Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Last_Fiight

Peikiu Samdomus Žudikus

Rekomenduoti pranešimai

https://imgur.com/a/eAhBEb9

IR VAPSE NESAMONE ! KATIK IKURTAS KLANAS ISKARTO GALIMAS GROBTI .  IR ISPIRKOS BL NESAMONINGOS 20 MIN VOS NE 100K TVARKYTI REIKIA KAIP ANKSCIAU PAMETU BUDAVO 10K 20MIN  AR KIEK TEN . IR DAR KAS 1H GROBTI GALI NESAM RIBOTI REIKIA I DIENA 2 KARTUS IR WSIO . TVARKYTI TAISYKLES !

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Matt_Jace Padaryk normalias taisykes! Cia katik ikurtas klanas po simta gabalu praso iskarto..nesusimoki isp nesamone. Ir dar kas h gali pulti nesam . Ten tie jau bbz senai isikure pilna cyteriugu,nonlaiferiufu. Plaka,  pucia narkus kaip velniaixd as nespejau nieko nei atrankos nieko padaryti tie jau 100k praso primesk tu... padaryk normalias padorias taisykles 2 kartus pulti 40k daugiausiai koki, gal net maziau. Cia ta 80k kur praso reikia menesi dirbti kad gautum, o tie kas h praso nesamone.  Uzpuole maximuma , wsio gali imti tas teritorijas kur yra banko seifa ar teisesauga kapoti.. teisesauga va gali pulti kiek nori nes ju  daugiau yra ir ne viena teisaugos sritis . Rasau nes rimtai sudu maisas taisykles bl . Kaip klano neturi ar neturejes tau gal ir geros atrodo taisykles, o kaip turi pasijauciaaaa kokios sudinos taisykles.  Davai @Matt_Jace  sutvarkai reikalus!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Versliorka Klano valdžia buvau nesuskaičiuojamus kartus, taisyklės yra padarytos konkurencingos. Gali būti pokyčiai jose, tačiau tikrai ne tokie drastiški kokių jūs reikalaujate. Pirma menkas pastebėjimas - 80,000 € yra maksimali, ne 100,000 €. Sumos jau senokai pakeltos, kadangi serverio ekonomika tai leidžia, o kad uždirbti 80,000 € mėnesį reikia dirbti jūs teigiate, na čia jau tikrai matosi jog dirbate kelių prižiūrėtojų.  Antras jūsų pastebėjimas „pilna cyteriugu,nonlaiferiufu“ - būna dažniausiai kai pralaimi kovas ir tada teigi jog jie čyteriai ar ten nolaiferiai, nors nei karto nemačiau į /cyt pranešta būtų. Klano kūrimas ir jo plėtra visada buvo sunkūs žingsniai, kadangi jiems reikia pasiruošti ir finansiškai ir žmogiškaisiais ištekliais, prieš kuriant klaną reikėjo pagalvoti ar tikrai verta ir ar galite tapti lyderiu, kuris konkurencingai laimėtu dvikovas. Las-Venturas visada buvo ir bus veiksmo serveris, jei padarysiu tik 2 grobimus į parą, tai suvaržys visą veiksmą. Išgirdau jus dėl vieno dalyko, greitu metu bus įvesta naujiems klanams imuniteto taisyklė.

Papeikimas klanui „Samdomi Žudikai“ yra atmestas, dėl šių priežasčių:

  • Išpirka buvo sumokėta.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...