Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Kenny_Silver

[Diskusija] GOT S8 - Kaip užsibaigs sostų žaidimas?

Rekomenduoti pranešimai

Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âgame of thrones season 8 posterâ

spoilers ahead! Jeigu nematėte pagrindinių septynių sezonų ir pastarųjų trijų serijų, aplenkite šią temą.

Finalinis Sostų karų sezonas įpusėjo ir nuo ketvirtosios serijos prasideda pagrindinis žaidimas dėl sosto ir politika. Norėčiau, jog kiekvienas žiūrintis serialą išsakytų savo nuomonę, kaip vis dėlto viskas pasibaigs.

Asmeniškai manau, jog "King's Landing" bus visiškai sunaikintas tos sprogstamosios ugnies, o septynias karalystes valdys Danny ir Jon. Žinoma, labai įdomi kova turėtų būti tarp jų ir Lannisterių kariaunos, nors ir ketvirtosios serijos traileryje matėme, kaip Targarianų laivai plaukia galimai link sostinės.

Taipogi neatmetu galimybės, jog Sansa bei Tyrionas išduos Daenerys bei sugriaus jos planus, tačiau ši teorija galimai neturėtų išvysti dienos šviesos.

Taigi, komentuokit, diskutuokit - kaip pasibaigs aštuntasis, galima sakyti legendinio serialo "Game of Thrones" sezonas?

Laikomės forumo taisyklių!

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na, kaip ištikimas GOTŲ gerbėjas su nekantrumu laukiantis kekvienos serijos, visų pirma tai labai norėčiau, kad kekviena serija, kurią žiūriu, niekados nesibaigtų, nes pradėjus žiūrėti, nebesinori sustoti. Nerealūs buvo visi sezonai, o šis taipogi, yra nesveikas. Tik, gaila, kad Nakties Karalių taip greit supizdijo :D . O šiaip, liko trys serijos, visos kiek žinau truks po 90 minučių beveik, todėl, manau dar labai daug viskas keisis ir kas užims sostą, visiškai neaišku. Kiek pamenu, fb skaičiau kažkur, kad Jonui nepatiko pabaiga, vadinasi, viskas ne taip, kaip atrodo. Skaičiau daug teorijų ir būtų labai smagu, jeigu Cersėją nukaltų pats jos brolytis. Labai įdomu, ką dar parodys apie Braną, nes jis, kaip triakis varnas, labai daug naudingumo kolkas neatnešė, tačiau manau, kad vėlesniuose paskutiniuose epizoduose gausim daugiau informacijos ir apie jį. O dabar žinau tik tiek, pabaiga, bus NEESVEIKAI AFIGENA !

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nieko nežinau, nieko negirdėjau, nesu serialu mėgėjas, net ypač populiarių. Iš epizodo apžvalgos galiu daryti prielaidą, kad „tamsioji“ pusė labiau pasitiki savimi, todėl manau, kad matysime jų laimėjimą šiame mūšyje. Tačiau neatmetu galimybės, kad čia dar galioja „geriečiai visada laimi“ scenarijus, jei taip ir yra, niekas negali pasakyti 100 procentų tikslumu. 

(Apie GOT, net nesidomiu) 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...