Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tommy_Costell

Pasiūlymai serveriui jį truputį pertvarkant

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tommy_Costello
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?: Į tai įeina daug esančių sistemų serveryje.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Padaryti patį žaidimą malonesnį, be jokių nereikalingų dalykų kurie šiuo metu egzistuoja.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

Serveryje stengiamasi atkurti realų gyvenimą, bet šiuo metu manau yra šiek tiek persistengta ties diržais/šviesomis ir panašiai. Idėja būtų tiesiog išimti tuos skriptus kurie truputį erzina ir gadina žaidimo pilnavertį įdomumą. O detaliau šneku apie:

3. Greičio matuokliai. Turbūt didžiausias canceris sa-mp istorijoje kai jį sugalvojo įdėti į GRP ar panašaus tipo serverius. Taip, jie gal gerina truputį ekonomiką ar suteikia kažkiek tai darbo policininkam, bet tie flashbangai į akis tikrai nėra maloniausias dalykas. Su jais reiktų kažką truputį pergalvoti, žalias serveris turi truputį geresnę sistemą ties greičio matuokliais, todėl reiktų žiūrėti į tą pusę. Dėl nežymėtų policijos automobilių kurie gaudo greitį viršijančius žmones yra išties gera idėja ir šios net nereiktų keisti.

4. Asmeniškai man nepatiko, jog pareigūnai tave sušaudę gali iškarto pasodinti į kalėjimą ir tu nebeturi jokio šanso pabėgti nuo jo. Galbūt dar nesu tiek įsigilinęs į pačias serverio sistemas, bet tai buvo mano, kaip naujoko, pastebėjimas.

5. Pergrūstas miestas visokių atitvarų/nenugriaunamų ženklų ir panašiai. Jų yra tiesiog per daug, aišku visko naikinti nereikia dėl vaizdo, bet juos praretinti tikrai reiktų, o ir nuo to manau pareigūnams (galbūt) daugiau atsirastų darbo dėl non-rp darančių žaidėjų.

Na šiam kartui tiek smulkių pakeitimų serveriui, kurių reiktų bent jau mano akimis. Daug bendraminčių nesitikiu rasti, bet tebūnie, bent ant širdies geriau išsakius savo nuomonę apie šį serverį iš naujoko perspektyvos. O šiaip bent jau kiek patyriau serverio sistemos yra šaunios ir matosi, jog yra stengiamasi dėl žaidėjų. 

Ačiū už dėmesį, galbūt dar kada papildysiu temą su kokiais tais pastebėjimais.

 

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. -

2. kai ipranti pastoviai sengtis dirza, tai tampa jau automatiskai savyje, kai isedi i N paspaudi, islipi ir N, man asmeniskai lengva.

3. del greicio matuokliu flashbangu sutinku, tikrai kai pravaziuoji greit ir gauni flash'a ir poto ipuoli nors tiesiai vaziavai, o atsiduri sone kazkur.

4. Visur taip, teisesauga nusauna ir i jail.

5. cia jau pacio zmogaus skonio reikalas, del tu nenugriaunamu atitvaru. Tikriausiai pats megsti pastoviai viska dauzyt zaidime ir nori daryt non rp todel tau jie maiso, nes pvz bent jau man, tai kaip tik gerai kad neina nudauzt, nes koks malonumas tada juos deti jei numus vistiek. Ir taip atsiranda non rp kai po miestelius varai skersais isilgai.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visus 100proc. Už nes tai tikrai būtinybė yra serveryje :) bei pačiam žaidimuj ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1 prieš. Kaip mašinos lempos sudaužytos ir tau jas sutaiso mechanikas ar adminas/vipas juos vėl šviečia ir ekranas pašvesėja - tampa normalus. Kaip susitaisai garaže lempos susitaiso, bet ekranas išlieka tamsesnis nei įprastai, bet nebūtina padaryti restart, kad susitvarkytų, užtenka truputį atsitrenkti į sieną ir viskas susitvarkys. Bei manau nereikia to pašalinti, nes jei yra taisyklės, kad reikia šviesas užsidegti nuo tam tikro laiko iki tam tikro laiko tai tik paskatinimas tai daryti, nes su patamsėjusiu ekranu nelabai smagu važinėti be to kaip ir logiška, jei tamsu lauke tai ir važiuoti tamsu be šviesų, tad manau protingai sugalvota.
2 prieš. Pats minėjai, kad nesunku paspausti tą vieną mygtuką ir manau įdomiai sugalvota, kad jei diržą užsisegęs tai ir nenusiseksi.
3 prieš. Manau, kad kaip viršiji greitį ir nušviečia ekranas, tas erzinimas ir skatina neviršyti greičio prie matuoklių, o dėl kitų serveriu tai abejoju ar labai gerai kopijuoti iš kitur. Galbūt ir jo, kai kuriuose vietose per daug tų matuoklių, bet priprantama.
4 prieš ir už. Galbūt ir jo nelabai geras dalykas kaip tave nušauna iškart į kaleimą, nes kartais būna tokių situacijų kaip tave netyčia pareigūnas nušauna ir tu iškart sėdi į kaleimą turėdamas dėkim vos 5 įtarimo lygius. Galbūt būtų geriau būtų tik kaip nuveža prie kaleimo ir prie tuo pickup dėkim parašytu komandą /sodinti ir žaidėjas tik tada sėdėtų kaleime arba galėtu padaryti, kad į kaleimą eitu pasodinti ir ant pickup užlipus ir kaip žaidėjas yra surakinamas nesvarbu kur ir parašytų komandą /sodinti.
5 prieš. Manau, kad nereikia jų pašalinti. Neseniai buvo atnaujinimas ir jų pridėjo, galbūt ir kartais užknisa kaip nori kirsti kelią ir neišeina, bet tam ir jie skirti, kad žaidėjai nekirstų kelių miesto ribose, o kalbant apie teisėsauga tai jie tikrai turi to darbo ir dažnai pastebi Non-rp kaip daro žaidėjai.

Mano nuomonė tokia.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...