Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Manai, jog pažįsti Einaras_Bmw? Laimėk itin retą Dune automobilį.

Rekomenduoti pranešimai

Žinau, jog turiu itin retą automobilį, kurį norėčiau savanaudišku tikslu padovanoti kažkuriam iš Jūsų. Automobilis būtų Dune (nesu matęs, kad kažkas dar turėtų), todėl visgi manau, jog pasistengti verta.

 

UŽDUOTIS KOKIA?

Parašyti apie mane nuomonę, kokią esate susidaręs per tiek, kiek esate bendravęs su manimi. Užduotis, jei konkrečiau tokia: parašyti tokią nuomonę apie mane, jog skaitydamas pritarčiau būtent tam. Galima ne nuomonę, o apibūdint mano asmenybę, kokią jūs pažinote. Jeigu rašydami neįvardinsite bent kelių mano minusų, tai - šansai laimėti lygūs 0. Visgi, čia ne nardymo konkursas.

 

DATA?

Iki sekmadienio, t.y. Birželio 2 dienos.

 

PRIZAS?

Itin retas automobilis projekte, tai Duneride (Dune).

image.jpeg.4daa0ccf1f5cb4cb0ccfe4be0fc94088.jpeg

KAIP RINKSIU NUGALĖTOJĄ?

Jeigu skaitysiu ir tik linksėsiu galva, reiškia, jog nuomonė visiškai pataikyta į dešimtuką. Tuomet atsirinksiu žmones, kurie parašė itin tokią nuomonę, koks iš tikrųjų esu aš, tuomet random.org būdu išrinksiu ir prizas atiteks vienam iš Jūsų. Jeigu akivaizdžiai matysiu, kad vienas žmogus parašė nuomonę apie mane labai taikliai, tai tiesiog jam skirsiu prizą.

 

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė:
2. Nuomonė:

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė:Kenny_Silver
2. Nuomonė: Nuoširdi, į kiaurą kibirą nepilstanti asmenybė, kuri yra itin impulsyvi ir dažnai nevaldo savo žodyno bei veiksmų. Dažnai mėgstantis pasisakyti kur nereikia, išdrožiantis viską taip, kaip yra.

  • Haha 2
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: Laurynas_Joma

2. Nuomonė: Valdinga, atsakinga, greitai užsideganti ir tuo pačiu rami asmenybė. Užknisantis, bet teisingas žmogus. Su pažįstamais/draugais taip pat gali bendrauti aštriai, tačiau tikrai nepiktai. Būtent tokios asmenybė geriausiai tiktų darbams, kuriuose dominuoja valdingumo ir ryštingumo bruožai. Tikriausiai po šiuo žmogumi slypi avino ar svarstyklių zodiako ženklas.  

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: Max_Tosha
2. Nuomonė: Reikiamu metu yra malonus, pavyzdingas, nuoširdus. Dažnai dramatiškas. Pastovus. Sunkiai perprantamas. Tylus. Valdingas. Pasipūteliškas. Kartais gali tapti agresyvus arba tiksliau impulsyvus žmogus, nes leisis karštai sureaguoti. Nesudėtingai gali būti linkęs į ginčus. Ypač kandus ar leidžiantis sureplikuoti. Nuolatos turintis savo nuomonę, kuria žūtbūt pasidalins su visais net jeigu ji ir neteisinga. Nuolat turi slaptą tikslą, pavyzdžiui, daryti įtaką. Teisuoliškas, nes visados ieško savo įsivaizduojamos teisybės.

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė:Ignas_Drifter 
2. Nuomonė:Manau kūrybingas,draugiškas.Teko bendrauti,bet artimai susipažint mums nepaėjo ;D.Turintis esi daug idėjų tų kurių dažnai niekas neskelbia viešai.Nebijantis išsireikšti nei kiti ir pasisakai savo nuomonę apie ką ir kaip apie kitus galvoji.Ką pažado dažnai išpildai ir veiksmingai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Minde_Boss
2. Nuomonė: Draugiškas, linksmas, drama karalienė, su tavim lengva, bet kartu ir sunku bendrauti, paimi iš konteksto žodžius ir bandai iš to padaryti drama. Taip pat esi žiauriai judantis žmogus, kuris turi kažką daryti, negali sėdėti vienoje vietoje ir spoksoti, būtinai kažką jam reikia daryti( prisimeni?? :DDDD). Turi labai tvirta savo nuomonę, ginčysis iki pat smulkiausio, tačiau vis tiek jis bus teisus, nes tai jo nuomonę. Labai sunku jį paveikti ir labai retai gali išgirsti iš jo, kad "oho, nežinojau :D". Šiaip malonus ir originalus, padedantis ir kruopštus, siekiantis savų tikslų. Labai lengvai gali pasakyti apie kitą žmogų tiesiai šviesiai jam į akis, kas pas jį yra negerai, aišku drovus, viską bando primesti ant kito. Ta prasme: "Tu nueik padaryk" arba " Galvojau, kad tu esu drąsesnis" tokie žodžiai mane užveda :DDDD. Na tačiau bet kokiu atveju esi žiauriai įdomus, kuris mėgstą gyvūnus ir gamtą, puikiai galima su juo praleisti laiką. 

