Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Max_Tosha

Kas paskatina Jus žaisti Las-Venturas.LT?

Rekomenduoti pranešimai

prieš 2 valandas(-ų), Max_Tosha rašė:

logo.png 

Labas vakaras, žaidėjai,

anksčiau buvo panašaus pobūdžio apklausa, kurioje buvo klausiama, kodėl nepatinka žaisti mūsų projekte arba kodėl jį paliekate. Vis dėlto, aš stengiuosi ieškoti pozityvių ir teigiamų dalykų. Todėl, norisi aiškintis, kas patinka šiame projekte, kad galėtume jį kurti ir versti dar geresniu, jog patiktų ir didesnei žaidėjų daliai.

Temoje galite laisvai komentuoti ir atsakyti į klausimą: kas paskatina žaisti Las-Venturas.LT?
Iš anksto, ačiū.

patinka nes geras tas Las-Venuras:-)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Realiai, tai daug pažįstamų yra, o be to, daug veiksmo ne tik teisėsaugoj ar nusikalstamose, bet ir neutraliose gali jo būti. Sistemos yra puikios, medikai nėra nuobodus darbas, vis kažką yra veikti, gera valdžia, draugiška komanda bei pgr. administratoriai. Tikrai smagu čia žaisti bei prastumti laiką.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visu pirmą tai man asmeniškai patinka visi serverio žaidėjai, ne tie kurie čia tiesiog reiškiasi TeamSpeak ir Forume, o tie kurie ateina į žaidimą, prašo pagalbos, senbuviai padeda priprasti naujokams, bei aplamai dalina patarimus.

Šis serveris kano gyvenime atsirado netikėtai ir net nelauktai, niekada nebūčiau pagalvojęs, jog kažkada čia žaisiu, o dar geriau, turėsiu kažkokias pareigas, arba bent bandysiu jų siekti. Tačiau puikus būrys žmonių(kaimelių žmonių), senbuvių, kurie puikiai moka bendrauti, pripratino mane junktis čia ir žaisti. Todėl esu jiems labai dėkingas, kad pakvietė. Šiame serveryje galima susipažinti su daug puikių žmonių, lengvai bendrauti, pasijuokti ( beveik visi supranta humoro jausmą), bei dalina asmeninę patirtį, karts nuo karto pasako istoriją, kaip anksčiau būdavo kažkas, ko aš nemačiau.

Laikui bėgant aš susipažinau su daug šio serverio nuostabių žmonių, tokių kaip: @Ernys_Myq, @Rowland_Quradose, @Mode_Wtf, @Robertas_Bond, @Matt_Larson, @Mister_Tedis, @Matt_Jace, @Edvis_Waro, @Sim_Gint, @Josh_Excite, @Remigijus___Narcissus, @Porn_Star, @Black_Vrs, @Turbo_Max ir darar daug kitų žmonių, kurių tiesiog neprisimenu šiuo metu. Tačiau esmė ta pati, čia serverio žaidėjai yra su Tavim tokie, koks Tu esi su jais. Yra aišku tu kenkėjų, kurie tiesiog nežinau kodėl kenkia, bet visur jų yra, gerai kad dar pagr. administracija į tai reaguoja greitai.

Einant prie pagrindinio klausimo, tai kodėl vis dėlto verta čia žaisti??? Manau supratote, kad man čia yra jauku, gera, malonu ir pilna gerų emocijų sugrįžti, dar ir dar ir dar... Ką galėčiau patarti visiems naujiems žaidėjams, kurie ateina čia žaisti? Tai reikia būti toks, su kuriuo norėtum kartu žaisti, o ne tas, kuris būna nežinant pats ko nori ir peikia visą pasaulį, koks jis blogas. Žinoma dar patinka vienas dalykas, kad atnaujinimai yra tikrai geras dalykas, pamatyti serveryje kažką naujo, originalaus, leidžia padidinti aktyvumą, norint sužinoti viską apie išėjusį atnaujinimą. 

Manau parašiau viską, dėl ko aš čia žaidžiu, o jeigu aš čia galėjau žaisti, juoktis kiekvieną dieną, tai galite ir jūs kiekvienas, tiesiog daugiau pažiūrėkite pozityvo ir gerų dalykų, negu viens kitą peikiat ar skaudinat, kuriam savo žaidimo rytoju patys, todėl elgtis reikia taip, kad būtų gera sugrįžti rytoj. ;)

 

  • Patinka 6
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mane skatina žaisti gera bendruomenė, serverio sistemos(darbai, klanai...), draugai taip pat ir turimos pareigos. :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gera kompanija,nenuobodu ir šiaip nėr daug ką veikt prisidės prie kompo,o lv va pasiemi 1200min ir ramu  :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sistemos, draugiška bendruomenė, retkarciais toxic, aktyvesnė pgr.administracija,bei šeip smagu žaist dėl dažnų atnaujinimų 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2019-05-28 at 23:29, Jack_Montecarlo rašė:

