Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Edward_Harrell

[PASIŪLYMAS] Mechanikams.

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edward_Harrell
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?: Nežinau ar yra, nes dar neteko išsiaiškint, bet pasiūlymas tai būtų mechanikams tokia idėja prasukt, kad galėtų mašinoj būt arba avtomatas arba mechanas (nes dabar čj tai tik automatas yra). Nuleki pas juos su mašina, paduodi šaibas, kad pakeistų iš automato į mexana ir už tam tikro laiko po darbo su 4 autiku nuputi iki mechu pasiimt mašinos, kurioj stovi mechaninė pavarų dėžė ir pačiam tenka mėtyti pavaras. Būtų ant tiek žiaurus ryl laifas, kad jaučiu stumčiau volveka savo realybėj ir pradėčiau tik žaidime su mechanine važinėt. Žinoma, papildoma idėja, nežinau kiek ji naudos atneštų, bet kas norėtų, tam zjbs galėtų but važinėt taip pat kaip realybėj, žn. Aišku, ką tėvas veža ant galinės į šūle ryte, nelabai supras ir dar net nesigaudo kas yra automatas, o kas mechanas, bet idėja parašiau nes į galvą šovė ir šiaip gal like porą gausiu.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Nu belekoks fun būtų žaist kai tarkim į dragą atleki su vienodom mašinom (pvz pasatai b4), galios vienodos krč, bet žiūri kuris kietesnis ant staigumo sumėtyt šaibas ir laimėt fanieros ant finišo. 
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Viršuj viską sutextinau, pasimečiau net ant tokio klausimo
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai reikalinga idėja ir tuo pačiu unikali, kurios įgyvendinimas būtų gana sunkus, tačiau įmanomas (video apačioje, čia modas, kuris leidžia keisti pavaras)

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pritariu idėjai, būtų gan smagu :D Aišku turbūt daugeliui su mechanine pavarų dėže būtų įdomiau važinėti, nei automatu, bet anyway būtų smagus dalykas @Max_Tosha

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

UŽ. Pvž mechana turedamas galetum pasirinkt ar 5 laipsniu greiciu deze ar 6. Su 5 laipsniu nebutu ekonomikos ir butu sanaudos didesnes, o su 6 laipsniu butu ekonimiskiau vaziuot ir mazesnes sanaudos. (p.s, pasirinkt galetum pas mechanikus, kokia deze nori) ir butu jos gedimai kaip dabar su galios didinimais.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...