Tai vat, respect seniuk, kad vis dar sugalvoji originalius ir šaunius konkursus didelis tau AČIŪ, o šiaip tai būk visada savimi!! :) 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Ignaz_Lucchese.
2. Nuomonė: Laimėti konkursą su tokiu asmenybės apibūdinimu laimėti neįmanoma, bet nebursiu visko iš galvos kaip kiti ir rašysiu tik tai, koki mačiau ir matau tave iš tikrųjų.

 

Vos tik tau atėjus į projektą, prieš tave buvau nusiteikęs priešiškai. Kaip ir dauguma žaidėjų mes be priežasties (na, bent jau aš) nekentėm „ryžikų“, nes žinojom, kad jūs gabūs ir darbštūs, ir susirinksit aukštas pozicijas šiame projekte, kas realiai ir atsitiko. Tačiau, laikui bėgant visą tai užsimiršo ir tapai šio projekto dalimi, kiek teko žinoti iš seniau, esi labai lengvai susierzinantis ir mėgstantis keršyti žmogus, todėl tau dažnai rengdavau tokius renginius, kaip treniruočių trukdymas. Teko pastebėti ir tai, kad esi labai sąžiningas, vienu momentu buvome gerai sueinantys, tačiau mane vis tiek baudei vienodai, kas realiai ir atrodo teisinga. Na, po to netekau galimybės žaisti projekte ir bendravome minimaliai tik per „snapchat“, tai pasirodei tikrai gan draugiškas, nu ir dar veidą parodei netyčiom.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: Chill_Pokaldra
2. Nuomonė: Kol priklausei serverio komandai buvai vienas aktyviausių žmonių serveryje, tiek serveryje pagal pražaistas minutes, tiek pagal rengiamus eventus ar suteikiamą pagalbą. Buvai DPi narys, tuomet šiektiek išpuikai, nežinau galbūt dėl didelio žaidėjų aktyvumo kurie tikriausiai non-stop nardė, rašė, norėjo bendrauti su tavimi. Esi labai pedantiškas žmogus, labai patinka tvarka kurią tu propoguoji serveryje, malonu skaityti tavo kuriamas temas, pateiktą informaciją. Būnant tau DPI pildžiau į direktorių, atmetei mane dėl taisyklių nesilaikymo, pykau, sakiau negražių žodžių, bet paaiškinai kur suklydau, tad galiu sakyti kad rimtai žiūrėjai į savo pareigas. TS platformoje su tavimi nebendravau, tiesiog girdėjau, esi ramaus būdo, nešauki. Nemėgau tavęs, bet galiuosi, nes serveryje tavęs trūksta ir tik tavo aktyvumui serveryje sumažėjus tas aiškiai jaučiasi (palygynus kai buvai su pareigomis serveryje ir kai šiuo metu esi eilinis projekto narys). Man tu esi kaip Liepsna_Fire, lyg ir mažai kam patinkat, bet esat aktyvūs ir savo darbą galit atlikt geriau nei kiti keli asmenys. Tad aš už kokybę, o ne kiekybę.

Pats dar kartą perskaičiau ką parašiau, atrodo kad perdaug gražiai apie tave atsiliepiu, bet nieko blogo pasakyti negaliu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: dyglas_fingeris
2. Nuomonė: nu tai ryžas iš toli matos

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Hot_Anonymous
2. Nuomonė: kad ir per skype, nebijai is tosos ir liepsnos pasisaipyt

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: Airis_Space
2. Nuomonė: Visi naujokai jam randomai, tik ne draugai. O šiaip tai ką žinau, kiek bendravau, tai buvo mldc DP, tikrai vertas, motyvuotas, nes padėdavo tiek su GFX tiek su darbu ir pnš, kur kiti DP duoda drk ir jiem ph, kaip atrodo temos, ką kiti mano.. Žodžiu, jei nepradėtu su savo visi naujokai jam randomai, būtų kitoks žmogus. 