Šiame projekte pamenu kai laukiau starto.. Iš pat pradžių pamenu kai čia buvo sunki ekonomika, kai taupydavai kekvieną euriuką. Daug žaidejų mačiau leavinančių dėl menkniekių, pamenu kai lsv originalus įkūrėjas buvo užėjas ir vien del to serve pašoko populiacija. Pamenu, kai buvau video moderatorius, įvairiausiu darbų direktorius, free adminas. Ir kai leavinau 3 metams, niekada negalvojau kad gryšiu prie kompo, tuolabiau prie sampo. BET vieną dieną prisiminiau tuos linksmus laikus kai Invis su minigun atgrobinėjo FTB bazę, kiek visi žvengė.. Kai serve buvo buvo 500+ žaidėjų, kai buvo veiklos tiek kad nespėdavai dairytis, kai pamatydavai žmogų su jetpacku ir iškarto suprasdavai, kad pagr administracija jau afigielina. Realiai nevienerius metus čia žaidžiu, ir kai jau pamiršęs buvau tuos samp'us staiga prisiminiau sampą, prisiminiau lv'ą. Prisiminiau kokie čia žmonės mldc, nors ir pykstasi, bet jie visada gale pažvengs vieni iš kitų ir žais toliau. Po tiek laiko, aš jau turiu dvi mašinas, butą, žmoną, turiu šeimą.. Turiu viską pasiekęs savo gyvenime ko ir norėjau.. Bet sampas buvo tas kampelis, tas niolikos metų senumo žaidimas, kuriame xiebra visada pasakys kad esi duhs bet vistiek tave gerbs ir stos už tave piestu. Gal ir nukrypau biški, bet atvirai kalbant ir tiesiai šviesiai, neprivalai būti įpatingas, kad pasiektum čia kažko, direktoriumi tapti nėra sudėtinga, jei moki bendrauti ir esi draugiškas, pasieksi net dar daugiau. Taip, dabar vėl tas laikotarpis kada valdžia serverio aptingo, bet lv'as nebepriklauso nuo sąvininkų, jame toks kolektyvas, kad jau net nebegalvoji apie atnaujinimus. Čia viskas įmanoma, viską galima pasiekti. Trumpai šnekant, su valdžia gali prikolint kaip su savais, su kitais gali greit susidraugauti. Atnaujinimai seniau gal ir buvo svarbu, bet dabar serveris ant tiek pažengęs kad nebereikia daug tų atnaujinimų. Realiai jei sugebėjau vėl įsijungt kompą po tiek metų vien dėl lv'o, vadinasi šitas projektas vis dar kažkuom įpatingas ir užburia žmones. Myliu šitą servą, čia maladiec visi.  Mačiau kaip projektas gimė, greičiausiai matysiu kaip projektas ir į pensiją nueis :d Tingiu dar kažką rašyti. Tosha karoč, maladiec. Ai jo dar Invis.

 

  • Visiškai pritariu, tie laikai buvo tokie, dėl ko atrodo sampas galėtų būti nemirtingas.

 

  • Tačiau mieli žaidėjai, prisiminkit, kad projektas nepriklauso nuo savininkų, atnaujinimų ir kitų dalykų. Patį įdomumą kuriatės patys, kol to neišmoksit daryti - nebus įdomu žaisti, tereikia tik geros kompanijos, kurią tikrai labai lengva suburti.

 

Man asmeniškai įdomiausia buvo žaisti 2013-2015 metais, realiai nežinau dėl ko, galbūt dėl to, kad nebuvau subrendęs ir kiekviena iškrėsta išdaiga serveryje man teikdavo laimę, ar dėl kompanijos.. Iš tiesų, pasiilgau visų senų žaidėjų kurie spinduliavo teigiamas emocijas ir yra sukėlę prisiminimų iki šiol. Mafijų (apie kurias puse dabartinių žaidėjų net nėra girdėję tikriausiai) irgi labai labai pasiilgau „Lucchese“ ir „Triads“ („Yardies“) - pačios pirmosios, kurios kovojo tarpusavyje. Tais laikais puse serverio būdavo mafijose, nes jas valdyti gaudavo patyrę žmonės, kas tikrai jas iškeldavo į viršų. Dabar viskas pasikeitė, mafijų nėra, tačiau jeigu jas ir įdėtų, vargu ar atsirastų kas jas atgaivintų iki 2014 metų lygio. Tais laikais net cbugo nebuvo ir teisėsauga šturmuodavo angarus su M4, o ne shotgunais slidindami ir cbugindami. Tačiau augant mums keičiasi ir mūsų pomėgiai, požiūriai. Nieko nėra amžino, todėl žiūrėti į sampą 6 metus iš eilės yra iš ties sudėtinga. Realiai, esu tas, kuris nesidžiaugia atnaujinimais, nes man jie nepatinka. Mėgstu paprastumą, įdomiausia buvo žaisti 2013 metais, kai visi atnaujinimai buvo tokie simple. Jeigu sugrįžtų senieji laikai (ko tikrai nebus) tai ir seni žaidėjai grįžtų, o dabar serverio bendruomenę sudaro nauja karta, į kurią yra įsivėlę keli ir senbuviai.

