Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Laurynas_Joma

DIENRAŠTIS - LV TIMES #4

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Sveiki, atradęs savo dienos rutinoje laisvo laiko nusprendžiau paįvairinti ir jūsają - forume. Nesitikėjau, jog pradėsiu vėl kurti laikraštukus, todėl nepažadu, jog išvysite dažną jų leidimą. Stengsiuosi kuo įdomiau pateikti aktualiausias savaitės naujienas, jeigu jums patiks, skirsiu daugiau laiko. Tiek naujienų - gero skaitymo! :)

Nl6UlYv.png

Projekto komanda sudrebino netikėta žinia

5WDKmTC.png Ramus, draugiškas, atsidavęs projektui žaidėjas - @The_Deus. Taip galėčiau apibūdinti seniausią Komandos narį per visą projekto istoriją. Dėje visai neseniai būsenos atnaujinimuose išvydome žinią, jog Lukas traukiasi iš Komandos rotacijos ir taip užleidžiantis vietą naujiems veidams. Apie šį žaidėją viso projekto nuomonė yra nepriekaištinga. Jis būdavo tas, kuris visada pagelbėdavo finansiškai, patardavo įvairiais rūpimais klausimais, bei nuo pat 2014 metų atsidavė projektui. Nors jis ir būdavo karštakošis, tačiau visada būdavo smagu jį matyti aukštesnėse pareigose, asmeniškai žavėdavausi jo nenoru būti auksčiau kitų. Jeigu reiktų rinkti žaidėją, kuris labiausiai atsidavė projektui per visą jo gyvavimo istoriją, vienareikšmiškai pasirinkčiau Jį. Lukai, ačiū už pagalbą tiek projektui,tiek šio projekto žaidėjams. ❤️ Naujokų Globėjas.

Taip pat, visai neseniai Komandą papildė 4 nauji veidai, @Minde_Boss, @Matt_Jace, @Jack_Stafford, @Mode_Wtf. Apie kiekvieną nuomonės neskelbsiu, tačiau jeigu jūs patekote į Komandą prie gerb. M-T, reiškias jūs esate kažkuo ypatingi, geresni, kitokio paaiškinimo nematau. Linkiu sėkmės kiekvienam iš jūsų, ne tik naujiems, bet ir seniems nariams. Tikiuosi, jog pavyks realizuoti savo idėjas. 

Nl6UlYv.png

Velykos

oqHbiPY.png

Neseniai praūžė Velykos, tikriausiai Velykų rytą visi ėjote į bažnyčią. :D

Na jei ne, tikriausiai sudalyvavote "Velykų margučių konkurse", kuriame buvo galima laimėti naudingų prizų. Gaila patingėjau nufotografuoti savo velykinius margučius, tačiau pamačiau Jūsų kiaušinius, kurie tiesa pasakiu nustebino, o kiti net prajuokino. Labai yra šaunu, kad dalinatės įspūdžiais su visa projekto bendruomėne, čia galime pagirti Pagrindinę administraciją ir Komandą už puikų indelį į šią  šventę.

Na, o dabar išrinksiu mano nuomonę didžiausią rastą kiaušinį šiais metais LV projekte. *Trimpam - pam pam*

b7434f8a6094e71a815ae72ffb03af97869.jpg

Nors kiaušinis nenumargintas, tačiau šio kiaušinio radėjas tikrai gali pasidžiaugti įspūdingu laimikiu. Tikriausia šie metai šį kiaušinį radusiam šeimininkui bus laimingi.

Nl6UlYv.png

Serverio atnaujinimai

Per pastarąjį laikotarpį įvyko keli atnaujinimai tiek serveryje tiek forume. Vienas iš jų LV 7.3.0 versija, matosi, kad prie šio atnaujinimo buvo padirbėte ilgiau ir smarkiau, manau nustebinote kiekvieną iš mūsų su nauja sistema - aksesuarai. Tačiau kas mane šiek tiek papiktino, kad velykinio evento principas buvo tas pats, kažkur kažką nuvežti ir pnš. Tačiau "hey", galbūt tai tampa tradicija ir jos keisti nebereika. 

Taip pat forumas pagaliau išvydo platų GIF pasirinkimą, kas tikrai leis tiksliau, įdomiau išreikšti savo nuomonę ar mintį. Apibendrinus projektas juda kruta, nestovi vietoje, šaunuoliai! :)

Nl6UlYv.png

images?q=tbn:ANd9GcQHOxQXABG5MUPSbhzkE-DwzDQlcII0vc5ZyqDV69h3ccgeacYa

Holyvudinės gaudynės su mirtimi FAKE NEW"S

Las Venturas mieste prie žiedo buvo pastebėtas nevaldomai valdoma mašina "Dumper". Policija gavusi anoniminį iškvietimą greitai reagavo ir nuvyko gaudyti kelių maniako. "Dumper" transporto priemonės vairuotojas pamatęs policijos ekipažą ėmė bėgti, apsukęs kelis ratus aplink žiedą pasuko link miesto centro (/tplv), ten mirtinai suvažinėjo kelis pėsčiuosius ir galų galiausiai policijos elitiniam pareigūnui pavykus peršauti mašinos ratus nevaldomai rėžėsi į centrinę degalinę, tačiau gaudynės tuo nesibaigė, bėglys ėmė bėgti link ligoninės, bet bėglio kojos buvo šiek tiek trumpesnės nei policijos darbuotojų tazerio kulkos, todėl nusikaltelis buvo tuoj pat pašautas į koją. Šių Holyvudinių gaudynių autorius buvo pats @Delcas_Samp.  Jam gresia vieneri metai kalėjimo bei viešųjų darbų prie Las Venturas skvėrelio.

Tikrai nenorėjau įžeisti ar kitaip pakenkti! :)

Nl6UlYv.png

Šiam kartui tiek, tikiuosi, jog jums bent šiek tiek patiko skaityti naujausią LV TIMES leidinį, laukite naujų. Iki pasimatymo!

Laurynas_Joma © 2019

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

awesome miles teller GIF

Oho, tikrai nustebinai mane... Malonu, jog padarei šį leidinį, buvo smagu paskaityti ir jeigu naujam žmogui atėjusiam į projektą reiktų sužinoti trumpai ir aiškiai, kas per pastaruosius mėnesius nutiko, tikrai nukreipčiau į šia tema. Todėl laukiu sekančiu, sėkmės ieškant informacijos. :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Oho saunuolis joma, kad nepatingejai ir sukurei nuostabu leidini apie LV naujienas :), sekmes kituose leidiniuose 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...