Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Edward_Harrell

Darbų parašai Nr. 3

Rekomenduoti pranešimai


keliu pagal xp kiekį eilės tvarką

NSapYVI.png

VyFHzwe.png

dXM4Ln3.png

59NiGXb.png

aNcSfRD.png

0hYxzBW.png

nUON8wF.png

Qs2k6Ty.png

 

  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Parašai ganėtinai gražūs, tačiau užkliuvo akis už lietuviško teksto (ne)naudojimo. Kai kuriose vietose š raidė yra, o kitur lietuviškų raidžių nėra. Firmų pavadinimuose - lt raidžių nėra, o subtekste yra. Sakyčiau viską reikėtų daryti be lt raidžių arba viską su. Taip pat įžvelgiu subtekste ir gramatinių klaidų, kurios bent jau man kliudo akį. Taip pat subtekstas ganėtinai nuobodus(?), t.y. nusibodęs galbūt, per paprastas. Tai pagrindinės detalės, kurios užkliudė mano akį. Kas gražu? Asmeniškai man patinka pagr. teksto spalvos, taip pat labai patiko gražiai padarytas bg, ypač labai gražiai sužaista su logotipu, gražiai žiūrisi tas lyg "korys". Ačiū už darbus :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labiausiai krito į akis šis darbas, kadangi tekstai labai akivaizdžiai vienas ant kito užlipę, o gal taip turi būti - gal tai plano dalis :D Neužsiimu grafika, tik pastebėjimas..

Qs2k6Ty.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ačiū už nuomones, atvirai, paskubėjau su lietuviškom raidėm. Visas šriftas yra be lt raidžių, tiesiog stengiausi, jog jos atsirastų, bet kaip ir sakau, paskubėjau todėl pamiršau pridėti ten kur jų reikia. Visas subtekstas tiesiog yra imtas iš darbo aprašymo ir įklijuotas, todėl nežinau ar galėjo būti gramatinių klaidų. Parašas su spec pajėgom - taip turėjo būti, kadangi prieš kurdamas visus kitus, nepagalvojau, jog xp kiekį užkliudys pats žodis, o ir nenorėjau paleisti tokių parašų veltui, tad teko susitaikyti su tokiu, koks yra. Kitą kartą labiau atsižvelgsiu ir stengsiuosi padaryti idealiai. Tolimųjų reisų vairuotojo parašas buvo atliekamas paskutinis ir gavosi taip, jog per skubėjimą (kadangi užtrukau tikrai ilgai kol visus sukūriau), pamiršau pridėti nosines ten kur jos ir turėjo būti. Apgailestauju.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...