Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frankis_Electro

"Las-Venturas kraštas" #21

Rekomenduoti pranešimai

ckjw8w5.jpg

Laba visiems! Na ką, savaitgalis ir vėl aš su savo nauju leidiniu. Dėkoju kas skaito, kas įvertina komentaruose, kas paspaudžia "patinka" ir kas labai laukia naujų leidinių! 

xGbMiiY.png

21 leidinyje matysite!

»»» Neįvykęs Neutralių darbų turnyras «««
»»» Naujas Spec. Pajėgų  firmos direktorius «««
»»» Atranka į Mechanikų direktoriaus pareigas «««
»»» Sprogusi degalinė «««
»»» Skelbimai «««

 

xGbMiiY.png

zFFYwtF.png

EPi firmos direktorius Mister_Tedis sumanė, kad reikia surengti konkursą neutralioms firmoms, sukūrė temą Kovo 7 diena.Turnyras turėjo įvykti Kovo 8 diena 18:00 val., bet jis neįvyko, dėl ko jis neįvyko sužinojau iš EPi firmos pavaduotojaus Mode_Wtf, jis sakė, kad konkursas neįvyko, nes buvo firmų darbuotojų trūkumas, kiti direktoriai atsisakė dalyvauti su savo firmomis, nes jiems nebūtų užtekę darbuotojų surinkti konkursą, bet neskaitant to ir kitų firmų kurios dalyvavo pritrūko darbuotojų. Mode sako, kad labai gaila, kad konkursas neįvyko, nes buvo didelis noras praleisti smagiai laiką su visomis neutraliomis firmomis ir pakonkuruoti žaidimų rungtyse. Bei jis prasitarė, kad žada perdaryti konkursą kaip bus visose firmose daugiau darbuotojų, bei sako, kad jei bus tai siūlo visoms firmoms dalyvauti!
 

xGbMiiY.png

E83GKvf.png

Tikriausiai šio direktoriaus rinkimai užtruko ko ne ilgiausiai šiais metais, nes per atranką nebuvo rastas tinkamas kandidatas, tad laikinasis DPi Max_Tosha paskyrė laikinąjį šios firmos direktorių kuris turės išrinkti naująjį direktorių iš firmos darbuotojų, laikinasis direktorius buvo Ernys_Myq. Po daugiau nei 2 savaičių buvo išrinktas naujasis firmos direktorius. Kandidatų buvo 4, bet 1 atkrito, nes buvo užblokuotas už nelegalių programų naudojimą, o 1 kandidatas atsisakė kandidatuoti, tad buvo likę tik 2 - Minde_Boss ir Rowland_Quradose. Bet laimėjo tik 1 - Rowland_Quradose kuris ir tapo naujuoju Spec. Pajėgų firmos direktorius! Didžiausi sveikinimai!

xGbMiiY.png

09LcrAN.png

Po senojo direktoriaus Frankis_Electro atsistatydinimo reikia naujojo direktoriau, tad po geros savaitės buvo paskelbta atranka į šios firmos direktoriaus pareigas. Direktorius bus renkamas 3 dienas, tad visi kurie nori šios firmos direktoriaus turi šansą sudalyvauti atrankoje iki 2019-03-19 21:00. Visiems siūlau dalyvauti kuriems patinka mechanikų darbas, kurie nori šios firmos direktoriaus, kurie turi motyvacijos ir noro, bei idėjų šiam darbui, nebijokite! atranka

 

xGbMiiY.pngCWiEV7l.png

2019 metų kovo 16 dienos ankstų rytą pagalbos centras 112 gavo skambutį, kad dega gaisrinę. Nuvykus į gaisro vietą buvo aiškiai matyti ugnį kuri buvo labai išsiplėtusi, po 2 valandų gesinimo degalinė buvo užgesinta. Sprogimo metu degalinėje nieko nebuvo, tad nukentėjusių nėra, gaisrininkai greitai surinko išbėgusias degalų atliekas ir viską užtikrino saugumą kitiems netoli esantiems objektams! Degalinės savininkas buvo apdraudęs degalinę, tad gaus pinigų ir galbūt vėl atstatys degalinę! Gaisrininkai šauniai atliko darbą, smagu, kad mūsų mieste yra tokių gaisrininkų!

xGbMiiY.png

E5j4HpH.png

VISI KURIE NORI ĮDĖTI SKELBIMĄ Į LAIKRAŠTĮ SUSISIEKITE SU MANIMI FORUME ARBA ŽAIDIME, NEKAINUOJA NIEKO!

xGbMiiY.png

 

Štai ir 21 leidinio pabaiga, tikiuosi patiko ir nepamirškite parašyti argumentuotą nuomonę apie šį leidinį komentaruose, bei jei patiko ar buvo naudinga "patinka" paspauskite. 

 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...