Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frankis_Electro

"Las-Venturas kraštas" #24

Rekomenduoti pranešimai

zkkep2I.png

Sveiki visi. Štai 24 leidinys ir paskutinis 2019 metų pavasarį. Šį kart bus daugiau ką paskaityti ir kas gerai pastebės pamatys, kad pasikeitė laikraščio grožis , bet ne daug. 

xGbMiiY.png

24 leidinyje matysite!

»»» Pasikeitimai projekto komandoje «««

»»» Taksi direktorė atsistatydino «««

»»» Buvusi taksi direktorė perleido savo pareigas savo  pavaduotojui «««

»»» Padėka Edward_Harrell «««

»»» Serverio atnaujinimas «««

»»» Skelbimai «««

 xGbMiiY.png

 PASIKEITIMAI PROJEKTO KOMANDOJE 

2019 metų, gegužės 18 dieną buvo nušalintas projekto komandos narys Jack_Stafford nuo Nemokamo Administratoriaus pareigų. Jis gavo Nemokamą Administratorių, nes buvo išrinktas iš atrankos(nemokamų administratorių). Savo pareigose išbuvo tikrai neilgai. Jis buvo Tvarkos palaikymo grupėje ir pačioje pradžioje buvo aktyvus ir gerai atliko savo pareigas, bet laikui bėgant jo aktyvumas mažėjo ir dėl neaktyvumo jis buvo nušalintas.
Bei tą pačią dieną atsirado nauji TeamSpeak moderatoriai tai - Mode_Wtf bei Minde_Boss. Sveikinimai!

xGbMiiY.png

 TAKSI DIREKTORĖ ATSISTATYDINO 

Gan neseniai vyko atranka į taksi direktoriaus pareigas ir atrankoje Liepsna_Fire užėmė 2 vietą. Po 2-3 dienų 1 vietos nugalėtojas paliko pareigas ir taksi direktorius buvo perleistas jai. Direktorei sekėsi tikrai labai gerai vadovauti ir prižiūrėti firmą, dažnai buvo nemažas kiekis darbuotojų, buvo jiems veiklos ir galėjai smagiai praleisti laiką darbe, bei užsidirbti. Po 47 dienų ji atsistatydino nuo savo pareigų. Direktorė nenorėjo laikyti pareigų vien dėl dienų, tad įgyvendinusi savo idėjas su firma, subūrus gerą darbo kolektyvą atsisakė pareigų. 

xGbMiiY.png

✎  BUVUSI TAKSI DIREKTORĖ PERLEIDO SAVO PAREIGAS SAVO  PAVADUOTOJUI 

Palikdama Liepsna_Fire taksi direktoriaus pareigas ji norėjo perleisti jas savo jau dabar buvusiam pavaduotojui - White_Droidzz. Na ir jam buvo perleistas direktorius, tad dabartinis taksi firmos direktorius yra - White_Droidzz. Manau, kad direktorius bus neblogas, nes gan gerai patirties įgavo kaip buvo pavaduotojas pas Liepsna ir jis turi motyvacijos, idėjų ir noro. Taipogi naujasis taksi direktorius jau susigalvojo firmos naują pavadinimą - CabwayTAKSI. Linkiu didelės sėkmės naujajam direktoriui!

xGbMiiY.png

✎ PADĖKA EDWARD_HARRELL ✎ 

Tikriausiai jau ne maža serverio žaidėjų dalis yra matę Edward'ą forume, TeamSpeak ar serveryje ir daugelis žino, kad jis moka gerai daryti grafikos darbus, tad paprašiau Edward'o, kad padarytų laikraščiui naują GFX ir jis sutiko padaryti nemokamai. Tad didelis ačiū jam už tai, kad truputį atnaujino laikraštį su nauju grafikos darbus, laikraščio logotipu galima taip sakyti. Grafikos darbą galite pamatyti pačiam laikraščio viršuje. 

xGbMiiY.png

✎ SERVERIO ATNAUJINIMAS ✎ 

Daugiau nei mėnesį lauktas atnaujinimas buvo paskelbtas vakar naktį. Atnaujinimas - LV 7.3.2. Atnaujinimas tikrai geras ir nemažai padarytą atnaujinimų. Na šiame atnaujinime sakyčiau daug buvo padirbėta ties mechanikais ir su klanais.  Daugeli nustebino tai, kad nuo šiol eis tobulinti savo mašinos variklį, bet ne kiekvienas tai gali sau leisti, nes variklio tobulinimas tikrai daug kainuoja. Taipogi buvo pašalintas ir EPi darbas ir pakeista elekt. prekių parduotuvės vieta ir išvaizda. Bei atsirado naujas žaidėjas garbės take - The_Deus. Ir padaryta dar daugiau atnaujinimų kuriuos pamatyti galite - Šioje temoje

xGbMiiY.png

E5j4HpH.png
NEKILNOJAMAS TURTAS
»»» Parduodamas namas su sukuriamu interjeru, pardavėjas: @Leo_KordezPardavimo tema
»»» Parduodama Elektroninių prekių parduotuvė, pardavėjas: @Matt_JacePardavimo tema



TRANSPORTAS
»»» Parduodamas Romero automobilis, pardavėjas: @Ray_Lillard . Pardavimo tema
»»» Parduodamas Picador automobilis, pardavėjas: @Mobis_CancelPardavimo tema

 

Norint įdėti skelbimą į laikraštį susisiekti su manimi per asmenines žinutes forume arba serveryje. Skelbimo įdėjimas nemokamas.

xGbMiiY.png

Dėkoju kas paskaito laikraštį ir kam patinka. Nepamirškite įvertinti komentaruose bei paspausdami "patinka" mygtuką. Pasakykite minusus ir pliusus. 

  • Patinka 11
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai šaunūs tavo laikraščiai, manau nenustosi bei tobulėsi kas diena! Bei dėkoju jog paminėjai. ;)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nei šis, nei tas, tačiau matosi patobulėjimas nuo praeito leidinio. Matosi stiliaus klaidų, tas neprofesionalumas kiša koją, tačiau informacija pateikta teisingai ir išplėstai. Sėkmės tolimesniuose leidiniuose. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai geras laikrastukas, kuriame yra daug geros bei naujos informacijos, smagu kad dar vis yra tokiu zmoniu kurie nesvaisto laiko veltui, o i projekta zvelgia kitu kampu, tad nesustok kures ir kurk toliau :)

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu gražu,lauksim kažko vėl naujo

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

geri pas tave laikrasciai, jau ne pirma kart cia patenku. Sekmes tolimesniam kurimui! :) butu dar isties smagu, kai mazdaug visas aktualijas papasakot ties kas vyksta forume ir zaidime! šaunuols.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai vaizdingai atrodo laikraštis, tačiau jis turi ir minusų, vienas iš tų; jog vienos spalvos lygiai tokios pačios, kitos skiriasi ir tas rėžia akį, tačiau vistiek patiko, nes naudinga informacija, be jokių nesąmonių!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...