 

  • Vaizdo įrašai iš tų laikų (autorių nežinau):

 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Las Venture žaisti mane skatina draugiška kompanija bei misijos🤗 Taip pat + tai jog čia yra nemažai veiklos ir vietų, kurias galima aplankyti:) Manau, jog dar ilgai čia leisiu savo dienas:) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai labai didelis procentas dėl žmonių, nors ir ale mafijozai čia visi, bet tokie mldccc. tiek tas ledas savotiškai įdomus kur hydros po 100e. Dar ir administracija š nemala, atnaujinimai verti deimantų. Švenčių proga administracija va ir į nusidėjusius metė ne pirma gelbėjimosi rata, džiugu už to rato užsikabint dar karta ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

šitas va va vyrukas Auris_Gasolis

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausia paskata žaisti Las-Venturas.LT projekte yra kažko siekimybė, noras, jog tave prisimintų. Nereikia meluoti, jog serveryje žaidžiate dėl originalių sistemų ir t.t. Kiekvienas, kuris žaidžia daugiau nei metus yra vienaip ar kitaip yra bandęs siekti kažko aukščiau nei tik projekto žaidėjas.

Tačiau visada Las-Venturas.LT projektas puiki vieta linksmai praleisti žiemos atostogas su draugais, pažįstamais.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ką galiu pasakyti apie šį projėkta, tai tik kad šiame serveryje gali rasti tikrai įdomias, ir iskirtinias sistemas, mane tikrai pritrauke šitas projėktas vien dėl to nes sistemos tikrai įdomios, ir net nepajaučiu kaip 5valandas per diena praleidžiu serveryje, ir tikrai administratoriai žino kas yra administracija, nu bentjau dalis jų, nes tikrai suteikia gan nebloga pagalba, ir visa serverio komanda kuria išrinko Tosha, yra nuostabi. Ir nekalbu apie pastangas kurias įdėjo Tosha. Jeigu ne Tosha, šio projėkto nebūtų, ir visi turi turėti ta omeny.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

šiame projekte neesu senbuvis bet žaidžiu nemažai laiko  mane paskatino darbu sistemos jos yra įdomios ir įtraukiančios į darbus net tie patys Medikai turi veiklos.  Dar serverio žaidėjai tokie kaip @Denis_Snow @Robertas_Bond @Vitalij_Tarakan @Goda_Vello @Mighty_Slayer @Swed_Makara @Minde_Boss @Deividas_Audi  vien dėl jų smagu būti Las-Venture. 

  • Patinka 4
  • Ačiū! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Realiai nežinau išvis dėl ko aš dar švaistau čia laiką. Taip tiesiog prastumt laiką ateinu ir viskas, max 30min palošiu ir užtenka to cancer

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mane paskatina ne žaisti, o lankytis forume, kuriame čia esu jau nuo 2012 metų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

esu užsibrėžęs tikslą aplenkti Jonas Slash ant tverslo dėl to ir losiu 

  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

seip pasakysiu rizikavau ties zaidimu cia, nes visiskai nk nepazinojau, is senesniu laiku niekaip nesugebedavau priprast prie sitos sistemos kuri yra tikrak nebloga, taciau nutrauke mano zaidima invis, bet ka jau padarysi. Seip kad ir trumpai bet isties pamaciau, kad cia yra zjbs zmoniu, yra ir tokiu kuriuos is kito srw zinau. Realiai yra neblogu zmoniu, kuriuos galeciau isskirt, va pvz Pumputis, kai pava palikau iskart paklause kur keliausiu, tikejaus, kad baigsis zaidimas po pavo, bet vis del to uzsitese zaidimas klano puseje, ta visa chebra klane padaro pati gameplayu idomesni ir smagesni. Va mldc zmones del kuriu galeciau test zaidima: Visma, Bruno nemoku gfx dariti Linn, Liutka, Dzeris, Trejus, Taxioras, Pumputis ir Rejus gej*s 🙂

  • Ačiū! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Toshos antakiai skatina mane cia lost nu dar veiksmas tarp mentu ir klanu, nu da darbai patink. Aisku i sistemeles ahujienas cia.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

du žodžiai: Martis Forsas

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iš vienos pusės daugiau realiai neturiu pasirinkimų kur žaisti ir taip čia daug pažįstamu žaidžia, kartas nuo karto baisiausias judesys būna serve

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Esu nors ir naujas veidas, bet patinka žaist, ne del to kad for fun pažaist.O Man tenkina normalios sistemos, darbų direktoriai suprantą, situacijas firmose.Duoda visiems pasireikšti.Tai didelis noras yra, tobulėti darbe, ar žaisti vedant, visokiausius eventus, juose dalyvaujant. Kaip ir buvo sakyta, jūsų žaidimo kokybė - Mums prioritetas. Tai daug ką pasako, nors projektas jau beveik 10-tuką ieina, bet idomu kiekviena diena.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...