  •  

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė:Svoboda_Sanghai
2. Nuomonė: Nu ką galiu pasakyt, tipinė sampo auka, laikas išlyst į lauką, prasieit pro vidzgiry biškį. Vienas didžiausių visų laikų lv narų, dėmesio auka, tinkami abu su tosha vienoj aplinkoj. Tai tiek šiam kartui.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: Liepsna_Fire
2. Nuomonė: Įdomi asmenybė, ne toks kaip visi ir nesistengiantis būti kaip visi, kas yra labai šaunu. Drama Queen - mėgstantis sukelti kokią dramą, vis kažką sunervuoti, suerzinti, sukelti kažkokį sąmyšį, tarsi nuo to priklausytų ar tau bus gera savaitė :D Profilaktiškai sukelti dramą reikia bent karts nuo karto ir to reikia kaip oro. Mėgstantis išsakyti savo nuomonę ir tai darai tiesiai šviesiai, nesvarbu kaip reaguos į tai kitas žmogus. Savo nuomonės laikaisi ir sunkiai pripažinsi, net jei ir esi neteisus. Su kažkuo susipykęs, pirmas nežengsi žingsnio susitaikymo link. Susipykęs su vandeniu, profilaktiškai plius - minus į dieną bent kartą reikia išpilti vandenį ant stalo, klaviatūros ar dar kur. Galintis bendrauti ir išsakyti nuomonę beveik visomis temomis, matosi apsiskaitęs. Dažnai galima labai įdomiai padiskutuoti dėl to, kad gebi ganėtinai tinkamai išdėlioti savo nuomonę tam tikrais klausimais. Karštai reaguojantis į tam tikras situacijas ir iš to sukeliantis konfliktą, kas baigiasi vis tiek tavo tiesa. Kartais atrodo, kad aplink tave reikia vaikščioti ant pirštų galiukų. Savo gyvūnėlių turbūt neiškeistum į nieką, nors dažnai paburbuliuoji ant jų, tačiau matosi, kad tau jie rūpi. Pastoviai turi kažką daryti su rankomis ir po to daiktų tenka ieškoti po visą mašiną (žinai apie ką aš :D ). Sakyčiau meniškas (jei tinkamą žodį vartoju), sugebi sugalvoti kažkokią idėją, kad ir grafikos darbui, turi akį tam, kad padaryti jog kažkas atrodytų gražiai. Mėgsti kabinėtis prie skyrybos klaidų (tikiu, kad ir čia pilną rastum). Tam tikromis situacijomis mėgstantis naudoti žodį "cringe". Apsiėmęs kažkokį darbą, stengiesi jį padaryti kaip įmanoma geriau, išspausti iš to viską kas įmanoma. Kartais panikuojantis dėl dalykų kurie artėja, tačiau jiems pasibaigus būnantis vos ne "ai čia viskas ez". Draugiškas, sutari daugmaž su visais, nebent žmogus visiškai nelimpa. Galėčiau manau ir daugiau pasakyti, tačiau dėlioti mintis sunkiai sekasi :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Deivis_Tarantino
2. Nuomonė: žmogus nėra pasikėlęs, viskas normaliai, kitam projekte buvo DP, siūliau 50 eurų už drk banku, atsisakė - nekorumpuotas, kartais keistai elgiasi :D

Nerašysiu nesąmonių, nelysiu į šikną vis tiek nelaimėsiu :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Just_Cance
2. Nuomonė: Mldc, bet šiaip nepažystu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Jamal_Murray (Fuck_Streets)
2. Nuomonė: Karočia kai buvau best dyrikas, nu ir esu, bet neesmė čia tai kai sužinojau, kad būsi DP galvoju nu ne kažką ne kažką, bet kaip įsikalbėjom ir panašiai tai tikrai supratau, kad nekorumpuotas, atsakingas kai kuriom prasmėm, gan priekabus bet toks buvo tavo darbas, tai nežinau ar čia galima būtų įvertint kaip priekabų tave. Šiaip eina ir pasipyzdavot su tavim kaip reikia, ir rimtai pakalbėt. Aiškiniesi ir giliniesi į tam tikrus dalykus, kol supranti visą esmę kas yra žiauriai gerai. Šiaip stengeisi dėl projekto, jei kalbant grynai apie tavo postus, nu nes aš per juos tave ir pažinau normaliai. Šiaip abu atsiritę iš ryžyno, abu prigijom čia ir viskas labai zjbs. Nu vienu žodžiu, kartais už***davai, kartais viskas būdavo perfect. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Jeremy_Soprano
2. Nuomonė: Nu tai pradėkime, esi iškalbinga bei turinti savo nuomonę bei tai nuomonei argumentą asmenybė, greitai supykstantis jei kažkas kažką ne taip pasakė, labai sureikšminantis per daug dalykų, mėgstantis ne tik paprikolinti, ką čia apie prikolus, tu iš vis jų nemėgsti, kalbantis tik rimtomis temomis (nevaikiškomis), nebijantis išreikšti tiesos į akis, tai va ta tokia mano nuomonė ( ir norėčiau šiandien vakare jau gauti šį prizą, iškarto dėkoju ❤️ )

