė. Smagiai ir įdomiai viską suderinai su klanais, kurie davė mums nemažai veiksmo, kurį įvertino ir mūsų darbuotojai. Per kitų kandidatų treniruotes, darbuotojam buvo nuobodžiau, TAČIAU, manau, kad pirmųjų trijų kandidatų Treniruotėse darbuotojai galėjo išmokti daugiau, nei tavojoje. Kadangi, tavoje treniruotėje buvo įdomiau, smagiau, bet nebuvo išaiškintos taktikos, kurios padaro Teisėsaugą stipresnę. Kaip ir minėjau Trečiojo Kandidato aptarime - didžioji dalis darbuotojų pasirinko trečiajį kandidatą, o tai parodo, ką darbuotojai mato realesniu savo Direktoriumi ir pas ką, labiau norėtų dirbti, kas mano nuomone yra labai svarbu. Linkiu tau sėkmės ir tikiuosi, kad ir toliau stengsiesi ir liksi Teisėsaugoje dar ilgai ! 

0fde9b6065e83cf3087f61a3bfa90a55288.png

899f798a813a44a2cae2d34a1f181ac3747.png

Ir direktoriumi tampa...

Sudėjęs visus pliusus ir minusus, stebėjęs ir įvertines kekvieną kandidatą, bei pasitaręs su Pagrindiniu Administratoriumi prieinu prie vienos išvados - Spec Pajėgų Direktoriaus pareigas užima Rowland_Quradose, kuris mano manymu yra tinkamas šioms pareigoms ! Linkiu naujam Direktoriui sėkmės, stiprybės ir kantrybės, kadangi jos prireiks. Ir labai tikiuosi, kad klaidų, kurias padarei anksčiau NEBEKARTOSI. 

 

Galite pasveikinti naują Direktorių ir palinkėti jam gero vadovavimo !

  • Patinka 16
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai. Puikūs rinkimai. Ačiū labai už pagalbą!

*kiekvienas
*įgūdžiai
*kiekvienas
*kiekvieno
*pažįstu
*iš karto
*visgi
*pažįstu

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1
  • Haha 5
  • Sutrikęs 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam direktoriui! Laikyk Teisėsaugą tvirtą, bendradarbiauk su kita Teisėsaugos firma ir nepavesk dabartinio ar būsimo DPi atstovo bei asmens kuris parinko tave!

Ernys, graži apžvalga, šaunuolis! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

AČIŪ, bet kokiu atveju dėkoju visiems, kurie buvo su manimi. Žiauriai man patiko viskas, gavau daug patirties, supratau, kur reikia man labiau tobulėti. Rowlandas - Sėkmės, visokeriopos Tau, būsi tikrai tinkamas ir jeigu reikės pagalbos, būtinai padėsiu. 

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 minutes(-čių), Ernys_Myq rašė:

Manau, kad įsimintiniausias dalykas man, iš tavo vadovavimo buvo tavo treniruotė

Liepsnos mokykla

Sveikinimai, Rowla, linkiu sėkmės ir didelio noro dirbti kiekvieną dieną. Svarbiausia neužriesk nosies! 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu pupa, klydau, gerai inerei mldc sveikinu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 33 minutes(-čių), Max_Tosha rašė:

Sveikinimai. Puikūs rinkimai. Ačiū labai už pagalbą!

*kiekvienas
*įgūdžiai
*kiekvienas
*kiekvieno
*pažįstu
*iš karto
*visgi
*pažįstu

Stebiuosi iš tikrųjų Tavimi, kada nukris tas puikybės šydas.. 😕 Reikėjo viešai taisyti klaidas? Parodei, kad kaip visada - esi tobuliausias? Negalėjai į PM parašyti? Pradėk vertinti ir matyti kitų darbą, o ne tik smukdyk žmones. Čia žaidimas. 🙂

Erny - puiki bei išsami analizė! ❤️ Sveikinu, dabar pajautei ką reiškia rinkti direktorius:D O, šiaip pasirinkimas įdomus, nestebėjau rinkimų, tačiau turbūt geriausias šiai dienai. 

