Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Kescius_Axujel

Peikiu Max_Tosha

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Kescius_Axujel
2. Administratoriaus slapyvardis: Max_Tosha
3. Administratoriaus nusižengimas: Atsibodo tylėti ir žiūrėti kaip brangusis Pagr. Administratorius tyčiojasi iš žmonių. Mes ne gyvuliai, suprantam žmonių kalbą. Kiek galima tyčiotis? Esi PAGRINDINIS ADMINISTRATORIUS, manau rodydamas tą savo "Viršenybę"galėtum ar galėtumėte ( nežinau jau net kaip vadinti) šiektiek žmonės nežinančius informuoti ir padėti. Kodėl būtina rodyti tai? Aš to niekada nesupratau ir nesuprasiu. Manau reikėtų nusileist ant žemės. Kaip sakoma: Aš ne belekas ir man ne belekas ;) Tad Peace ir apsvarstyk savo veiksmus kaip tu elgiesi. 

P.S. įdėjau tik vieną nuotrauką kaip žmogus gražiai klausia klausimo o jis tiesiog juokiasi. Parašius jam jis tiesiog taiso žodžių klaidas. Manau daugiau įrodymų nereikia nes dauguma žmonių žino šią situaciją ir manau kad man pritaria.
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumąhttps://imgur.com/a/tBEAOMV

  • Haha 6
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taip sakant, įdėjote pačią tinkamiausią visam kontekstui nusakyti. Net nesipurvinčiau ir nerašyčiau. Tačiau, tebūnie.

  1. Situaciją, kurią matėte su kitu administratoriumi buvo visų pirma jo paties inicijuota. Nekabinu kitų, kol manęs neužkabina;
  2. Situacija, dėl žaidėjų klausančių, kaip dėl riedlentės - simple. Mano pasirinkimo teisė, kiek atitinkamos informacijos apie atnaujinimus ir jų turinį atskleisti. Žaidėjai turėtų suprasti, kad jeigu nebuvo niekur užsiminta atnaujinimuose. Tokiu atveju, galbūt ir jiems nėra skirta.

O ir apskritai. Serveryje aš žaidžiu. Turiu savų pričiūdų, savą charakterį. Pagr. administratorius man nėra viršenybės įrodymas, man yra garbė. Reikalinga pagalba? Su mielu noru atsakysiu ir padėsiu visais pateiktais kontaktais

Gražios Jums dienos!

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Garbė? Gal ir garbė bet su puikybės prieskoniu ;). Žiūrint į tą situaciją buvo sunku parašyti tai ką rašai dabar? Kad riedlentė nėra skirta žaidėjams? Būtina juoktis, ignoruoti ir su kitais bendrauti lyg nieko nebūtų nutikę? Šaunuolis. Kaip tu ten išsireiškei pats, klounas? :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...