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė:Visvaldas_Haze
2. Nuomonė:Pradėsiu nuo to, jog mes pažystami apie 2~3 metus. Per šį nemažą laiko tarpą teko susipažinti su tavim gan gerai, žinau tavo minusus, bei pliusus. Nuo pat pirmų akimirkų kaip su tavim susipažinau atrodei pasikėlusi, iškalbinga, kovojanti asmenybė. Po kažkurio laiko tarpo mano nuomonė apie tave šiek tiek pasikeitė, neatrodei iš viso pasikėlęs, padedantis. Buvai dramų sukelėjas, mėgdavai "pasipyzdavoti" kaip Liepsna veda blogai veiklas pas tave, mėgdavai pasišaipyti iš kitų :D. Save laikai geriausiu. Esi gan kruopštus žmogus mėgstantis padaryti viską gerai, bei tvarkingai. Laikaisi savo nuomonės/verdikto, nors tu ką. Mėgsti reaguoti į viską dviprasmiškai, kai būna tikrai svarbūs dalykai, sakai p*. Bet kaip būna netokie svarbūs pradedi rėkauti po visą teamspeak'a. Kartais atrodo, kad pyksti ant viso pasaulio. Pamenu artėjant egzaminams ar kažkokiems atsiskaitymams kalbi kaip psichas, atrodo eini iš proto, kaip išeis ir kaip čia bus viskas. Jaudiniesi prieš egzaminus, kontrolinius, ir sakai, kad p* viskas ok :D. Kiek pamenu nemėgsti REP'O. Myli savo gyvūną triušį, nors ir elgiasi jis kaip hyperaktyvus gyvis, kaip tu ;). Prirašyčiau daugiau, bet manau jau daug išvardinau užteks. ly ❤️ 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Vardas_Pavardė: Tony_Cocain
2. Nuomonė: Nelabai pazystu tave bet pastebėjau, kad esi draugiškas, linksmas, bei kovingas čiuvakas kuris kovoja už savo gautas privilegijas.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šiandien bus rezultatai į vakarą, konkurse dalyvauti nebegalima.

  • Patinka 3
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ŠABLONAS

1. Vardas_Pavardė: Rytis_Gta
2. Nuomonė: Bendravom neperdaugiausiai, bet kaip pasakytu Justinas Jankevičius "Yr buve". Esi draugiškas, DPi buvau labai geras. Kaip žaidėjas buvai ir esi dar geresnis, visada paslaugus, draugiškas, ir nepasakysi žodžio "NE" tada kai žmogui tikrai reikia pagalbos. Manyčiau jog jeigu norėtum vėl būtųm komandos narys.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

KAS TAPO NUGALĖTOJU?

Kaip ir mąsčiau, jog jeigu dalyvaus gana artimi pažįstami ar draugai (?), tie greičiausiai ir laimės. Taip ir nutiko. Dalyvavo ganėtinai daug žmonių, su kuriais teko gana artimai bendrauti, gal net per artimai. Tie žmonės turėjo puikią galimybę mane pažinti, nes realiai labai dažnai būdavau aš, o ne kažkokia kaukė. Skaitydamas žinutes pamačiau labai teisingų apibūdinimų apie mane, kurie šimtu procentų atitiko. Daugelis rašė į tą kryptį, bet šiek tiek pro šoną, todėl tuos iš karto atmečiau. Nesakysiu čia kas pateko į kitą etapą, kas ne, tiesiog tegul lieka tik man žinoti. Antrame etape surašiau visus tuos skaičiais, kurie pateko ir daviau pažįstamui pasakyti vieną skaičių. Kas buvo prie to skaičiaus, tas ir laimėjo DUNE transporto priemonę. Nugalėtoją turime, o visiems kitiems nuoširdus ačiū už dalyvavimą šiame konkurse. Smagu, jog nepatingėjot, na bet ir prizas nevaikiškas buvo.

KONKURSO NUGALĖTOJAS(-A) YRA

LIEPSNA_FIRE

@Liepsna_Fire

 

  • Ačiū! 1
  • Haha 5
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...