Visgi, Rowlandai sveikinu ir linkiu Tau dėti pagrindą pačiam ir iš karto kurk firmą PATS, nelauk kol kažkas už Tave kurs, kaip kažko laukei Policijoje. :)

Mr. Šypsena - gaila, kad negavai, būtų įdomu stebėti iš šono kaip tvarkaisi su teisėsauga, tačiau iš kitos pusės gerai, Tau laikas į komandą, o ne Direktorių imti, garantuoju, jog produktyvesnis būtum. :)

 

 

 

  • Patinka 5
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Ponas Rowland, galiu palinkėti tik dydžiausios sekmės ir motyvacijos! O visa kitą su laiku ateis :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už suteikta šansą, nenuvilsiu.  Sveikinu Minde, jog buvai tikrai stiprus kandidatas ir kovojai iki paskutinės sekundės. 

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Rowlandą, linkiu didžiausios sėkmės direktoriaus kėdėje, šauni analizė.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dižiausi sveikinimai, laikyk kardaną tolka tak ;)!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Rowlandai, linkiu sekmės pareigūose, manau tikrai būsi kietas direktorius nes esi per GP šturmą net mane nušoves.

Ernis_Myq puiki padirbėta, senai bebuvau skaites kiekviena žodį analizes, nes būdavo per daug prirašyta o čia pgr. dalykai išdėstomi 

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pirmasis kandidatas Tomas_Dirt pašalintas iš Kandidatų už nelegalių programų naudojimą, todėl paminėtas, bet ne aptartas.

 

*Lenkiškai keiksnojuos* ka patiko tas pasakymas, net apsisikau pamates.  Ypac patiko tas kuri paryskinau ir pabraukiau, *Keberiokšt* net nelegalios programos o serverio sistema ahujena. Bet bl pohui kazkaip, sveikinu rowla, prirink pacanu ir neblogai pavadovauk.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Rowlandai su pareigomis, tikiuosi susitvarkysi su firma, kad nebūtų taip, kaip su PD, sėkmės seni. Minde nenusivilk, tu tikrai manau turi potencialo užimti direktoriaus pareigos, nepasiduok tik. Gera, išsami analizė Erny, dėkui ir už tavo pastangas prižiūrint mus, stengeisi padaryti iš mūsų geresnius kandidatus. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausi sveikininai! Surink stiprią,aktyvią komanda ir nuverskit visus kalnus!! Linkiu didžiausios sėkmės vadovaujant.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 7 valandas(-ų), Einaras_Bmw rašė:

Stebiuosi iš tikrųjų Tavimi, kada nukris tas puikybės šydas.. 😕 Reikėjo viešai taisyti klaidas? Parodei, kad kaip visada - esi tobuliausias? Negalėjai į PM parašyti? Pradėk vertinti ir matyti kitų darbą, o ne tik smukdyk žmones. Čia žaidimas. 🙂

Erny - puiki bei išsami analizė! ❤️ Sveikinu, dabar pajautei ką reiškia rinkti direktorius:D O, šiaip pasirinkimas įdomus, nestebėjau rinkimų, tačiau turbūt geriausias šiai dienai. 

Visgi, Rowlandai sveikinu ir linkiu Tau dėti pagrindą pačiam ir iš karto kurk firmą PATS, nelauk kol kažkas už Tave kurs, kaip kažko laukei Policijoje. :)

Mr. Šypsena - gaila, kad negavai, būtų įdomu stebėti iš šono kaip tvarkaisi su teisėsauga, tačiau iš kitos pusės gerai, Tau laikas į komandą, o ne Direktorių imti, garantuoju, jog produktyvesnis būtum. :)

 

 

 

Aš tau šimtu procentų su viskuo pritariu, gal jis nesmugdo žmonių, bet juos ignoruoja, kai dyrika atsisakiau tai jis manes bb padėjo ir dar į B-list įraši už anketų kopijavimą, kur nieko nesuprantu ir jis man vistiek info nesuteikia, gal dabar atrasys..... 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

tarkim sveikinu sita nauja drk

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gera analize, Mindeli nenusimink, nenustok siekt direktoriaus!! 

Sveikinu Rowa ;) 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

graži ir gana išsami analizė, storai :wub:

sveikinu, Rowi, su direktoriumi 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tosha kaip visada, nieko keisto. 

Ernys - graži analizė, šaunuolis

Kvadratuk - sėkmės pareigose, laikyk teisėsaugą stiprią 😎

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...